Почина Джордж Буш-старши

41-вият президент беше най-възрастният жив държавен глава на Щатите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дългият и добър живот на този масов убиец е доказателство, че карма няма... гоуем майтап!:-)

Велика фамилия БУШ , велики и истински хора, истински американци.Няма такива днес, затова света е толкова объркан.

ВЕЛИК ЧОВЕК!ДОБРЕ, ЧЕ ИМА ХОРА КАТО НЕГО ДА ДАВАТ НАДЕЖДА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО.ПОЧИВАЙ В МИР!

Велик! Пръв подгони досадните камилари!

Не можа да устиска да се пренесе да живее на МАРС , със заграбеното от земният си живот , благодарение на АЛЧНОСТ и ПРОСТОТИЯ !!!! Ковчег - Джобове НЯМА !!!! Със сигурност не е отишъл в РАЯ , и дано никога не бъдат опростени греховете му , а той и такива като него ги имат в изобилие !!! Такива като него и сина му правят живота на Земята кошмар за НОРМАЛНИТЕ хора , които се трудят и живеят достойно - Неща , които за хора като него са НЕпонятни !!!! Дано гори вечно в АДА !!!!

Мир на праха му

Този е другият, след Рейгън, който накара руснаците да ядат бомби и ракети. Ясно е защо русоробските душици ще му ръфат сега кокалите като лешояди.

Че е свършила "Студената война"

много жалки душици се изредили да пишат тук. Радвали се че умрял тоя, чакали да умре оня... И като умрат какво, ще цъфнете и ще вържете ли? Или ще си останете същите мизерници които все чакат да умре някой за да им се оправи живота.

Ще си останем същите мизерници със сигурност. Просто се радваме, че човек вгорчил живота ни го няма. Няма да цъфнем и да вържем. Следващия им президент е клоун, но продължава с враждата и тормоза на народи. Военният бюджет е по-голям от на НАСА. Не търси обединение а сее конфликти.

А Миле Китич как е ?

Ври,бълбукай,адска смес,мехури пукай...Там нейде един рогат запали дървата под казаня с катраня...Че тоз бая има да ври - толкова злини създаде по света...Но Денят дойде,денят на страшния за него съд...

Хвала.на съдбата че прибра при себе си още един американски идиот,иде ред на младши на фамилия клинтъни т.н.

Американските президенти си приличат по едно нещо - защитават интересите на САЩ на първа сила,без да се интересуват от съдбата на другите народи!"Америка на първо място!",каза и сегашния."Ами и вие поставете интересите на вашите държави на първо място!",отговори Тръмп на критиките за този лозунг.И беше напълно прав!Ние сами им се подлагаме на силните!Големите и след студената студената война се борят зя сфери на влияние т.е. за господство.Преди мотивировката /не мотива/ бе антикомунизма,а сега износът на демокрация!

по Коледа се случват чудеса. Браво

Прекрасна новина! Айде сега и Буш младши да пукне, светът ще се отърве от най-големият терорист.

Сиси, не бери грижа, Бой Джордж ще последва Деди Джордж, точно по стъпките му върви.

Един престъпник по-малко. Чакаме Сорос. Нямаме вече търпение да чуем добрата новина

Сорос и да пукне - БСП-то пак ще съществува, а ти ще си останеш глупав и ще си умреш така - глупав и беден.

П.С. Бъдете сигурни, Всевишния на такива като него не прощава! Първи нагледен пример: остави го тук достатъчно дълго да се мъчи да вегетира. И това бе по-леката част от изплащането на кармата. Оттатък всичко се умножавало по експонента, и доброто и лошото. Умиране има, отърване няма!

пфффф. ти как така говориш от имато на всевишния? фактите са: 1. живя дълго. 2. живя добре. нищо не му се случи. карма нема. това е реалността. кво щяло да стане некога си - не ни касае. това не е реалност... за нас. в нашата реалност карма няма... това е.

Татко Буш бе първия държавен глава обявил официално началото на "Новия Световен Ред". Верен служител на кабалистите / илюминатите, масон 33 степен, дълги години кукловод в "Сенчестото правителство", наред със "стратега" Кисинджър и "ковчежника" Сорос заедно с някои други "видни дейци", задвижиха света в посока едно мега-правителство, една религия, една валута. За сега плана им като че ли се пука по шевовете, започвайки с Брекзита. Погледнете внимателно "скърбящите" за него и ще разберете кой-кой е. Най-накрая Всевишния си го прибра. Какво място му е уредил оттатък, можем само да гадаем.

