Почетният ни консул в Мюнстер за BG изнасилвачите: Не можем да връщаме тези деца в родината им

Вернер Йостмайер за проблемите на мигрантите, които не желаят да се придържат към правилата в Германия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така задръжте си ги там.Интегрирайте ги,ние си имаме достатъчно от тях.На вас са нужни ,защото имате икономика ,а наща съсипахте по ваши правила ,а парите си под формата на фондове давате на крадците в България наричащи се управляващи.Вие такива чудеса не сте видели ,но скоро ще прогледнете.

Да ги накажат според Корана... От късата база ще станат на Смарт :) :) :) :) :) :)

За всички "патриоти" Който са по Велики от всеки друг да ви напомня че не сте по специални и ако бяхте на тяхно положение щяхте да сте същите и още по зле само гледате да се смеете на тези който имат по лош живот от вас за да се почувствате добре не България е зле а хората който живеят в нея вие сте си виновни и за политиците и за не интеграцията няма как да очаквате да се интегрират като ги псувате всеки ден

Цигани

Това все едно диви животни да интегрираш в населено място? Това са първични диваци, от тях хора няма да станат. Ако няма смъртно наказание, да ги затварят някъде и толкова. Горкото момиче.

не е необходимо смъртно наказание!!! има медицинска евтаназия !!!

Даже и още ще им пратим. Нека им е.

Когато става дума за тези турскоезични български граждани с български паспорти, трябва да призная, че нямам някаква магическа рецепта.

"Те предпочитат да живеят сред свои и така остават затворени само в своя кръг. Не желаят да бъдат контролирани от държавните органи, например от Службите за закрила на децата или дори от полицията. Не проявяват дори желание да общуват с германските си съседи и да се включват в живота на гражданското общество. Същото се отнася и до културата или спорта: не посещават курсове, не ходят на концерти или на черква." А, открихте ли топлата вода???? Разбрахте ли защо не сме ги интегрирали???? И освен с "тюркоезично"-то проблемите са с циганскоезичното "население" !!!

На непрогресивното немско общество, което дискриминира социално неоправдания ромски етнос, като си служи с език на омразата и дава гласност на расови предразсъдъци, следва да се отправи предупреждение да спазва правата и свободите на ромите, да полага последователни усилия за тяхната интеграция в немското общество и най-вече да уважа техните културни особености - СЕКС с жени и малки момичета, против волята им; волева НЕОБРАЗОВАНОСТ; незаконно ЗАСЕЛВАНЕ и социално паразитиране! Моля, да имате предвид, че ромите НЕ КРАДАТ - те само си "взимат"!!!

Много просто и ефикасно тешение: да бъдат скопени като уличните песове, хем няма да възшроизвеждат паразити и престъпници, хем няма да могат да изнасилват

Ако нд друго, то само изселването на циганьорите от България в Европа е най големия ни плюс от членството ни в ЕС. Дано всички мангали ни напуснат и станат "еврохраненици".

Всички паразити ще напуснат като изпият кръвчицата на гостоприемника.

Родината им е Индия!!!

Защо се срамувате да напишете, какви са тези турскоезични българи, цигани, помаци или турци? Най вероятно са турчеещи се циганьори, които са на дъното на тинята у нас..

Решението е много просто: Интегрирайте ги!

Почетния консул да изпрати запотване до общините, където са родени "малолетните", за копия от актовете им за раждане, за да се види дали наистина са на 12 и 14 г. Това 14г. на снимкатае по-високо от полицаите, а немските полищаи се избират да са високи.

Освен това този етнос са с по-нисък ръст.

ако деца на 12г правят такива престъпления и то организирано, то какви ли престъпления ще правят като "пораснат", не ми се мисли, либерастите са виновни да няма адекватни наказания, защото толерират такива "деца", така че трябва да се започне от либерастите..

