17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как ще пуснеш малолетни сами в бурно море бе ?!?!! Белята става за секунди . Майката и околните ,с какво са се занимавали ?! Не спасители , а жандарми с палки трябва обикалят плажа и чупят глави на такива идиоти. Дъртите имам предвид най -вече.

много виновни за тази трагедия. Лично за мен най-големия виновник е този, който стопанисва плажа! Кощунство е да знаеш, че в тази част на залива морето винаги е неспокойно - дори и при зелен флаг! Кощунство е, точно тази част на плажа от охраняема зона, рязко да я направиш неохраняема, и е без значение дали си го направил за да спести пари от заплати или с други подбуди! При положение, че точно в този край на плажа си набутал свободната зона, и е напълно логично там да има най-голямо струпване на плажуващи туристи! Недопустимо е преди да е свършил сезона да закриваш спасителни постове!!! За съжаление, не само на този плаж е така, почти навсякъде по нашето Черноморие закриват спасителни постове преди края на сезона - изключително порочна практика! Ако всичко беше както трябва да бъде, сега нямаше да издирват дете в морето... Дано поне да успят да го намерят! Жалко за детенцето!

Но бурното море е винаги опасно

Според мен права е "истеричката" свидетелка на случилото се. Лайняна дупка е България където никой нищо не прави за никого. Как могат спасители да стоят и да гледат безучастно? Но не се учудвам. В последните години ходя на почивка в Созопол. И на централният градски плаж спасителите са дядовци на по над 70 години. Кого ще спасяват те като едва вървят? Само свирят и нищо не правят. През Август 2018 едно младо момиче, германка се удави пред очите им и нищо не направиха. Хем имат джет. Само извадиха тялото. За нищо не става нашата държава. Ходих на море в Куба. Там да видите спасители.. Двуметрови атлети които достигат до давещ се човек за стотни от секундата и с плуване а не с джетове..

Никой не те задържа тука.

Никой и не може да ме задържи скъпа. Аз съм гражданин на света. Ходя си където си поискам. Не живея в България от 1989 година.

Явно те кефи да си живееш така ;)

Мноого ми харесва..

Ла...няна дупка е устата ти.

Лайняна дупка е тази част от тялото на майка ти, от където си излязъл..

Лияна дупка е заради такива като теб. Ако се спазват елементарни правила няма да се стига до такива трагедии.

Идват от вътрешността на страната разни пишман-плувци и морето им е вече до колене. Никакво уважение към бурното море. Ама това не е гьола пред селската ви къща бре хора!!! За родителите пък не ми се говори. Пълна безотговорност. Що народ се удави по това южно черноморие. Пълно подценяване на ситуацията. Флагът не е сложен да го гледат чайките. За вас е. Жалко за момичето!!!

Искаш да кажеш че хората от вътрешността на страната са хора второ качество? А ти като си живущ до морето си нещо повече? Ами нали благодарение на тези хора от вътрешността вие на морето заработвате и живеете разкошно. За 4 месеца заработвате доходи дето ви стигат да живеете следващите 8 месеца без да работите. Не уважавали морето.. Ти как го уважаваш морето? С чаша бира в крайбрежна кръчма. При тебе шанса е да се удавиш в бира, така че уважавай бирата. И гледай да не се задавиш с някое картофче..

Ами не умеете да плувате. Колко по-ясно да ти го кажа. С такова надменно селско поведение наморето, резултатите се виждат. Идвате за по една седмица и това е. Хората от Варна и Бургас сме врели и кипели. И знаем за какво иде реч. Ти на чест го удари. Кой кого бил хранил, моля ти се. Добре ,че ме нахрани, иначе гладен ще умра. Абсолютно селско, комплексарско мислене.

Смърфиетке , ама верно си голяма патка. Човекът иска да ти обясни, че нямате този опит на плувци, който го имат хората родили се на морето. Я кажи честно колко пъти в годината влизаш да се къпеш в бурни води? Басйенът и вира плитък на село с нищо не можиш да ги сравниш с бурното море. Ама от къде да ги знаете вие селяните тия работи?!?!?! За какви бири, за какви картофки изобщо пишеш??? Нерде Ямбол, нерде Стамбул !!!

Абе да си го кажем направо. ПРОСТИ СТЕ. Хвърлило се два пъти във вира на реката на село и си мисли ,че морето е до колене. После спасителите и линейката виновни. За такива като вас, трябва да ви задължат да ходите на плажове където е плитко, с поне петима спасители и 2 катера да обикалят да не се удавите. И забравих, поне 5 линейки. И една лента да носите задължително "ПОТЕНЦИАЛНИ УДАВНИЦИ". Стойте си на село и копайте доматите. Аз не мога и за това не копам.

За постъпките на децата отговорност носият само и единственно родителите! Природата е жестока и нито една държава с каквито и да е спасители не могат да помогнат на време.

журналя лешояди. Това е ужасна трагедия за семейството. Спрете да трупате рейтинг бе малоумници нещастни. Няма ли грам човещина във вас бе.

В случая каква е вината на списващите?! Подобни новини трябва да се публикуват - за да "заострят" вниманието на всички родители, които смятат да ходят с децата си на море - да не ги губят от погледа си, че трагедиите стават за части от секундата.

Молим се за чудо.

От Черно море чудо няма как да се очаква - затова е наречено така. Жалко за детето!

Ако момичето беше изплюто на брега живо до сега да е намерило родителите си.

Истеричката с "разтърсващия" разказ дали и тя търси, и дали след като оплю държава и спасители за неохраняемия плаж, попита и родителите на момичетата, как пуснаха децата си в морето без надзор.

Нямаше възможност да се коментира, та не успях хубаво да я нахраня тази пача, дето си мисли, че някой е длъжен да пази всеки идиот, тръгнал да се самоубива. Защото ако не знаете, МОРЕТО УБИВА!!! Правело го е в цялата история и ще го прави. Но не убива тези, които могат да мислят, а само тези, на които последните думи са: "А, какво стана?" Вина за смърта на детето нямат нито спасителите, нито държавата. 100% отговорност носи майката и "приятелките" около нея, дето са си галели телефончетата, докато децата са влизали в бурното море БЕЗ НАДЗОР!!! А подобни писанки показват само изкривения манталитет на човек, който си мисли, че всички сме му длъжни! Е, не сме! Не оправдавам липсата на адекватни спасителни мерки, но за толкова пари - такова спасяване! Не одобрявам отдалечеността на линейките и лекарските екипи, но за толкова пари /голяма част както видяхме се краде от големите софийски болници/ - такова здравноо обслужване. И въпреки всичко, ако майката беша наистина майка: 1. нямаше да разреши децата да влизат в морето при жълт флаг. 2. нямаше да ги остави без надзор, та други хора да и казват, че е станало нещо с децата и 3. нямаше да се излежава на плажа и да си чопли телефона, след като е с децата си, независимо дали са на морския браг, на оживено кръстовище или по някоя стръмна планинска пътека. Именно за това твърдя, че майката е 100% отговорна!

Еми затова и майката си носи последствията... Утре ти и аз ще коментираме друга статия и отдавна ще сме забравили за тази, докато майката няма как да забрави. По-скоро тук поуката е другите майки да не повтярят същата грешка.... а дано, ама надали....

надеждата умира последна