Почина Убиецът с мачетето, отнел живота на най-малко 25 души

Хуан Валехо Корона излежаваше 25 доживотни присъди в затвор в Калифорния

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

убийците умират. най-точната дума е пукна, но хайде, не става. ама почина? да бяхте написали "издъхна", за да му отдадете ощ по-голяма почит на изрода. така го приравнявате с лека ръка с актьора Люк Пери, за който сте писали, че е починал. Първото значение на почина е - не работя, второто е употреба за близки хора, третото е - умря.

НЯкой може ли да ме светне как се излежават 25 доживотни присъди при положение, че не е измислено още възкресяването ?

И защо трябва да го гледам този изверг?

за да видиш какви профили да избягваш

Страшно доказателство, един гол документ, недоказващ престъплението.

Тоя в България щеже да мине с 20г...10 лежи и излиза

Дир-а, " Корона е считан серийният убиец" .... Вземете си един със завършено поне средно образование и малко логическа мисъл да ви проверява статиите. Не може във всяка статия да допускате подобни глупости.

Калифорния има смъртно наказание. 1972 година до средата на осемдесетте има мораториум, затова не е осъден на смърт.

Американците имат правосъдие,а не както при нас в Тикволандия. Този при нас да е излязъл от затвора отдавна и да е продължил да убива!

Що тогава в щатите убийствата са 4-5 пъти повече на глава от населението сравнение с БГ ?

Един господ знае дали той е убиецът, но ченгетата намерили бележка с име на латинос и по липса на негри наблизо, случаят е бил решен. Покрай него са отписали и още няколко трупа и изчезнали и са си разчистили тефтерите.

и аз подозирам че това им е практика, толкова много народ са пратили в затвора с някакви мижави доказателства, а и сигурно са му лепнали някое неразкрито убийство и така получават бонуси. Иначе 50г е изкарал в затвора и стигнал до 85г а ние неосъдените не можем да стигнем до 85г, народа около мен мре като мухи , млади, здрави, без да види пенсия.

Какъв е смисълът от 1, 2 или 25 доживотни присъди, като може да се излежи само една ?

Като го помилват/ оправдаят по една, следват другите за излежаване.

Тъпчовци - това е правило и застраховка едновременно. За такова убийство на един човек се полага доживотна присъда. Като са повече жертвите няма какво да направиш по закон освен да ги сумираш. А не като при нас - и за един човек и за десет все 6 години затвор, от които лежиш 3. Освен това, всяка присъда се обжалва отделно и дори по някаква случайност да ти опростят някое престъпление, пак остават достатъчно доживотни за да не излезеш от затвора. Анадънму?

И каква новина е това сега... че кой го интересува някакъв убиец бил умрял...

Новината е , че не са му дали просъда по споразумение със съда 10 години от които да лежи 2 и да излезне за добро поведение предсрочно както става у Тиквостан , а за всяко убийство по една доживотна присъда !

Хуан Корона се родил в Мексико??? Сам се е родил или някой му е помогнал?