17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом има толкова много починали, значи здравната система е НУЛА. Търговски дружества... Пфу!

Плюс угодничество към Началниците,плюс оглушки за Спутника,плюс хаос във ваксиниранета=Боко тиквата и лизачите м

Ти си нула, и всички тролове, които пишат глупости по медиите. Британският щам е по-заразен и инфекцията протича по-тежко. Броят на заразените намалява, но в болниците има все още много тежки случаи със смлян бял дроб. Другият факт, който хората не осъзнават и ботоксът крие, е че лекарите се умориха, напускат работа в интензивните отделения. Ваксинационната програма е в пълен хаос.

Е то това не е нещо ново. Доболничната помощ е меко казано бутафорна. Хората стигат до болниците когато реално вече е късно. И това е валидно за всички болести, не само за модерната корона. И по-лошото е, че никой не прави нищо за да промени това.

Доста познати го изкараха това, а доста от тях след първа доза на ваксина. Не по-леко от тези без ваксина. Повечето казват, че няма да правят втора доза. В портала може да пише 700+ хиляди, но реално ваксинирани с две дози не се знае колко има, нито някой води статистика колко от тях се раболяват или умират.

Хората умират, защото не ходят на лекар дори и при развиващи се заболявания. Ако сложим условие тук да коментират хора, къито са минали профилактичен преглед през 2019 ( нали 2020 бе пандемия ), май няма да се класирате,а?

гробарската шайка се срути от властта и случаите яко паднаха!

профилактичните прегледи при личните лекари приличат малко на ГТП. Влизаш в пункта-кабинета и чакаш да ти оправят документите.

Бива ли да си толкова прост... след ваксинация голяма част от хората имат симптоми от самата ваксина. Та това е описано в листивките!

Това си зависи от самия човек.

Прав си е човека. Освен симптомите немалка част наистина се разболяват. Много от ваксинираните с първа, а и след втора доза имат сериозни здравни усложнения. Та всеки сам да си преценява дали иска да се боцка или не.

Поне 40 мин при всеки лекар последно карах, говорихме си за доста неща, като го инициирах аз. Ама трябва да си държиш на нещата.

Тлъстия крадец и Шайката му лакеи си отидоха и нещата започнаха да се нормализират.

Обясних, че познавам хора, които няма да си слагат втора доза, защото след първата се заразиха и изкараха дори по-тежко от други, които не са били ваксинирани. Никъде не съм писал "симптоми от ваксина" Научи се да четеш.......Листовките може да си ги.... на живо са други резултатите!!!

Защо всеки ден има толкова починали хора? Трябва да се потърси сметка от здравните власти. Това го няма никъде в Европа. Толкова много загубени човешки животи на глава от населението?

Няма връзка между тлъстия крадец и заболяването. Просто времето се затопли...

365 дни х 25 355 ваксинирани на ден = 9 125 000 души ваксинирани за една година. Абе ние до към Коледа ще имам стаден имунитет бря:)))

Ами хората по принцип не са безсмъртни.... това нали можеш да го схванеш??? Те си почиват един ден от нещо, някои не доживяват до годините на тези, които се водят починали от Ковид... последната статистика сочи, че на всеки 4 дни умира по 1 човек от трудова злополука - това според мен е много по-тревожно, ама като гледам, никой не се вълнува от това. А трудовите злополуки могат да бъдат намалени почти до нула. Ама пак на никой не му дреме май. И това са млади хора, които работят. Ама и за това никой не му дреме... явно не е нормално да умреш на 70 години от инфекция, но на 30 от трудова злополука май е нормално. Важно е Бойко да е виновен...

25 000 на ден, една доза, /2=12500 на ден по две дози, 70% от 7000000= 4900000/12500=392 дни, година и месец всеки ден, дотогава ще трябва повторно, защото имунитета ще е свършил, ако се вярва на измамите, които не спират. 5*12500=62500 на седмица, 4900000 = 78 седмици, 20 месеца, година и осем месеца в този темп в случай на почивни събота и неделя.

Като гледам други са се наредили за кокала, единият даже си дава заявката за диктатор, така че не бъди толкова сигурен....

Умното си е умно, но така е като можеш да смяташ.

25 000 глупака ! Не, Няма такъв народ !

95 човека са починали от ваксините за денонощие и пак ходят да се ваксинират ! Луди хора !

Простия и беден ганьо си ти.

човека пита, защо в БГ си 'почиват' повече от останалите държави !

Не лъжи бре, мошеник! А за всяване на паника при извънредни ситуации в закона има отделна точка, запознай се с нея. И не мисли, че в нета има и следа от анонимност.

