Почина и другото 17-годишно момче от зверската катастрофа в Панагюрище

След месец и половина борба за живота му, Спас Чардаков издъхна в местната болница

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дарвото живо ли е ?

koga KAT ste zapotne da sledi za losi patista i ne rednosti po patistata v bg i da sopstava na api tova e parvitnoto

тая възраст е доста рискова за момчетиите, и за моите се чудя как да ги предпазя от излишна самоувереност

Сагата с порно-рекламите във форума на Дир продължава. Дир не може ли да ги спира или не иска?

Те са на принципа, че няма лоша реклама-иначе е отвратително.

рекламите се определят от кукитата на браузерите Ви. т.е. където сте били вече. Така че, ....

"Сагата с порно-рекламите във форума на Дир продължава" - вътре във форума, като порно-рекламни постове във форума, форумци те канят да видиш нечий полов орган, като го наричат "тийнейдърската ми пут.." и дават линк. Какви бисквитки са те патили ... Но сутринта видях "рекламите" и във форум на "news.bg" ... От време на време някой ги изтрива. Според мене трябва да има софтуерен убиец за такива "реклами"-постове, а не да си стоят, докато някой ръчно ги изтрие.

Естествен подбор!

Idiots

На колко години се придобива свидетелство за правоуправление в Бэлгария???????

мисля че е на 16,съучениците ми взеха книжки в гимназията още

От 16 годишен нататък можеш да изкараш книжка, но нямаш право да я ползваш преди да навършиш 18 години. И аз бях така.

"За жалост, младежът не успя да се пребори и да се върне към живота." Но пък за сметка на това колко ли живота ще са спасени в следващите десетилетия...

Много

Някак не ми е жал за такива.

Бог да ги прости! Жалко за погубените младежи! Жалко, че не е имало кой да ги възпита! Трябва да се замислим всички как шофираме. Както казаха и по-долу - това не е игра. Тук всяка милисекунда може да промени човешки съдби!

Какво има бог да им прощава!? Убили са единствено себе си без други, безпричинно загубени животи. Бог трябва да насърчава останалите като тях, по често да го правят, в късни доби, спавяйки невенни животи.

Г-н Ник, Всекиму има какво Бог да прощава. Не сме съвършени! Хайде да намалим цинизма?

Туй"зверска катастрофа " бяхте го забравили за известно време,пак върнахте този епитет. Какво му е "зверското "? Обърнала се по таван колата !

Един вид казват че шофьора е бил звяр, след като е направил зверска катастрофа.

Спасил е други животи, на невинни хора. Да почива в мир.

Жалко за самоотнетите животи на момчетата, но тези млади и не само шофьори трябва да чуят от някой свой ментор, че това не е компютърна игра, а реалния живот. Отделно и самите правораздавателни органи е важно да са безкомпромисни.

Менторите не помагат ,пък за другото,като теле си искаш остена !

По принцип пътниците в колата имат не по-малко вина за такива катастрофи. Проблема е, че те най-вероятно не за първи път се качват в колата на този шофьор. Познават го, познават стила му на каране. При първото качване на такъв водач - повече не се качвам, ако ще й на улицата да остана. Няма да станете по-малко "готини", ако направите забележка на някой, че кара като луд. Най-много да останете живи.

Ах, какво лошо ауди - да вземе да излезе самовоно от пътя и да се обърне по таван. А, какви добри момчета - поздравяваха възрастните, помагаха на бабичките да пресекат улицата, носеха им торбите до вкъщи, пееха в хора..... Така е то, Господ прибира най-добрите при себе си.

Докато масово българите като цяло и циганите в частност считат закона за “врата в полето”. И докато съдии и полицаи възприемат професията си, като форма на социална заетост а не като призвание, в България все ще е мрачно.

самоубийци има в САЩ?

И там бият негрите, ще знаеш. Защо винаги намесвате САЩ, Европа и т.н. Да си гледаме своята къщичка.

мирно седело, не би чудо видело

За мъртвите или добро, или истината!За да се поучат живите! Бог да ги прости!

Мдааа фразата горе долу такава...но хората обичат да я съкращават... "За мъртвите, или добро, или нищо, освен истината"

Спрете коментарите за тази статия от респект към близките на момчето. Знаете какво ще последва. Но иначе някоя кифла като си поръча реклама на първа страница но със заключени коментари, може. ДИР, за мъртвите добро или нищо. Заключете статията веднага. Мир на душата на момчето!

Лошият пример също е пример. Предпоставки за трагедията: Малък град със занижен полицейски контрол. Автомобил, оставен от родителите без контрол. Тъмна част на денонощието. Водач без квалификация и стаж. Младежка компания. Употреба на алкохол. Без предпазни колани. Виж на колко много места е спукано гърнето и после търси виновници.

Ти пък за рептилите ли тъжиш. Ако бяха прегазили детето ти?

По добре те по таван, отколкото челно срещу мен и семейството ми. Е няма да злобея, но да знаеш, че можеше да се случи нещо лошо.

И като заключат коментарите какво ще има по-малко катастрофи ли? Нека хората си кажат мнението пък току виж някой подрастващ прочете и схване че не трябва да се шофира опасно защото има последици, същото важи и за безотговорните родители които не си възпитават децата.

Що бе... Това има релаксиращ ефект... Идват тук сутринта, изливат си злобата и после са по-спокойни през деня...