17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Престанете да пишете глупости. Неделя не работят частните лаборатории. Няма никакъв спад, а всяка неделя го пишете това. Идиоти ли сте журналята или да?

кретен гледа се процента, той дава абсолютната величина

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в -- Sexcris.Com

Тоя Covid ще вземе да си отиде, преди да дойде ваксината за него... И каква ще е далаверата тогава? Никаква!

И още ще намалеят, защото вече няма толкова желаещи за тест, няма къде да ходим, но може да въведат тест за ходене по улицата тогава повече ще регистрират

Според това, което герберастите упорито разпространяваха, че протестиращите щели да разпространят КОВИД, излиза, че е обратното - протестите са полезни за здравето на държавата. Ха ха ха.

Като разкарат мутрата ще престане и този цирк.

Докато не се реализира максимална печалба от тестове, маски, дезинфектанти и тнт и докато не се разпродадат ваксините - няма да има край епидемията. Другите безнеси да го духат! А , и интернет търговията!

Няма по-голям цирк. Вкараха ни списъците с рисковите страни , след старанието да увеличат тестовете - докараха ги до 5000 на ден. Сега направиха тестове наполовина (2700) и хош - двоен спад. Колкото решат толкова ще ги изкарат. А труповете да ги очакваме, както винаги след 2 седмици нали? (те пак няма да дойдат, но ние си ги чакаме - от март месец насам все след 2 седмици)

Днес в кварталната пицария отчетоха ДВОЕН СПАД на употребата на кетчуп! От персонала коментираха, че е възможно това да се дължи на ДВОЙНО по-малкото клиенти в неделя!!!

като метод за подчиняване

Спазването на законите като метод на подчиняване? Знам, че си олигофрен - не ми отговаряй!

То едно време е имало и закони, че радият и хероинът са безопаснi за консумация, че робството е нещо нормално, и че трябва да си предадеш остарелите родители за фенолова инжекция. Само глупаците вярват сляпо на закони. Не ми отговорай - видях вече, че им вярваш сляпо. Ха ха ха.

Ботев и Левски не са спазвали законите и затова са ГЕРОИ! Не ми отговаряй, знам че ти не си.

Вече за по-малко от 3.5 дни се заразяват по 1 милион човека, а е още лято Лятото е подвеждащ сезон, защото всичко изглежда измамно добре. Скоро идва есен-зима, искат да отварят училища, хората ще започнат да прекарват по-голямата си част от ежедневието в затворени пространства. Броя на заразените ще се увеличи. Проблема с присъственото обучение е особено голям и силно подценен. Училищата създават огромни мрежи. Например училище с 500 деца свързва поне 300-400 домакинства. Има семейства, чиито деца учат в различни училища, свързвайки домакинствата и от двете училища. Вижда се как при отваряне на всички училища мрежата може да стане огромна много бързо. Учителите и децата ще са жертвените агнета на глупаците и дебилите в България, които са над 80%! Учителите по света са силно притеснени! Ето една част от притесненията на учителите от САЩ: "Аз съм учител, който се бори с решението да се върне обратно на работа в училище, за да учи децата на другите хора, а в същото време да оставя моите без майка" "Чувствам се като жертвено агне" "Мислех си, че бях учител. О, не, социален работник. Момент, полицай! Сега здравен служител от първа линия. Просто спрете!" "Аз съм учител и ме е страх да се върна обратно. Моля, спрете да ни казвате, че е време да отиваме като първи отзоваващи се. Ние можем да препоадаваме виртуално!" "Националните паркове и Паметниците бяха затворени за посещение, тоалетните и центровете за посещения са ограничени, но е окей да събереш 30 деца в класна стая?" "Аз работя в училище. Връщам се единствено, защото не мога да си позволя да стоя в къщи, не защото смятам, че е безопасно!" "Някои от моите колеги ще умрат пред училищните дъски, а губернаторите са готови да рискуват затваряне." "Аз съм педагог и ми беше казано "истинските лидери не се отказват по време на пандемия/криза. Тяхното отношение е кавалерско."" "Чувствам, че учителите вече са доста ниско заплатени. Сега от тях се иска да рискуват живота си, за да може семействата да ходят на работа." "Аз съм учител и самотна майка. Ако аз умра, учейки студентите си, кой ще се грижи за моята дъщеря?" Да не забравяме, че САЩ е най-развитата страна в света, а България е една от най-пропадналите!