Да повярваме, че са на 12, ако имат редовни актове за раждане. По-скоро по схемата за мамене с помощи се декларира по-ниска възраст, за да са "деца" по-дълго време. Малолетната възраст им дава и свобода за престъпления. В училище влизат в по-нисък клас, за да им е лесно. Същите измами се правят и за афганистанци и всякакви други мигранти. Затова в скандинавските държави въведоха ДНК тест за костна възраст.

ей ,тъпак,какви деца са тия катили?!след някоя и друга година какви изроди ще станат ?!щом толкова ги защитаваш,заведи ги в дома си ,жена ти, ти и семейството ти може да ги ползвате !!!

Поредното изказване на неолиберална отрепка...

Германцуте да си ги съдят, да си лежат в техните затвори, да си ги интегрират, но да не ни ги връщат.

Защото Булгаристанците не сте способни да се справите с нищо ,и затова : ''Молим Ви се Германци , не ни ги връщайте '' , но ако може да ни дадета малко пари че от нас нищо не става !!!!

Парите, които се отпускат от еврофондовете са там, защото всяка държава вкарва в самите фондове. Ако си мислиш, че в другите европейски държави няма проекти - жестоко се лъжеш. А що се отнася до въпросния етнос - нека ни покажат как ги интегрират "можещите".

Ма дръжте си ги, обгрижвайте си ги, развъждайте си ги, немски олигофрени ! Замязяхте на кочина, арабско-африкански-циганорски клозет !

Ох пак белите лоши и затова тия нерези изнасилат още на 12...Пфу...да ви ....неолиберал фашистката демокрация...

за който не знае: нерез - нескопена мъжка свиня

Хитлер си има много последователи!Все пак ни са минали 1000 години от смъртта му.Хората го помнят и някои явно, други тайно подкрепят идеите му.Подобни гадове, като тези извършители, само още повече подклаждат напрежението.Крайно десните партии това и чакат.Ако спечелят следващите избори Германия дълго след това няма вече да е това, което беше.Особено за цигани, като тези.С тях ще започнат.

и все повече ще стават, благодарение на ултра левите откачалки.

Отивай си го подкрепяй тоя мъртъв еврейн щом толкова го харесваш вземи се самоуби фашистите са много по лоши от ромите и са извършвали много по тежки престъпления ама от къде да знаеш необразованите селянчета като теб кой да ги учи

ама моля ви са, ний не ги и искаме тук, дръжте си ги, радвайте им се и ги оправдавайте винаги!!!

С интерес очаквам как точно немците ще се справят с интегрирането на биомасата едноклетъчни . Техните традиционни , изпитани методи не били много демократични , за жалост . Има и други варианти , разбира се . Дератизация , напалмиране , сатурнализация , репатриране към други измерения ... все хуманни и най-вече ефективни начини . Успех !!!

Много ми допада коментара ти, виждам, че си някой с наистина добри идеи. Поздрав!!! :))

Доброто, доброто старо време на арийския народ?!

Не, не ни ги връщайте, приобщавайте ги! Да видим как ще стане.

Ние не искаме да ви ги връщате

Скапани шибани мангали. И за сапун не ставате майка ви да еба грозна. Спрете да ги наричате българи тези лайна

Необяснимо поляризиране на мъжкия нагон: едни се оказва, че са гейове, други изнасилвачи ....

Какви българи са тези мангали? - това, че имат български паспорти, не ги прави българи. Циганинът си остава циганин, няма го българското самосъзнание, а и мангалите винаги са се самоопределяли като мангали. Неслучайно напоследък зачестиха цигенските лозунги от типа - мразим българите/смърт на българите.

Те в България предпочитат да се наричат турци(макар да не са).Извън България обаче се представят за българи.Е, това не е ли гад мръсна за трепане!

