Владо Плацентата е на свобода след побоя над лекарка

Владимир Стоянов, станал известен като Владо Плацентата след побой над гинеколожка, е на свобода и казва, че не го е срам, защото нищо не е направил.

Обратно в новината

Коментари - Владо Плацентата е на свобода след побоя над лекарка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не го е срам, ама се крие с маска.

Този "родител" има някаква психоза, най-вероятно и мания, според мен. Чудно е защо, обаче съответните органи не се занимават с него ? Защо е на свобода ? Искана ли му е психиатрична експертиза ?

На свобода е и но не се крие. Поне не е "изчезнал", като редица престъпници и турски шофьори.

Този е обществено опасен, защо го пускат да се разхожда, гледай какви ги бръщолеви

Като е излязъл, ей, сега, ще то вкарам набързо в болницата. Един здрав кокал нама да му оставя.

Владко,така ли се оценяваш?

това е пациент и ако си пие хапчетата може да се впише в обществото и де не прави бели, но трябва контрол и проследяемост. Психичните грижи са много зле и трябва да се инвестира в това.

Тоя боклук трябва да изгние в затвора

Не да гние, а да работи тежък физически труд, за да не ни тежи на гърба и за да няма сили да мисли за глупости.

Умопомрачително! Този изверг трябвя дя е в затвора, или лудницата, а не на свобода. Има ли правораздавателна система и прокуратура? Всички коментарии са в един и същ дух, но какво от това. И без това тук само си чешем езиците, без някакъв орган да го чете и взема нужните мерки. Какъв ли е смисълът, освен за наше разтоварване.

СЕГА всички дружно трябва да благодарим на #КОЙ? Верният отговор е на нашата корумпирана правораздавателна система!

Имал амбиция и познания да живее по-дълго;-ще я имаш докато живота не ти зашлеви един звучен шамар,та ще се чудиш какво си завършил!Жалко само,че дотогава ще си на свобода между простосмъртните.

Тоя определено го "хапе кучето'...

Този момък е голям артист, но я журналистите да се поразровят и да разберат кой е адвокатът му. Това ще даде ясна представа за картината.

Към журналистите - престанете да давате трибуна на разни психично болни хора! Този човек посегна на една страхотна жена и специалист, и то по най-грубия и безцеремонен начин! Той е за затвор, а не за показване по телевизията!

Не за пет минути и за пет секунди се разбира ,че си психопат.

Такава гьонсуратщина само от Позитано 20 може да чуеш. Наглост и безскруполност присъща на социопатити и психопати. Лъжата и изфабрикуването на постановки, ги имат за добър ден.

ЧЕСТНА ЖУРНАЛИСТИКА ! ДА КАЖАТ И ДА ПОКАЖАТ СМРАДЛИВИТЕ СЪДИИ, КОИТО ОТСЪДИХА "ПО СЪВЕСТ" ТОЗИ ОТКРОВЕН ИДИОТ ДА БЪДЕ НА СВОБОДА !!!

Артист сега минава за хахо и след шест месеца чист като момина сълза.

то зависи за кого работи момчето, кво църкате ?!

Добре де как по медиите изкараха най-голямото чудовище(не казвам,че не е чудовищно деянието)мед.сестра ,която би бебето,осъдиха я и то нетипично за бг.съд с висока присъда,а този,онзи от Швеция на бързо са на свобода.Двоен аршин

Двоен аршин?

Владо Плацентата президент! Отново грее интелектуално. Ако го шибнат този смахнатият за 5 години, бай Перо Шпека от 8-ма килия ще му помогне да прави опити със собствена плацента. Но сигурно правосъдието ще е благосклонно към него предвид тежкото му психическо състояние.

Човекът очевидно е болен. Направиха ли му експертиза. Психиатрия му трябва, не затвор.

Лудите последни научават че са луди.

владо плацентата не е ли педофила от закона на ванко 1!

педераса на педофилите е цензурата на евреите неграмотен!

И него щего търсят на Луната или Марс.....ако го осъдят....

Каква гад, само! Доктор Менгеле пасти да яде.

Всичко има край, освен Вселената и нашенската простотия.

Откровен психопат,опасен за обществото!

окей, приемам, че владо плацентата има доброто име на дегенерата цензуратор на педофилите, които управляват. и замирисва на кенефна, еврейска ценцурска лаборатория

A защо?

Няма значение този какъв е ! Олигофрен е този който му дава поле за изява !

Типичен булгаристнаски скот. Гнус ме е от тях ...

Луд но си е направил бебе :) а жена му сигурно е самодива

ТОЗИ Е ПЪЛЕН ОЛИГОФРЕН !!!

Лоботомия е едно много добро решение за този завършен психопат. Мило ще се усмихва като го питат как се казваш, и толкова.

Поредният екземпляр с психо отклонения и никой не може нищо да стори... Държава на гротеските. А телевизията, излъчила тази клоунада е направо за закриване. Това не е журналистика, а цирк!

Вземете кажете кои прокурори и съдии носят отговорност този психопат да е още на свобода вместо да търка наровете в затвора. После всички си получават премии и бонуси за "добре" свършена работа.

Този очевидно е луд, но защо му се отделя толкова голяма статия???

На този не му хлопа дъската, а цялото дюшеме!

Защо говори за себе си в трето лице? Малко на шизофрения бие работата.

кой е съдията?

Успешен е този, как да не е успешен, след като правосъдието и психиатрията "успешно" го пуснаха на свобода.

Не е психически нестабилен, а е пълен идиот. Това не се лекува.

Този урод защо не е в усмирителна риза?? Че и трибуна за изяви му давате

Откакто престана да има каквато и да е грижа за психично болните, това е резултатът. Те си се разхождат на свобода, някои от тях са агресивни, няма закони, които да ги въдворят и общо взето всичко е на метода "оправяй се сам".

Този час по-скоро да го прибират в Карлуково, че нещо гледам гюлето в главата му се е разместило. Да го прибират да го лекуват, че може да стане по-лошо.

За да се чувстваш добре в тази държава, трябва да си някакъв вид престъпник или психопат. Тогава всички институции се надпреварват, коя по-напред да защити правата ти.

защо го наричате Владо Плацентата, плацентата се продава и са му я взели, а той изрично си я е поискал. Плацентата е ценен материал който не се намира на пазара лесно, още по малко на собственото ти дете

" плацентата ... са му я взели, а той изрично си я е поискал." Ама тя не е негова, за да си я иска и да му я вземат!!!

не е , на детето му е, ама я е прибрал чичко доктор търгашев