Тикво, а какво предлагаш ти:)))??? Аз ти предлагам да купуваш(докато все още се намират)пясък, чакъл и цимент и да... бетонираш помещението, от където повече не би могъл да излезеш, като не забравиш обаче да си купиш, колкото се може повече хартия за дупе и бобец в консерва, за да можеш(евентуално)да дочакаш, и посрещнеш... Новия ред:)))!

Късно, либе, за китка. Германците ни отрязаха. Нашата нова калинка по туризма оше на втория си ден обяви руските туристи за нежелани, а ЕС се прави на заспал по отношение на Русия и нейните граждани. В резултат - нищожни приходи от международния туризъм. Който миналата, и особено 2018-та, донесе милиарди в бюджета. Сега - конфигурация от три пръста. Отворете сайтовете на летищата в Измир, Бодрум и Анталия и гледайте какво става. И това при положение, че съпоставимите данни за Турция не са по-добри от нашите. Хотелиерите да се стягат за масови фалити и респ. за смяна на собствеността. Което е една от целите на истерията.

18-ти век, когато Ботев, Раковски и Левски са носили на калпаците си лъвчета с надпис "Свобода или смърт", колко ли паникьори и тролове на империята са казвали: Тези толупи искат да ни убият, ние трябва да слушаме султана за да оцелеем. Като си мисля за тях изпитвам истински срам, бих им казал: Простете велики българи, ние не сме достойни ваши наследници. Вие си дадохте живота за да сме сега свободни, а ние се превърнахме в страхливи женчовци, за които физическото оцеляване е на първо място.

18-ти век, викаш....

Не викам, а казвам. Иначе благодаря за поправката, хиляда осемстотин и някоя година е 19-ти век.

Cezarbg

Ковид 19 табу за идиотите? Кой си направи почти 3 пъти пъти оборота? Кой КОЙ? АМАЗОН али бабаба кой дебили интернетови? Пандемия и лопата за богатство на едни и мизерия за работещите който принужда2ат да седят у дома и кредити и кредити Помислете малко а? Лъжата е много голяма че по страшна и от ебола

14 333 / 495 3.5% смъртност установена заразяемост- 6 млн/ 14 333 = 0.2%

Да кажем, че тези 500 умрели не ги оспорваме. Но тези 14.5 хиляди, това категорично не е вярно. Самите щабъри признават, че хващат 2 от 11 случая. И сметките са други: 14333*5.5=78831 - това е според ЩАБ-а 78831/495=1.62% смъртност 6.9млн./78831=1.14% установени заразени Проучването в Пловдив направено май месец показа между 2 и 3% развили антитела. От тогава са минали 2-3 месеца и колко се увеличил този процент никой не знае, но можем да предположим, че при наличие на мерки от март до май ако 2% са изкарали вируса, то от май до сега без мерки няма да е по-малко със сигурност. Ако вземем по-малките цифри това прави 345 000(5% от 6.9млн.) и тогава смъртността става 0.7%(495 от 345000) Тези 0.7% разбира се не са малко, но те също не са реалната цифра, това са по данни от щаб-а. Реалната смъртност е около 0.1%

Браво, двоен спад. Яено генерал Пл ъх ги е излекувал с Коремна хирургия.

2 пъти по-малко тестове, 2 пъти по-малко заразени.

Я виж как бързо налаляха бройките..браво на новата министърка на туризма. Може да не спаси сезона, но набързо показа на западняците какво значи стъкмистика.

Грандиозна игра с цифрите пада.... Днес са решили да ни предложат спад - 90 заразени при 2745 PCR теста. Вчера са съобщили 174 заразени при 6000 теста. Все под 5% на заразени спрямо тествани През март и април имахме по 20 заразени от 200-250 теста .пак под 10% Това ли ви е пандемията

Значи почти двоен спад в направените тестове ама видите ли наблягат на спада на ''положителните''??????Не е ли време да намерите миродавна реална тема за писане а не все едни и същи бълвочи...

