Под 1 процент са положителните тестове за коронавирус за последните 24 ч.

100 нови случая са открити през денонощието, а 15 души са изгубили живота си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво стана със стъкмистиката и якото умиране на НОЩ ?! Цифри писани според кефа на Толупа, да се всява паника и страх от гласуване ! !

Няма страшно. Скоро под "мъдрото" управление на Стийча ни Кацаров, процентите отново ще отидат на "нормалното" си ниво. А може и да минат 50%.

Дирници, забравили сте да напишете дежурното “НО”…

...който не иска да се ваксинира или да спазва мерките - не иска да се възстанови нормалния начин на живот

Който не иска да става опитна мишка той не иска да се ваксинира.

Минаха изборите и тролският натиск силно намаля. Фокусът на Без Паниката се измести под руските статии, а тролче, въобще се изгуби. Не е ясно още дали договорът му е изтекъл или след няколко фалшиви грипоподобни болести, каквито вече няма, най-сетне го пипна ковида и сега лежи в интензивното с тръба в гърлото. Ако е така, дано се оправи, за да може отново да му се радваме!

Като ти чета глупостите в безбройните ти коментари виждам, че ти си трол

Смърт за всички маскирани ковидари!!!! Само тогава, ако тия малоумници измрат ще има нормален живот за нормалните хора. Дано маскираните ковидари измрат до крак. И, говорим за тия, които се маскират по желание, а не по принуда. Светът няма нужда от страхливци, които се посират от една безобидна настинка. Смърт, смърт, смърт!

Първо инжекции за отскок. И психиатричната помощ не е на ниво у нас.

и пречат ли ти тия с маските бе уроде ? смърт за майка ти и баща ти . не трийте или трийте и неговото

Така като гледам, ще загубиш 4 години от живота си заради чиста злоба. А това е повече от двете последни години, които ковид вече ти отне.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Урод, безумник

Не са ясни две неща - защо при този нисък процент защо още се говори за пандемия у нас , защо се удължи извънредната епидемиологична обстановка и то за безумните два месеца.Налага се и допълнителния въпрос - защо още трябва да се носят тези маски ? Понеже няма отговори на тези въпроси ,у налага се един фундаментален извод - този вирус е преди всичко ПОЛИТИЧЕСКИ ВЪПРОС. Макар че декларирам по-долу ,че не съм робот , дори и един робот би задал тези въпроси.

КОЙ забранява падането на маските ли? Ами... който прави или внася маски :) НО! Радостното е, че вече почти не можеш да видиш човек с маска.. освен по т.нар. "големи магазини" и в грАДския транспорт. Искам министъра в тая жега да се качи с маска в автобуса......

3евзек

Тези с маските вече свикнаха. Развиха мускули на белите дробове и могат да те надбягат без да ги свалят. Назад си.

От самото начало питам троловете. Като си измислят бройки и статистика, каква им е файдата да измислят намаление? Печелели били от умрели. Защо мине не мине време и почват да измислят измислят десет пъти по-малко умрели от тези дето измисляха преди месец два. И не ми излизайте с опорката за смяната на управлението. В края на декември пак стана така без да има смяна. Кажете бе мозъци. Защо е така? Да не би пък наистина да върлува опасен вирус?

Стига копи/пействай едно и също бе ковидар малоумен!!! Мри бе!

нерв а? Голям кеф.

3евзек

Г-жо Умри мама ти мръсна!, Вие може би се прецакахте с преболедуването и заради уврежданията вече усещате приближаващия край, но не мога да разбера защо желаете същото и на останалите.

И като станат нула - какво ще измислят малоумните ковидари, за да поддържат паниката????

Следи новините за НЛО и глобалното затопляне. Една от двете теми ще е...

От самото начало питам троловете. Като си измислят бройки и статистика, каква им е файдата да измислят намаление? Печелели били от умрели. Защо мине не мине време и почват да измислят измислят десет пъти по-малко умрели от тези дето измисляха преди месец два. И не ми излизайте с опората за смяната на управлението. В края на декември пак стана така без да има смяна. Кажете бе мозъци. Защо е така?

3евзек

Есента, когато тръгне нагоре, друга песен ще пеят.

В Бургас вси по-рядко се носят маски в магазините. То си е малко смешно: в бара и дискотеката - без маска, в магазина - с маска. Която явно нищо не пази...

в Бургас. Ще продължим да редуваме тотално олабване с тотално насиране. И през цялото време ще се чудим, кой ни е виновен че мрем за рекорди и даже деца няма кой да ни направи. И така докато изчезнем. Кой знае дали ще е за лошо.

Ти най добре си сложи маска, каска и шлем и за по-сигурно тури и един памперс и се окопай в някоя землянка ама се завий добре да не настинеш и карай така още поне 50 години за по-сигурно, а нас нормалните не ни мисли, все ще се оправим някак.

Ти си УНИКАЛЕН! Рядък тъпанар. Дори у нас не се срещат често такива.

Гербаджия гаден, ТРАЙ !

Само откачени тъпаци тази сутрин. Очевидно е затишието в момента. Дай Боже да не се стига до ситуацията от преди само месец.

ПЛАНДЕМИЯТА КАЗА ПРЪЦ

Добра новина. Голямото насиране при овладяването й отмина, затова сега едното пръцкане остана.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Как няма да има умрели от ковид, та от един умрел 1500 лева се печели. Ама болният може да се е споминал от диабет, бъбреци и каквито се сетите др.заболявания от ковид ще се изписва, днес всичко е ковид, дори птичките чуруликат: - ко вид ко - вид. Ама трябва задължително и ваксина да си поставите, ама нищо че действието и трае 6 месеца, всяка година трябва да се дупчите и така до края на живота си, първия път безплатно, после ще трябва да се бъркате дълбоко в джоба, шега не е това а ковид. Брей брей колко е опасен. този ковид, развали ни рахатлъка.

За печалбите от умрелите е от най-гнусните опорки дето не знам на какъв точно урод може да поникне в смрадливата субстанция между ушите му.

ти нали няма да се ваксинираш бе уроде ??? кво ревеш ???

Короноидите още не могат да повярват, че това е истинското лице на "най-страшната" в световната история пандемия. Допреди 2 месеца умишлено завишаваха броя на заразените, за да плашат раята, а реалните цифри си бяха близки до днешните 1-2%

Братя, време е да пускаме КОВИД-21 или ще чакаме тая Есен, за по правдоподобно, че някак е съмнително лятото да се появи?!

Китайците вече са готови с демоверсия на Ковид -21 Турбо.

Маските са необходими за да се пазите от Ваксинираните - според собствените документи на Пфайзер от 2017, ваксинираните с иРНК отделят Ваксините както се отделя Вирус!

Ти ако искаш ходи със скафандър.

И това е делничен ден. Под един процент! Махайте маските. Стига с този световен карнавал на глупостта наречен Ковид.

Маските - кога, лицемери?

Никога! Естествено!!

Никога… как ще печелят?

от маски ли печелят бе малоумие нещастно ? една маска е 10 цента (на едро по-малко) и някои ги носят по 2 месеца с пране

Ти явно на едро ги купуваш и често-често си бършеш задника с тях, защото друга работа не вършат