17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мислех си за всички тези хора, които поради една или друга причина се поддадоха на триковете на Mr.Global(задкулисният елит от глобалисти-кабалисти-сатанисти-педифили) и сами започнаха да си копаят гробовете. Това е любимият похват на психопатите – да те доведат до твоето собствено „доброволно“ самоубийство. Искам да им кажа, че най-страшната не е смъртта, а загубата на вашата безсмъртна душа. Изправени сме на много важен кръстопът. Има само два пътя. Кой от тях ще поемете – зависи дали ще ни има като човеци. Тук е пълното интервю с Катрин Остин Фитц от поредицата Planet Lockdown, със субтитри на български език. Ще се радвам, ако споделите с повече хора. Така те ще знаят какъв капан ни се готви и как можем да му се противопоставим. «Много хора си мислеха, че могат да останат по средата на пътя и сега това, което е ясно, е, че трябва да вървиш или с култа, или трябва да вървиш с истината. Пътят по средата го няма и така всеки трябва да избере кой път иска.» Вижте дори само първото видео и бъдете свободни от лъжите и манипулациите на световните куколоводи. Гарантирам, че няма да съжелявате за отделеното време. Инфото още в първото видео кърти мивки със съдържанието и източника си. Рlаnеt Lосkdоwn - интервю с Катрин Остин Фитц (ВИДЕО-БГ СУБ) - The Bulgarian Times https://bit.ly/skritata-istina-sega Върховният съд на Италия разкрива кой открадна изборите в САЩ (ВИДЕО-БГ СУБ) http://bit.ly/USizbori-pulnaIzmama Световната сатанинска диктатура вече е в ход – ето какво ще се случи (ВИДЕО) http://bit.ly/Satan-AI-dictat-FuckOff Ето тук е всичко нужно ви във видео формат, за да схванете хитрите ходове с които ви манипулират, разболяват, следят, убиват световните задкулисни сили. (гледайте ги с натисната опция HQ) https://bit.ly/SecretVideoLibrary https://bit.ly/AntiCovVideos Сборни материали с много специално и грижливо подбрани статии за вашето събуждане от медиината хипноза, цензура и успивки. http://bit.ly/WakeUP-Revolution-BeFree http://bit.ly/WakeUp-Info http://bit.ly/Svoboda-BG

Просто игнорирате както сте свикнали от бая време реалността за да доказвате подлагането си.. Защо забравяте че бяха включени и бързите тетов които много хора правиха и правят а те намаляват общия % защото се доказват повече ''-'' и тка бройката на ''+'' спада..

В българия изглежда си гоизкарахме ковида... И определено нямаме нужда от ваксините им!

Изглежда вирусът намалява, защо тогава да се ваксинираме?

Защото ще отворят училищата и ще пламнем отново.

Не че има сценарий, но от къде знаеха че яко ще се мре

Не че ми симпатичен, но Годжи е все пак грамотен човек и отлично знае в какъв батак ни е здравеопазването. Така,че без всякакви конспирации очакването му е напълно логично

Да, в България яко се мре! От рак, сърдечни болести, белодробни(не е заради горенето на пластмаса), диабет, психични болести, грип, катастрофи и т.н. Всяка година в България почиват по 100 хиляди човека, от китайския грип са починали 7-8 хиляди според официалната статистика, на която е спорно, колко може да се вярва. Бог да прости всички починали, не само тези 7-8 хиляди, останалите 90 хиляди починали от хубав живот също Бог да ги прости! Стига с тази истерия, има далеч по-страшни болести от китайския грип!

Какво стана с грипа, бадева се ваксахме.

След като използваха 'мерките'' по предназначение идва ред и ''вакините'' да вкарат след месец при новата си стъкмистика дето подават ежедневно като отчитане нивото на р.Дунав само дето то си е реално...

Тулупите с безумната си политика и високите цени на тестовете докараха нещата до там че масово хората да не се тестват ,да карат болестта без карантина и съответно да заразяват масово останалите ,също така целокупната циганска общност която е 100 % заразена не влиза в статистиката и също заразява масово ,но това има и добра страна защото повече от половината население вече премина през вируса.

