17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля си, че данните са горе-долу като миналата година по това време. Дано поне цялото лято да го изкараме по-спокойно, пък после ще видим какво ни чака.

Дали има или не вирус е без за всички управляващи по света. За тях е по удобно/лесно да има. И съвсем случайно разбира се появи. Всеки друг вътрешнополитически проблем бива неглижиран /заглушен/ с привиза до хората "Идва нов на вирус, забравете проблемите си, не протестирайте и не искайте нищо от нас щото ще умрете и без това от вируса, ако не слушате". Преди тази роля на заглушител на проблемите играеха изкуствено предизвиканите войни /псевдовойните/ - справка блестящия филм "Да разлаем кучетата" от 1997г., който макар да се води комедия, не е далеч от реалността. Сега сме по-демократични и оригинални - вирус /нов разбира се/. Пак външна смъртоносна заплаха /като войната/. Номера минава засега. Но засега.

Минаха изборите през април и тролският натиск силно намаля. Сега започна предизборната кампания и затова отново се усили. Напълно логично.

Доизтупваме брашнения чувал, а ? Ще пусне още някоя клинична пътека за "ковид" ама после и да го скъсаме от бой, пАри нЕма.

Няма вирус, бееееее ... Сички на лъжат, само Мангъра казва истината! Бееееее ... Дрогаре комунисти, няма вирус, бееееее ... Няма носиме маски, бееееее ... Няма нужда, бееееее ...

тихо короноид! вашата секта е дъното на тинята, боклук до боклук- затваряйте си гадните човки и си слагайте парцалките на клюновете грозни

И според тяхната статистика само 20% заразени за близо година и половина. И това е пандемия?! А колко са починалите наистина от корона вирус? Да не припомням че преди 100 души бяха сериозен проблем, а сега тия същите са под един процент?! Е те такава измама НЕМА!

Защо кметът на Москва обяви едноседмична всеобща карантина за втори път?

Щото така му изнася. И в Лос Ангелис е същото, че и по зле в момента.

Това вече не мога да го повярвам! В чужбина даваха при заразени 4 -5 000 души умират 3-ма максимум,а тук при 150 души 15 са починали,нова е невъзможно! Да се разследва,как пишат починалите и защо има и хора биз ковид писани ,че са починали от ковид! Тук изкараха смъртността от вируса безпрецедентна,10% смъртност,а по света е 2%! То,че тук от всичко се мре е истина,но това писане е много съмнително,а и на нито един починал не е правена аутопсия....

В чужбина вече са ваксинирани. Дори да се разболеят, минава леко. А тук хората ги е шубе да се тестват, защото ще им дадат 14 дни болнични и няма да имат шанса да работят за робовладелеца си. А работата, особено в ресторантьорския бизнес, е единственото, което ги прави свободни.

Престъпно елементарно е - хора, дали положителна проба за ковид, независимо кога, се водят починали от ковид, въпреки че в статията са си измили ръцете и са написали починали С ковид, но за читателя остава как ще го тълкува. Въведоха някакъв термин като продължителен ковид. (обикновено бе нормално след пневмония повечето хора да кашлят още няколко месеца след заболяването и просто да внимават, но сега и това го водят активен случай и ако човекът се спомине от ненасилствена смърт го водят починал след дълъг ковид). Докато преди статистиката я сегментираха - толкова със сърдечен арест, толкова с инфаркт, толкова с инсулт, толкова с белодробна недостатъчност или емболия, никой не пишеше, че през едиси кое лето господне човекът карал пневмония и види ли се сега от това получил сърдечни и белодробни проблеми. Аз също го карах края на 2020, но заради кожен проблем, който и преди си имах, ме водят, че имам усложнения, а на мен просто ми се влоши състоянието от маските, толкова е елементарно, ама иди го кажи на безмозъчния лекар, който просто иска нещо да пише там. Даже ме навиват за ваксинация, защото дългия ковид и тинтири минтири - вече не слушам, то ми писна.

