17-11-2017 20-11-2018

Коментари

chavdarlk

На тази възръст всеки трябва да знае, че не може да се качва на вагоните. Освен вкъщи трябва да се обръща внимание и в училище. Както се очаква от децата да внимават и при това натоварено улично движение в градовете. Но това е само пожелание, същото е с пенсионерите, които хвърлят чували с пари от терасите... как останаха ощи неразбрали, не знам...

Университетска болница, правят ли се трансплантации там, органите на детето стават ли.

Бог да го прости това дете! Душата ми се къса когато чувам че дете е починало! Толкова млад умря при толкова нелепа ситуация! Деца, не сте безсмъртни! Съхранете живота си! Мислете преди да направите нещо!

Съжалявам много за детенцето. Дано почива в мир. Съболезнивяния на близките.

Според мен няма по - голяма мъка от това, човек да загуби дете. Съболезнования на родителите. Жалко за детето

името му Божи дар,принесъл се е в дар на Бога

Дарвин си знае работата .... кофти за родителите му , сигурно са се надявали да се изучи да стане добър човек.

Ти май само в условия на естествен подбор си расъл. А тези родители за какво са?

Не пожелавам на никого смърт (ако а Българин), но това е вид естествен подбор. "Да би мирно седяло не би чудо видяло"

А виждаш ли минусите?Ей това са идиотите които правят така, че децата да загиват.Това може би са и родители със разбирания на шебеци, които си мислят лигавенето за възпитание.Сакън да не повишиш тон, сакън да не ги плеснеш-олеле убиец.Нееее, убийци сте вие лигави майки и безотговорни бащи, които не разбрахте, че който си лигави детето, нв му прави добро.

Зевзек

С разбирания на шебеци са онези, според които знанието за напрежението в контактната мрежа и за необходимото разстояние за безопасна изолация е критерий за естествен подбор по отношение на все още умствено и физически незавършени (под 18 г.) индивиди.

Какъв "естествен подбор" какви 5 лева бе?! Ние сме хора, а не безмозъчни животни!

Ако си животно естествено е че няма да знаеш за естествения отбор. Ти и за закона за гравитацията няма да знаеш. Но това не означава, че гравитацията ще те подмине! Айде холан. Точно това си е естествен отбор - шантавите глави да вредят само на себе си. Защото същият този гамен утре и на кола щеше да се качи. И познай, дали щеше да спазва правилата... Недай си Боже да сгази някой твой близък - олелия до небето щеше да вдигнеш. Ама така ти е лесно да говориш, че сме хора... Хора сме, бре! И искаме всички останали да са хора и да спазват правилата!!! А естественият отбор работи в наша полза!