Министър-председателят на България призна пред медиите (след бунта в Габрово), че циганската престъпност е между 83 и 92%. Ето точните му думи: ""От 12 хиляди затворници 10-11 хиляди са роми..."". Този факт означава, че ако няма цигани, България ще се превърне в държавата с най-ниска престъпност на планетата. Къде са сега турбо дебилите (наричани накратко ""либерали""), да кажат нещо? Цялото изказване можете да прочетете тук: dnevnik.bg/bulgaria/2019/04/12/3418745borisovpoiskaostavkatanadirektoranapoliciiatav/?ref=home_mainStory

Изводите които правите в поста си са неправилни и показват,че вие не сте дорасли до високата чест която ни е оказана да сме част от елита на света и че вие не сте възприели евроатлантическите ценности като свои

възможни са и различни изводи от същите тези факти, например че те са по-тъпи (защото не са ходили на училище) и по-често ги хващат , а и това че ги хващат не е дискриминация - то е дали защото са по-тъпи или просто защото другите си плащат

Добре, но премиерът държи властта в ръцете си, нали така. И вместо да ми прави статистика не е ли редно да прави други неща?;) Например да пита другите статистици от МВР какво правят по въпроса, след това да пита и прокуратурата - И без това главния всяка сряда му докладвал, после да хвърли едно око и на партньорката концепция по този въпрос...;)

Браво!Въпрос на място!Канех се и аз да го задам.

Мизийски, ти, като всички "не-дебили", "анти-либерали", силно се затрудняваш при четенето и особено при осмислянето на текстове. В посочената от теб статия Борисов не казва повечето неща, които му приписваш, а тези, които ги казва, ги казва с коренно различен смисъл от "разбрания" от теб. Точните му думи са: "Няма незадържан ром, извършил престъпление. Има такива българи. От 12 хиляди затворници 10-11 хиляди са роми". С други думи, не казва, че българите не извършват престъпления, а, че като извършат, понякога не ги задържат и вкарват в затвора - нещо, което е точно обратното на това, дето "не-дебилите", "анти-либерали" си мислите (доколкото неандерталските ви подобия на мозъци позволяват...).

Трябва да се намери начин всички цигани да бъдат изселени от България - в ЕС или в първородината им (Индия или Турция), кой където пожелае.

Начинът е вече налице- в големите страни от ЕС дават помощи за децата, повече отколкото в България. И циганите се заселват при тях. Халал да са им.

В този смисъл, понякога се радвам, че държавата ни е мащеха за народа си - това кара много от лилавите да хващат на запад, където да паразитираш е по изгодно, отколкото тук... Нека заминават и хич и да не си помислят да се връщат, без тях ще ни е несравнимо по-прекрасен животът!

Не ги наричайте деца. Възрастта им може да е детска, но "възможностите" са като на възрастни. Дано получат най-гадна присъда.

Оправете си заглавието !!!

Да се спази и закона и правата да видим как стават нещата.

От България държим на справедлив процес срещу извършителит на гнусното престъпление. А, немците да спазват правата на това циганско малцинство!

Това е приказката за вълка и червената шапчица или кратко казано и вълка сит и агнето цяло.

Няма нужда да ревете за германската и европейската демокрация, но си заслужава да ревете за сто годишната руска диктатура.

Що речи?

Рече, че виждате каква е германската и европейската "демокрация": безнаказаност и закрила на био отпадъци, които изнасилват, колят, газят, взривяват...Белият човек е дискриминиран. Затова може да си поревете за руската "диктатура", когато имаше ред, законност и правила, когато имаше справедлив процес и подобни изроди гниеха по затворите...

Шваби, това е ваш проблем. Оправяйте се. И най-напред кажете нещата с истинските им имена- това са цигани с български паспорти. Тези хора имат право на свободно движение и уселване в ЕС, както и на работа и помощи.

Ми те се оправяха...до 1945 г...при това много организирано и ефективно!..След това им наложиха американските ценностна система и ето го резултата!...Само се двуомя..това за смях ли е или за плач!?

