17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази статистика е такава трагедия. Познавам поне 10 човека които го изкараха на крак. Не са се тествали. Няма ги в никаква статистика. Преди месец имаше по 4-5 хиляди заразени на ден. Какво стана с тези хора. Както всичко в кенефа наречен България ,е фалш.

ЗДРАВЕТО няма цена пазте го ХОРА МИЛИ

ее имаше хора които го прекараха много зле, имам познати които и умряха. Чичо ми за 13 дена отслабна с 11кг...Майка ми 9 дена беше с висока температура. Не всичко е конспирация, но да статистиката в България е много грешна

Не става въпрос за конспирация. Просто е грешна и дълбоко невярна тази статистика.

КОЯ ДЪРЖАВА Е НА ПЪРВО МЯСТО В ЦЕЛИЯ СВЯТ ПО СМЪРТНОСТ ЗА 2020. ЗАЩО Здравният министър на България трябва да отговори само на един въпрос: "Защо България е на първо място в целия свят по смъртност за 2020 г. и това е неоспорим факт." Факт е термин, използван като синоним на истинност, която може да бъде доказана научно или логично. Факт е резултат или събитие, случило се в действителност и чието съществуване е безспорно и проверено и не подлежи на съмнение. https://worldpopulationreview.com/country-rankings/death-rate-by-country Скандал с първото място в целия свят за 2020 г. по смъртност на България, здравният министър може да нареди спешна проверка.

ами имаме много прости лапетии които обикалят без маски, влизат в магазините, хората им правят забележки а те си мислят че са велики... Мангалите в България......никакъв контрол при тях.. затова сме на първо място...едните не вярват а другите просто не се къпят

По- големи глупости не съм чела в животът си. Тези на конвеир ги оздравяват, заразяват.....Натъманяват.....

Някои хора са много зле! Преди лаеха Оооо не вярвайте, вирус няма, конспирация е! После беше версията, че плащат на близките за да пише в акта за смърт ковид. Все едно някой те пита. А и кой ги плащаше тези пари? Докторите ли? Даааа бе, тези са като митничарите, само взимат никога не дават. Сега изведнъж стана, че всъщност не само не ги увеличават изкуствено, ами дори ги намалят умишлено. Мили хора, кога ще започнете да слушате и четете информацията критично? Май никога, щом някои продължават да мятат пачки в торбички през балкона на миризливите лъжливи мангали.....

Къде в София продават Ивермектин? Цена?

Сложих ти плюс, но бих казала, че гледайки цирка с тези ваксини и фармацевтични западни фирми- оказва се, че има цена- увеличаване на банковите сметки на богаташите.

Ами чичо ти да даде рецептата за отслабвани на дебелаците като Бойко- може и да му е от полза. А майка ти баш 9 дена не е била с висока температура, но цифрата 9 е любима.....

Въпросът е само защо смяташ, че точно ти си по- добре от останалите? Дори не ти слагам лайк.

Добре, отидох и прочетох. Какво по точно? Че България била 9 млн и щяла да удари между 2.5 и 5 млн. Хората измирали... Сега, първо от 9 паднахме на 8 и под това защото 1.5 млн избягаха от хубавия живот осигурен от отрочетата на комунистите управляващи и днес дори. Едва ли не улиците на България са засипани с трупове. Това ми смърди на полит дезинформация и както някой беше казал, такива сте демагози, че и Гьобелс ще ви завиди

Ивермектин аптека София това пишеш в гугъл и ще ти намери аптеки

Никът е случайна комбинация от букви, защото ми писна от имитатори, които дори не могат да пишат грамотно. За лайка не ми особено дреме, извинявай :), Просто казвам какво мисля и не очаквам одобрение или не. Не съм перфектен, но и не съм будала който не мисли и е обичайната жертва на разни хора забавляващи се да дезинформират останалите. Хайде бе човек, тури един лайк! :))))))) Хай със здраве!

аййй стига бе...малеееее, хубаво че беше ти да ми отвориш очите за лекарствата... А да те питам....до сега аптеките на загуба ли са работели....ето ние знаем един такъв бос.....МАРЕШКИ.....въъъъй горкия...сигурно няма и един лев

Тази статистика действително не е добра - но тя по-скоро показва застаряването на населението в тези страни. Съответно страните с по-младо население са доста по-назад в класацията. И колкото и да ми се иска да плюя политици и управляващи - едва ли някое конкретно правителство може да бъде посочено като виновно. Това си е и световна тенденция като цяло, при нас много по-изявена поради една или друга причина.

Как по точно? Аз се пазех и вярвах в имунната си система, обаче така ме изтрещя, че 10 дена не знаех къде се намирам. Наскоро и аз се замисли. Пожелаваме си пазете, ама как да стане....

Не псувай ма !

Сумата на бройката от областите е 266. Останалите 130 човека извън България ли са заразени?

всички знаем, че няма какво да туриш....ти си едно нищожество седнало зад клавиатурата да си избива комплексите...аре вън бе

Харесва ми това, че сериозно отговаряш на реплика- в случаят моята. Понеже и аз не съм съвсем будала- то искам да ти кажа, че няма нищо случайно в този живот- дори когато казваш, че изборът на буквите в никът ти е случаен. щом не си перфектен значи си реален човек, но от коментарът ти не става-поне за мен- напълно ясно кои са тези които дезионформират? Тези които агитират за ваксиниране или тези които пишат за недостатйците на ваксините? Чудесно е, че не ти пука за лайкове- на мене също. старала съм се винаги да казвам това което мисля и не очаквам всички да са съгласни с мен. Моят лайк за теб ще бъде усмивката ми прочитайки отговора на репликата ми- нали може, макар и да не я виждаш.

