Починалата ученичка в Бургас имала хронично заболяване, 2 екипа се борили за живота й

Ученичката е имала хронично заболяване, не става дума за инцидент, каза шефът на РЗИ в града д-р Георги Паздеров

Обратно в новината

Коментари - Починалата ученичка в Бургас имала хронично заболяване, 2 екипа се борили за живота й | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да кажат дали е била инжектирана с експерименталната мРНК ковид ваксина? Изводите ще си ги направим ние, не ни интересуват телевизионните експерти.

Може да ти ПРИЛОШЕЕ от Фирмите- А1 и Вииваком, както и ако някой КРАДЛИВ кмет на Боклук Борисов- Банкя- лията е сложил в градските автобуси- ЕЛЕКТРОННИ перфоратоти за отчитане на билетите( пак на фирмата Вииваком), ВМЕСТО старите железни и БЕЗВРЕДНИ перфоратори !! Боклук Б.Б. Банкя-лията ДОМЪКНА Вииваком на оня Крадец и масов убиец- Цветан Василев( и другата му фирма- банка КТБ) ... Боклук Борисов ПАДНА от власт. Време е да изхвърлим и крадцитеи и убийци, които тоя домъкна.. Цветан Василев ИЗБЯГА в чужбина.. Време е да ЗАКРИЯТ ВИивкаом и да ги разпродадат за старо желязо и да МАХНАТ облъчващите им станции, с които тия разбоялват цяла България с РАК и Левкемия. Като утрепят някой Директор на Вииваком, СПАСЯВАТ 50 000 българи, да НЕ се разболеят от РАК.

Вродените заболявания и дефекти са в голям % популацията.Могат да се изявят и активират спонтанно чрез ред фактори В случая факторът е Ковид ваксина на Пфайзер,Модерна, Astra Zeneka или PCR test и среща с ваксиниран,отделящ провъзпалителни шип протеини.Те превръщат Васкуларната стена на кръвоносните съдове в каша.Ендотелит -системно възпаление на Ендотела на всички кръвоносн съдове. Те инфектират кръвта и са източник на миниатюрни Микро съсиреци Един такъв тромб в сърце бял дроб или мозък е достатъчен да убие всеки независимо лечението.Щом деца на 17г. умират внезапно значи има причина.Другите причини и фактори са установени отдавна от науката но те водят до бавно постепено отключване на заболяване.Това са енергийни напитки, алкохол,цигари,наркотици претоварване,безсъние,стрес лоша хигиена на зъбите и тялото и лоша храна.

Точно това прави вирусът на еболата - превръща периферните кръвоносни съдове в каша. Резултатът е, че от болния се леят кръв и лимфа свободно ... та аре да не пишем дежурните глупости

Ако е ваксинирана, е повече от съмнително всичко...

този боклук паздеров много да не приказва защото има камери със запис - а на тях какво се вижда май ще стане ясно в съда

Стана ми интересно как всички са се хванали за ваксите, та реших да споделя своите наблюдения. Аз самата нямам такава, но всички около мен, които имат, са си живи и здрави. И аз и те изкарахме вируса горе-долу с еднаква тежест, та вече се чудя за какво беше всичко това?

Ние и всички около нас сме с различен опит. Явно не сме сами

Макар и с едно наум, си поставих две дози от ваксината срещу Ковид. Факт е, че миналата зима дори не кихнах, а обикновено се разболявам от всички възможни вируси през сезона, около 4-5 пъти. Ваксините са просто по-малкото зло. Всички знаем, че пътуването в кола може да донесе до катастрофа и смърт. Ние да сме перфектни водачи, не знаеш какъв е онзи отсреща ти. Но пътуваме ежедневно, няма как. Такава е аналогията и с поставянето на ваксините. Някак си...а бе има нещо гнило в тази история. Промъкнат се разни намеци в коментарите. Жалко за момичето и за близките й. Трагедия.

Епилепсия,диабет или т.н....жалко за младото момиче!Все пак още първата линейка щеше да е добре да е с реаниматор

Те реаниматорите не растат по дърветата!