За последното денонощие са починали около 500 човека , но нас ни интересуват само стотина с положителни тестове !

Още 2-3 седмици може да имаме толкова ваксинирани, докато траят вторите ваксини на ваксинираните с АЗ. Стигаме 1млн. поставени дози и после ще е зор.

Това са дози, раздели на две за брой хора (поне докато ваксината на Янсен не се появи)

Виж мерките в другите държави (Германия, Португали, Обединеното кралство). Като добавим факта, че другите първо си ваксинираха възрастните и болните, положението с ваксините в България е доста плачевно.

колко цифром и словом са ваксинирани???? Лицемерието на здравните власти от миналата година лъсна.....да пазим възрастните! Е, видяхме ви колко ви пука за възрастните!

96 КОВИД жертви за денонощието и ДИСКОТЕКИТЕ, НОЩНИТЕ КЛУБОВЕ и БАРОВЕ отварят врати днес?! ... Мерките на ЩАБ-аджиите са ПРОКРИЗИСНИ от ден първи...

Е, кой те кара да ходиш на бар, дискотека, нощен клуб и както там се водят??? Стой си вкъщи, носи си маската и се страхувай :)

са вече около нас и най- вероятно и у нас.

Никъде в света не мрат по толкова много хора,както тук! В Турция при 63 000 на ден заразени умираха малко над 300 души,тук при 4 000 умираха по 250 души,сега при 1 500 умират по 96 души,това си е чисто избиване на народа,медицински геноцид! Тук от всякакви болести се мре масово,от грешни диагнози също.

Аз на профилактичен преглед минах и 2020. Тези прегледи не са спирали. Кръвни изследвания, ехограф, ЕКГ и други. Не са проформа.

Вирусът ще го има докато има дебили да го разнасят.

Относво тестването се лъже яко! Преболедувах ковид 19 ,като имах 2 положителни теста,изкарах го в болницата тежко,месец след изписването ми реших да си направя тест за антитела,направих теста във Варна,трябваше да чакам 1 седмица,счупила се била машината им?!? Накрая дочаках резултата и ме изкараха,че нямам антитела,на което не повярвах,предложиха ми веднага да се ваксинирам,отказах категорично и понеже имах пътуване до София реших там да си направя тест за антитела. Така и направих,в София стана доста бързо и излезе,че имам антитела и то достатъчно за да не се ваксинирам,като докторите дори ме предупредиха да не се ваксинирам на тоя етап,защото ще ми дойде в повече и може да получа странични ефекти,а във Варна явно бяха решили да ме убиват само и само да вземат парички по здравната каса,там постоянно се оплакват хората,че ги лъжат в болниците лекарите не само за тестовете,ами и за други болести....

Чудно, как няма статистика, а? Това ли е опорката,а? И ваксинираните и тестваните и починалите се водят по ЕГН. Всичките ги има в базата на НСИ. И сигурно е изключително трудно, направо невъзможно да се направи справка, а дебилче просто?

Вирусът в Израел го няма,а хората са по дискотеките и не го разнасят,та и тук така ще стане,защото сме близо до стаден имунитет!

Е те Унгария, като си внесоха от Спутника направо цъфнаха.

Като искаш да се изчисти здравната система от такива печелбари. Подаваш оплакване и ги гониш до дупка. Имаш писмени документи и доказателства за това, според думите ти.

ддд-ъчо/чке, с дискотеките, нощните клубове и баровете нямам проблеми :) За мене е проблем, че ПРИСЪСТВЕНОТО обучение на УЧЕНИЦИТЕ е редуцирано. В ДИСКОТЕКИТЕ МОЖЕ, в УЧИЛИЩАТА НЕ МОЖЕ?!? ... А УДЪЛЖАВАНЕТО на ИЗВЪНРЕДНАТА ЕПИДЕМИЧНА обстановка ДО КРАЯ на МАЙ е Мутрофашизъм. П.П. Силно си съмнявам за броя на нарочените КОВИД жертви. ... до трите точки С какво спираш разпространението на ВЪЗДУШНО-КАПКОВА инфекция?! Пантентовай си изобретението, моля!

Самите PCR тестове са яко манипулирани, като така изкарват колкото си поискат положителни и дори мъртъвци с ковид (като им изкарат теста положителен). Всичко зависи от броя центруфугирания на пробата, при 35 и нагоре почти винаги излизат фалшиво положителни, а при20 и надолу резултатите са с 97% по-ниски фалшиви положителни.

