Почина руски журналист, писал за убитите наемници в Сирия

Руски журналист, писал за смъртта на руски наемници в Сирия, почина в болница, след като паднал при неясни обстоятелства от балкона на дома си в Екатеринбург.

Обратно в новината

Коментари - Почина руски журналист, писал за убитите наемници в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайли лакли този човек е убит от хора на ЦРУ или МИ-6, за да обвинят Путин. Призовавам МИ-6 да разкрие програмата си за мокри поръчки! Давам им 24 часа да отговорят!

Да, почина защото КГБ го изхвърли от 5тия етаж. При такова изхвърляне вероятността да останеш жив е малка. Между другото много от критиците на Путин загинаха в подобни инциденти. Ана Политковская, Немцов, Литвиненко и т.н., редицата е много дълга. Както е дълга и ръката на Путин. И да, Скрипал се разминаха с най-лошото, за сега.

а как Скрипал е критикувал Путин?

По този начин "починаха" Борис Немцов, Анна Политковская, Александър Литвиненко, Борис Березовски, Галина Старовойтова и десетки хиляди журналисти, адвокати и нормални хора. Това е ежедневието!

десетки хиляди ? чуваш ли се какво говориш ? този се е напил с боярашник и е паднал , какво толкова? петър 13 + боярашник, какво искаш? Хиляди журналисти ? ахахахах

Галина Старовойтова я убиха през 1998 г. Какво общо има Путин, който тана президент в 2000 г.?

ами Майкъл Джексън? а а а? какво ще кажеш , той също умря при съмнителни обстоятелства

я другои такои стране не знаю где так волно дишат человек! да здравствует путин

Скрипалите и те са умрели ма на никой не му пука.

е било опасно да се казва истината в Русия...ГУЛАГ е бил пълен с такива, а по късно и т.нар. зони...

Заваала, или не е с всичкия си, или му е прилошало като е броял хонорара си???? Неведоми са пътищата Господни................ То при нас всеки ден стават такива инциденти, ама не шумят много...............

Ей това е благодарността на западните му господари! Абе тия отцепродажници не се ли научиха, че западът НЕ ПРОЩАВА. Държи те жив, докато си му изгоден, след това те освитква, за да обвини руснаците. Еее, от толко селско театро не им ли омръзна на западняците бе? Мнооого ниска топка са, много! Да не говорим, че швейцарска лаборатория ДОКАЗА, че онуй нящо, дето са напръскали скрипалови е разработвано в малобритания, сращ и другите татовски държавици. абе станахте за смех и на кокошките бре!

Другарю руские Трол, сколка денег вы царапаете в его?

Типичен наркоман!!!

...А можеше и с Новичок...

Орки. Ватници вредни. Тия още живеят в средновековието.

Путин го е блъснал.

Ми ...айде, да кажем, че го е извършил лично. Доволен ли си ?

Разбира се, че лично го е извършил, то в тия времена не може да се разчита на никого да си свърши работата както трябва. Ето Скрипал се оправи, ако беше Путин отишъл лично да го отрови, сега щеше да е мъртъв.

Такъв изверг за президент скоро руснаците май не са имали.

Май че винаги са имали!Сталин,или Иван Г. ?И по малките изроди помежду сегашният и предните.В Сибир демокрацията няма почва.

Сорос е видян да се измъква през задният вход.Кой друг би имал нужда от "самоубийството" ?А ,да не беше пък Мей,те нали си приличат! .

"...писал, че в местно село били докарани тела, за които се предполагало, че са на наемници..." Също като ДИРБГ и Калдата!!!

Нищо де,момчето си помислило, че няма да му се случи нищо лошо и затова е скочило ,просто не е съобразил, че е малко височко. Само, че ако беше във Великобритания нямаше да го направи. Защо ли мисля така? Незнам!

Ако беше във Великобритания ,нямаше да скочи ,щяха да го бутнат

.....той е паднал от терасата на жилището си на петия етаж. Дори да живееше на партера, щеше да е паднал най-малко пак от петият етаж.

да, ... което се е намирало на петия етаж, но дир са богове на неграмотните статии!!!!!!!!!!!!!!

Абе вие като чуете нещо лошо/истина за Москалия, защо веднага нападате най-лесните - САЩ? Ми то никой не твърди, че там е хубаво. Свобода на медиите има в Норвегия. Дайте да сравняваме коректно.

Беше убит

Не е известна причината, поради която на 13 април той е паднал от терасата на жилището си на петия етаж. Според Путин причината е фаталното число 13.

Британците са го бутнали.

