Почина четириногият ловец на наркотици Вихрен

12 години немската овчарка е ключов елемент в спецоперациите на ГДБОП

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако всички хора в Администрацията си вършеха работата като това самоотвержено куче Вихрен, държавата ни щеше да просперира...Дано корумпираните митничари и чиновници се замислят и вземат пример от това куче...

Опелото кога ще е ?

Много тъжна новина . Почивай в мир , Вихрене . С уважение .

Лек път към звездите , Приятелю . П.С. Красавецът Вихрен струва в пъти повече и от илиенското шофьорче , и от яйцеглавия секретарин .... май от целия наличен състав . С класи е дори от единствения и незаменим гаулайтер гешоффф.

Колко хубава немска овчарка. Най-умните кучета. Колко жалко е!!!!

душичка....добро момче

Очите ще даде Банкет !

Починал е от предозиране ли?

За да стане търсач на наркотици трябва да е зарибено с такива. Не може ли да се замени с някой наркоман ?

Как ги измисляте тези глупости бе? Интересно като търси "по следа" от нечия миризма, как ги зарибяват? А ловните кучета как ги зарибяват?

Те "от село" всичко знаят и няма нужда да им се обяснява!

Въпросните кучета ги зарибяват с по малко дрога. И кучето става зависимо. Пускат го в колата и почва да търси. Кат надуши застава в точно определена стойка и тогава колата я карат на канала и я разкостват. Обикновенно пакетите ги слагат в резервоара, резервната гума или по- хитрите ги крият в аербега на волана. А митничарите щот са глупаци първо на това място търсят

Нищо общо с реалността. Вие сте болен мозък.

тях с взривни вещества ли ги "зарибяват"? твоята теза не върви - тренират ги да различават миризмата, да си чувал нещо за кучешкия нюх?

За търсене на взривни вещесва се ползват куета предразположени към самоубийство.

Преди да пишеш глупости се запознай.

Стана ми мъчно... сетих се за моята белгийска овчарка Меган... Интелигентни и умни, предани и верни... приятели... Дано си в кучешкия рай, Вихрен...

Само едно такова куче ли имаме? Сега след неговата смърт освен да закриват отдел Наркотици, митници, а и цялата държава. Бог да го прости!

Те нямат само едно куче, но ти имаш само една мозъчна клетка и това също е тъжно..

До клетника: Вчера видях до контейнерите умряла котка. Що не поплачеш малко и за нея?.. И без това гледам си се заредил/а/ яко със салфетки!

Няма ли потекло тоя хубавец, със сигурност някое синче ще има да го наследи.

заслужава орден за храброст и воински почести. Много мъчно ми стана от тази вест. Който не е изпитал какво е да загубиш такъв приятел едва ли ще разбере, че ми се доплака.

кучето е голям човек.

Голям човек е дакелът! "Топло", 1978 г.

Jaxon

да му се издаде посмъртно почетен медал Стара планина' за принос към държавата,със сигурност го заслужава много повече от днешните отечественици.

Само да кажа на тук, куче което не е искало заплата, униформа, повишение.. не е мързелувало, винаги е било на разположение , знаело е разликата между добрия и лошия човек... това куче е искало само да помага а в замяна да живее и бъде обичано! това е най-доброто ченге в България, това е много по-стойностно същество от повечето сред Нас!

Предвидил съм във всеки един град да има наркотици и всички да знаят от къде да си ги купят, кой ги продава и уж се борим с наркоразпростраянието, но наркотиците да могат да достигат до всеки, който иска, че да могат младите да си направят мозъците на кайма - това е търсения ефект от управляващите....

Колкото и да обичам животните, не мога да кажа за едно куче, че е "починало". То просто си е умряло. Извървяло си е пътя.

А ти просто си тъп,кучето е по-умно от теб.

Jaxon

защо думата почина" нали пак се отнася за смърт.

или от покой - това куче е работило неуморно и точно думата почина е уместна.

Поклон , към едно живо същество, спасило кой знае колко семейства от почерняне. Ако и хората бяхме като кучетата...

Като кучетата - да. Но не и като кучките

дрогата не прощава...

Това новина за наркопласьорите ли е? Да са спокойни. ;)

Бог да го прости милия! Тъжно и много тежко е, когато почине любимо животинче!

за лови първо го заршбамат малко

Един от малкото служители, които си вършат работата честно и съвестно.

...Предполагам и единствен ,който е неподвластен на корупционите практики... И торба пари да му дадеш ...няма да ги изяде... а навярно и на тава с телеЖки пражолки ,ще изяде ,толкова ,колкото да се наяде...нито грам в повече... Преди години имах същата такава немска овчарка ...Цезар, вземан от развъдник на полицейски кучета... Почина също на 12 ...Страшно интелигентно и дисциплинирано животно... Да го затвориш в стая с маса отрупана с всякакви месни деликатеси и след час да отвориш ...ще го видиш да лежи и да ги ...охранява ,НО дори и трохичка няма да вземе ...даже и да не е хранен преди това.

Чест и почитания!