Почина жената с коронавирус, върната от шест болници в София

Екипът на Спешна помощ е обикалял около 3 часа по лечебните заведения в столицата

Обратно в новината

Коментари - Почина жената с коронавирус, върната от шест болници в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И да бързаш да влезеш, и да не бързаш, след 3 часа умираш. За къде бързаш?

Това не е недоразумение, а масова практика. Кога министърът ще въведе наказания,за тези 5 последвали недоразумения. Малко твърде съмнително???

Помня го Стойчо от барикадите по Дупниеца- и тогава си беше гламавичък, но Костов, като рече ,че е баш седесар и го направи областен на Столицата.Другари и господа! Сигуацията вече е такава ,че и на лекарите не им пука за умрелите пациенто клиенти. ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ! НЕ СЛУШАЙТЕ ТЪПАЦИТЕ ОТ ЧАСТНИТЕ ПОГРЕБАНИ БЮРА,ЧЕ Е ПО ДОБРЕ ДА СЕ УМИРА...... пардон, че е по добре да не се ваксинирате, но да умирате.

Как не ги е срам да лъжат! Болни сме и двамата със съпруга ми. В неделя в Токуда ни изгониха да си търсим друга болница. От бърза помощ дойдоха и ни казаха, че сме за прием, но места няма никъде. В понеделник правителството обяви 203 свободни места в София. На кого да вярваме!!!! Апелирам за оставка на здравния министър и цялото им лъжливо правителство!

Свържете се с медиите, пишете на омбудсмана или други отговорни институции. Медиите масово мълчат, произволите продължават.

Нямате ли достойнството да си подадете оставката?

но се пазят за наши хора или за правилно болни - установени с пср тест, на много места не приемат, защото нямаш пср

После ръкопляскайте на медиците! Аз няма! Отвратена съм от нашата здравна система !

Карайте болните в президенството!

Нарочно се нагнетява напрежение, та да ти се вземе акъла и да ходиш да се ваксаш!

Шъ ви изчегъртам всички андрешковци до крак и шъ заселя страната с мойте руски братушки

Недей, че аз за разлика от болшинството тук, живях по времето когато братушките бяха тук. Бъдете сигурни, че никой от вас ниямя да е щастлив!

Ще починем всички, но няма да се ваксинираме, ще измрем като динозаврите, глупави, но горди.

Витанов президент!

Стига са ЛЪГАЛИ тия... Тая се е разболяла от РАК или Левкемия от Мобилните фирми- А1 ( Емтел) и Виивком... А Здравния министър все още НЕ е изгонил всички мобални фирми от градовете селата.. Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари... Хората нямат пари за Храна и за дрехи, а Здравния министър иска да КУПУВАМЕ и да носим маски.. Ако ЗАСТРЕЛЯТ Здравния министър, ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА.. Тоя ПРЕНАСЯ вируси, ЗАЕДНО с разни араби, негри и китайци... Пускат арабите и негрите да обикалят БЕЗ маски навсякъде из България, и по футболни и баскетболни стадиони. И дори искал да домъкне някакъв Ислямски ВИРУС от Афганистан, който мъкнел още 14 малки Арабски вируса.... А искат ние, българите да носим МАСКА като влезем в МАГАЗИН... НЕ ни трябва Правителство, нито президент.... ВАЖНОТО е да ИЗГОНИМ предателите, и арабите и китайците, които ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ... И така ще се ОТЪРВЕМ и от МАСКИТЕ.... Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари. Тия мошеници министри, пускат БОГАТИ араби и китайци да ОТКРАДНАТ бизнеса Работата и Парите на българските бизнесмени и работници.. Араби и китайци започват да продават стоки БЕЗ пари, и като ФАЛИРАТ българите, онези ДОМЪКВАТ още араби и китайци. За да имаш Бизнес, Пари и Работа, трябва да отидеш, в ТЪМНОТО и да УБИЕШ Здравния министър и да се отървем от маските, от арабите и китайците.