Първо: вирусът в Израел не е изчезнал. Имат по стотина нови на ден. Второ: Израел е ваксинирал над 60% от населението си. Ти ваксинирал ли си се? Колко % са ваксинираните в България? + Ваксината не те прави неуязвим за вируса. Трето: докато има огнища на заболели, винаги ще има вероятност пожарът да се разгори наново, ако го оставиш. Затова в Израел планират и трета доза ваксина на хората през есента. Ваксината ограничава разпространението и заразяването с Ковид19, но не го премахва. А и още не е минало достатъчно време от отварянето в Израел за да се види ефекта. Но мерките на границата са на 100%. Задължителна 14 дневна карантина на всички пристигащи дори и с отрицателен тест. Туристи все още не се приемат.

Ало, карантината, Още ли не те е срам бе? 100 от 500 е 1/5 от общата смъртност. Съвсем отделен въпрос е, че онези с вече отрицателните тестове не ти влизат в сметките. Пак не ти мина опорката, давай следващата, обаче този път ще те изпреваря. Коя беше тя? Че повече били умирали заради спирането на плановите операции ли? Ало, карантината, Плановите операции ги спряха в средата на ноември, когато вече имаше много жертви. От тогава до средат ана януари броят им спадна двойно, тъкмо когато възобновиа плановите операции. Май и тази опорка няма да мине. И следващата ще изпреваря. Коя е тя? Че в Сърбия имало общо 6300 жертви от началото на пандемията, а тук били над 16000 ли? Само че пак не си познал. Според статистическия институт на Сърбия само от началото на годината до края на март има над 7000 случая на смърт повече, отколкото миналата година. И тук са някъде толкова. След като ти спестих 3 поста, кажи коя ти е следващата опорка? Ще ми мълчиш ли?

