17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво ще кажете на близките на починалите. Гадове

А аз искам да бъдат наказани тези които са прекъснали този договор и обрекоха на смърт пациентите които чакаха.

Предишното управления на банкянския Българоубиец ще се запомни с отчаянието и самозапалването на десетки български граждани. Това управление - с ЦЕЛЕНАСОЧЕНОТО БЕЗДЕЙСТВИЕ ДОВЕЛО ДО УБИЙСТВОТО НА БОЛНИ ХОРА ЗАРАДИ ХАОС В УПРАВЛЕНИЕТО!

Сега, ако на редакцията и стискаше, щеше да се опита да направи интервю с отговорните фактори и да им зададе само 1 въпрос: Как се чувствате сега, след като стана ясно, че 5 българи не можаха да си направят трансплантация и умряха заради вашата немърливост, заради неподписването на 1 договор!?

Без коментар!!!

Моля, моля! Нагли, бездушни и мързеливи чиновници, не тежка бюрокрация!

Да отстраним трайно и завинаги тая крадлива каунско-тикварска пасмина. Да живее България без герб. Да живее България след герб. След това парламента да се обедини около решение за откриване на детска болница и решаване най-сетне на проблемите с трансплантацията, онкоболните, лечението в чужбина и т.н. Ако трябва ще се отлага сделката със самолетите, но геноцид над българите повече не може да се упражнява. Просто и ясно.

goose

Всъщност далеч по-ефтино и по-сигурно е да се финансират трансплантациите навън, отколкото да се храни още един подобен апарат ...

А не прочете ли вчера, че Болтън бил подкрепял каубойко Борисов за избора на самолети и дори можело да се купят със заем- ти за какво мислиш, че на Кристалината и дадоха този пост?