'Разпределение на болните според настоящ адрес' това казва всичко - тези хора са дали положителен тест и са под карантина след 14 дни - излекувани та те така

Най важната мярка, която пречупи коронавируса, беше зжатварянето на училищата, детски градини, барове и ресторанти. Западна Европа не затвори училищата. Едва преди няколко дни Англия ги затвори. Сега по средата на нищото, пак почваме да ги отваряме и след няколко седмици ще имаме отново погром. С ваксинацията сме доникъде и каквито сме некадърници и мърльовци нищо не може да спре коронавируса тази година.

ИДИОТ

КОВидиот

Да, сега и от Великден, Гергьовден, Коледа и Нова Година, като дойдат вирусите и ще настане армагедон. Бегай бърже в мазата, че вирусите идат и яко ще се мре.

Споко , идва трета вълна. Няма как - предстои внос на ваксини, трябва да се употребяват.

В България, която е известна с липса на дисциплина и мърлящина " мерките" дават отличен резултат. Наистина болните намаляват-това е реален факт. В Германия, Англия и въобще Европа въпреки дисциплинираните си народи резултатите са абсолютно незадоволителни. И изниква въпроса " Как така"? За мен отговора е че заразата се пуска допълнително, на вълни. Така върви и пандемията. Това е и обяснението за справянето на Китай. Изобщо извършва се престъпление срещу човечеството с някаква цел която още не знаем със сигурност.

Това е твърде конспиративно обяснение. Според мен истината е по-проста - в България почти всички си го изкарахме вируса мирно и тихо по къщите си. За съжаление някои не успяха да преминат през това изпитание, но останалите продължииха напред. Ако не бяха паникьорите от щаба и правителството щеше да е дори по-леко и можеше да бъдат спасени и хора. Вероятно не такива, починали поради усложнения свързани с Ковид-19, но със сигурност мнозина, които измряха поради липсваща елементарна здравна помощ, защото системата беше "настроена" да се бори само и единствено с вируса.

Твърде бързо трябва да са го изкарали. Същото се говореше и пролетта. Сигурен съм че ще има и трета вълна. Освен това как в България го изкараха ,а в Европа не?

Китай просто забраниха на краварски военни самолети да прелитат над тях и така се спасиха, ама европата не и дрме и за това ще да я караме на ''вълни'' че трябва да има реципрочност при мангизите на военната и фармацефтичната индустрия където елементарен преглед показва най високи приходи и печалба

Преди седмица д-р Тодоров от Русе направи изследване на произволен принцип само за анти тела което показа че 50 % от изследваните имат анти тела или като цяло заразата е минала или преминава през поне 50 % от населението и до месец ще стигне необходимите 70 % ,не искам да повтарям колко са заразените без тест ,без симптоми ,децата, както и всичкото живо циганин в страната.

Първо- колко човека е изследвал доктор ти Тодоров от Русе, че да има достоверност и второ- въпросът с имунитета срещу Ковид е доста по-сложен, отколкото доктори ти Тодоров и доцент ти Мангъров могат да си представят!

И какъв е въпроса с имунитета?

само дирнишките тролове ги разбирате тези работи. Ама къде се дяна завинаги тролът? Той беше по-компетентен от професорите от Оксфорд, Харвард и т.н.

Може би ти знаеш повече от вирусолозите и лабораторните лекари за начина на разпространение на заразите.

Ако наистина някъде има 50% с антитела, то там отдавна има стаден имунитет. Около 1/4 от хората въобще не могат да се заразят, защото по някаква причина клетъчния им имунитет работи срещу този вирус. Те не образуват антитела, защото не са им нужни. При 50% с антитела това пправи поне 75% устойчиви на вируса. Този вирус ще мине, ще мутира, ще си заживее спокойно сред хората и след време никой няма да му обръща внимание. Както става с почти всички подобни вируси. Нито ще бъде "унищожен", нито "победен" във "войната" срещу него. Всичките истерии бяха само и единствено защото този вирус изкара наяве кирливите ризи на управляващите и здравните системи. Навсякъде по света, не само в България. Човечеството няма какво да мисли как да "победи" вируса, а да се замисли какви здравни системи иска да има и да се организира. Защото дори да "победим" този вирус, то със сигурно ще дойде друг, рано или късно. Тъй че никакъв стаден имунитет няма да решии никакъв проблем, решим от хората. Природата си работи по нейните си закони, а хората вместо да седнат и да помислят какво искат за себе си, тръгнали "война" да водят с нея. Ако не беше жалко щеше да е много смешно.

МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ВЕДНАГА ДА ПУСНЕ ЗАПИТВАНЕ ДО РУСИЯ ЗА ВАКСИНА. БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ИСКА РУСКАТА ВАКСИНА А НЕ ВАКСИНА НА ГЕЙТС СОРОС И БРЮКСЕЛ

ИСКА ЛАДИ ,НЕ ИСКА МЕРЦЕДЕСИ ДЕТО СОРОС НИ ГИ НАБУТВА.

Аре стига вече с тия чибуращини. Защо МЗ ще пуска запитване?! По каква логика? За да угоди на няколко трола ли? Всеки е свободен да си постави каквато ваксина иска. Никой не те е спрял. Също така всяка фирма е свободна да подаде документи за регистрация на ваксина за българския пазар. Има си процедура. Някоя фирма да го е направила? Не, не е. Като толкоз искате руска ваксина се вземете в ръце, направете една фирма, свържете с производител на руската ваксина, изкарайте необходимите разрешителни и продвайте! Щом толкоз иска българският народ, значи може и да забогатеете. А може и да решите да не печелите. Ваша воля! Успех!

и турците я отказаха, и унгарците, дето уж бяха мераклии, тоя иска ние да я правим!

I'm - ти като си тръгмал да представляваш Българския народ и плачеш за руска ваксина, поне си смени ника - така не иде някак си, не си убедителен.

НОЩ дали ще оповестят починали от ваксината, така като правят другаде. Те казват, че ваксинираните до сега не са проявявали негативни реакции. Стик факт е, Ча за първи път лекарите и други здравни работници са оказаха световните бели мишки, а те винаги са смятани за едни отнай-ителигентните и културни слоеве

Само да не вземе епидемията да се гътне сама, преди да са ни ваксинирали, че не знам кво ше се прави с всичките похарчени пари. Трябва да се бърза. Може да получим директива от Брюксел да оправим цифрите и да ги вдигнем. Не може така в България да намалява, а в Германия да се увеличава, таман като дойде времето за ваксинация.

Добър ден!

прочети по долу за какво става дума.

не епидемията. Епидемията си върви, отделно си вървят и другите ОВИ , които кой знае защо ги забравяме, ама те са си сериозни, както и чакаме грипа също. Като цяло, следват най- тежките месеци- януари, февруари и март!

Е, как оцеляхме без драматична статистика за всички ОВИ през всички нези години ипролетта идваше след драматични месеци, за които никой нищо не разбираше?

Бяха включили антигенните тестове още поне в началото на декември, щеше да се види, че процентът на заразените не е толкова висок и, че затварянето не е било наложително. Затварянето само отлага във времето разпространяването на вируса. Но сега е времето на зимните грипчета. Дали на зимния грип няма да пришият Ковид?

Аз и семейството ми няма да се ваксинираме

Поредната игра с животи и съдби от ненормалните ГРОБАРИ, щаба им НОЩ, крадливото същество пренасящо рекета Севда Арнаудова тв и ред друга смрад от техните! Нима мислите че някой още ви вярва на данните изнасяни от лъжливите мисирки от медиите на ГЕРБ, та вие не спирате да лъжете и крадете, вие сте едни изключителни изроди! Боко Тиквата няма ли да инспектира някъде нещо, да го видиме отново или е зает с някоя Мата Хари?

личи по няколко неща- високият брой активни случаи, високата обща смъртност от Ковид, високата смъртност от Ковид на 100000 души в България, високият брой умирания в България по седмици за 2020 г, след началото на втората вълна, сравнена с 2019 г., високият брой заразени медици. Интересни ще са данните за умиранията първата седмица на 2021 г.

След като личните лекари не дават направление за тест /а не всеки може да плати за цялото семейство/, как няма да намалеят !!! Отпускат се едни пари по телевизора а на практика пак се крадат !!!