Нищо подобно не е обявил. Ама нали си лапнишаранче и комунистически боклук, си гледал онова двуминутно видео в ютюб с двете му изречения, извадени от контекста

Спиро, това за твое сведение го твърдят не някои комуняги, но американските патриоти. Ако проявяваш интерес вземи се задълбай в другата мрежа. Ако имаш език в резерв, много неща ще ти се изяснят. Търси истината!

''Изваден от контекста '' и грешка на природата си ти , но по-страшното е че не можеш да го осъзнаеш !!!

Преди известно време се подстрига до кожа в знак на солидарност със зболялото от левкемия дете на един от служителите на Сикрет сървиз, които го пазеха. Беше пич. Републиканец.

беше престъпник. Изби сума народ. Даже господ не искаше да го прибере от гнус

Ами ще почине я, докато съдът в Хага се накани.....

няма да промените хода на историята че още една чифутска подложка е умрела и че природата се тресе от кеф,пример аляска

Буш беше един от най-големите борци срещу комунистическото зло!

пак ли няма храна по надежденските кофи,да та фукна у клошара

в Ирак ли? Целува се със Саадам и после го нападна като Саадам каза че започва да продава нефта в евро.

Кога пък Саддам е искал да продава нефт във евро бе? Саддам печаташе долари - единствената държава, освен САЩ, която печаташе долари. И то с оригинални машини, каквито има и ФЕД. Не случайно, веднага си ги прибраха американците, след като ги превзеха.

един юдеомасон по-малко:)

декември започва с благи вести

рейгън, буш и кол! трима мъже освободили свето от ссср! тръмп ще го освободи от рф!

Тези тримата имат толкова кръв по ръцете, че сега тази кръв ти е на теб по устата...

Понеже не знаеш културен език , ще го напиша така за да разбереш. Ей чшш , а бре що са освободилЕ тия бре. Дека не видиш що става тука.Станааме на мокри мишоци у селска плевня.

надай се на кьорава жена. иначе нямаш шанс да топнеш чушката

За някои тук пишещи той вече е станал Свети Джордж Буш. А цял живот е действал срещу страни като България.

най-големия дипломат, успял да сдобри сащ с китай и русия и да приключи със съветския съюз

САЩ,Русия,Китай и въобще названия на страни се пишат с главни букви.Поне на това да ви научат на "Козяк"

Някой може ли да преброи, колко войни сътвориха семейство Буш?

един от най-големите военопрестъпници в новата история на света. С тъп като галош син. А пропо той не е ли фърлил топа още тоя неграмотен изрод?

Дано да гори в ада! И да се падне при Саддам Хюсеин, който е старши огняр на котелното в пъкъла!

Ха, наздраве !

На хоризонта се появява един нов политик- внукът на Кенеди. Тоест един клан си отива и идва обновен стар. Ще видим какво ще стане. А явно, в пъклото е препълнено и затова така бавно върви опашката за там на тези тъй наречени политици.

SU-152

Грантолапачите може да започнат да имитират севернокорейски плач.

Бог да прости! Единият от двамата последни американски политици с акъл, доживели до днес! Другият е Кисинджър, ама и той е на 95. Врагове на България, но с акъл!

Бъди сигурен, Всевишния на такива като него не прощава! Първи нагледен пример: остави го тук достатъчно дълго да се мъчи да вегетира. И това бе по-леката част от изплащането на кармата. Оттатък всичко се умножавало по експонента, и доброто и лошото. Умиране има, отърване няма!

Само заради смирението , което изпитвам пред нашата обща съдба - Смъртта , пред която всички сме равни , за споминалия се индивид .....ами...нищо . П.С.Понеже храст - малдши все още е сред нас , не мога да не отбележа , че беше най-малоумният и зловреден лидер в планетарен мащаб .

Жена му като почина, цялото семейство, барабар с всички живи президенти, които бяха на погребението, се изпонапикаха от смях, по неизвестни причини. Да видим сега дали ще проявят известно приличие...

st_fel@

Да почива в мир!

На 94 какво точно се очаква да направи? За забие кол ли? Пукнал си е и това е.

Дошло му времето и умря. Колко народ измря, а нищо не писаха за тях. Светът едва ли ще скърби много.

