158 военни от 35-ия контингент се върнаха от мисия в Афганистан

Афганистан е може би най-рисковото място за международните контингенти, каза Каракачанов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно си прав.Това ,което казваш е казано и в Vo Centar.Bazata Bondstil-Предаване в Македония,на македонски,но той е сходен с български.Та там се казва.Косово е черна дупка или Колумбия в Европа.Дрога от Афганистан.Базата има двойна цел.От както са мисиите дрогата от Афганистан се е увеличила над 10 пъти.В Косово всеки момент има складирана дрога 5 тона хероин.Извода е ,че от тия мисии,никаква полза,нито за афганистанци,нито за българи.С дрога се финансират черни фондове,тайни служби,контра революции,сменяне на властта и т.н.

На първата снимка приличат на току що освободени военнопленници. Разпасана команда!

"Да, в опозиция си, искаш да докопаш властта - чудесно," Да се бориш с ГЕРБ, чрез подкрепа на БСП е все едно да лекуваш диария със запек!

ПЕЧАЛБАРИ КОИТО НИЕ ИЗДЪРЖАМЕ,ЗАЩОТО СМЕ БОГАТИ И УМНИ...

Каракачана е с по голям фюзеляж от военният транспортен самолет. Е бива ли такава излагация. Да маа по-малко кифтета и кебапчета,срамота. Радев ще го скъса на коремното./ не на маса/

Единство между форам и съдържание. Е такъв военен Министър нема. Ген.Сойчев ще се обърне заедно с коня си в гроба. Боже,нма ли кой да се погрижи за този човек да влезе в някаква форма. Той като продавач на тикви и дини. Или месарин. Трагедия. Ако има чест-офицерска-ще се гръмне,най-малкото.

Какво правят там тези 200 човека вардят някоя тоалетна ли?!?

поне една трета са с наднормено тегло, егати войската

КАТО ТОЗИ МИНИСТЪР СИ ДАДОХ ДВЕ ГОДИНИ В Грудово ОТ МЛАДОСТТА СИ?Срам за пагона е този СВИНЧОК.

lu4ka

"Почти 160." Значи 159,5. Коя половина по-точно? Лява, дясна, горна, долна?

Военен министър - много дебел с турско презиме ,истински ,,патриот,,

Само виж погледите на контингента.... Пътник си шкембе менте воеводо .. И си го знаеш.. Как си гледаш подпухналата муцуна в огледалото.... Как заспиваш.... И на най -големия си враг не пожелава такава жалка Събда. Ама ти си я заслужаваш..

160 глави пушечно месо .Кому го търсим на майната си на хиляди километри от България.С какво ние допринасяме за мира в тази изтерзана страна. Когато СССР изпрати войски преди години беше критикувана от запада..А сега САЩ прави същото И не се вижда края на тази война.И никога няма да се увенчае с победа за САЩ.

Отишли са там да мрат за Майка България!

Лека им пръст.

Пушечната мръвка на Америkа! Кому го дървят сега в Афганистан?!

Гурбетчии и простак.

"На море на Слънчев бряг не ходя, добави той." А в Афганистан ходил ли е ?

И сеа като прибраха теляците кой ще подмива доблестната американска армия?

Готини снимки! Разпасана команда - един си навил ръкавите, друг - не, трети - на половина. И защо са в строя без шапки? Някои са с оръжие, други - без. Някои с някакви черни раници, други... Мужду другото, камуфлажите им изобщо не са подходящи за Афганистан - по разцветката. Тези са за гористи местности, а не за голи баири, по които и трева не никне. Кубинките по цвят са за други камуфлажи - има там един в строя с такъв. Явно нямат пари за нови обувки, които да са в тон с униформите. Дори и емблемите им - на левите ръце, дето трябва да пише Българска армия и те са различни... А Шкембьо войвода закрива строя на половин взвод и ходи като селски чорбаджия. И как не - шкембето му расте по-бързо отколкото успяват да му ушият поредния костюм, та не може да си закопчае сакото. И щото не е ходил войник, нищо от това, което изброих не му прави впечатление. И после искат да даваме пари за тази армия - 158 човека не могат да ги докарат с еднакви дрехи и в един строй да ги вкарат. Армия! Дзвънци!

снимките нарочно са направени така. Снимано е извън официалната част. Целта е да постигнат коментари като твоя.

Дали? Тогава Каракачанов няма работа пред тях.

има

Американците върнали обслужващия си персонал, тук ги посрещнал най-дебелият министър на отбраната.

Тези почти двамата до 160??? Кво ли е станало с тях???

прибрали са се в Москва

да се прибират в къщи, нямат работа в чужда държава. Големият самолет и той да се ходи дома, тук няма място за него. Само министъра да нарами чифтето и да провери колко е рисково там, откъдето долетя Големия самолет. После да разказва как е. Това го правят с парите от данъците, които плащам.

