Китаец заведе на почивка във Франция 6400 служители

Китайски милиардер заведе 6400 служители на почивка във Франция, пише британският в. „Дейли мейл".

Обратно в новината

Коментари - Китаец заведе на почивка във Франция 6400 служители | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще се изсипем и ние във Франция. С няколко самосвала арабски бомби.

Ебаси почивката под строй и репетиции, за плажа...

това е една долна гнусна инсинуация която иска да очени НЕГОВИТЕ европедалични партьори и НЕГОВИТЕ магнолии също иска да засенчат най-меките еврочехли които у нас ги употребяват най-различни гости пък те се кефят и хилят...

Тур-оператора сигурно се е пенсионирал!

Nice, a? :)

Тази новина я качете при ГЛАВНИТЕ на първа страница, защо я криете тук?

Номер ЕДНО са китайците!

Бртачет, кажи ми в коя друга страна можеш да наемеш за две седмици 14000 работници с електротехникум и 4000 инженери, да ги назначиш и те да се съгласят да работят за теб по твоите условия? Отделно ако в момента на производство ти се наложи да смениш някой елемент, можеш да го купиш в милиони бройки само на две пресечки по-надолу по улицата, да ама нямат точно такъв в момента, добре, ще им отнеме няколко часа за да го доставят!!! В коя друга страна можеш да смениш производствения процес и поточните линии за 12 часа, на абсолютно различен GSM например? Ей затова всички се изнесоха в Китай, НЕ защото работната ръка е евтина!!!!! Набий си го в главата!!!

Ами ще ги заведе на почивка, имат пари китайците. Да не са бедняци като евроге.овете от ЕС нямат пари да се обръснат. Бедняци

humfry

Всички западни капиталистически фирми, изнесли производствата си в Китай, да не би да са го направили за по-високи разходи, защото искат да дават по-високи заплати? Не ми е ясно само защо обвинявате китайския милиардер. Той поне развива местна икономика и държи парите в Китай, а не ги източва по други държави, както правят тия с изнесените производства. Когато стигнете неговото ниво и когато заведете всичките си работници на такава почивка, тогава може да пишете, клоуни!

Аз на хубавото - лошо не мога да кажа ! Вижте какво, всеки бизнесмен ограбва работниците си. Това става в цял свят, ама ми кажете колко от тях са готови да направят нещо хубаво за тях, камо ли да похарчат милиони за това. . . . ?!

humfry

Българските работодатели да взимат пример от прогнилия комунизъм в Китай - една от най-мощните и бързо развиващи се икономики в света. Когато приказвате за заплати в Китай, добре е да сравнявате и покупателна способност, защото там всичко е изключително евтино.

Тъпако, евтино и хубаво няма, нали виждаш китайските боклуци от по 1 лев в магазина? освен това, и през социализма беше евтино, не можеш да продаваш една стока под пазарната цена или поне под производствената и себестойност!!! Набий си го в кратуната!

nobody

за комунизъм търси Северна Корея или Куба. В Китай икономиката си е див, чист капитализъм + диктатура от комунистическата партия (нямат избори и т.н.)

Ето,това да се случи в България. Ало КРИБ,КНСБ,Подкрепа и т.н. Нешо да кажете. Солидарност,съпричастност,шанс за създателите на благата,хармония,справедливост.

Каква солидарност бе, не четеш ли по-долу, каква съпричастнист бе? Той им е зипил соса, пийнал им е мозъка на тия жълтури, вместо заплата по 4000 долара им е плащал на месец по 300-400, станал е милиардер , благодарение на недоплащането на труда на робите си... каква солидарност бълнуваш, каква съпричстност, какви бръмбари имаш в главата? Никой капиталист не гои е еня за живота и здравето на работника!!!! Това да не са ти Социални грижи? Капиталистът се интересува от ПЕЧАЛБАТА на всяка цена!!!!

Абе човек, поспри се малко, ужасно невеж и неинформиран си! Дрънкаш пълни глупости. Аз съм в Китай, и знам колко им е заплатата. На тези хора заплатата им в никакъв случай не може да е 300-400- това е абсолютно изключено! Тя е най-малко 800 евро, и това за тукашния стандарт си е идеално. Набийте си го в главите най-после, ти, и все още някои невежи, че в Китай НЯМА евтин труд, НЯМА заплати от 50-100 евро, даже и за чистачките по улиците! Докога ще се изцепвате тук с глупости, без преди това поне малко да се информирате? Не е нужно непременно да ходите в Китай да видите, има си интернет, има си достатъчно информация!