В щатите 250 000 души вече загинаха от ковидната ваксина, а вие за един човек въпрос правите. По най-нови данни от д-р Зев Зеленко, американски лекар от еврейски произход, който излекува от ковид Доналд Тръмп и Болсонаро (президент на Бразилия) в САЩ вече са умрели от ваксините над 250 000 души. Потърсете в нета видеоклипа “New Dr Zev Zelenko - 250,000 Vaxxed Americans Dead – SGTReport”. Но не търсете в YOUTUBE. Там всичко е цензурирано. Едно време нашето ЦК ряпа да яде спрямо сегашната цензура на запад и в частност в САЩ, където комунистите взеха властта. В заглавието на клипа ХЕУ означава нов клип на Зев. Първият клип е прелюбопитен и е доклад на доктора пред равинския съд на Израел, в който той обяснява смъртоносния характер на така наречените ваксини. Търсете първия видеоклип в нета “Dr Zelenko schools Israeli Rabbinic court”. Ако не се ваксинират 70 % от добитъка, власт имащите трябва да върнат парите, които са взети за “пландемията”

Гледайте у фейсо видеото как секи ваксан в Америка се трупясва след инжекцията на паркинга. А сега и деца и бебета и зародиши вече ги сатанират!

Човече, не си добре. Какви глупости плещиш, неук цървул!

Тия който са я върнали от болниците има кой да ги накаже! Бог да я прости жената!

Като няма места как да я приемат - в коридора или да изхвърлят някой болен. Болничния персонал за нищо го нямате :(

Министърът каза, че места има. Ама изглежда са за други болни - по-важни, по-известни, по-богатички от нас обикновените данъкоплатци.

Е, нали президента обеща, че вече няма да има такива случаи ! Гарантира на всички, че системата е изчегъртана и няма да има отказ от лечение. Пък сега друго пишат ! Да не лъжат ! Или президентът - резидент лъже ? Едно от двете е вярно. Изберете сами!

Не политиканствай, кретю! Не сме забравили бандитското време на Тиквата.

Лъже , лъже Резидента , всъщност той и нищо друго не прави. Мисли българино иначе само коремни ще правиш.

Поредната жертва на думукрацията. Костуф Костуф Костуф Костуф Цара Цара Цара Бойку Бойку Банани банани банани банани банани банани банани

От 6 месеца управляват слугите на рушлямските гниди командвани от Москва. И си личи.

Демокрацията ни отне твърде много! Боко да въвежда диктатура и това е!

Мангъровицата поне не се е ваксинирала. Другия път да се ваксинира, може да оцелее... И стига сте тичали по всички болници мангъропитеци, ходете си при Мангъров да ви лекува с чайпета, супички и аспиринче.

Гледайте само какво мега яко интервю ще ви покажа, с най-яката и честна експертка по вируси и ваксинални боклуци, моля гледайте и ако съжелите, елате ме псувайте на воля. https://bit.ly/drKaryMadeyInterview Ако ви е допандало това, ето ви и още нещо мега важно за сващане, пак е в клип с документални факти до 101 по темата ковид. Вижте клип 1 https://bit.ly/SecretVideoLibrary

Спомняте ли си протестът на "медиците" от Пирогов скоро, заради освободеният директор? Мисля, че е време за протест от нас, точно пред Пирогов. Сега да им видя физиономиите на тези лицемерни гниди

Ваксинирайте се, за да не пълните болниците.

Днес има интересна статия в Труд от акдемик Ваньо Митев, от която се разбира че в повечето случай за лечение се прилагат алгоритми включеащи антибиотици. Те се оказват не ефективни и задълбочаващи заболяването. Така че може би причината в многото жертви е неефективното лечение, не толкова ниското покритие от ваксини.

Пич, когато се стигне до болница, болния е с единия крак в отвъдното! Лекарите са хора, които искат да видят оздравели и благодарни пациенти! Всеки се храни от офобрението за собствения си труд! Всичко останало е тролене!