Ей, браво! Най-накрая добри новини. Ще се празнува. Нямам търпение и Младия боклук да се присъедини към него в ада

Починал е на 94 години, а средната продължителност на живот на руската пиянка е 59 години - смятай. Така че имай едно наум руска свиньо, тоя дедо е видял как поне две поколения са отишли в руския Рай, където казаните са с Боярищник

Първо, не знам, защо реши, че съм "руска свиня". Ще приема, че е защото имаш свой убеждения и предразсъдъци за всички в опозиция и отказваш да приемеш алтернатива, а не че си функционално неграмотен. Тея двамата са виновни за смъртта на стотици хиляди хора в близкия изток, защото си защитават своите интереси. Не ги боли за другите или за живота на хората. Америка разсипа сумати страни, за да " защити мира". Ай, моля ти се, не ми защитавай тея военни престъпници.

Кланът Буш беше свързан със саудитския нефт и кланът на Бин Ладен. Дори действията на Ал Кайда не прекъснаха тази връзка. Затова и Буш-баща, и Буш-син атакуваха Ирак и свалиха Саддам.

Започва месец декември. Сещам се кой от старите политици в Русия ще последва Буш Старши. Динозаврите измират... Трябва да се затвори страницата с 1989-91 година.

Ха на бас, че 87 годишния Хари Потър ще живее поне още две-три години преди да гушне букета!

Искаш да кажеш "Белязания".

Русофилите, слугите на Злото, безпомощно ще плюят отрова вечно. Така ще бъде! Републиканците и Демократите от САЩ ще пазят свободата и свободните хора по света.

Плямпаш невъобразими глупости. Ще защитававт интересите преди всичко на страната си и в частност на огромните корпорации, свързани с тях. Така, че не си познал.

Такова гъзолизане като твоето нямаше и през соца по отношение към ЦКна КПСС.

Наивно тъпанарче!

картиинките са ви неясни нищо не се вижда на тех, освен че са излишни напълно

Мак-Кейн сега и Буш,тази година се очертава добра,както пише на гумите Goodyear,на български Добра година,ако посеем и банкянският сатрап наистина ще е добра.

ей, голяма игра и манипулация пада с тези плюсове и минуси,дираджиите са се развихрили

ИСТИНСКИТЕ Американски Президенти Ги УБИВАТ. Останалите Си Умират. Единственото "изключение" е РУЗВЕЛТ - най-читавия ПРЕЗИДЕНТ,който Щатите са имали. Но пак има поличба - след него дойде един Простак и Хирошима.

велик човек! джордж хърбърт уокър буш! заедно с предшественика му роналд уилсън рейгън и германския канцлер хелмут йозеф михаел кол са великите мъже спасили европа и света от империята на злото ссср!

децата на ченгетата си живеят от добре по добре се покрили по разни бордове и прочие

Съвсем са я закъсали явно за тролове, доскоро бяха полуграмотни, сега прибягват до тотално неграмотни и до Карлуково.

Рядко срещано лайно, което с преднамерените си политически решения и влияние осра живота на стотици милиони хора по света. Адът му е недостатъчно наказание.

обществата трябва на намерят сили да се отърват от зависимостите и либерализма като цяло, либералната демокрация просто убива разберете това най сетне

Ама комунизмът направо избива в промишлени количества.

виж си само името джудже

убива я! утрепа ссср без пушка да пукне!

важното е, че Русия си стъпи на краката, но ти си живей в миналото.

Наздраве! Днес ще се почерпя с 20 годишен дъмпел! Чекаме и шорош! в ада няма да могат да си занесат кинтити:)

С дъмпел черпят републиканците. Ти трябва да почерпиш с качествени препарати за баня, по стар руски обичай.

духай супата селионджъро:)

Тия не трябваше ли да живеят вечно ? Утре да не ми кажете, че и Сорос е умрял, че направо ще ме съсипете. Остана ли без работа, няма да влизам да плюя тука безплатно, да знаете !

През април той бе приет в болница заради инфекция. ? Бръкна в задника на една пача и се инфектира!!!

Горбачов като не се подмива...

и Симитлииската любовница не се подмива

а демократите, толерастите, европейците, либерастите, джендърите... кога, а?

да но дават пари и направиха много нищо не значещи хора милионери и те ги подкрепят

Избива те липсата на мозък, бедняк необразован!