17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е то с такива рани - трудно се прескача трапа. Поне урода и той умрял.

Руска работа. Изпотрепаха се мурзилките

Пак си гледал руско шофиране в Ютуб?

Американска работа! Изпотрепаха се краварите!

Абе това воените и полицаите са изперкало племе. Трябва веднага след уволнение директно да ги вкарват в лудницата, за да не трепят хора.

20 години лежане и поркане по цял наряд - резултат! И сме избрали и дамаджана за президент!

sidewinder73

Сега пък той назначи друга такава за премиер....

По някой път сърбежите излизат много скъпо,така,че не би мирно седяло,не би чудо видяло.

Русофилски ценности, копеле!

Май полицията пропуска и една друга версия. Мъжът и е разбрал ,че му изневерява с този. Качил се м мотрисата заедно с тях. Заплашил ги е със собствено оръжие– незаконно разбира се. Bзел е пистолета на любовника -изпрачнил е пълнителя в двамата . И го е подхвърлил до телата с отпечатъци от убития разбра се. Слязъл е и се е прибрал. Такава версия. Нещо не не работи версията че убиецът се е самоубил с 3 куршума.

Преди време имаше подобно самоубийсто,даже няколко,единият беше рейнджър или нещо подобно около София,уж го търсиха много време. Другият в Бургас или Варна,не помня, но той се беше простреля в тила,явно е решил по доста труден и нестандартен начин да се гръмне отзад в главата и така да сложи край на живота си...

И аз гледах снощи филма по Диемата Според мен са били трима - Жокера, Харви и Пингвина.

Защо да е нямало свидетели! Всички в мотрисата са чули изстрели и са се изнесли набързо. Обществото ни е много болно за съжаление, нямаме морал и само критичност. Подобни случай ще продължи да има.

Е кво, да седят да гръмне и някой от тях ли? Всеки гледа да се спасява. Нормално човешко чувство!

В предишна статия пише, че очевидци няма

Тази история заслужава да бъде пресъздадена във филм! Двамата главни герои пътуват заедно в метрото, жената гони самолет,мъжа я придружава. Последната спирка приближава, мъжът нетърпеливо се оглежда наляво и надясно,притеснен е. Адреналина му се покачва,пистолета му е в сакото и през джоба заплашва жената,че ще я застреля. Тя не трева,не мърда,изпаднала е в шок. Мутрисата спира,всички хора слизат,никой не се качва. Цялото метро и цялата спирка са празни,само вятъра подухва под краката им от отворените врати. Мъжът става,оглежда се отново,няма никой,само той и жената в радиус от 300 метра. Адреналинът му се е покачил до небесата. Вади пистолета Макаров с пълен пълнител от 8 патрона,зарежда и стреля по спътничката си 4 пъти - 3 куршума в гърдите, един в коремната област и един в главата да бъде сигурен,че няма да оцелее. Сърцето му препуска бясно, целия трепери от шок и ужас след като е разбрал какво точно е извършил. Сълзи започват да текат като река от очите му. Сгрешил е. С дясната ръка приближава дулото на пистолета до дясната си гърда, прострелва се един път. Кръвта започва да шурти и от него,поглежда надолу,вижда жената в локва кръв и от там пада на седалката в метрото. Следва втори изстрел,този път малко по на ляво в гърдата. Болката е невероятна,шока е ужасен. С последен дъх и сили,съжалявайки за стореното от него,хваща падналият пистолет от земята и се застрелва в главата. Настъпва тишина,вятъра продължава да духа през отворените врати на мутрисата,но вече нищо не е същото.

Малка печатна грешка - 2 в гърдите,един в корема и един в главата.... :)

Филма ще бъде от Тарантино. Холивуд за първи път ще бъде свидетел на самоубийство с 3 куршума. Естествено ще има номинация за Оскар.

прост и неграмотен. Не всички думи започващи с буквата "м" издат от мутра!

Ко речи? Издат? Въъйй

мУтриса- от мутра ли идва?

Колко злобен народ има, не е истина!!! Ако жената беше ваша близка? Лека ѝ пръст и каквото било, то си е тяхно....не е нужно да се злобее, щото утре може някой психопат да насочи оръжие към вашата майка или жена.....

А така, да си знаят курветините какво ги чака, последните години доста добре се получава, само пуцане в главата, и да са живи и здрави хахахахахахах

У нас пистолетите най често се използват срещу жени. Има ли смисъл изобщо да са позволени?

Пистолетите не убиват. Куршумите- също. Малоумните им ползватели го правят.

Докторите успяха да свършат това, което любовника не успя с 3 изстрела

Това наред с трагедията лиши съпругът от възможността да изясни впоследствие с нея какви са били реалните отношения и защо не му е казала. Сега до края си ще живее със съмнения, което си е нормално в подобен случай. Но не това е важното. Отиде си за нищо още един човек от приумиците на един въоръжен психопат и остави едно дете полусираче без майка, това е важното. Пък и той е бил формално семеен и с деца, и там трагедия. Абе-е, ужас. Да не дава господ!

Старшинката е бил нечовек - да се приключиш чак на третия изстрел.

Бог да я прости, а психопата да гние в ада

смятай тази как му е изпилила нервите, за да я гръмне ...

Ти май си раждан от баща

Никой не отговори как човек се самоубива с три(!) куршума.

Прикриват теристичен акт. Ама са толкова тъпи фуражките че го прикриват като куцо пиле с кълчища.

То по тази логика, може жената да го е застреляла и да се е самоубивала с 4 куршума.

Бог да я прости, но запазете подробностите за себе си.

и аз се чудя защо частен случай става публичен? тези хора имат близки. в същото време услужливо се пази в тайна живота и смъртта на публични личности. само на първо четене се сещам за каролев, шумахер, илко ескинази... те са печелили от това че са публични личности. а тези хора са скромни и принудени да работят в чужбина за жълти стотинки. пишете. но поне не давайте възможност за коментари

Защото 90% от журалистите са лешояди и си изкарват прехраната от трагедии. Морал, етика и съпричастност не влизат към техните професионални норми.