В Китай няма капиталисти - там са комунисти

Много прости скотове сте бе, бугари беци, както казваше един литературен герой. Проста нация сте, мамка ви скотска , оскотяла, неграмотна, плашлива, крадлива, злобна, долна, алчна и малодушна!!!! само Уяга за вас! Аз ви обяснявам, че комуно-капиталистът печели от недоплащането на труда на работника- било в Китай, било в Германия, България или Египет, вие си знаете една и съща песен! Промиха ви мозъците с тая новина и сега разправяте на колегите си- вижте- а някой си китайски жълтур, завел 6400 работника на почивка, а нашият "шеф' не ни дава и лев отгоре.... баламурници малодушни, ако детето не реве, майката няма да му даде да бозае, бе, скотове послушни, искайте , и ще ви се даде!!! Смирени овце страхливи!!!! Щом не искате и не негодувате от заплатата си от 400 лева, значи тъпият работодател-мутра, мисли, че сте доволни бе, измекярои нещастни! Искайте бе, говеда свенливи и бъзливи!!! нещастна робска паплач!!! Мръсна сган! И се научете да работите за себе си, не за тъпите мутро-комунистически червеи!

си македонец:))) "Проста нация сте, мамка ви скотска , оскотяла, неграмотна, плашлива, крадлива, злобна, долна, алчна и малодушна!!!!"

"И се научете да работите за себе си, не за тъпите мутро-комунистически червеи! " Голям го извади,в цял свят има наемни работници,не може всички да сме работодатели. А ти марш на работа че искам повишение на пенЦийката")))

от какво печели добрият капиталист че не вдявавме...смешен смотаняк

това е фирмена политика.....тия хора ще работят до края на дните си като пчелички....в Япония ли пееха всяка сутрин химна на фирмата си????

Ква е разликата. Повечето хора ше кажат , еха е това е добър работодател как искам и моя шеф да е такъв. Другите ше кажат, еха е това да имаш работници дет си вършат работата както трябва, бих искал и мойте да са така та да ги заведа на почивка там :)

Ето какво е социализмът - милиардерите раздават честно спечелените си пари на разни бедняци. Затова се бори и БСП, Атака и др. комунистически партии.

И нашият милиардер бойко ни кара да отидем на Черно море,но с наши средства.Явно 24-те милиарда дето изтегли от миналата година досега не му стигат за да плати почивката дори на 1000 души.

От Гинес са се объркали! Най-голямото струпване е на пенсионеро на БСП на Бузлуджа. Според данните им трябваше 500 автобуса да са превозили завалиите до подножието. На абсурда, че липсваха хора на терена при направените въздушни снимки обяснението беше, че са се крили из гората, понеже било слънчево. Така си остана опашатата лъжа, но се чудя защо от Гинес не с езаинтересуваха. Може би си имат специалисти, които ясно да различат мошеничество от рекорд? Май е това.

В Гинес спокойно могат да регистрират най-голямото струпване на абдали и глупаци по време на герберски митинг.Спокойно може да се нарече митинг на най-големите глупаци на света!

link Митинг на ГЕРБ

Могат да ги изброят в "Арена-Армеец".Там няма слънце, няма сянка!Пардон, Слънце има-посрещат го с песента "О,соле мио!"

Gal

Брей, браво на китайците......кога ще ги стигнем.....и тях....поне някой да настигнем...

нашия "шеф" Тиквочев и той ни праща да почиваме на .....вмирисаното Черно Море, където цените са по-високи от тези на чужденците

someone

добър началник.

изпускаме китайските туристи, а това е най- богатия пазар и в Париж и Лондон от това живеят! Малко реклама трябва в Китай!

Например: елате милиони китайци - тук са най-вкусните кучета.

Не бъркай китаец с виетнамец...

И с монголците.

Българин прост човек и толкова,китаец и България магаре и космос е много по възможно,но не и китайци масово да дойдата у нас.Ще хвърлим милиони за реклама без да познава и 0,1% от нрава и обичаите на китайците и ще докараме 1000 китаеца които ще разкажат надлъж и нашир в Китай колко е зле тук просто защото са друг вид народ с други нрави и обичаи.