Нещо изчезнаха forever dumb и "прогнозките" му

Forever junk май коментира само епохални катастрофални събтия, при това докато още ескалират.

не бе спреха му паричките щото вече се разбрахме с меркел за ваксините парите са похарчени, работата е свършена. И forever тъп ще се преквалифицира.

Колко са починалите в болнични заведения? Колко са новоприетите за лечение? Колко са изписаните? Това е истината! Тази статистика се дава само на министъра!

Е, явно и ти я знаеш.

Стига сте лъгали, много хора искараха вируса без да са им правени тестове !!! Цялото ми семейство бяхме болни, а личния лекар не ни даде направление за тест. Платих си, но пулмолога ни обясни че в точно определено време се прави теста иначе не е верен !!! Пълно е пред кабинетите с болни, дали от грип или ковид ???

Нмаляват

Хората имат съмнения във ваксинацията, защото как да вярваш на тази администрация, която смята за хотел подпорна стена.

И че всичко е умишлена паника.

Кой е мунчо?

шефът ти.

Тези от СЗО ли се изказват за хотела стена?

СЗО този бизнес го зачеркнаха, заедно с авиацията и здравословния начин на живот (планински туризъм, фитнес, масов спорт).

Нещо за почваме да се успокояваме нали знаете "бързата работа срам за майстора" нека изчакаме да видим какво ще стане

Чакаме вече 10 месеца. Освен, че загубиха година училище, 2 туристически сезона, 12-15% от БВП и 380 000 нови безработни, какво още чакаме?

други спечелихме- за много сектори има ръст... така е в живота!

Лошо ефинствено за учениците. За жалки хотелиери и кръчмари не ми дреме. И без това събираха парите на хората за нищо.

Идват избори, трябва се махат мерките, до 28 Март може даже и да изчезне вирОсът, после след изборите ще дойде нов щам ... да вилнее с невиждана сила

БКП –ПРИНЦЕСАТА НЕ СИ ИГРАЕ НА ШИКАЛКИ !! ТЯ ГЕРГОВ ПОЧТИ ГО ПРОГОНИ ТА ЕДИН КОВИД ЩЕ И СЕ ОПРЕ !! А И БАБА ИЛИАНА ОТ ПРЕЗИДЕНСТВОТО ПОМАГА !!! СЛЕД КОВИДА Е ХУБАВО ДА СЕ ЗАЕМАТ СЪС МУНЧО И МУНЧОВИЦА !! ЧЕ СЪВСЕМ ГИ ИЗПУСНАХА ТЕЗИ КЕЛЕШИ !!!

Да изчакаме още една седмица и дано данните да се запазят същите.

Днес е неделя...само напомням, че днесшните данни не са данни.

правопис

А данните в понеделник откъде идват - от изследвани в неделя, нали?

Споко бе, вирОсът е грамотен и знае, че идат избори, ся ше се пръждоса, докато минат

Абе американците орезидент избраха насред ковид, ние тука драма голяма...

излъга другата половина. По пощата!

Нещо не се връзва - 65740 активни случая, а се увеличават с няма и 1000 дневно. Това ще рече че не ги пуска короната над 65 дни и повече. Всички тези данни са една гнусна лъжа

Лъжа, лъжа, ама да не ти дойде до га, че тогава става живо е*е!

Идва и си отива. Не е приятно и не е леко, но и предишните грипове не бяха. Лично за мен свинския беше по-гаден, но по краткотраен.

Хроничен ковид...мерки доживот...тоя щам се кара с години...минимум 10 според СЗО :)

Хората по календар оздравяват. Никой не ги преглежда две седмици след тест. Просто ги Пишат оздравели. Когато е семейство мъж и жена. Пишат единия болен, който се е тествал, а другия контактен. Въобще не се търсят други контактни. Въобщв не изследват партньора.

Нещо повече от 4-членно семейство - само един се тества само той е регистриран, но всички са със симптоми, лекува ги личния лекар , а след това само един е излекуван. Май ще има нов клон на статистиката - ковидна медицинска статистика с нова методика.

Е то е ясно, че заразените са 4-5 пъти повече от официалната статистика, което показва, че смъртността не е 3 %, а доста по-ниска. Не че това е успокоение за умрелите.