3евзек

Ако беше така, броят нямаше да намалява, защото вече далите положителна проба няма как да намаляват, а все още не се е чуло да се превръщат безсмъртни по някое време.

Вие сте се родили излъгани явно. Не си давате сметка, че цял живот сами се заблуждавате и прецаквате. Кой ви излъга да речем че не е направена нито една аутопсия? И всякакви други глупости сами си ги измисляте и сами си им се връзвате.

Тиквеника кацаров е голям Калитко. Има късмет, че в България още не е открит индийския щам на ковида. Иначе щеше да реве като убодено мече и да вика за помощ истинския доктор, бившия министър Ангелов и НОЩ.

Без паниката всявана от Тиквата нещата се нормализираха! Никога повече ОПГ-то няма да види власт! Всички пред машините!

Е, сега ...сезонен ли е този фалшив вирус или не е сезонен. Нека някой капацитет да ни светне.ВСЯКА ГОДИНА Е ТАКА, КАТО ИЗКЛЮЧИМ ЗВЕРСКАТА МАНИПУЛАЦИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА.

Това е първата година, в която е така. Защо лъжеш бе?

Миналата пролет беше същото бе тулуп. Цяло лято ковид нямаше.

3евзек

Г-н електротехника, Защо пак лъжеш бе? През миналата година ковид нямаше през пролетта заради навременното затваряне. А през лятото се разпространяваше, въпреки че уж е слаб сезон, за да има есента силен старт. Май и от математика нямаш представа и затова си просто един пишман електротехник?

Между другото гледахте ли мача на Шведите снощи. Всичките с маски по трибуните и на закрито. Толкова за слободията дето си мислите че е при тях. Просто са си дисциплинирани хората и без да ги гонят. И между другото повече от 20% са вече напълно ваксинирани при тях. Но ние естествено и от тях сме по-тарикати. Вероятно затова сме толкова по-напред и по-богати и от тях...

Мачът се игра в Севиля (Испания)

Мача се играе в Испания и там именно заради маските има още по 4000 на ден. Не са дисциплинирани а малтретиран с глоби. Без маска - - 600 Евро глоба. Е както се вижда са около 6 пъти по-зле от България по заболели. Та може да си нахлузиш и найлонови торба на главата. Може да ваксинирал всички старци, но това са безсмислени мерки, които не помагат.

Явно не сте гледали.

навремето един пееше 'комунизмът си отива, спете спокойно деца' ако мога да перефразирам - ковид си отива, НО не спете спокойно деца - чака ви ежегодна ваксинация, а, да - и комунизма се завърна с гръм моите съболезнования

Нормално. Последиците от комунизма много приличат на бедствие.

С броя на ваксинираните яко се лъже !Пропагандата е с цел да се събуди стадния инстинкт у хората,че видите ли,щом другите се ваксинират,значи и аз нрябва да се ваксинирам .Какъв идиот трябва да си,да си вкараш доброволно в тялото химикали,дето не се знае как ще ти подействат и които има реален шанс да те убият!

От 6млн, които могат да се ваксинират, са се ваксинирали под 1млн. (700хил. с 2 дози и още 200хил. с една) Ау, направо сме се спукали да се ваксинираме.

По интересното е какъв идиот трябва да си да не се ваксинираш и да се оставиш уязвим към вирус за който не се знае какви увреждания ще причини на тялото ти.

Г-н Слави Трифонов защо още сме в ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖОНИЕ/ ОБСТАНОВКА??? Преди изборите друго ни лъжеше. Избирай искаш ли да гласуваме за теб или да ти теглим шута и на теб.

Слави да не е здравен министър ,бе склери !

Нещастник не се прави по-тъп отколкото си.

3евзек

Кирчо, Да не би правенето на по-тъп, отколкото си, да ти е някаква запазена марка, че други да нямат правото?