Аре спрете се! ВАКСИНИРАНА Е БИЛА ПОЧИНАЛАТА ЖЕНА. Толкова. Ако бяхме есента на 2019 г. когато не се беше чуло още за КОВИД-а, сигурно никой нямаше и да забележи, че е починала. На 70 години. Колко народ си отиде у нас на по-млада възраст и преди КОВИД-а и ваксините срещу него. Спрете бре! Като лешояди сте!

Жената, Бог да я прости, е била ваксинирана. Така каза внучка й по новините.

Ваксината не те защитава на 100%!

Стойчо Кацаров твърди, че няма място за паника и в болниците няма недостиг на легла. По думите му това се е оказало недоразумение ТОЯ БИЕ И БОТОКСА ПО НАГЛОСТ. ЛЯТОТО КВО ПРАВИ ЧЕ НЕ ОРГАНИЗИРА ВАКСИНАЦИЯ? БЪРКА СИ В ДЪЛГИЯ КЛЮН. ТЪПУНГЕР

Много ще измрат или от нови, мощни биологични пръскани оръжия в комбинация с гигантски сметки за ток и парно, т.е. липса на отопление или чрез вървящата анти-конституционна, насилствена фашистка депопулацията с инжекционни рнк оръжия

Всички ще умрете

Много ще измрат или от нови, мощни биологични хипнотизиран оръжия в края мбинация с гигантски сметки за ток и парно, т.е. липса на отопление или чрез вървящата анти-конституционна, да рестъпна, фашистка депопулацията с инжекционни рнк оръжия

Тежък диабет, тромб на основен кръвоносен съд... Еха, този уникална Корона голям герой, нали? Горката жена, починала от всичко друго, но не и от Корона-та. Но, нашите играчи скоро и жертвите от катастрофи, удавяне, самоубийства и криминални престъпления ще добавят към статистиката...

Ако не бяхте напълнили болниците, можеше и да и помогнат.

от миналата година. Това е моменто а постоянно състояния. Няма как да има тромб в момента и да е живяла няколко месеца с него. Хайде образовай се малко

Ваксинирайте се, за да не пълните болниците.

Търговия със живота.

За това ли в капиталистическа Германия, вчера починали 10 германци?

Ваксина или смърт юнашка!

че очакваше служебните на фигурантъ се оказват по големи некъдърници и крадци от боковите

Аплодисменти за Кацаров и Мангъров. Затриха много народ.

Мерси пич, за оценката. Ще продължавам все така:)

Какво стана с хипократовата клетва или бройки са важни?

До вчера плюхте и псувахте докторите, а днес се сетихте за клетвата.

Шило

Последици от "здравната система" на Костов. Забравихме ли умрелите през миналата година на стълбищата на болниците? Това е....Спешна помощ не знае, къде да води спешните случаи. С други думи- необходима е кардинална реформа на здравната система.

Нали изчагъртахте демократите и вие комунистите от половин година вилнеете! Видяхме ви! Не гледай назад, по лесно е да видите бездарниците, които в момента управляват!

Шило

Леле, колко високопарно. Кво се промени в системата бе, шебек?

и науката не знаеше още пред какво е изправена. Мина цяла година откакто излезнаха ваксините. Хората на Запад се ваксинира и забравиха че някога е имало проблем.. Ние тепърва ще видим дебелия.

Шило

Че не са забравили, не са. Че и там настъпва медицинския фашизън, настъпва. Ама това, кво променя у нас? Такава е здравната система от времето на Костов. Това е.

Това правителство от мерак да управлява го страх да вземе адекватни мерки..... политиката в здравеопазването е като пясъка при секса...

"Промяната" на протестърите настъпи. България се превърна в ковид гетото на Европа.

Родилка загуби битката с COVID-19, децата й също не оцеляха. Стойчоооо калъф грозен, идиот, нали ваксините бяха само за пенсиоерите??

И не само тя е починала!!! Ако се беше ваксинирала поне можеша да има някакъв шанс!!! Лека и пръст!!! Тъпанари отидете се ваксинирайте!!!