4-5 пъти повече е неофициалната статистика при СПИН! При КОВИД трябва да е с пъти повече! Това е въздуша инфекция!

че сума народ не се тества навреме и чакат до последно да се влошат и едва тогава търсят болница и влизат в статистиката. А колко изобщо не стигат до болница и мрат в къщи дин Господ знае!

Сега се заразяват само тези ковидиоти, страхливите, които най-стриктно са спазвали мерките...другите вече го изкарахме.

Ти си идиот ! Точно 70% сте матряла ! Да не си мислиш , че 5 млн са го изкарали , дръвен глупако !

Спиред Кантарджиев над милион. Според по-малко популярни - около 2 заедно с децата и безсимптомните. Затихването е нормално. Ще се точи, но няма накъде да избухне.

по-кротко , това го казват специалисти по вирусология , че броя на заразени и съответно изкарали вируса е много по-голям. Просто някои го изкарват на крак както всъщност стата и с останалите вирусни грипни заболявания.

невежо муле... Последните научни изследвания, проведени в няколко страни на проби от кръвна плазма, взета през 2015-2017г доказват наличието на клетъчен имунитет срещу ковид 19 при 25-35% от пробите в зависимост от регионите. Това означава, че вече човечеството се е срещало с този вирус, но не сме знаели. Ха Ха

В броя на "излекуваните" влизат: - всички изписани от болничните заведения (от 10%-20%) - всички на който им е изтича карантината (80%-90%) Като не е ясно дали се вади броя на умрелите или и те се броят за "излекувани"!

Да , те са излекувани от всичките болести!

За Ноември 2020 общо всички умирания са 14073 т.е. с 5958 повече в сравнение 2019 г. (8115) За Декември 2020 общо всички умирания са 15917 т. е. с 7577 повече в сравнение Декември 2019 (8340) За Ноември 2020 са умирали средно по 469 човека на ден докато през Ноември 2019 са умирали по 270 човека на ден! За Декември 2020 са умирали средно по 513 човека на ден докато през Декември 2019 са умирали средно по 269 човека на ден! Прирастта на смъртност на дневна база за Ноември 2020 в сравнение с Ноември 2019 е с 199 повече умирания на ден! Прирастта на смъртност на дневна база за Декември 2020 в сравнение с Декември 2019 е с 244 повече умирания на ден!

Глупости пишеш! За застаряваща България средна възраст на населението - 41 години и население над 65 години -21 % от общото население.... КАКВА СМЪРТНОСТ ОЧАКВАШ? Средна продължителност на живота 73,7 години... каква да е свъртноста? БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА НЕ ОТ КОВИД, а от отрицателен прираст -7 промимала... С КОВИД И БЕЗ НЕГО СМЪРТНОСТТА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ РАСТЕ! Ние сме стари и уморени! А старите и уморените загиват - природни закони!

Абе тъп, как изведнъж смъртността скочи двойно по естествени причини? Да беше скочила така 2018 година, когато нямаше ковид да напишеш глупостите си, но сега...

Ясно е, че не е естествено. Кога са умирали хора на стълбите пред болниците, самоубийци са скачали от прозорци на болници? Смъртността скочи от убийства. Паниката, която умишлено предизвикахте, докара доста инфаркти и инсулти у незаразени хора.

Добре де, щом с полумерки преборихме “епидемията” (според дежурните манипулатори, маскъри и прочие) и щом даже Кантарджиев от щаба отрича официалната статистика и говори за милион преболедували, демек стадото се самоимунизира, какво ще ги правим ваксините като дойдат През август/септември? И моля отделете един камион на Леки за Козлодуй, че ми писна да спами...

Същото, каквото правиха с Тамифлу-то 2010г - раздадоха го на джипитата да то дават безплатно Един министър го отнесе, защото го беше купил на цената на златото. Той щеше да го отнесе и да не беше го купил.

Хах да верно, бях забравил. Още ми седи опаковката подарък, някъде в чекмеджето с лекарствата. Всичко ново е добре забравено старо :). Само дето сега маркетинга е по-всеобхватен.