нека внимателно погледне снимката и да направи равнение във външния вид, който ясно говори и за физическите качества и възможности, на надни„чащата зад рамото на стоящия пред нея жена и този на "военния" министър! Това е все едно да сравняваш бойци с униформа и бъчва в костюм!!!

Министъра на Отбраната е политическо лице. Не е нужно да е шампион по кикбокс.

което не е помирисвало партенка и не е отбило военния си дълг, който по конституция бе върховен дълг на всеки български гражданин, а се скатавало то ли трябва да е начело на войската ни?! Какъвто министъра, такава и войската - жива пародия!

Достатъчно е да е по Сумо.

Ралин беше казал на времето - Не ме е страх от министъра на културата, а от културата на министъра.

Разпасана работа - едни с очила на челото, друг с очила в строя, трети с разшит знак... Един държи автомат, на други му през рамото. В строя с шалче на ЦСКА. Бях в казармата през 1986-88. Бяхме келеши на по 18-19 години, но стегнати, с изгладени униформи, закопчани, изпънати и стояхме в строя с гордост. На снимките виждам ... мале... мале... разпасани войници (чак ми е неудобно да ги нарека войници) - също толкова стегнати като полицаите ни, направо да ти заговорят: "И к'во 'ша пр'айм с'а". И това пред министъра. А не него не му пука също. Срам ме е!

снимките нарочно са направени така. Снимано е извън официалната част. Целта е да постигнат коментари като твоя.

снимките нарочно са направени така. Снимано е извън официалната част. Целта е да постигнат коментари като твоя.

А за ,,войничките" дето си правят селфи,като последни кифли,какво ще кажеш,а? Ееейххх,пусти късмет,де да имах такива в годините,кога давах караул....нямаше да ми се иска да се уволнявам:)))

Kenn1111

Като го гледам тоя гашник дето се прави на министър ми се повръща.Ама кво се учудвам то в това правителство всички са такива всеки се занимава с това от което нищо не разбира но инече свирката му на 6 свири и възхвалява.

чий го дириха там и намериха ли го най-накрая или пак ще одат да го дират!?

Дирили са парички, а сега ще им платят, но не типичната заплата на кадровик.

С дълбоко уважение към Българската Армия в която и аз съм се клел и служил, ама колегите от снимките приличат на венноплленици по-скоро..... на това ли му викат ''професионална армия'' ?

Преди мъжете се кълняха да са войници, СЕГА те се кълнат да са рейнджъри. Усещаш ли разликата?

Взе ми думите ,брат....

160 калпака по 100евр. 16000х30ден =480000 на месец х 12м. това са 5.76мил. Колко реки и канали могат да се почистят с тези пар, и нема да има наводнения повече.

Иначе трябваше да пътуват на стоп до тук. :)))

"... с голям транспортен самолет....." щом не са си дошли пеша или с влак значи Чичо Сам ни обича!!!!!!!

Не се заблуждавай. Самолта е "голям транспортен", защото освен българското пушечно месо кара към Европа и поредната пратка на ю-ес-еър до Бондстийл в Косово. Американската армия ръководи най- големият канал за транспорт на суровина за седиращи препарати в Европа. В Афганистан берат по 3, че и 4 реколти мак на година.

следващия път като идеш на зъболекар или ти правят някоя манипулация с местна упойка ги откажи седиращите препарати заради произхода на маковото семе ;)

А прасето на снимката от коя ферма са го докарали?

От Северна Македония.....

тези рейнджърки какво ли правят при толкова много мъже на тези мисии....

Анти

Да ти го напиша или сам ще се досетиш.Може за това да са "почти 160"

Регулират тестостерона.

Демоде е баръмов. Едно време старшинката сипваше бром в чая. днес никой не пие чай, а и силиконът е станал второто им аз.

Ами ,,стахановки-многомашиннички".... ,,Обслужват" нон стоп по няколко времена на смяна...

Почти 160 военни ... или по-точно 159.5... да ви имам заглавията.

Закрива половината рейнджъри ба! Кату ни могът да му намиерат униформъ, да му ушиът пу пуръчкъ от двие походни официерски шатри ба.

Тоз нашия военен министър не е ли редно да изглежда поне малко като военен, а не като буре с лой?

В случая Министърът изглежда най-нормално. На заглавната снимка "армията" изглежда, като военно-пленници. Министърът е пред тях, те са в нещо като строй, държът оръжието като геги.

Анти

Я погледни контингента. Шкембе до шкембе.И тия ако пазят държавата живи сме за оплакване.

я дай една твоя снимка да те видим колко строен левент си :)))

Е как какво правим там? Създаваме повод да мънкаме, когато някой попита кой е виновен в крайна сметка за тази бежанска вълна и отъкде тръгна цялата работа.

Анти

Я някой да светне народа-"Чий го дирим в Афганистан?"

Пазим мака на американската мафия. И помагаме да напъждат афганистанците къмту Европа.