И какво е виновно момичето,че реаниматори не растат по дърветата?Всяка линейка трябва е оборудвана и да е с компетентен доктор.В Германия линейка идва с трима души минимум и носилката е с монитор,показателите се следят,дефибрилатор има и т.н.Тогава може да се каже:"Направихме всичко".В случая не е оказана навременна адекватна помощ.

В Германия линейката не ти идва с лекар, а със санитар и той решава дали да повика и лекар

Съболезнования на близките! За съжаление такива неща се случват, и никой не е застрахован. Аневризма, например - може и да не разбереш, докато не е твърде късно. Това с ковид ваксините е несериозно. Спрете се вече! Официално над половината население на Земята се е ваксинирало против Sars-CoV-2. По вашата логика болниците трябва да са препълнени с гърчещи се и агонизиращи ваксаджии! Ама не! Такива неща се случват. Може да се получи 1:5000, например. Никой не е застрахован. Нека да замълчим и да оставим близките с мъката си.

??

Сърдечно например? Или белодробно? Милата, а толкова млада!

За “ваксинационния статус” нещо да кажете? До доказване на противното, ще я водим died suddenly. Всички знаем защо.

по Бтв роднини на ученичката казаха, че е била напълно здрава. Кой лъже да се каже и докаже!

Само родитлите , жди пи и лекуващи доктори, знаят в подробности - тва с роднините., какво казвали е несериозно да се слуша,. Все пак живеем в общество където още важи страхът "какво ще кажат роднините , съседите..." и много хора все още крият заболявания си, парадоксално но факт.

ЗДРАВЕТО Е ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ ТИ РАЗГЛАСЯВСШ ЛИ ОТ КАКВО СИ БОЛЕН

Тъпак , кво ми скачаш на мене, виж че сички ревете от ,кво е била болна та, та кво е била болна, що не казвате, па и роднините се итъпанчили пред медиите да говорят и да дават мнения. Па и манталитета да се крие не е щото здравето било лична работа, а щото народа е суеверен от една страна , а от друга щото роднини и съседи в много случаи са пълни злобари и злословят и злорадстват

Всеки ваксиниран ако не се разболее от рак или не получи миокардит ще умре до три години след последния бъстър.. На феновете на ваксината.. Случи се на членове на моето семейство така че и да подскачате и да не подсачате това е истината.

Тъп коментар. Това момиченце, светла му памет, надали е било ваксинирано срещу ковид. Ако тази ваксина имаш предвид. Иначе коментара е още по-зле.

_stankow

То тяхното сега започва ... Сега са просто страдалци и гадатели, скоро ще станат активни борци за оцеляването на човечеството ... :D :D

При първите ваксинирани три години вече минаха.

От думите ти разбирам, че ако си биеш бустери юрез по-малко от 3 години няма страшно

От думите ти разбирам, че ако си биеш бустери през по-малко от 3 години няма страшно

Голяма трагедия е разбира се, толкова подробности с една малка, но най съществена подробност, какво е заболяването, щото в днешно време трудно се намират дори и деца без някакво, макар и невинно заболяване.

По новините бащата каза, че момичето няма заболявания. По света има вече доста такива случаи от ваксата,дано ме успеят да го скрият и тук

да така каза човека че е била напълно здрава. И аз го гледах по новините.

Като колега бих помолил д-р Паздеров с разрешение на родител публично да отговори момичето било ли е ваксинирано срещу ковид или не? Няма ли в Бургас журналист, който да му зададе този въпрос! Необходимо е истината да се знае и обществото да се успокои, защото усещам, че се натрупва напрежение на тази тема. Съболезнования!

И защо точно на Паздеров да се зададе този въпрос? Той кога стана последна инстанция?Ако се е натрупало напрежение , то е заради такива като него - не е възможно да е част от решението, тъй като е част от проблема. Все си мисля че не може да няма по-компетентни хора/институции, но ако няма, значи няма никаква надежда в крайна сметка.