Леки се грижи клиента да е задоволен Както знаете засега имаме само много дълбоко замразени кренвеши. Размразяват се вътрешно. Приготвяме камиончето. Колко да са дебели кренвеште? И колко да са дълги? Да стигат до устата или трябва да стигат и до мозъка. Нашите кренвеши са без странични ефекти освен болка и зачервяване в местото на прилагане.

Не знам кой ти цъка минусите - аз благодаря за коментара, направи ми неделята забавна от сутринта :)

Всъщност единствената необходима за спирането на епидемията мярка беше разпускането на училищата след изчакване да се заразят 40% от учениците. Те са които ваксинирана останалите. Това бе и единствената мярка, която беше в разрез на европейските и световните (СЗО /ООН) препоръки. Все пак ББ не е примерен убиец, както го искаха "лидерите и лидерите". И това е нещо, което е табу в западна Европа. Всичко друго са политически мерки за прочистване от не здрави елементи чрез забрана на медицинска помощ (геноцид), мерки за поробване на населението (забрана на събрания, маски) или унищожаване на бизнеси с цел бъдещо изкупуване на безценица. Все пак в България мерките от репресиращ тип са доста умерени.

Ще си позволя да коментирам частта с ББ и неговата умереност - не е предизвикана от човеколюбието му, а от страха, че ще добави още негативна енергия в протестите срещу себе си. Средата не им позволи да репресират, не мисълта за хората. Показа го последващия хаос довел до много смърт.

ЗДРАВЕТО няма цена ЧОВЕК оценява какво е загубил когато го загуби

И свободата също. И не се безпокой, здравето на роба е в ръцете на робовладелеца. В България все още е меко. Но истинското лице на фашизма и концлагера му ще го видим след изборите.

Държавите с много по-строг локдаун от нашия и най-стриктно спазващи новия ред имат най-голямо увеличаване на случаите. А щабаджиите защо спряха любимото им сравнение с Швеция и Беларус? И при нас всички хора, които най-много се пазеха и се страхуваха до един го изкараха този китайски грип. То е толкова очевидно, че нещата си следват своят естествен ход и "мерките" не им влияят особено, но въпреки това има една малка част от популацията(не бих ги нарекъл хора), които продължават да настояват за маски, негушкане на внучетата и всякакви други малоумщини. Но живи и здрави да са, все някога и те ще прогледнат, ако не са се оказали в психиатрията до догава.

Добре, че природните закони не са подвласни на НОЩ, правителствотоМу и изобщо на политиците, ча кой знае в какво щяха да ни забъркат!!

има бяла мафия бяла фармация

ДДРАВЕТО е най голямото БОГАТСВО

Така няма вероятността ника Ви да се използва от друг

Сумата на бройката от областите е 266. Останалите 130 човека извън България ли са заразени?

Къде в София продават Ивермектин? Цена?

Ивермектин аптека София това пишеш в гугъл и ще ти намери аптеки

Някои хора са много зле! Преди лаеха Оооо не вярвайте, вирус няма, конспирация е! После беше версията, че плащат на близките за да пише в акта за смърт ковид. Все едно някой те пита. А и кой ги плащаше тези пари? Докторите ли? Даааа бе, тези са като митничарите, само взимат никога не дават. Сега изведнъж стана, че всъщност не само не ги увеличават изкуствено, ами дори ги намалят умишлено. Мили хора, кога ще започнете да слушате и четете информацията критично? Май никога, щом някои продължават да мятат пачки в торбички през балкона на миризливите лъжливи мангали.....

Въпросът е само защо смяташ, че точно ти си по- добре от останалите? Дори не ти слагам лайк.

Никът е случайна комбинация от букви, защото ми писна от имитатори, които дори не могат да пишат грамотно. За лайка не ми особено дреме, извинявай :), Просто казвам какво мисля и не очаквам одобрение или не. Не съм перфектен, но и не съм будала който не мисли и е обичайната жертва на разни хора забавляващи се да дезинформират останалите. Хайде бе човек, тури един лайк! :))))))) Хай със здраве!