Наказателния кодекс Чл. 326. (1) … Който предава по радио, телефон или по друг начин неверни повиквания или ЗАБЛУЖДАВАЩИ ЗНАЦИ ЗА помощ, злополука или ТРЕВОГА, се наказва с лишаване от свобода до две години. Бойко Борисов Plovdiv24.bg "……. След това, като стане както в другите държави - да използват хладилните камиони не за месо, а за съхранение на трупове или площадките, на които се пързалят децата, да бъдат морги - тогава ще ми зададете този въпрос……". Fakti.bg “….. Дeфицитнa cтoкa! Чувaли зa трупoвe – вcички търcят. Кaктo oблeклaтa, тaкa и чувaли зa трупoвe! Дoбрe ли ви звучи? Кoe e нacaждaнe нa cтрaх – чe търcят чувaли зa трупoвe? …” mediapol.bg “...Можеби след две, три седмици ще сме в ада...” В. Мутафчийски Plovdiv24.bg "По-добре опашки от автомобили на контролно-пропускателните пунктове на входно-изходните артерии на градовете, отколкото кервани с военни камиони, изнасящи трупове. По-ясно няма как да го кажа!". _ Костадин Ангелов Blitz.bg “….Виждали ли сте, когато поръчвате чували за трупове, да ви кажат, че има само 200 броя. Когато подготвяте хладилните камери в болницата, за да ги напълните с трупове, да знаете, че има само 100 места. …”

Дефицит за чували имаше. Местата в моргата също се случваше да свършат. Ако не беше толкова сладък у нас погребалния бизнес вероятно и за по-дълго щяха да свършват. Това за камионите и пързалките го даваха по телевизиите в съответните страни. Добре ще направите да търсите на Боко и управлението на ГЕРБ отговорност за неща за които са наистина виновни вместо да им правите услуги със тези несъстоятелни обвинения.

НЕ МАНИПУЛИРАЙ. Опиутвайки се да защитиш посочените по-горе лица ГОВОРИШ ЛЪЖИ.

"Дефицит за чували имаше." - НЕ Е ИМАЛО ДЕФИЦИТ! "Това за камионите и пързалките го даваха по телевизиите в съответните страни. " - НЕ СА ИЗКАРВАЛИ КАМИОНИ С ТРУПОВЕ И НЕ Е ИМАЛО ДЕТСКИ ПЪРЗАЛКИ, КОИТО СА ПРЕВЪРНАТИ В МОРГИ В СЪОТВЕТНИТЕ СТРАНИ.

Кое точно от това което казвам е лъжа и манипулация? Всъщност всичко, което казвам съм го видял лично. Радвайте се че вие не сте ги виждали част от тези работи.

Ето примерно CNN. Spain turns ice rink into a morgue as coronavirus deaths pile up By Al Goodman, Laura Perez Maestro, Ingrid Formanek, Max Ramsay and Ivana Kottasová, CNN Updated 11:37 AM EDT, Tue March 24, 2020 И Ал Джазира и другите също го даваха. Хладилните камиони в Ню Йорк също бяха по световните медии, както и военните камиони в Италия преди това. Като ви е победила склерозата, пък проверявайте. Гугъл помни вместо вас.

Г-н Мииии, "ЗАБЛУЖДАВАЩИ ЗНАЦИ ЗА ТРЕВОГА".

3евзек

Кирчо, Филтрират ли ви руската преса? Ако не, виж за хладилните камиони в Санкт Петербург! И В Швеция подготвяха зимна пързалка за временна морга. Може би не са стигнали до употребата й, обаче я подготвяха. Но на вас ви се полага затвор, защото пишете какви ли не глупости за паниката, за 5G, за отровните ваксини...