Не е първият убит журналист. Жалко младо момче. Убиват всеки , който не е с тях.

Хайде дружно да обвиним Путин! Друго си е демократична България, тук не се случват такива инциденти, защото никой не смее да пише против властта.

При нас за властта се пише като за умрял - хубаво или нищо.

ВИДЕО ГУГЪЛ ти си дебил , Путин ги трови с нервно паралитичен газ или с хлор, не ги бута от балкона! Питай мей , дони , борката престани да си рекламираш видеотата , да не правиш пари от рекламата там ? ах ти палавнико

Това е истината, вие путинофилете тролове трябва да знаете какво става с матушката, а не какво ви казват от ТАСС.

Щяха да го убият заедно с жена , приятелка или поне котка, да умре от тежка и мъчителна смърт. Ти не знаеш колко е коварен путин, даже можеше да го убие когато около него са 10 малки деца! а ти ми казваш че го е бутнал от прозореца, смешно! няма да получи точки в лигата на злодеите

Как Путин Сибирь сдал Китаю Китайците са изсекли половината Сибир, видно е от сателит. Путята продава Рашата на парче, гори и природни изкопаеми да се облагодетелства, а крепостниците тънат в мизерия.

Не плачи на чужди гробища , руснаците имат ресурси продават ги щото могат , но ти по добре се погрижи за посредственият си и сив животец защото е казано че некадърният и завистливият да не гледа в канчето на по старшият от теб за да не загуби и малкото което му е дадено да има...

Виж какво казва говорителя, никога в живота не е виждал такова масово изсичане на 60 милиона хектара. Сибир ще надмине Сахара по големина хаха.

Ти замислял ли си се, че има и хора, които живеят не с това което им дават, а с това, което изкарват сами? Жалката ти русоробска душичка е свикнаа да има само това, което и подадат. Затова ще си умреш беден - защото си глупав.

обичаш филми да гледаш ? ето с руски превод "Куда бы еще вторгнуться. Фильм Майка Мура. " приятно гледане

В статията се прави опит да се вмени вина на правителствени структури "които нулират неудобни активисти" за жалост никъде не се направи паралел с "демократичният запад" , където това се е обикновенна практика и нещо съвсем нормално дори някой от наблюдаваните случаите фигуриращи в тези практики са дотолкова стряскащи, че понякога човек губи ума и дума от бруталността на същите...ето примери:В САЩ има 16 спец служби барабар с ФБР-тата им, и с ЦРУ-тата им , има ли някой луд , който да убеди нормално разсъждаващ човек, че нищо не са знаели за един файтон чаршафосани камилари , които отвлякоха 4 самолета и посред бял ден в центъра на Ню Йорк джихатнаха двете кули, та и част от зданието на Пентагона вследствие на което от раз загинаха 2974 АМЕРИКАНЦИ...повтарям 2974 АМЕРИКАНЦИ...и малките деца в най затънтените селца във Филипините и Папуа-Нова Гвинея знаят, че това си го направиха самите американци на собствените си граждани, да не говорим за принцеса Даяна, да не говорим за неколцината убити американски президенти да не говорим за десетките "приятели" в кавички на семейство Клинтън скоропостижно умрели незнайно защо и как, да не говорим за десетките лекари работещи в областта на изследванията на раковите заболявания и постигнали отлични резултати в лечението на рака внезапно умират и т.н.

Баце, страхотен диванен експерт си и панелен анализатор номер едно за днес. Чудя се, как още не са ти се обадили с оферти за работа за ЦРУ, МОСАД, ФСБ и МИ-6 за милиони долари заплата. Че ти ще спасиш стотици хиляди животи с тоя акъл бе! Поклон пред панелния ти гений, който се появява само след наколко ракии и салатка.

баце Коко

Виж ся баьовото, който си го може, начи си го може...относно дивана нека се знае, че не ползвам такъв а най обикновен въртящ се офисен стол...ха ха хааааа а що се касае до панелите нека се знае, че съм твърд противник на същите...тухлата си е тухла баце...ха ха хааа

това не е първия човек, който самоубиват без причина. Царя в Москва е побеснял, трепе наред.

Абе.. я кажи от кого ги купуваш тия наркотици?

така е , като отказва да приеме новичок

с 1 ден закъснение решил да отпразнува деня на космонавтиката ... Пловдив: Мъж се е самоубил, хвърляйки се пред влака Асеновград-Пловдив

на другаря Путин.

и този ли е от КГБ ?

