Рецидивидист с десетки висящи дела уби от бой дядо Никола

36-годишният мъж, който преби до смърт 88-годишния Никола Атанасов в село Владая, е рецидивист с десетки висящи дела и 53 криминални регистрации.

Обратно в новината

Коментари - Рецидивидист с десетки висящи дела уби от бой дядо Никола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И да приключим темата подобаващо , е тоя индивид може да бъде наречен: "Ъ продъкт трули Мейд ин Булгариа" Как да не се гордееш по 25 часа в денонощието (просто като Сталин , ще ставаме 1 час по рано , и ще ни стигне времето) Терминал 2 драги зрители

Браво на българското правосъдие! Чупи рекорди,мивки,кърти павета! Някога, някой ще осъди ли правосъдието? Ще доживеем ли?

всички го знаят. Като го нямаше нямаше престъпници, нямаше магистрални разбойници, нямаше отвличания, нямаше обири - беше раят на земята. Да си бяхте избрали Корни - я вижте каква е бойка, как говори, как крещи - та тя щеше да се разправя с престъпниците като с мъже!!!

Еее, сега станаха 54. Да не си помисли някой, че ще го пратят в затвора!

с поздрави от бг правосъдната система, която има нужда от престъпност и то брутална , така се правят по-добри хонорари

На такъв изрод му сковавам бесилка за моя сметка!!! И въжето от мен!!!

Главен прокурор и съдия в затвора!

Щом е рецидивист защо не е в затвора! Къде е властта! Може би трябва да се върнат лагерите! Иначе спасение няма!

Този е сътрудник в полицията за това не са го закачали

Жалко за дядото, ма да попитам с кой акъл е приютил убиеца и гаджето му???

ТЪПИ КИФЛИ,ДЕТО НЕ МИСЛЯТ С КОГО СИ ЛЯГАТ,ЗАГИВАТ НОРМАЛНИ И СВЕСТНИ ХОРА! НА ТАКАВА ИЗОБЩО НЕ ТРЯБВА ДА И СЕ ПОМАГА,НА НЕЯ ТАКА И ХАРЕСВА ДА ЖИВЕЕ!!! ГОРКИЯТ СТАРЕЦ...

.. в съдебната система- съдията или съдиите, които му водят ВИСЯЩИТЕ дела, да бъдат осъдени и вкарани в затвора като съучастници!

Проблемът се крие в близкото минало на прехода , тогава всички трибуквени групировки се надпреварваха да набират такива изроди и да ги пращат да крадат и рекетират. Спортните училища също бяха един огромен инкубатор на криминален контингент. Резултатите от работата на ДС се виждат , именно те създадоха и продължават да поддържат тези изроди.

Близките на този дядо трябва да се ръководят от древния закон: Око за око...

НЯМА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ! ИМА БЕЗВЛАСТИЕ И МАРОДЕРСТВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кого трябва да убият, за да се задейства системата?!?!?!?!

В случая най-спреведливо би било тези, които са го пуснали на свобода да му излежат присъдата... Естествено, заедно с него!

Браво ве Бойко-ТИКВО и Компания.53 КРИМИН.РЕГИСТРАЦИИ-и тоя убиец е навън .БРАВО БРАВО - ГОСПОД ЩЕ ВИ НАКАЖЕ ВАС И ПОКОЛЕНИЯТА ВИ . ПРОДАЖНИ БОКЛУЦИ.

а не рецидивиста. Това е въпрос не само към Цацата, а и към НС, и към тези които актовете ив започват с "Вимето на народа". Твръде дословно са го възприели този израз. От вимето има и отбиване, отбиване насила, да на го забравят.

Хвала на българската правосъдна система..

викам , че е крайно време да бъде регистриран в моргата като клиент

Регистрации, регистрации! Докога? Няма ли най-после да го осъдят и вкарат в затвора?

Ко? Не!

Ами да продължават да си го регистрират и да броят труповете! Накрая ще стигне и до тези, които го пускат на свобода.

Лично аз бих арестувал и обвинил всички съдебни състави оставили изродът да върлува с десетки "висящи" дела! Така бих постъпил и с стотиците подобни "магистрати" от всички съдилища, наложили беззаконието у нас, чрез "висящо" правосъдие! Ама тарикатите магистрати и законотворци никога няма да го допуснат, защото ще си отрежат тлъстите "стимули", екзотични острови и любовници и прочие! А преди тридесетина години такова безобразие "висящи дела"нямаше!

ние ги хващаме,те ги пускат! нали сме правова държава,пак ще вземат пари и ще ги пуснат,логично! виновни няма...

КАКВО ЗНАЧИ ВИСЯЩИ ДЕЛА!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

Нова "демократична" процедура!

вече ще има 54 висящи дела! (цацата)

На ви демокрация-мутрокрация-бококрация. Преди 40г. тоя щеше да бъде зад решетките още след първата регистрация и щеше да бачка до изтощение докато пукне в урановите мини. Сега свобода, права, достойнство, защитни организации. Бнкянската мутра тлече да си оди.

