17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стреляла срещу невинни българи. Действала като чужда терориста на територията на независима България. Когато Сталин разваля приятелството с Хитлер...изведнъж се появяват "партизани" в България. Димитър Талев като никога е актуален днес: И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ..."

Не се мъчи, няма да те разберат. Масово хората в България са с промити мозъци от комунистическата пропаганда и са като заспали за истината.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Вечна й памет!

Фашизъм има в неучаствалата във ВСВ Испания. На Франко паметник трябва за издигне с испанските комуняги, че спасява испанците от смърт. И.и фашизъм има в Япония, мать твою сука блядь? До днес Япония е ИМПЕРИЯ и се управлява от династията ХИРОХИТО, засранец хренов.

Тази същата сигурно е участвала и в избиването на елита на България след 1944 година. И в каква отечествена война точно е участвала? България е съюзник на Германия, след което е окупирана от съветски войски и от този резултата още не може да се оправим. Дечицата и са се ползвали с привилегии и сигурно още се ползват. Такива трябва да бъдат осъждани за предателство против отечеството.

Байо, хайде, преди да коментираш и да пишеш глупости на търкалета, прочети коя е тази жена и особено се поинтересувай за "дечицата ѝ" - тя има един син и това е Божил Колев, велик български футболист и успешен треньор.

"Партизанка", да се чете "шумкарка". Вдигала е полите по щумаците, брала е кашкавал от мандрите, после с "поборническо" жилище, пенсия, придобивки.. Вместо още на 20 да я окачат на въжето.

Един българин = партизанин; Двама българи = партизанин и предател; Трима българи = партизанин, предател и ятак; Четирима българи = 8 активни борци против фашизма.

След като всички фашисти от преди 09.09.1944 г. са вече покойници то и последния партизанин който се бореше срещу тях също е покойник. На ход сега са децата и внуците на тези фашисти и партизани.

Вечна и памет.

ремсистка.... и с/у кого се е била тая като е била на 24 години. Отваряла крака пред останалите хайдуци които са се крили в гората.

Майка ти е отваряла краката на разни глупаци и си се родил ти - глупав,прост и нещастен.

Какво знаеш за тази бе педалче. Нищо. Ма нали лигла от ремс ... Скапаняк.

Терорист на 100 години, не е за вярване?!

Достоен човек ! Лека и пръст ...