Почина най-възрастната американска сенаторка

Даян Файнстийн става първата жена кмет на Сан Франциско след убийството през 1978 г. на кмета Москоне от недоволен бивш колега, преживява и опит за бомбен атентат в дома ѝ

Обратно в новината

Коментари - Почина най-възрастната американска сенаторка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аделина е лява активистка, която трие неудобни за пропагандата мнения!

Таз USA-бабичка, тъй като я гледам има поне едно 60-65 години стаж в политиката. И никакъв друг трудов стаж. Сладка работа, блажна, блажена работа - връзваш се на шланг към сладката държавна трапезка, и пей сърце. И хей живот, здравей, здравей! :-))))))))

Слава на Бога,още един рептил по малко...

а Файнщайн...

В ФАЩ е 65 години. Фристайн беше зеленчук през последните 10 гпсини. А колко икуфелници има като нея още къде си носят некролога в джоба. Не е само вмирисаният памперс. ФАЩ по всички приличат н късният СССР.

Няма значение, догодина пак ще гласува за байдън,

ИСКАМЕ ЯДРЕНА АТАКА СРЕЩУ КРАВАРНИКА ИСКАМ ГИ ВСИЧКИТЕ МЪРТВИ ЗАЕДНО С КАНАДСКИТЕ ГНМУСНИ ПУДЕЛИ !

Ти си много болен, човепе!

Разпродажба!!!Компактен и мощен преносим нагревател с керамично отопление, свързва се директно към контакт в стената, много икономичен и безшумен, има таймер и дистанционно! Промоционална цена: 79 BGN. ------- https://mub.me/handy

Демократите превърнаха Сан Франциско в бунище, но Калифорния продължава да си избира всичките водещи политици от там. Главата ми не го побира. Файнстайн- 30 години я преизбират в сената. Пелоси -30 години я преизбират за лидер на конгреса. Нюсъм - 2 мандата губернатор и сега ще го кандидатират за президент. Камала - главен прокурор на щата, сега вице президент. Демократите от Сан Франциско са най-радикални и същевременно най-некомпетентните политици които може да има, даже в Ню Йорк не са толкова некадърни. Представям си сега каква откачалка ще изпратят на мястото на Файнстайн.

Евреите си ги харесват тях най-много. Отделно в СФ, ЛА, Ню Йорк, Чикаго и т.н. за честни избори отдавна не може да се говори. Както за законност и ред.

Калафорня се управляваше дългогодишно от републиканци Шварцанегер какъв беше според теб

Много важно.

Тя ходеше на работа в Сената с цукало

Посолственити роби пътънаа ли ф скръп

Нейната смърт няма да и попречи да спечели следващите избори, "демократ" :)

Чудесно, прекрасна петъчна новина! Направо в Ада е заминала!

Чака те там отрепко гнусна,да ти ЕПМ!!!

Едни неклолози