Знаеш ти ..дръжки ;) В България има много , ама много повече от 1000 китаеца, и то от годни - това първо , второ китайците наистина започват да идват масово у нас с цел туризъм, да не говорим само от началото на тази година колко бизнес делегации са дошли .. ама ти си "знаещ"

Пак промиване на мозъци на доверчивите, наивни, прости скотове... Завел ги е на почивка с печалбата, получена от недоплащането на труда им.... Заплатата в Чайна-та е около 20 -40 долара месечно. Мръсният комуно-капиталист е завел робите си на почивка с техните пари!!! А всичко останало е мозъчна клизма за баламурници....

В чайна заплащането никога не е било 20-40 долара,а в момента е над 500 евро.Естествено в селата е много ниско 60-100 евро,но в големите градове е над 1000 евро.

при 2 млрд. население има всякакви, но ние да се съсредоточим на туристите и тези пари

а в БГ колко е заплатата бе умнико? Уж сме в ЕС, но по размер на заплатата ни изпревариха и страните от третия свят, даже и разни екзотични острови, които не могат да се намерят на картата по география

И 1000 долара да е заплатата, комуно-капиталъстът пак богатее не от стокооборот и надценка , а от недоплащането на робския труд на скотовте! Ограмоти се малко бе, олигофрен!

Вземи прочети, че в Китай средната работна заплата е по-висока отколкото в България. Беше то едно време евтиния китайски труд. Вече не е така, За това е това охлаждане на икономиката им. Тенденцията по преместване на заводите в други държави също започна. Трябва да се чете преди да се дава "компетентно" мнение. ;-)

Ще имаш много поздрави. В градовете, в китайските фирми-производители заплатите на обикновените работници по машините са около 700-800 лв наши пари. Началниците, естествено, взимат много повече. Като имаш предвид, че цените в Китай са сравними с българските, някои неща са по-скъпи, други са по-евтини, но средно, така да се каже, сме на едно ниво. А как успяват китайците с тези заплати да постигнат такива цени на продукцията, а българите да не можем, е една друга тема...

КАТО МИ КАЖАТ ШЕФОВЕТЕ : ТАКА Е В НОРВЕГИЯ ИЛИ ЕВРОПА, ИЛИ ГЕРМАНИЯ И ПР. БАШ СМЕ КАТО СВЕТА И НИЕ, ДРУГАРИ НАЗНАЧЕНИ БИЗНЕСМЕНИ! ЖИВ ЗЯН СТЕ!

До всеки бизнесмени - милионер, включително и в България ,има стотици фалирали бизнесмени които не са успели да оцелеят. Ако някой толкова иска да става милионер, да тегли кредит, да забогатява, па после да води работниците си ако ще на Малдивите.

За да получат "Мистралите" наготово какво ли не се прави по света бели. "Интереса клати феса". А сритването е заради "културната" революция на Мао. А не са ли ви учили в училище колко е избил той заради тази културна революция и сегашен икономически напредък. Правилно казва нашия Димо Гяуров, че отглеждаме "безработни престъпници ".

милите китайчета. направо се радвам за тях. да излязат да видят как е по света... до година 90% от тях ще търсят работни визи за Франция. Странно що не отидоха До Камчатка или С. Корея....

МОЖЕ И ДО МОСКАВА,А? ТАМ НАЛИ Е РАЯТ НА ЗЕМЯТА?

Китайската компания от 20 години е в партньорство с френския регион, както пише в предпоследното изречение.

е и? това с кой си партньор в бизнеса определя къде ще ходиш на ПОЧИВКА ли? не бъркай ПОЧИВКА със КОМАНДИРОВКА !!!

навремето дядо ми, участник и в трите войни,който беше антикомунистически настроен и членуваше в Б3HC-то,казваше,че ще дойде време,когато и руснаци и американци ще трябва да се съобразяват и кланят пред жълтата раса-имайки в предвид Kитай,а заради това си "гласно"мислене е бил даже глобен и заплашен със затвор през далечната 1953! за трийсет години,нашите комунисти успяха да залеят само площадката на Белене и да откраднат поне за още една! за същият период от време,китайците построиха "стълба до луната" ,а който се опитва да краде от държавата,получава заслуженото си на момента и на място!

абе какви комунисти са нашите ти не виждаш ли, че всички са далаверджии

nobody

е да де ..то е едно и също

Aми, сега и нашият премиер е милиардер "16млрд. кредит", и ще ни води на почивка?! HO,.. търси се място къде да "починем"??!! ;)

Всъщност милиардите са 24,много бързо забравихме 8-те милиарда изтеглени миналата година.Та ако догодина изтегли 32 милиарда сигурно ще забравим и тези 16 милиарда.