Тоя ,още ли е жив? И кога неуловимите отмъстители ще си свършат работата? Явно държавата е безсилна?

Тия дела докога ще висят? Докато избие още 53-ма души ли? Ега ти демокрацията!!! Най-големи права, се оказва, че имат престъпниците. Докога???

Докато в Бг. управляват такива !

Да бъде анално разхерметизиран.

А защо въпросният побойник с толкова висящи дела е на свобода изобщо? Да се създаде закон за осъждане по бързата процедура на всички подкупни и безхаберни съдии и прокурори и да се настаняват в една килия с пуснатите от тях престъпници. Те знаят какво трябва да правят-

Битовата престъпност е необходима на Демокрацията. Тя маскира по-голямата финансово-икономическа престъпност и социално-политическите проблеми. Битовата престъпност е част от Демокрацията, защото при нея престъпниците са част от народа и си имат права. Имат си и институции, които ги пазят от дискриминация- така всеки е невинен докато Съдебната власт не го признае за виновен. А това дали човек има за нещо вина и колко голяма е тя зависи не само от престъпника а главно от друг чавешки фактор: органите на реда (следствие, полиция) събиращи доказателствения материал и от Съда, където резултатът зависи от качествата не само от закона, но и от това на съдията, и на прокурора и на защитата. И ако на първите три, поне официално не се влияят от пари, то качествата на защитата зависят и то съвсем пряко и законно от финансовите възможности на подсъдимия. Кой не вижда проблем в това? Независима ли е съдебхата власт и от кого? От общественото мнение е независима. Даже тази формална независимост се използва за взимането на решения, които са изразено против интересите на обществото. А от политическата и административната власт? Ами не е възможно съдебната власт да не функционира в синхрон с тях. Първо правилата по които функционира съдебната власт-законите са функция на политическата власт и второ административната съдебна и адмистративната политическа власт явно неведомо се преплитат на всички нива. Затова и решенията на съда на различни нива и инстанции често са коренно различни. И така, кой твърди, че състоянието на съдебната власт е по-различно от състоянието на политическата? Та това са едни скачени съдове.

при бсп на власт това не може да се случи :) само бсп

въпроси с повишена трудност: 1,какво прави рецидивисата на свобода с толкова престъпления? 2.какво прави снежана при този рецидивист?

Тя е сексуална рецидивистка - като всички хора ... ;-) Ти не рецидивираш ли?

Всеки път като си дойда в България за... 3-4 седмици... примерно, полицията на метрата ме проверява, викам: "Добре, вършат си работата, да правят илюзия, супер..." и ето... Скоро ше те бият и на терминала, сигурно, а не можеш да носиш оръжие, не можеш да се отбраняваш с нож, бокс, телескопична палка и други "улични пособи", а човека е с 53 обвинения... полицията, обаче, спира и метълиста, който току-що е избягал от час по физкултура. Билет.

СЪДЪТ който го пусна сега заедно с него в затвора?

Алоуууууууууу, ЦАЦАТА ! Защо твоите подопечни паразити не са вкарали тоя престъпник в затвора досега ?!? Цацата явно има инструкции от масонската ложа "Слънце-Ориент"р в която членува, да остави престъпниците да убиват безнаказано ! Цаца, и теб, и твоите подопечни юдо-мафиоти Божието наказание ще стигне скоро, вяярвай ! Бог забавя, но не забравя !

симеон ще требе да е циганин... бел българин, с 53 висящи дела, не би седял извън зандана, но циганин ли е - нема ядове, драги тал'визионни зрита'ли...

Предлагам граждански арест и граждански публичен съд на човечетата от съдебната система, които не си свършиха работата!!!

Гласоподавателите на ОПГ ГРОБ са недосегаеми и убийци!

Трябва да бъде осъдена държавата и правителството да си подаде оставка и тази измислена Партия, продължение на комунистическите измишльотини да отиде при НДСВ, където и е мястото!

За престъпленията от 44г. до сега все ГЕРБ виновни!!!-А наследника на АБФК от Драгалевци без вина ли Е?

Ясно - 11-то висящо дело. Дано скоро го пуснат да сее страх и да претрепва нормалните, пречещи на държавата да се развива.

Предлагам граждански арест и граждански публичен съд,тъй като нямаме съдебна система.

Абе що ни занимавате с алкохолните изцепки на всякакви отрепки! Ходели си заедно на почивка и си се карали и биели, а дедо чука мадамата срещу подслон. Софийски комбинации, айде моля ви се. Знаем се

.

За 100-те дни на правителството! Това е короната!Браво,голямата рработа сте,велики "дела" извършвате!Давайте,с все сили,попивкопапкинци!Хората си измират,вашите грижи,дават резултат!

Това е БЪЛГАРСКАТА ЕВРЕЙСКА СЪДЕБНА СИСТЕМА! Понеже ВСИЧКИ съдии са БЪЛГАРСКИ ЕВРЕИ!