Харесва ми това, че сериозно отговаряш на реплика- в случаят моята. Понеже и аз не съм съвсем будала- то искам да ти кажа, че няма нищо случайно в този живот- дори когато казваш, че изборът на буквите в никът ти е случаен. щом не си перфектен значи си реален човек, но от коментарът ти не става-поне за мен- напълно ясно кои са тези които дезионформират? Тези които агитират за ваксиниране или тези които пишат за недостатйците на ваксините? Чудесно е, че не ти пука за лайкове- на мене също. старала съм се винаги да казвам това което мисля и не очаквам всички да са съгласни с мен. Моят лайк за теб ще бъде усмивката ми прочитайки отговора на репликата ми- нали може, макар и да не я виждаш.

По- големи глупости не съм чела в животът си. Тези на конвеир ги оздравяват, заразяват.....Натъманяват.....

КОЯ ДЪРЖАВА Е НА ПЪРВО МЯСТО В ЦЕЛИЯ СВЯТ ПО СМЪРТНОСТ ЗА 2020. ЗАЩО Здравният министър на България трябва да отговори само на един въпрос: "Защо България е на първо място в целия свят по смъртност за 2020 г. и това е неоспорим факт." Факт е термин, използван като синоним на истинност, която може да бъде доказана научно или логично. Факт е резултат или събитие, случило се в действителност и чието съществуване е безспорно и проверено и не подлежи на съмнение. https://worldpopulationreview.com/country-rankings/death-rate-by-country Скандал с първото място в целия свят за 2020 г. по смъртност на България, здравният министър може да нареди спешна проверка.

ами имаме много прости лапетии които обикалят без маски, влизат в магазините, хората им правят забележки а те си мислят че са велики... Мангалите в България......никакъв контрол при тях.. затова сме на първо място...едните не вярват а другите просто не се къпят

Добре, отидох и прочетох. Какво по точно? Че България била 9 млн и щяла да удари между 2.5 и 5 млн. Хората измирали... Сега, първо от 9 паднахме на 8 и под това защото 1.5 млн избягаха от хубавия живот осигурен от отрочетата на комунистите управляващи и днес дори. Едва ли не улиците на България са засипани с трупове. Това ми смърди на полит дезинформация и както някой беше казал, такива сте демагози, че и Гьобелс ще ви завиди

Тази статистика действително не е добра - но тя по-скоро показва застаряването на населението в тези страни. Съответно страните с по-младо население са доста по-назад в класацията. И колкото и да ми се иска да плюя политици и управляващи - едва ли някое конкретно правителство може да бъде посочено като виновно. Това си е и световна тенденция като цяло, при нас много по-изявена поради една или друга причина.

Не става въпрос за конспирация. Просто е грешна и дълбоко невярна тази статистика.

Значи, когато много имаше заразени, ти пишеше, че статистиката е навярна. Когато има малка заразени и малко умрели, ти пок пишеш, че статистиката е навярна. А откъде имаш информация и откъде получаваш вярна статистика?

ЗДРАВЕТО няма цена пазте го ХОРА МИЛИ

Сложих ти плюс, но бих казала, че гледайки цирка с тези ваксини и фармацевтични западни фирми- оказва се, че има цена- увеличаване на банковите сметки на богаташите.

аййй стига бе...малеееее, хубаво че беше ти да ми отвориш очите за лекарствата... А да те питам....до сега аптеките на загуба ли са работели....ето ние знаем един такъв бос.....МАРЕШКИ.....въъъъй горкия...сигурно няма и един лев

Как по точно? Аз се пазех и вярвах в имунната си система, обаче така ме изтрещя, че 10 дена не знаех къде се намирам. Наскоро и аз се замисли. Пожелаваме си пазете, ама как да стане....

Тази статистика е такава трагедия. Познавам поне 10 човека които го изкараха на крак. Не са се тествали. Няма ги в никаква статистика. Преди месец имаше по 4-5 хиляди заразени на ден. Какво стана с тези хора. Както всичко в кенефа наречен България ,е фалш.

ее имаше хора които го прекараха много зле, имам познати които и умряха. Чичо ми за 13 дена отслабна с 11кг...Майка ми 9 дена беше с висока температура. Не всичко е конспирация, но да статистиката в България е много грешна

Ами чичо ти да даде рецептата за отслабвани на дебелаците като Бойко- може и да му е от полза. А майка ти баш 9 дена не е била с висока температура, но цифрата 9 е любима.....