TЦ! 325 МИЛИАРДА СА САМО ТОЗИ МЕСЕЦ. И ОЩЕ 478 МИЛИАРДА ЩЕ ТЕГЛИ СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА... АБЕ, ПЛАТЕНИТЕ ПОЗИТАНСКИ ТРОЛОВЕ НЯМАТЕ МЯРКА В ИЗМИСЛИЦИТЕ, БЕ!

ЕТО КАК СЕ МОТИВИРА ПЕРСОНАЛ! АМА В ЧАЙНА НЯМАШЕ РУСКА РЪКА И ПЕРЕСТРОЙКА, ТЕ СЕ ВОДЯТ ПО АМЕРИКАНСКИЯ МОДЕЛ ОЩЕ ПРИ ДЪН СЯО ПИН! ЗАРАДИ КОЕТО РУСНАЦИТЕ СИ СРИТАХА КОНЕТЕ С ТЯХ ОЩЕ ТОГАВА. ФАКТ!

задника ти. Чичко Си на 9.5.2015 г. не се отлепи от Путин през целия ден, че и жена си беше повел! Единственото за което си прав е, че и САЩ е комунистически експеримент, но Китайския се развива доста по бързо.

Има ли рубли в джоба, има лиииии ?

Военноморските сили на Русия и Китай започват съвместни маневри в Средиземно море. Ученията започнаха тази сутрин и ще продължат до 21 май, като в тях ще участват общо до десет кораба от различен клас. Различаваш ли го ото фантазията ти за сритването ,а?

В България на бедните работещи роби това не може да се случи! В България робовладелците мислят единствено за собствените си нужди,като супер лимузини,спортни коли,вили,къщи,яхти,хотели,почивки по острови,вечери,на които да се оливат в ядене и пиене,трупане на милиони в банките,охолен живот от всякъде,за работника,както винаги няма пари,той е роб и е длъжен да работи за без пари....Прост народ,робски народ!!! Тук труда не струва нищо,на гърба на трудещите се се правят милиони!!!

Мале, дека ке ги копаме!?

не ги е завел на по4ивка, а а видят къде ще цицат помощи като си народят по 10 деца...

Европа не само се негризира и ислямизира, но и се китаизира...

Щука

Голям човек, мъж и работодател! Браво! Вземайте пример, измекяри (псевдо-бизнесмени, политици и други подобни твари)

Наистина браво на човека, но имай предвид, че е милиардер, който не е изкарал парите си с труда от двете си ръце. Тоест тези пари по един или друг начин са спечелени чрез труда на работниците му. Да имат предвид онези, които искат подобна почивка - не може да взимаш хиляда лева заплата, да не вършиш работа за пет пари и да искаш да те водят в Кан.

...китаеца, у нас топлофикация, подкрепяна от всички правителства досега, ще ни прати на еднопосочна екскурзия в тропиците, да видим какво е топло

Бравос на този шеф...Направил е кеф на служителите си, които пък за последните 20 г. са го направили милиардер.. По-важно е друго...От 6ч00 туристи Франция печели 3з 000 000 за 4 дни. Това прави по 5156 евро на човек...За пореден път се доказва че качеството е по важно от количеството.. А ние си презастроихме курортите и се прицелихме в най ниския клас туристи...Да дойдат 64 000 тинейджъри, 1 седмица да сррат, повръщат и свинят и да оставят по 500 евро за това съмнително удоволствие.. Както и да смятаме, все сметките не са в наша полза..

Понеже се потресох от половината коментари бих искал да кажа нещо. От 7 години живея в "комунистически" Китай. Средната заплата в момента за китайски гражданин е 850-1000 USD, в големите градове и доста повече. За справка когато пристигнах тук преди години беше около 200 USD. Цензурата в медиите е чувствително по-малко отколкото тази в България например. На въпросът: "Защо нашите политици си пращат отрочетата на Запад?" отговорът е много лесен: тук за да си чужденец и да живееш или трябва да си много добър специалист в областта си или да се занимаваш успешно със собствен бизнес. Търтей на хората не им трябват и съответно максимум може да получат туристическа виза за 10 дни. Тук идваш като никой и никой не го интересува кой е баща ти или кой познаваш. За почитателите на САЩ само отбелязвам, че Китай към днешна дата е най-големият им кредитор с около три трилиона долара, плюс държат най-големия кешов резерв в долари в Света извън САЩ. Сами си правете изводите. Истината е че сте се заровили в някакви дребни спорове и биене в гърдите как Света не може да се върти без нас, но истината е че на никой извън България не му пука за България. Просто ние сме развили някакъв македонски синдром и вече във всичко трябва да има българска следа.