Се раздава докрай (и в прекия смисъл хехе), нема лабаво при нея, казват й намали бройките, тя звънка на Кукунчев и той веднага откликва на желанието й (им). Да не Абравяме че той е кадър на ГЕРБ, смее ли да им противоречи. Както се вика, хубава работа, ама българска. Той зАтова Мутафчийски си би камшика, да бере срам на чужди тикви, да бе да.

Случаите изкуствено се занижават за да угодят на туризма и да идват туристи.

Искрено ме разсмя. То сезона приключи вече.10на дни остават...В Европа масово децата почват училище от 1 септември, а и при нас сезона затихва мощно в края на август и по климатични причини. Не сме южните острови на Гърция, Испания или пък Тунис, Египет, за да имеме сезон до октомври.Та какви туристи, какви 5 лева....Ако това беше идеята, нямаше началото на юли да имаме такива високи бройки заразени.

Ама в Германия върви усилено реклама за посещение в България така че не се смейте а се замислете чии пари се харчат за това.....

Два дърти червени паразита, чиито живот няма никаква нетна стойност дали фира. кой ли го е грижа...

Оооо мекият СС совец. Продължаваш ли да се криеш в мазето и да лъскаш пред портрета на австрийското еврейче?

Waiting in Line for the CoronaVirus Vaccine - Anticipation Levels 10000% THANK YOU BILL GATES! https://www.youtube.com/watch?v=OWU9xjYyVEo

Събота и Неделята не умират хора. Тях ги събираме за през седмицата. Трябва да им се потърси сметка за всичко защото измамните стъкмистики взеха да лъщят като техния Тиквун Слънце.

Изключително недалновидно заключение, и то публикувано като заглавие настатията! Броят на направените PSR тестове е двойно по-малък в сравнение с предният ден и съответно е отчетен по-малък брой заразени.

Двоен стандарт. Като са двойно повече тестовете, рекламират двойно повече заразени, сега като са намалели мисля, че е справедливо да се каже така, не мислиш ли?

Според заръката какво ли няма да направят завалиите:(((((( Та оная с компютърната ''грамотност на ''английски'' каза на немците а и снаши пари пуска реклами по немските медии как ''няма'' вирус по морето в България....

PEYTSCH

Амиии...да внасяме болни от Гърция, Сърбия и Румъния (съюзници-разбойници 1913)...

Ежедневното раздухване на измамата Сovid-19 от всички медии води до стрес и здравословни проблеми. Всеки ден от сутрин до вечер, колко заразени имало, колко починали, едно и също по 100 пъти. Време е за масово завеждане на съдебни дела срещу корумпираните медии, които печелят от страданието на хората.

Вашите поддръжници миришат на пикоч ! Чукат се в задниците на асфалта и не са се къпали един месец. Ако продължават така има опасност да ги хване " Чумата по свинете ". то V19 не ги лови, защото ги мисли за животни

ще си измия ръцете, че от твоя смърди на лепкава троларна герперастия

за свине и чума, вероятно шиши имаш предвид?

Е и тестове са 2 пъти по малко, смешни сте в стъкмистиката

За тестовете и заразените е ясно. Ама КЪДЕ крият ТРУПОВЕТЕ през уикенда?!

кратун нали цалука копито на митрополита ролексиан - пулпудевски

ковид 19 мерките са почти комични. тече една размяна на телефонни номера, като ня прощаване в пионерски лагер. всъщност цялата работа си е едно профилиране, па макар и по семпло

Яко ще се мре...

закуска се ощипвайте! ако ви заболи - значи сте още яко живи.

след пълния крах в туризма и обявяването на новата "методика" за изчисление на новозаразените властите официално признаха за манипулативното отразяване на епидемиологичната обстановка доколкото въобще има някаква епидемия....

Намаляват, как да не намаляват като броят на тестваните също е на половина. На бас, че ако тестовете са нула, въобще няма да има заразени. Смешници!!!