"И В Швеция подготвяха зимна пързалка за временна морга. Може би не са стигнали до употребата й, обаче я подготвяха." Е то и спортни зали ги подготвяха за болници :)))) /зала "Армеец"/ Зная, че ви плащат за това, вие сте тролове личи ви, но знайте че много хора все още са паникьосани от всичко това, все още се страхуват. Тези ВСЯВАХА СТРАХ И ПАНИКА.

Г-н Кирчо, Копирах като пример какво са излъчили CNN на 24.03.2020г. Същото и Ал Джазира и другите световни медии. Ако искате и от тях да копирам едно друго? Значи вземете ги осъдете че са заблудили Кирчовците у нас. Може пък и Боко да ги е насъскал да ви плашат. Той нали го знаете че е незаобиколим световен фактор. Само тъй ще да е. Даааа...

3евзек

Кирчо, Ти си тролът, който лъже, включително и за това, че приписва собствените си методи на други. Ти излъга за това, че не е имало хладилни камиони в други държави. Сега те хванахме и веднага смени темата на спортните зали. А спортните зали бяха подготвенин за всеки случай, както е по процедура при бедствия. Ако имаше власт, щеше да правиш същото, но сега преди изборите, шефовете ти диктуват друго, защото им носи предизборни политически ползи. Сменяй темата пак, че и тук те хванахме! За теб може да е било страх и паника, сигурно си умрял от това. В такъв случай иди на психолог. За нормалните хора това е информация от какво и как да се пазят.

Ако това не са "ЗАБЛУЖДАВАЩИ ЗНАЦИ ЗА ТРЕВОГА", то тогава можем всичко да си говорим по телевизията и най-вече ако сме на власт. Г-н Слави Трифонов подведи под отговорност посочените лица иначе ще ти теглим шута и на теб като на лицата по-горе.

3евзек

Кирчо, Кмета на Санкт Петербург ли ще подведе под отговорност? Май наистина ви филтрират зарубежната преса и я подменят с българска? Ако Санкт Петербург и София ги четеш еднакво, тогава поровери, моля ти се!

Широко им е около врата на Ганьовците, нали е лято и са се хванали за зеленото, кой му мисли за някакви вируси в това ракиено време.. А те не знаят, че есента наближава и пак ще ги затворят в локдауни, като говедата с най-високите нива на зараза и най-ниска степен на ваксинация... Ваксинирайте се, селяци!

Марш в затвора фашист скапан.

Да бе, да му вкарат на Ганьо чипове с ваксините. Ваксините са за прости хора, ние българите сме тарикати и ще умрем от преяване и препиване, а не от некви ваксини.

Лумпен, това го кажи на британците. Няма мърдане от кошарата. Много наивници има като теб. Ако ви кажат и лайна ще си намажете по лицата, за да ви пазят разбира се.

3евзек

Защо лъжеш бе? Да не би да не правиш разлика между ваксина и лайна?

И миналото лято случаите бяха паднали до 4, но после кривата пак тръгна нагоре и стигнаха 4400 души на ден. Сега всички се успокоиха, не щат са носят маски (справка в мола), а ваксинационният процес просто умря. Най-добре е този прост български народ просто да изчезне, да не дишаме въздуха и цапаме почвата за по-умни и по-качествени хора. В България не успяхме да забраним тютюнопушенето в заведенията или паркирането върху тротоата, какво остава за спазването на по-сериозни правила каъо епидемични мерки? Глупав и инатлив народ, който си е заслужил и бедносттта, и мизерията, и мръсотия та, и всичката безнадеждност на света!

Лъжеш!

Пич, да те попитам нещо: като никой не носи маска в мола, защо няма по 4000 случая дневно в момента? Когато кръчмите и моловете бяха затворени зимата и всички носехме маски, защо имаше по 4000 случая дневно? Някаква идея? И ако в момента няма епидемия, защо да носим маски? Защото може да има епидемия през есента? Баааааси гениалния логика вкарваш...