Това не са ваксини, а бомби сьс закьснител. Ваксинираните на практика са много по-опасни от неваксинираните и за тях трябва не коридори, а направо изолатори. Би следвало да се въведат и огледални ограничения за ваксинираните, защото последните представляват опасност за околните и са обекти за специална изолация, като експериментално-изследвани субекти !!! Бивш вицепрезидент на Pfizer: „Вашето правителство ви лъже по начин, който може да доведе до смъртта ви“. https://bit.ly/3n2OjZE Ваксините за Ковид-19 са оръжие за масово унищожение – и са въведени спциално за да редуцират човешката раса по ПЛАН https://bit.ly/2QIg5ye Пандемия на лъжата - предупреждение! СПЕШНО ЗА НАУЧАВАНЕ. ВАКСИНИ=ЗАРАЗА. Пример за това как историята се повтаря докато не си научим урока. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/3sswPaX Епидемията от „Испански грип“ през 1918 г. – предизвикана от масово ваксиниране! Ваксините като биологично оръжие - д-р Ребека Карли (ВИДЕО) http://bit.ly/1stSpainFlu С „ваксиниране“ за „Ковид-19“ участвате доброволно(склонени от Ангеловците) в чудовищен експеримент https://bit.ly/3dBUrFe ----------------------------------------------------------------------------- Я ДА КАЖЕ КЪДЕ Е ВИРУСА, ЗАЩОТО ДЕФАКТО ГО НЯМА, А ТОВА Е ЗАЩОТО ТОВА НАБЕДЕНОТО ЗА КОВИД Е МЪРКОЧ/МИКС ОТ ЕДИН ИЛИ НЯКОЛКО ОТ СЛЕДНИТЕ ФАКТОРИ ОПИСАНИ и ДОКАЗАНИ В СЛЕДВАЩИЯ ЛИНК. ТОП материала който РАЗОБЛИЧАВА МАНИПУЛАЦИИТЕ на медии, политици, кукловоди, мутри, ваксери и други ковид тарикати! http://bit.ly/svoboda-bg ----------------------------------------------------------------------------- Декларация за изолиране на вируси. Ето как се доказва реално вирус. ------------------------------------------------------ ВИЖТЕ ИНФОТО В СЛЕДВАЩИТЕ ЛИНКОВЕ ЩЕ СХВАНЕТЕ: ВИРУСА С КОИТО ВИ ПЛАШАТ НЕ Е ОТКРИТ. ТОВА Е ПРИЗНАТО И ОФИЦИАЛНО!!! НАГРАДАТА ОТ 1МИЛИОН ЗА ДОКАЗВАНЕ НА КОВИДА ОЩЕ НИКОИ НЕ Е ВЗЕЛ. ИЗМАМАТА ИДВА ОТ ЗАБЛУДАТА В КОЯТО ВИ ВЪВЕЖДАТ МЕДИИ, ФАРМА МЕДИЦИ, ПРАВИТЕЛСТВА НА КАИШКА И СЗО. НА ПРАКТИКА ИМА МИКС ОТ ЕДИН ИЛИ ДУЗИНА ФАКТОРИ, НАРОЧНО ПРИПИСВАНИ НА ЕДИН ВИРУС, КОИТО ЩЕ ВИ ПОКАЖА ЯСНО и ТЯХНОТО ДЕЙСТВИЕ НАИСТИНА РАЗБОЛЯВА И УБИВА ХОРА. http://bit.ly/VirusNotExist Вижте само: Правителството на България призна, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ЗАПИТВАНЕ И ОТГОВОР КЪМ И ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО-ОФИЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ) http://bit.ly/BgHealthMinister-CovidNotExist Правителството на Ирландия призна официално, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ИСТОРИЧЕСКО ВИДЕО+ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ) https://bit.ly/Official-CovidNotExist Не напразно все още никой не е взел тази нагарада от 1 милион. ---------------------------------------------------------------- Предлагат награда от 1 млн. долара за този, който докаже, че СОVID-19 наистина съществува! http://bit.ly/1milionPrizeToProveSarsCov Ето ви официално инфо (Вируса не е изолиран): --------------------------------------------- Къде е вирусът? Официален доклад на CDC от 13.06.2020: Вирус НЯМА и никога не е имало! . . . Това е световна спецоперация за незаконно вземане на ДНК проби (+ ВИДЕО) https://bit.ly/37yp4IZ Мащабната измама СОVID-19 продължава: SARS-СoV-2 – ъпгрейдната версия HIV.2! Изолат отново няма! На всеки трябва да е ясно и да знае, че никой-никога НЕ Е изолирал СОVID-19! (ВИДЕО-БГ СУБ) https://bit.ly/TotalFakePandemicInfo ЕТО ВИ ФАКТОРИТЕ КОИТО НАИСТИНА РАЗБОЛЯВАТ Бивш сътрудник на СЗО разказва за главната цел на 3G, 4G и 5G (ВИДЕО С ДУБЛАЖ НА БЪЛГАРСКИ) https://bit.ly/35uGPpW Спешен-зов-за-събуждане-4G-5G-е-опасност-за-здравето-и-живота https://bit.ly/37CbBj6 11 000 страници с доказателства по значително 5G дело срещу Федералната комисия по съобщенията (FCC) https://bit.ly/11000pages-stop5G Започна битката STOP 5G в България (БГ - ВИДЕО) https://bit.ly/3okxvgQ Документален филм за дигиталния белег на звяра и тоталния контрол чрез ваксините, за тъмните страни на 5G и безжичните технологии, третата ДНК спирала и др.(ВИДЕО БГ СУБ) https://www.veoh.com/watch/v142077912TPdZJa9p Как да се предпазим от 5 G гама радиацията, която те прави уязвим за корона вируса? https://bit.ly/3xe2zDm 5G – Едно от най-любимите невидими оръжия за контрол и обезлюдяване на Човечеството https://bit.ly/2QJmA48 СКРИТАТА ИСТИНА ЗА АЕРОЗОЛНИТЕ ПРЪСКАНИЯ ОТ САМОЛЕТИ, КОЙ ГИ ДОПУСНА, ЗАЩО И КАК НИ ЛЪЖАТ, ЗАРАЗЯВАТ, РАЗБОЛЯВАТ И ТРОВЯТ С ТЯХ! http://bit.ly/Danger-Chemtrails Забраненото видео за ваксинираните (ГМО хората са тук). http://bit.ly/ZabranenotoVideo Неудобната истината за плана "ковид", какво ви разболява, лекува, кой ни го доведе, без заобикалки! Ако сте смели и не ви е страх да видите врага си в очите, истината от упор, този клип е за вас. http://bit.ly/TrueCoronaPuzzleNow ---------------------------------------------------------------------------------- НАУЧЕТЕ КАКВО Е ВИРУСА НАИСТИНА? КАК И С КАКВО НИ ЗАРАЗЯВАТ, УБИВАТ и МАНИПУЛИРАТ, ЗА ДА СИ ПЪЛНЯТ СТАТИСТИКИТЕ, КАКТО КОИ СТОИ ЗАД ВСИЧКО, И КАКВО ЦЕЛИ С ВСИЧКО ТОВА! http://bit.ly/STOP-MED-GENOCIDE-INFO Видео библиотека съдържаща само РАЗКОНСПИРИРАЩИ КУКЛОВОДИТЕ НИ видеа по всичко свързано с ПЛАНдемията от онова водещото се "ковид", но дефакто ГЕНОЦИДЕН АКТ ПРЕДВОЖДАЩ ОПЕРАЦИЯ НА ЕЛИТА "Дневен ред 2019-2030". https://bit.ly/SecretVideoLibrary ----------------------------------------------------------------------------------