Българите станахме всеизвестни и пословични, зз съжаление, с кражбите и престъпленията си, на организирани престъпни групи, от които се учат и поколенията им. Навсякъде, с цял свят стават кражби и престъплфния, но май българите сме пътвенци, шампиони! Прочухме се д кражбите и обирите - циганите крадат насън, а и нд само (да си спомним например Елена Поптодорова...), а в страната - тези във властта и роднините и обкръжението им. ===== ”Сън”: Българи и румънци печелят месечно по 20 000 британски лири от обири Банди от добре обучени български и румънски жени печелят по 20 000 британски лири на месец от обири по улици и магазини във Великобритания, пише британският в. „Сън“, предаде БТА. Те действали на оживени улици и в посещавани от много хора вериги или шикозни магазини и имали и екипи от хора, които да забаламосват набелязаните жертви. Бандите, наброяващи до пет души, работели на четириседмичен ротационен принцип. Техни мишени били често пъти японски и арабски туристи. Една от бандите била заснета съвсем случайно в акция, когато тайландска туристка си направила селфи със селфи стик. Точно в този момент бандата ѝ отмъкнала 400 лири. В. „Сън“ се е сдобил и със снимки от мобилни телефони на членове на една от бандите. На една от снимките се вижда голяма камара от банкноти от 20 лири, а на друга коледно дърво украсено с банкноти от 50 лири. Частен детектив, работещ на Оксфорд стрийт, казва, че обществеността все още не си дава сметка за мащабите на проблема. Много от магазините, в които действат бандите, използват услугите на частни детективи и се обръщат към полицията, само като заловят крадец с хиляди лири у него, тъй като полицията и без това била претоварена от работа. Иначе детективите задържат крадлите, взимат им данните от личните карти, правят им снимка и им издават забрана за влизане в магазина, разказва детективът. Крадлите се състезавали една с друга коя ще се представи по-добре и си имали нещо като собствена Шампионска лига. Начело ѝ сега била крадла, известна с прозвището Диана Експрес. Група от крадли, действащи винаги по пет, се наричала Спайс гърлс. Отделно прякорите на петте в групата били Страховитата, Бебчето, Дъртата, Красавицата и Закръглената. На лондонската Оксфорд стрийт „гастролирали“ само най-добрите крадли. Изявата там била все едно да играеш финал на Шампионска лига на Уембли, разказва частният детектив. Крадлите обикаляли из цялата страна, а когато натрупали достатъчно пари, се прибирали у дома в огромните си къщи, разказва детективът. Твърди се, че жените са от районите на трите най-големи града в България и от района на Букурещ в Румъния. Те пътували с националните си лични карти, но някои от тях имали и британски шофьорски книжки. За първи път са започнали да идват през 2007 г., когато паднаха ограниченията за работа за българи и румънци. Любимите магазини за действие в Лондон били „Хародс“, „Селфриджис“ или чейндж бюрата, но също и магазини от веригите „Гап“ и „Топшоп“. Работното време на крадлите било от 10 ч. сутринта с обедна почивка около 13 ч. и после подновяване на работа следобед, като пикът е между 16 и 19 ч. Ако крадлите са две, то става дума за румънки, но по-големи групи са общо взето българки, разказва детективът. Крадлите носели дизайнерски очила и скъпи чанти, но се познавали по маратонките, които им позволявали да се придвижват бързо. В магазините те набелязвали жертвите и ги следвали на улицата. Там някоя от тях разсейвала жертвата, като я молела да я ориентира по карта, защото уж се е загубила, или пък се навежда да си завърже точно пред нея обувките. През това време други взимали парите на жертвата.

да копи-пейстнеш цялата статия?!

сложи му един минус може и два за по сигурно

Ами много просто, простий! За да може някой чукундур от бригадката тук да си зададе поредния тъп въпрос! Щом питаш:)

Сложний, Велик си! Да пребъдеш и ти, и майка ти и нацията ти...

Консуле, тепърва ще разберете що е това социален паразит. И ако прекалено се забавите с крутите мерки, ще берете големи ядове - и от тахтабите, и от собствените ви граждани, които засега само роптаят... и се организират.

ще се подобрява и усъвършенства... като се кръстосат циганите с другите им "гости" - африканците... Дето се вика - най-хубовото тепърва предстои...

Да, така ще се случи, ако не вземат предвид недоволството на немците от тези безполезни твари. Ще ги изтърват като нас тук и после никой не знае накъде ще тръгнат нещата...