Боко мутрата има нужда от ковид лъжите... вчера например излъгаха за починал лекар, който си е жив в Турция човекът... Медиите под принуда ни манипулират с тези ковид простотии. МУТРИ И ЩАБАРИ ВЪН!!!!!

... така е, сега са на курорт, като се върнат и пак ще се увеличат.

Ако управляващите кретени можеха да мислят, щяха да направят нещата така, че пика, по естествен начин, щеше да е в края на апри и туристическия сезон щеше да е нормален. Когато си си избрал прости хора да те управляват - ти теглиш, те се разхождат с джипки :(

е много сериозен. повсеместно това са оляли се шайки, които слугуват. проблема е в това, кой и за какво ще плати.

престанах да вярвам и че земята е кълбовидна! хубаво, че ги скриха, ама ... късно! и ето сега вярата ми в Галилей се повузстанови малко.

наблюдения от първо лице: миналия петък на мой приятел по повод 'море' му направиха тест, обявиха го положителен и наложиха карантина на него и семейството му пича се 'карантинира' на вилата, но бройката му не се появи в 'справката' в понеделник дъщеря му си направи платен тест в частна болница, за щастие - отрицателен /по инфо от болницата - за деня 7 положителни, също необявени в справката за страната по градове/ във вторник след тест от РЗИ на жена му /резултат в сряда - положителен, отново липсващ в бройките за града. някой лъже, но ЗАЩО ?

методиката! е? сега сме безопасна дестинация :) е върлуват калинки навсякъде, ама ... рискове винаги има, а и глупостта е най-заразна!

Ако е от София, откъде знае кои са другите положителни за да прецени той коя бройка точно е, ако не е от София - бройките са по областни граве.

как разбрахте, че не са отчетени, преброени?

А те как разбраха, че ги няма в справката? Не си видяха ЕГН-то ли?

прилича на следното: фалират ви бизнеса, а после партокрацията ви "спасева" срещу ... да речем колко сте "наш"

както биде препоръчно? герп беее, ама герп беее

догодина, след изборите ще е вероятно друг, тогава да видим кой ще е герп.

в божиите уши!

Спрете да се плюнчите и да броите кой колко вируса имал, а пишете за поредната лъжа с починал уж лекар от Ковид!

Още в началото на "пандемията" ни уведумиха, че пика се чака Септември. Те за това купиха и КПП-та. Голямо нарастване на бройките, повторно възпламеняване на огнища, влошено дифузно разпространение, което налага затваране на страната, нова карантина, поставяне на вече купените КПП-та и прекратяване на протестите.

Като пътувах от София за Варна на пътя имаше електронна табела, която показваше броя на жертвите от катастрофи по пътищата за миналата година. Направи ми впечатление, че бяха над 600 - не запомних точната цифра. Тоест, доста над жертвите, обявени от коронавирус. Дано за една година да не надминат 600. Значи са съизмерими. А колко са починали от рак, инсулт, инфаркт и още куп други заболявания БЕЗ КОРОНАВИРУС??? За това статистика няма! А е крайно време да има!

ама от това не могат да направят истерия и да ти потрошат бизнеса

Вашите поддръжници миришат на пикоч ! Чукат се в задниците на асфалта и не са се къпали един месец. Ако продължават така има опасност да ги хване " Чумата по свинете ". то V19 не ги лови, защото ги мисли за животни

Абе тролчо, стига с тая пикоч ве, тоалетни има отдавна, сменете ги тия опорни точки вече! Не бих ти плащал за това.

И жалките паникьори, и куражлиите, и нормалните - не разбрахте ли, че докато ваксините не се разпродадат, тестовете не се усвоят за мноооого сребърници - епидемия ще има! С рестриктивни мерки, с половинчати, без - това ще е положението!

.........................

Свършват ли? Всички са на море?

Ако си мислят, че германците ще се залетят насам, заради изсислената им статистика, ще има да чакат.

Те се залетяха отдавна да ти кажа. Гледах ги по телевизия Дойче Веле беше пълно с тълпи германци на Златни Пясъци. И малко след това от Германия обявиха само Варна и още две области в България за рискови, като искат за всички идващи оттам задължителни PCR тестове! Е тук определено виждам далаверата на германското правителство, не на нашето!