17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Краят на пандемията се вижда! Спазвайте мерките по време на празниците! Започват да влизат много ваксини, ще бъдат достъпни за всички желаещи!

Ковидиот, разщитащ на отрови

Дозата прави и отровата, и лекарството! Няма отрова, която да не се ползва за лекарство! Няма лекарство, което над определена доза да не е отрова!

Честито! но в Българя още не са превели новината. https://www.timesofisrael.com/israel-said-probing-link-between-pfizer-shot-and-heart-problem-in-men-under-30/

В БЪЛГАРИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 25 УМИРА. В ШВЕЦИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 67 УМИРА. В РУМЪНИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 38 УМИРА. В СЪРБИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 109 УМИРА. В СЛОВЕНИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 56 УМИРА. В СЛОВАКИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 33 УМИРА. В ГЪРЦИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 33 УМИРА. В ГЕРМАНИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 39 УМИРА. В ИТАЛИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 33 УМИРА. В МАКЕДОНИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 32 УМИРА. В БРАЗИЛИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 36 УМИРА. В МЕКСИКО ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 10 УМИРА. В БОЛИВИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 23 УМИРА. ЗАЩО МИ ПИШЕТЕ МИНУСИ ТОВА Е СТАТИСТИКАТА. КОЙТО МОЖЕ ДА ЧЕТЕ,ДА ЧЕТЕ.

Ъхъ. Въпросът е какво точно означаа "доказани заразени".

Статистика-стъкмистика

А колко от заболелите се хващат в България спрямо другите държави. Защото при създадената организазия ( каква силна дума за хаоса в здравеопазването ни ) голяма част от тестваните са тежките случаи. Тези, които го карат леко не влизат в огромната си част в статистиката, за разлика от държавите от западна европа, където има масово тестване.

ПО ПРИНЦИП Е ТАКА НО ИМА ИЗКЛЮЧЕНИЯ. ЗАВИСИ ДАЛИ ЩЕ ИЗТЕГЛИШ КЪСАТА КЛЕЧКА. ПОЖЕЛАВАМ ТИ КЪСМЕТ.

Всеки , умрял от Ковид 19 оттук нататък, си е сам виновен и щеше да е жив , ако се беше ваксинирал с която и да е ваксина ( те всички предпазват на 100% от смърт )

Вярвай си, идиотче. Тепърва ще ви гледаме сеира на ваксаните с неизвестната био-течност, която упорито наричате ваксина.

Зевзек

Един така се готвеше да гледа сеир, пуканки си беше приготвил даже, обаче попадна в ковид отделение и не му издържа психиката.

Малко по малко завесата се вдига: https://www.timesofisrael.com/israel-said-probing-link-between-pfizer-shot-and-heart-problem-in-men-under-30/

Колко са заразените на 100хил. Пак само глупости се пишат.

В БЪЛГАРИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 25 УМИРА. В ШВЕЦИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 67 УМИРА. В РУМЪНИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 38 УМИРА. В СЪРБИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 109 УМИРА. В СЛОВЕНИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 56 УМИРА. В СЛОВАКИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 33 УМИРА. В ГЪРЦИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 33 УМИРА. В ГЕРМАНИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 39 УМИРА. В ИТАЛИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 33 УМИРА. В МАКЕДОНИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 32 УМИРА. В БРАЗИЛИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 36 УМИРА. В МЕКСИКО ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 10 УМИРА. В БОЛИВИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 23 УМИРА.

пий некви хапчета вече че ще пукнеш некоя аневризма от напъване.

ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 25 УМИРА. В ШВЕЦИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 67 УМИРА. В РУМЪНИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 38 УМИРА. В СЪРБИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 109 УМИРА. В СЛОВЕНИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 56 УМИРА. В СЛОВАКИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 33 УМИРА. В ГЪРЦИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 33 УМИРА. В ГЕРМАНИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 39 УМИРА. В ИТАЛИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 33 УМИРА. В МАКЕДОНИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 32 УМИРА. В БРАЗИЛИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 36 УМИРА. В МЕКСИКО ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 10 УМИРА. В БОЛИВИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 23 УМИРА.

ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 25 УМИРА. В ШВЕЦИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 67 УМИРА. В РУМЪНИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 38 УМИРА. В СЪРБИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 109 УМИРА. В СЛОВЕНИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 56 УМИРА. В СЛОВАКИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 33 УМИРА. В ГЪРЦИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 33 УМИРА. В ГЕРМАНИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 39 УМИРА. В ИТАЛИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 33 УМИРА. В МАКЕДОНИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 32 УМИРА.

Я провери за Южна Америка.

ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКЕ 25 УМИРА. В ШВЕЦИЯ ОТ ДОКАЗАНИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ 67 УМИРА. ПРЕРОВИХ БАЛКАНСКИТЕ СТРАНИ СЪЩО И ИТАЛИЯ,ГЕРМАНИЯ, БРАЗИЛИЯ И НЕ МОЖАХ ДА РАЗБЕРА КОИ ИМАТ ПО ЛОША СТАТИСТИКА ОТ НАС. МОЛЯ ВИ ПРЕДЛОЖЕТЕ ДЪРЖАВА И ЩЕ ПРОВЕРЯ.

В коя друга държава има такъв прост народ? Комплексирани от 500 години робство и 45 комунизъм хората не вярват на никой и мислят, че искат отново да ги прецакат и поробят. Съответно никой не спазва правила и мерки. Отделно сме си хронично болни по сходни причини. И ето ти смъртност - вируса това чака.

Втори пореден ден криете общия брой заразени досега и общия брой излекувани! Стана тенденция! Онова, вече 112-то място по свобода на печата у нас, също става тенденция!

Я гледай ти, щаба го няма, няма и криза. Що така? По-здрави ли станахме? 70% (7% всъщност) ли ваксинирахме? Заведенията отворени, молове и фитнеси също, а времето не е топло и слънчево...Та неуважавми пропагандисти - откак няма кой да разпорежда колко да са бройките - дявола не е толкова страшен. А скоро ще има и разследване на високата смъртност. Треперете калинки!

Ако си същия "Без паника", какво ти стана изглеждаше нормален по едно време? Първо щаба още го има, всички го видяхме в изминалия четвъртък. Второ, бройките съвсем естествено си намаляха, нямаше рязак спад или нещо подобно. Защо пишеш глупости и се натягаш сутринта в събота?!

Чакай, кретен, резултата ще е след 10 дни!

Интересно януари като си беше в силата щаба и пак беше така заболеваемостта при отворено всичко и при януарско време? Много глупав анализ на ситуацията със съответните тъпотии като извод.

Спокойно, пяна ти излиза от устата, забърши се. Защо, когато след предишното затваряне съвсем логично се случи същото не ги говореше тези неща, бе боклук? Долен, лъжлив популист си, Тошкооо, Тошко!

Ало, Паниката, А Путин даде ли ви почивни дни другата седмица, за да се борите с коронавируса и през Ленинския съботник?

Прекалено рано се отпускаме а идват празници да не се окаже после че сме избързали не забравяйте че пандемията не е свършила

Няма да забравим, че "не е свършила". Винаго ще има такива, които активно да напомнят :)))

Вие ни напомняйте, за да не забравим ;)

не са 12%, а 11.5%