пеюите и комините весело ще забумтят... Да видим какво ще е отражението върху екологията обаче...

Мерките са да ги върнат в България и ние да ги храним, поим и търпим и да им копуваме златните накити и мерцедесите и ние да им плащаме тока и пенсиите.

Ами наши са си все пак... ние сме им дали " български паспорти" ...и най- лесно е да ни ги върнат. А тук такива като БХК ще бранят с плам правата им.

В пълно отчаяние сме то че ще се мре ами как ще се рита.

Нека да е пределно ядно - ако тези цигани и престъпници бяха само те, тоест ако и политиците и управниците ни не са по същество също такива, то проблемът с тези изобщо нямаше да д толкова голям и тежък, и Щеле да намери добро решение! Но проблемът е, че и във властта са по същество същите, само че пи-изкусни крадци, лъжци и мошеници, и по на едро!

почетен консул? нещо като почетен водач на платен от сорос гей-прайд? питам за една хомо двойка отлежаваща присъдата си на златните... и колко ни струва това "удоволствие"? да отговори радан кукуневият, вечно напушен цензур по ип адреси! в името на ес!!! :-)))

Да си го кажем направо - големият проблем не са САНО престъпкенията к кражбите на цигани и българи в и извън България! Проблемът е, че тези във властта и политиката са със същият манталитет, като на циганите и престъпниците, със същата (липса на) ценностна система, задръжки к отношение към закона и морала, към обществото, държавата и държавнистта! Макар и по-лустросани и изкусни! Или с други думи - проблемът е, че циганите и престъпниците са във властта, че те ни управляват! И че много от “обикновените българи” или не го виждат и осъзнаят, илк нищо не предприемат и се примиряват или гледат да сд нагодят някак си, да се спасяват поединично от тази страшна напаст! А отвън се правят на ударени и гледат само собствения си интерес!!! А българите и България кучета ги яли, имам предвид народа, хората!

в едно общество затова има парламент - за да се самоуправляват хората, това значи че трябва да има представители на най-многобройните - на циганите и на мутрите и на други далавераджии и хитреци , това представлява обществото ни, а парламента се занимава с техния дневен ред, някъде тук намират място и други хитреци - 5тата колона на руснаци и турци, така че е трудно да се постига баланс, обаче имаме надежда че скоро и в Германия ще е така

Всички знаят начина на интеграция за тия туркоезични "българи",но никой не иска да го каже!Е в един момент човекът ще възкръсне,просто няма друг начин!

Те вече се организират!

няма как да се връщат в родината им, в индия има прекалено много хора

дзън, дзън, дзъннн... моля отдръпнетеее сеее! следва кейтъринг за привържениците на нетаняу в поредният международен грабеж... дзън, дзън, дзън! кейтъринг на цена по-ниска от един лев, колкото е сегашната държавна субсидия за радан кукуневата цензура от драгалевската лаборатория за полит. мутанти... миля отдръпнете се, че парите за цензура идват от нпо!!!

ако дава безплатни купони за бардаците на всички лица над 10 години немаше да е така!

европата изнасили 8 милиона българи и отвлече 2 милиона от тях! ама това никой не го знае! нали! голема тайна е това!

Сърбайте им това попарата.

Циганите и където и да идат създават ГЕТА .....откъдето ви изнасилват....както и в България. За тези "деца" преговаряй с Ердоган, защото за "родителите на децата" Турция е ИСТОРИЧЕСКАТА ИМ РОДИНА и турският език им е МАЙЧИН ЕЗИК.

Ima i mnogo murgavi 4isti Balgari...

примат!

Има мургави българи но не са лъскави поне.

Драги читатели, колеги! Балансът на ограниченията и свободите в демократичното общество е много чувствителен механизъм. Те трябва да се поддържа така, че да не се подтискат хората, да могат да живеят свободно, същевременно достатъчно силно и безкомпромисно да се осъждат и наказват всички прояви на насилие, лъжа, кражба и др.