Абе и Путин е човек. Яде, сере, пърди. Има млада жена. Старостта идва, а пари много. Ако кривне, ще му видят сметката собствените хора. Я, ми кажете за зам. началника на управлвнието за борба с корупцията - 300 милиона долара кеш подрени на лавици в апартамент. Да Ви светна за мащабите. Източват се природни ресурси, а народът живее зле. Та, затова имитация на нещо правене и много пропаганда. Абе, по зле и от Русия 1914 г.

ами на заместника балдъзата колко взима знаеш ли ?

Това със светването изобщо не е проста работа! Този човек ръководи страната от много години, политически надживя 4-ма американски президенти! Виж при американските президенти е по-срещан обстрелът!

Светла му памет! Елементарно е, да напишат имало ли е следи от алкохол в кръвта му. Но са пропуснали - явно умишлено. Обикновено звезди падат като се напият. Традиционно е, не е първият случай. Това че е заключена вратата отвътре означава, че е нямало друг на мястото.

Освен ако другият не е имал ключ.

Няма начин да я заключи отвътре и излезе. Това имат предвид милиционерите. Не че е важно. Ти не обърна ли внимание - смятам, че важното в случая е пиян ли е бил.

Това в русия си е нещо нормално. Предупреждение за останалите от екипа да не си отварят устата.

в англия щеше да се обеси на синджира за кучето си или на вратовръзката

Ама точно това е истината, за свободата на медиите за олигарсите. Неудобен ли ви е че казва истината??

Братята от Френския легион не прощават, ако се почустват засегнати от фалшиви новини.

Какъв френски легион бе, писал е за Сирия и утрепаните вагнеровци. Ти имаш братя във френския легион колкото влака за Видин.

Путин нам не царь. 5 мая выходим на улицы. Вижте истината за путинова Русия.

цирк, намери кой да рекламираш ... навални :) хахаха

Ама точно това е истината, за свободата на медиите за олигарсите. Неудобен ли ви е че казва истината??

Путин е виновен - викна тълпата, удобно забравила как САЩ си свитнаха собствения президент Джон Кенеди, а за по-сигурно и любовницата му - М.Монро. Пригласят им усилено от Острова, където си затриха собствената принцеса, защото спяла с мюсюлманин. 20 години по-късно синът и обаче официално въведе мюсюлманка и мулатка в Бъкингам и то през парадния вход. Смяяях с тоя Запад. Голям смях!

излизай веднага, няма какво да чакаш !

Нещо репликата ти е без смисъл.

Виж смени си памперса, че го напълни от смях.

Смени твоя, че е пълен от СТРАХ!

Умнико, Меган е католичка, но заради бъдещия си съпруг прие англиканството. Мюсулманинът май си ти.

Очевадно е че в Раша няма свободни медии и свобода на словото. Особено ако пишеш срещу властта и Путин или ги критикуваш за корупция. Всички го правят в тубата. Точно за свободата на словото и нови протести призовава Навални в новото си видео в тубата Путин нам не царь. 5 мая выходим на улицы

Естествен подбор! Да мре! Освен това случаят се извърта. Този журналист е бил само един от целия екип, който е работил по въпросната новина.Другите са си живи и здрави, може би защото не се мятат пияни от терасите.

Вътрешна работа, има си органи за разследване. Не е наша работа

Highly likely е бил отровен от Тереза Змей с Новичок внесен в страната със самолет от УКрайна, тоест УК. Следва да се наложи ембарго на островното племе нагличани, санкции, а химическия завод в Солсбъри да се взриви с ракетен обстрел, тъй щото газовете, които ще бъдат аварийно изпуснати да отровят цяла Сирия, тоест Солсбъри. Така е писал в Туитър социално-мрежовият президент на краваристан.

Абе, защо говорите по енерция? Мозък нямате ли? Или ви мързи да разберете историята за да си обясните настоящето? Русия не е монолитен народ и там има фракции с пари и власт които искат да свалят Путин и да върнат Елциновите години. Още по царско време е имало 2 фракции...тези които са искали Русия да е част от Европа и тези които са искали Русия да е самостоятелна и тя да определя съдбата си. Подобно на българите, руснаците са също продажни и са готови да вършат неща в ущърб на националните интереси и имиджа на държавата си за да е тяхното. Разни олигарси като Худорковски, Березоьвски и други имат както пари така и влияние и точно те стоят зад такъв тип убийства. А вие малоумните си мислите че е само Запада срещу Русия. Не е! И точно факта че повечето хора не разбират че в цялата игра има и 3ти, спомага за оплюването на Русия и на Путин. Не е задължително ЦРУ или МИ5/6 да се занимава с такива работи....в Русия си има хора които сами ще им свършат работат - нима не знаете как е в България и как нашите "политици" сами се предлагат и вършат неща против българските интереси? Западните служби дори не трябва и да се намесват директно...правят връзка тези фракции и само ги подържат поличиески и с пари а те сами решават какво и как да правят което е добре дошло за някои. Ше се занимава Путин да гони един журналист...аре бе! Що не вземете да се поинтересувате? Иди в тубата и виж как един руски "журналист" лай*ар седи на масата срещу Путин и директно го обвинява в щяло и нещяло та дори си позвили да каже на Путин "Престани да говориш". Тоя "журналист" е още жив, и радиото му продължава да има лиценз! Има и други анти путниски медии в Русия и никой не ги е затаворил!