3евзек

Г-н Нов щам на Зевзек, Защо манипулираш бе? Кръчмите ги затвориха след като вече имаше по 4000 души на ден. След това е въпрос на инерция. Ти ми кажи защо 10-15 дни след затварянето на кръчмите броят започна да намалява? И ако не си спомняш, за разлика от други държави, ток през миналото лято епидемията се разрастваше, затова есента имаше такъв силен старт. Тия новоизлюпени Зевзеци за нищо не стават. Изглежда дори в казарма не са ходили. Ваксинирайте ги накрая, за да не се мъчат поне!

маските!

Хора ваксинирайте се! Стига с това недоверие и мразене на всичко. Ако се съмнявате във ваксините помислете на колко стотици милиони са поставени засега и то само в богатите държави! Ако има и минимален риск дали евреите биха се ваксинирали ВСИЧКИ, дори и децата си. Надявам се намаляват хората, които говореха за връзка на вируса с 5G, понеже по холяма част от София е с 5G покритие вече ;) Копирайте примера на богатите ибщества, а не недоверието и съмненията на бедните, за съжаление на което сме част :( Живи здрави и хубав ден на всички :)

Те хората го преболедуваха, какво да се ваксинират умнии?

3евзек

Първия път го преболедуваха го още миналата пролет, втория - през есента, а сега беше третият. Е, като че ли този път наистина е много по-близо. Но все пак от милион ваксинирани евентуално ще умрат 5-6 души, не 5000 болни. Дали има разлика?

богатите общества сривът на ваксинацията на дневна база е покъртителен от месец и половина насам. Или е така само бла-бла наизуст?

3евзек

Там на ваксинация вече минаха 50-60%. Част от останалите са преболедували. Да не би да искаш да се редят на опашка за 3-а или 8-а доза, само и само специално на теб изрично да ти доказват, че ваксинацията върви?

И защо не отменят задължителните маски?

От доста време са малко новозаразените, но починалите са висок процент от тях. Днес е 10%. Здравната ни система е публичен дом - обслужва само платежоспособни, но все пак те обслужват проститутки - като мине сеанса, доплащаш или вън.

Сигурно понеже процента не е от "тях". Може би...

Миии от кво е бе. Вашия щаб баш така ги мереше на дневна база. После почна на седмочна и като нямаше файда и оглавихме класациите викаха, че сме си били болни.

Очевидно не е желанието ти да си търсиш повод за пореден път да наплюеш горкото българско здравеопазване. Обаче и децата разбраха че внезапната смърт рядко е първи симптом на ковид. Та е тъпо да смяташ починалите спрямо откритите заразени вчера и през уикенда. Да кажеш че 10% от тези са се канели да ходят в Гърция примерно може би ще е коректно съотношение, но твоето е тъпо. И за теб не знам, но аз нито имам щаб?! нито мисля за себе си в множествено число та не знам кои сме ние.

Ало Паниката, Вече цяла година не разбра, че починалите днес не са от регистрирнаите новозаразени днес, ами от онези, които са били новозаразени преди седмица, преди две, а някои дори преди месец. Добре че имаше НОЩ, че ако отчиташе ти, щеше да е пълен резил, само и само да бъдат числата перфектни по твоите разбирания.

С този ковид.Преди малко станали,още с гурлите простите мисири и ковид статистика. Един ден без новини за ковид голям проблем ще да е!

Кой те кара да чете? А, ти даже пък и коментираш!

Си написал бе абориген

Важното е да се ваксинират хората за кефа на елита.

Искате да кажете за КЯР на елита ?

Ако беше за кяра, те са вече платени ваксините. От нас. От всички. Пък вие ако щете се ваксинирайте. Явно още 10 - 20 000 чувала няма да ви впечатлят

Той кяра ще е от "плана за възстановяване", а за чувалите не бери грижа имаме си "чудесна" здравна система и "кадърни" здравни специалисти на държавна гаванка(останали тук в БГ) които се грижат за това от доста годинки!