Карай я по-леко. Не се напрягай. Увеличение на хонорара няма да получиш.

Значи, когато много имаше заразени, ти пишеше, че статистиката е навярна. Когато има малка заразени и малко умрели, ти пок пишеш, че статистиката е навярна. А откъде имаш информация и откъде получаваш вярна статистика?

Така няма вероятността ника Ви да се използва от друг

ДДРАВЕТО е най голямото БОГАТСВО

Всеки който изразява мнение различно от герберското се води че е на заплата.... ами какво да кажем за хората защитници на Борисов???? чекмеджетата?

има бяла мафия бяла фармация

Държавите с много по-строг локдаун от нашия и най-стриктно спазващи новия ред имат най-голямо увеличаване на случаите. А щабаджиите защо спряха любимото им сравнение с Швеция и Беларус? И при нас всички хора, които най-много се пазеха и се страхуваха до един го изкараха този китайски грип. То е толкова очевидно, че нещата си следват своят естествен ход и "мерките" не им влияят особено, но въпреки това има една малка част от популацията(не бих ги нарекъл хора), които продължават да настояват за маски, негушкане на внучетата и всякакви други малоумщини. Но живи и здрави да са, все някога и те ще прогледнат, ако не са се оказали в психиатрията до догава.

ЗДРАВЕТО няма цена ЧОВЕК оценява какво е загубил когато го загуби

Добре, че природните закони не са подвласни на НОЩ, правителствотоМу и изобщо на политиците, ча кой знае в какво щяха да ни забъркат!!

Добре де, щом с полумерки преборихме “епидемията” (според дежурните манипулатори, маскъри и прочие) и щом даже Кантарджиев от щаба отрича официалната статистика и говори за милион преболедували, демек стадото се самоимунизира, какво ще ги правим ваксините като дойдат През август/септември? И моля отделете един камион на Леки за Козлодуй, че ми писна да спами...

И свободата също. И не се безпокой, здравето на роба е в ръцете на робовладелеца. В България все още е меко. Но истинското лице на фашизма и концлагера му ще го видим след изборите.

Същото, каквото правиха с Тамифлу-то 2010г - раздадоха го на джипитата да то дават безплатно Един министър го отнесе, защото го беше купил на цената на златото. Той щеше да го отнесе и да не беше го купил.

За Ноември 2020 общо всички умирания са 14073 т.е. с 5958 повече в сравнение 2019 г. (8115) За Декември 2020 общо всички умирания са 15917 т. е. с 7577 повече в сравнение Декември 2019 (8340) За Ноември 2020 са умирали средно по 469 човека на ден докато през Ноември 2019 са умирали по 270 човека на ден! За Декември 2020 са умирали средно по 513 човека на ден докато през Декември 2019 са умирали средно по 269 човека на ден! Прирастта на смъртност на дневна база за Ноември 2020 в сравнение с Ноември 2019 е с 199 повече умирания на ден! Прирастта на смъртност на дневна база за Декември 2020 в сравнение с Декември 2019 е с 244 повече умирания на ден!

Хах да верно, бях забравил. Още ми седи опаковката подарък, някъде в чекмеджето с лекарствата. Всичко ново е добре забравено старо :). Само дето сега маркетинга е по-всеобхватен.

Леки се грижи клиента да е задоволен Както знаете засега имаме само много дълбоко замразени кренвеши. Размразяват се вътрешно. Приготвяме камиончето. Колко да са дебели кренвеште? И колко да са дълги? Да стигат до устата или трябва да стигат и до мозъка. Нашите кренвеши са без странични ефекти освен болка и зачервяване в местото на прилагане.

В броя на "излекуваните" влизат: - всички изписани от болничните заведения (от 10%-20%) - всички на който им е изтича карантината (80%-90%) Като не е ясно дали се вади броя на умрелите или и те се броят за "излекувани"!

Сега се заразяват само тези ковидиоти, страхливите, които най-стриктно са спазвали мерките...другите вече го изкарахме.

Нещо не се връзва - 65740 активни случая, а се увеличават с няма и 1000 дневно. Това ще рече че не ги пуска короната над 65 дни и повече. Всички тези данни са една гнусна лъжа

Лъжа, лъжа, ама да не ти дойде до га, че тогава става живо е*е!

Хроничен ковид...мерки доживот...тоя щам се кара с години...минимум 10 според СЗО :)

Идва и си отива. Не е приятно и не е леко, но и предишните грипове не бяха. Лично за мен свинския беше по-гаден, но по краткотраен.

Да изчакаме още една седмица и дано данните да се запазят същите.

Не знам кой ти цъка минусите - аз благодаря за коментара, направи ми неделята забавна от сутринта :)

Хората по календар оздравяват. Никой не ги преглежда две седмици след тест. Просто ги Пишат оздравели. Когато е семейство мъж и жена. Пишат единия болен, който се е тествал, а другия контактен. Въобще не се търсят други контактни. Въобщв не изследват партньора.

Днес е неделя...само напомням, че днесшните данни не са данни.

Глупости пишеш! За застаряваща България средна възраст на населението - 41 години и население над 65 години -21 % от общото население.... КАКВА СМЪРТНОСТ ОЧАКВАШ? Средна продължителност на живота 73,7 години... каква да е свъртноста? БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА НЕ ОТ КОВИД, а от отрицателен прираст -7 промимала... С КОВИД И БЕЗ НЕГО СМЪРТНОСТТА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ РАСТЕ! Ние сме стари и уморени! А старите и уморените загиват - природни закони!

правопис