Почина четириногият ловец на наркотици Вихрен

12 години немската овчарка е ключов елемент в спецоперациите на ГДБОП

Обратно в новината

Коментари - Почина четириногият ловец на наркотици Вихрен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чест и почитания!

Един от малкото служители, които си вършат работата честно и съвестно.

за лови първо го заршбамат малко

Бог да го прости милия! Тъжно и много тежко е, когато почине любимо животинче!

Това новина за наркопласьорите ли е? Да са спокойни. ;)

дрогата не прощава...

Поклон , към едно живо същество, спасило кой знае колко семейства от почерняне. Ако и хората бяхме като кучетата...

Колкото и да обичам животните, не мога да кажа за едно куче, че е "починало". То просто си е умряло. Извървяло си е пътя.

А ти просто си тъп,кучето е по-умно от теб.

Предвидил съм във всеки един град да има наркотици и всички да знаят от къде да си ги купят, кой ги продава и уж се борим с наркоразпростраянието, но наркотиците да могат да достигат до всеки, който иска, че да могат младите да си направят мозъците на кайма - това е търсения ефект от управляващите....

Само да кажа на тук, куче което не е искало заплата, униформа, повишение.. не е мързелувало, винаги е било на разположение , знаело е разликата между добрия и лошия човек... това куче е искало само да помага а в замяна да живее и бъде обичано! това е най-доброто ченге в България, това е много по-стойностно същество от повечето сред Нас!

Jaxon

да му се издаде посмъртно почетен медал Стара планина' за принос към държавата,със сигурност го заслужава много повече от днешните отечественици.

и . и... "клоун" провери какво е ... че да си смениш името.

Jaxon

защо ? 'почина" нали пак се отнася за смърт.

Като кучетата - да. Но не и като кучките

Jaxon

защо думата почина" нали пак се отнася за смърт.

кучето е голям човек.

заслужава орден за храброст и воински почести. Много мъчно ми стана от тази вест. Който не е изпитал какво е да загубиш такъв приятел едва ли ще разбере, че ми се доплака.

...Предполагам и единствен ,който е неподвластен на корупционите практики... И торба пари да му дадеш ...няма да ги изяде... а навярно и на тава с телеЖки пражолки ,ще изяде ,толкова ,колкото да се наяде...нито грам в повече... Преди години имах същата такава немска овчарка ...Цезар, вземан от развъдник на полицейски кучета... Почина също на 12 ...Страшно интелигентно и дисциплинирано животно... Да го затвориш в стая с маса отрупана с всякакви месни деликатеси и след час да отвориш ...ще го видиш да лежи и да ги ...охранява ,НО дори и трохичка няма да вземе ...даже и да не е хранен преди това.

Няма ли потекло тоя хубавец, със сигурност някое синче ще има да го наследи.

Само едно такова куче ли имаме? Сега след неговата смърт освен да закриват отдел Наркотици, митници, а и цялата държава. Бог да го прости!

Стана ми мъчно... сетих се за моята белгийска овчарка Меган... Интелигентни и умни, предани и верни... приятели... Дано си в кучешкия рай, Вихрен...

Те нямат само едно куче, но ти имаш само една мозъчна клетка и това също е тъжно..

Голям човек е дакелът! "Топло", 1978 г.

или от покой - това куче е работило неуморно и точно думата почина е уместна.

Въпросните кучета ги зарибяват с по малко дрога. И кучето става зависимо. Пускат го в колата и почва да търси. Кат надуши застава в точно определена стойка и тогава колата я карат на канала и я разкостват. Обикновенно пакетите ги слагат в резервоара, резервната гума или по- хитрите ги крият в аербега на волана. А митничарите щот са глупаци първо на това място търсят

Нищо общо с реалността. Вие сте болен мозък.

тях с взривни вещества ли ги "зарибяват"? твоята теза не върви - тренират ги да различават миризмата, да си чувал нещо за кучешкия нюх?

За да стане търсач на наркотици трябва да е зарибено с такива. Не може ли да се замени с някой наркоман ?

За търсене на взривни вещесва се ползват куета предразположени към самоубийство.

Как ги измисляте тези глупости бе? Интересно като търси "по следа" от нечия миризма, как ги зарибяват? А ловните кучета как ги зарибяват?

До клетника: Вчера видях до контейнерите умряла котка. Що не поплачеш малко и за нея?.. И без това гледам си се заредил/а/ яко със салфетки!

Абе ти луд ли си бе? Кучетата могат да запаметяват над 300 вида различни миризми и да ги търсят и откриват. Хероина обикновенно се боде. Как кучето като бодеш запомня миризма?

Починал е от предозиране ли?

Отделно такова куче се обучава 1,5 - 2 години. През цялото време ли го друсат или само от време на време?

Те "от село" всичко знаят и няма нужда да им се обяснява!

Преди да пишеш глупости се запознай.

Очите ще даде Банкет !

душичка....добро момче

Колко хубава немска овчарка. Най-умните кучета. Колко жалко е!!!!

Лек път към звездите , Приятелю . П.С. Красавецът Вихрен струва в пъти повече и от илиенското шофьорче , и от яйцеглавия секретарин .... май от целия наличен състав . С класи е дори от единствения и незаменим гаулайтер гешоффф.

Много тъжна новина . Почивай в мир , Вихрене . С уважение .

Опелото кога ще е ?

Ако всички хора в Администрацията си вършеха работата като това самоотвержено куче Вихрен, държавата ни щеше да просперира...Дано корумпираните митничари и чиновници се замислят и вземат пример от това куче...