Да си отиде мпмичето ма 17 години???? От хронично заболяване???? Егати държавата дето се грижи за младите. И за жалост не е единичен случай, неотдавна пак така си отиде ученичка Хронично или вродено-разликата е огромна.

Разбира се, че това е трагедия. Особено за близките на детето. Но нима не е още по-важно да се знае истината, за да се направи нужното да не се случва на никого отново?Да, понякога нищо не може да се направи. По-често обаче се оказва, че е можело. Истината ме интересува именно защото ми е гадно, че се случват такива неща. А във всяка статия по случая пише различни неща, някъде направо глупости дори. Знам само едно със сигурност - този точно "индивид" Паздеров не е човекът, от който ще чуете истината.

Така, разбрахме, че е имала хронично заболяване. Защо не казват какво ? И защо не отговарят на въпроса БИЛА ЛИ Е ВАКСИНИРАНА СРЕЩУ КОВИД ИЛИ НЕ ?

Ковид-ваксините УБИВАТ! Досега за близо 2 години време в цял свят от "ваксините" са умрели около 25 милиона, а тези осакатените и с увредено завинаги от ваксините здраве са над 2 милиарда!!! Тия над 2 милиарда - пиши ги бегали и тях! Това е масов ГЕНОЦИД! И това е едва началото! Кой я измисли тази мръсотия ли? Ей тия същите престъпници и изроди, дето се бяха събрали в Давос само преди 2 седмици!!! Хора, събудете се от своя робски сън и летаргия!!!

да разпространявате фалшиви новини. Само си спомнете как почина сина на Росен Плевнелиев. Тогава нямаше Ковид. Може би от ваксината за морбили?

Как не е срам бе боклук? Починала била от Ковид ваксина. А колко убихте с тези фалшиви новини, а? Над 30000 души само в България убихте с тези фалшиви новини. Пълни боклуци и убийци сте. Трябва да ви арестуват за тези новини!

По твоята логика всеки трети е осакатен! От 100 ваксинирани човека, които мога да назова по име, няма нито един осакатен или умрял! Само за статистиката! Чао!

Не знам защо тези случаи влизат в новините. Толкова ли свършиха другите проблеми та трябва да ровим в архивите на моргите и да описваме кой от какво и как е починал?

Защото е българско момиче, дете на България!!!!! Защото не ме интересува кой от британската кралска фамилия как е срал днес или дали Присиоа Пресли ще оспорвала имотите на щерка си, а ме интересува дали всеки българин е добре и най вече децата ма България да са добре и какви пробоеми имат и как се решават тези проблеми.

Че какво коментираш тогава? Гледай си другите новини.

Ти си голям олигофрен бе щраусе.

И да триете и да не триете все тая - истината винаги излиза наяве! Запомнете това! А истината е, че COVID-ваксините УБИВАТ! Щом триете в несвяст и цензурирате значи всичко казано срещу експерименталните течности наречени ваксини, Е ВЯРНО!!!!

Не знам защо но първо за ваксините се сетих. Защо точно този ваксинатор Паздеров се изказва и защо говори за хронично заболяване след като явно няма общо със причините за смъртта (то ако имаше,оохоо , как категорично щеше да го заяви).

Спрете коментарите под статиите за това дете!!!! Аман от кретени, борисовки, путинки и други подобни! Едно дете, в разцвета на силите си и целия живот пред него, си е отишло днес. Едни родители ще страдат до края на живота си. Смирете се пред тази огромна човешка трагедия!!!

Да, мълчете си докато ваксърите мрат.

Тук няма съмнение между борисовка и путинка. Категорична путинка.

Миналата година и в К-ли ученик умря в класната стая,имал е хронични проблеми със сърцето.

бе то и аз имам хорничен косопад! значи ако пукна некъде та от това ще да е!!!! Мдам!!! И тамън и статияща ще е същата починал с хронично заболяване!!! И ето проблемът е решен!!!

Как така изведнаж с хронично заболяване.... Тук нещо лично аз се съмнявам. Трябва да се пазследва случая...