не си мисли,че си безсмъртна щото са ти боднали една помия! Всеки има право на личен избор! нещо много взехте да забравяте основни неща за живота!

Кифлата си ти! Аман от вашите "права"!!! Заради многото ви права да не правите нищо сме на това деридже! Кат искаш да правиш НИЩО, и да не се съобразяваш заминавай в ГОРАТА! ТЪПАНАРИ!

Вземи прочети Конституцията, не е голяма книга, няма да те затрудни безкрайно! Дали според теб Колин Пауъл не бил ваксиниран,а?! Дали не е бил по пълна програма и с истинска ваксина за разлика от теб,а? И де д абеше смао той, всеки ден умират ваксинирани! Ако ти е писано да се обесиш, няма да с удавиш! Ти нали си с ваксина , а аз ще умра, кво ревеш като недарена?!? Гората е много добро място при положение,че градовете станаха лудници пълни с такива истерицикато теб, но и тях оцапахте отдавна! И между другото само за Исус се твърди,че възкръснал,,не очаквай чудеса!

Но....

Като гледам ваксината си върши действието. Висша форма на неграмотен аутист ....

Върши си действието а? Типичен гербераст.

Тъпанар, внучка й каза, че е била ваксинирана! Мои роднини и мъжа, и жена му си отидоха на следващия ден след ваксинацията. И какво от това, нали?! Щом вие не сте изтеглили късата клечка - какво ви дреме, че друг е пукнаа?! Самогъзници сте!!! Скотове!!!

Ако я бяха приели веднага щеше да живее вечно!

не им харесват на лайнарите моите постове алооо дебили що бе? и пак че трият дирлайнарите Няма болница токуда незаконно ползват това име има турска лайняна сергия з а здраве

Кацаров, тази смърт лежи на твоята съвест! И много други! Радев, ти си отговорен също, бездарнико! Докато обикаляш чукарите, лекарите изнемогват, а хората умират! Вие сте дъното!

Сега не ревете.

Напълно съм съгласен!

Отказът за прием трябва да се криминализира. Това не е от днес. Има го от 2000г

пийте белина

настъпва и АКО благоволят да хоспитализират някой болен

На Мунчо му е през кора, той си има военната болница а народа да мре.

Никога повече селски идиот за президент!

Досега бяха все от сой, ама явно семето не е чистено

Комунистите не са много по признанията на провалите си. Да сте чули нещо за бежанци последните 6 месеца? Тотално информационно затъмнение.

АКО ВИ Е ОМРЪЗНАЛ ЖИВОТА И ВЕЧЕ НЕ ВИ СЕ ЖИВЕЕ, ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ВОЕННО-КОМУНИСТИЧЕСКО-РУСОФИЛИСТИЧНАТА ХУНТА И НЕЙНИЯ ГЛАВАТАР, МУНЧО ДЕ СИ СЛАВОВ

Както над 20000, които са записани починали с ковид чрез папая теста са починали приети в боница.

вече се трупа опашка дори за тръбата.

Каква опашка при над 54 хиляди легла и около 6 хиляди заети, а сме на 8-мо място в ЕС по лекари? Почти до всяко второ легло може да застане лекар.

Мрете бе инати, като не искате да се ваксинирате вредите не само на себе си, а и на близки и непознати хора. Умните, мъдри хора мислят, че знаят много малко, тъпанарите, простаците мислят, че знаят всичко. Комуно партията и глупендера мунчо твърдят, че вируса е обикновен грип, а всичко останало е американска конспирация за убиване на хора, но от тъпотия забравят, че така обричат на смърт електората си, защото смъртността на възрастните хора, които не са ваксинирани е най висока

се заразяват, разнасят и умират, полза от ваксината 0, само дето не знаеш тоя компот кога и какво ще задейства в организма ти!

Във ваксинирана Западна Европа как е?

Жената е била ваксинирана, пенсионирана медицинска сестра, помагала е на целия квартал

и пак че трият дирлайнарите Няма болница токуда незаконно ползват това име има турска лайняна сергия за здраве