Почина 3-годишното дете, ранено при тежка катастрофа на Гергьовден в Добрич

При зверския инцидент детето се оказва под колата, а лекарите дни наред се бориха за живота му

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужас!!! Затова трябва да се прибират книжки и да се свалят номера за неплатени глоби!!!

Много тъжно. Хубаво е да се повдигне въпросът за коланите. Не живеем в 20 век. Има детски седалки, които могат да предотвратят подобен инцидент. В олх може да намерите такава за 30 лева. Не е до пари! А този заплес, дето не е спрял на червено, не искам и да го коментирам. Хора, внимавайте!

Не е заплес, изрод е!

А шофьорът на аудито защо е анонимен!!! Възмущаваме се на стрелбите в САЩ и Русия, а не мислил, че ние имаме далеч повече убийци. Само дето наще не са с калашници, или арки а с автомобили. И не убиват веднъж-два пъти годишно, а всекидневно!

Това е повече от тежко, даже аз, който само се шегувам под статиите замръзвам като си помисля. Несправедлив живот

Слагайте ги тези колани, не е конспирация това !!!! Изтръпвам всеки ден като гледам колко хора не си обезопасяват децата. Тази новина на мен ми скапа деня. Какво е на близките, дори не мога да посмея да си помисля ... Съболезнования!

Защо не изпрати министъра и шефа на Пирогов. Защо и нищо не се споменава за шофьора на Аудито. Да не от от специалните...

Миличкото. Съболезнования на родителите и близките.

Жалко за детенцето... Защо се е оказало под колата ли? Тя е била ударена странично и се е въртяла като пумпал. А тогава всичко в нея поради центробежните сили се опитва с голяма сила да излети навън. Вратите и те се откачат от пантите и изилтат. Ни колани помагат, ни дяволи. И в повечето случай излетелите навън загиват, даже и да не са затиснати от колата.

Милото детенце, дано почива в мир. Съболезнования на всички близки.

Мила душичка невинна! Светлина по пътя й! И сила на близките да изживеят непрежалимото! И нека имат силата да отгледат сестричката без плач пред нея, без непрестанно висящи некролози, спомени...,колкото и да им е трудно. Споделям го от опит с близки приятели, които изживяха подобна трагедия и съжаляваха за отнетото, изпълнено с плач и тъга детство на подрастващото дете. Нека мъката и сълзите, остане скрита в нощите им. Не означава да се затрие от паметта на сестричката случилото се, но ... Да бъдем силни, защото сме родители и крепители на живота на децата си! И в голяма степен автори и архитекти на случващото им се в бъдещето.. Бог да е с тях !

Какво да се коментира след такава трагедия?! На справедливост я съда мв се нафяваме!

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club