И да добавя...не всички под Путин го слушат или му имат страх. Това съм го виждал първа ръка! Преди време работех за една чужда фирма която имаше интереси в Русия. На най високо ниво, ни се обеща (аз бях само придружаващ работник тогава и мини рибка) определени неща. След това отидохме по надолу в бюрокрацията да свършим некои работи с писмо и нареждане от НАЙ ВИСШИТЕ и приближени на Путин, представете си колко изненадани бяхме когато малките бюрократи хич не се впечатлиха и в УПОР на висшето ръководство и БЕЗ ГРАМ страх се опитваха да не изпълнят нарежданията отгоре! Трябва да ви кажа че едвам се оправихме и то само след много сериозна намеса от горе! Хич им нямат страх да знаете и си правят квот си искат!!!

Като гледам как лесно ви манипулитат гладките мозъчета, не се учудвам, че пишете тъпотии за пари по форумите.

За премиера Бойко няма ясни доказателство, че Бородин е бил убит.

а коя по дяволите е Алис ?

Това да се за урок на всички грантаджии и соросоидни тролове. Системата работи от години. След като веднъж ги употребят по предназначение, за по-сигурно ги и ликвидират, с което постигат още по-силен политически ефект. Еееееех, тежко и опасно е да се работи за днешната демокрация. Не е зле да се замислят и трооловете, които списват тука. Ами ако един ден господарите ви се изплашат, че може да се разприказвате???

Руско ежедневие, какво се чудите. Там така се уреждат нещата.

Путин доказа, че една марионетка на олигарсите, които ги е страх да не загубят милиардите. А, журналиста е убит от тези, които пратиха наемниците да завладяват петролното поле. Могат да се перчат на слабаци като нас, въпреки че никой не се отнася толкова добре дори и в бившите им републики. Русия е свършила, ако не се отърве от олигарсите и корупцията. Но, дали ще може ?

за това Дони стреля ракети по полето ? да не го завладеят? а аз мислих че там Асад е сял чесън .. ех , не ги разбирам аз като тебе работите

аха те са "свършили" както казваш , а тебе ще те клатят още дълго време американците ...

Devil

Най-вероятно са го самоубили...

да не забравяме и за Майкъл Джексън той също умря по странен начин !

Ами Уитни Хюстън??? И загадъчно след 1 година дъщеря и при сходни неясни и странни обстоятелства.

свършил е новичока и за това Путин го бутнал от балкона , веднага излизайте на изразите поддръжката си

Кремльовската команда безцеремонно убива хора. В чужбина и в Русия. Когато я обвиниш, че извършва убийства тя отвръща: докажете, че сме ние.

аз мисля че ти си виновен, и трябва веднага да те арестуват и накажат! Сигурен съм че си ти , няма друго обяснение за мен !

highly likely е той. Подкрепям те.

за всичко са виновни руснаците .... сещам се за оня ... Джеймс Форрестол ,1-ви министър на отбраната на САЩ, преди да се хвърли от прозореца е казал ... Руснаците идват , те са наоколо ... "The Russians are coming. The Russians are coming. Theyre right around. Ive seen Russian soldiers.

Мда, управляващите тази страна силно мразят истината, когато е в противоречие с гръмките им хвалби. Заради което много уважавам смелостта но хора като този журналист. Или Политковская, чиито книги съм чел.

Знаем кой уважава слугите си, докато предават Родината си. След което ги отстраняват, като Скрипалови.

Знам аз, че за вашето племе да кажеш истината е страшно предателство. Аз пък уважавам истината, дори и да не ми изнася. Себе си ли да лъжа? Да подкрепям някого заради една лъжа? Не вярвам да е възможно нещо добро да се изгради върху лъжи, истерична пропаганда и омраза.

Един път е новичок, друг - полониий, сега "падане" от балкона, за Немцов беше куршум... До пълното елиминиране на "предателите" на Путята...