ти ся се хвалиш че си успял/а в китай ли? или имаш нужда да общуваш с българи и да им подчертаеш че не струват колкото те си мислят че струват :)))

Коментарът Ви сам по себе си е отговор. С по-малко говорене и повече работа нещата на хората по света се случват, независимо от националност. Радко влизам в български форуми вече, точно защото гледам да си спестявам този нихилистичен негативизъм.

..и двете ти питания са верни,..особенно последните думи в анализа ти:))

ама ние сме на ясно че на никой по света не му пука за България и българите просто така сме свикнали да си спорим и сами да си внушаваме че сме важни

я как изписват изречението, коя друга сган ще го направи така перфектно и безплатно, освен може би арийската

Абе струвало му е няколко милки (33) ама карай.

Тук който има пари ходи на почивка,който не,отива на село да копа доматите и картофите.това е положението!!!Друго си беше едно време Държавна работа във заводи,имаха си почивни станции на морето и на планината,а сега всичко е заграбено от Бизнесмени.навремето се ходеше и тук на почивка без пари,поемаше го завода,но сега няма как да стане защото много се краде и трябва всеки втори да стане милиардер и работодател на робите.

ДО ХЕХЕ-ЗАБРАВИ,ДА МЕ ПРАТИШ ПРИ КОРНЕЛИЯ НИНОВА,МИХО-МАСТИЧКАТА,МАЯ ПЧЕЛИЧКАТА И ОЩЕ ЗНАЙНИ И НЕ ЗНАЙНИ ПАРТИЙНИ ЛИДЕРИ ОТ БКП-Д.С.!!!

Браво на шефа на китайците! У нас Волен Сидеров води Деница и Чутуров-маймуняка на Варадеро и Париж

Нищо не сте рабрали: легален начин да влязат 33 млн eur....., във Френската държава!

И така да е, какво лошо има да е по този начин?

Завел е 6400, ама нищо не се казва колко е върнал в Китай?

Компания за мрежов маркетинг на която търговската и част е регистрирана в Делауеър и Британските Вирджински острови...Разследвана доста пъти в Китай за пирамидална структура.С основен пазар в Русия и на всичкото отгоре анатемосана от църквата там като секта...

дя-до

Бравос! Е, можеше да им удвои заплатите и да бъде по-малко милиардер, но пък те щяха да ги изядат тези пари и нямаше да отидат във Франция. Бравос! Да живей!

Няма угодия. Ако им беше увеличил и заплатите щеше да мрънкаш, че не им плаща квартирата.

дя-до

Ти недей! Знаеш ли колко получава средния китаец? Как този щедър чичко е станал милиардер? Колко са преко сили десетина милиона, похарчени за разходката на фона на милиардите му? За чий са му на Бил Гейтс 50 милиарда? Откъде са му дошли? От ниски заплати и завишени цени на стоката. После бил раздавал за благотворителност. Чии пари раздава? Рибки, рибки, колко лесно се ловите на гола кукичка!

Скоро и по нашето Черноморие на малки групи от по 1 милион. Имаме легла за да ги настаним. хахах :-) Борхме се 25 години, но го постигнахме необходимия брой легла. Сега остана да докараме китайците. хахах :-)

Ебаси звяра, кефиш ме!

ДО ХЕХЕ-ДА,УПРАВНИЦИТЕ В КИТАЙ СА КОМУНИСТИ!А ИСКАМ ДА ТЕ ПИТАМ, ЗАЩО НАШИТЕ КОМУНИСТИ,ПРАЩАТ ДЕЦАТА СИ И ВНУЦИТЕ В СТРАНИ, КЪДЕТО ИМА "ГНИЛ, ТА ЧАК УГНИЛ" КАПИТАЛИЗЪМ???МОЛЯ,ДА МИ ОБЯСНИТЕ"ДРУГАРЮ"!?!?

Не знам! Питай Бойко Борисов!

По тъпи коментари не бях чела.

Тези харчат на сушата, а военните им колеги правят съвместни учения с руския флот в Средиземно море тази седмица. Поднебесната кърти напълно. Комунистически Китай победи с състезанието по капитализъм.Държавата /в която има смъртни присъди за корупция,разбира се/ май се оказа по-добрия стопанин на предприемачеството,противно на логиката на неолибералистите.

китайците пличат на маг6осници , вадещи зайчета от бомбето...

исках да кажа "приличат".

Нещо да кажеш за "маг6осници"?