Домашен арест за бияча на бургаския фоторепортер

Бургаският районен съд остави под домашен арест 36-годишния Петър Биберов-Кюфтето, обвинен за нападението над бургаския фоторепортер Борислав Пенков.

Обратно в новината

Коментари - Домашен арест за бияча на бургаския фоторепортер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако тоя шебек го вкаратае в кауша за 20 години! Без пускане навън. И всеки изрод нему подобен - също! До 1 година държавата ще е чиста откъм ИЗРОДИ! Ако и политиците бъдат сменени с професионалисти, до 1 година България ще стане рай! А дано, ама надали ... Тк командват работници, селяни, гамени, проститутки и дрги подони, като полтиците!

Много сме зле и по-зле ставаме... Смятайте каква държава сме, ако този е мафиот. Като го гледам и за овчар няма да го взема

КОГА , КОГА срещу криминалната паплаче в Бургас или Козлодуй ще бъдат хвърлени " специалните части на армията " то полиция на практика вече няма. Неофициалния отговор на управляващите ни бюрократи е - за тия не ни стиска ще ловим с танкове ако трябва само превъртели селски типове.

Накрая ще си намери майстора. Щото съда е неефективен

Трафик на хора не е ли достатъчно за дълъг престой в затвора? А опасност да се укрие абсолютно няма, Кюфтето доказа, че си прави нови престъпления без изобщо да се крие.

съда в бургас сигурно се води на щат кам местната мафия.

Тъй де, те за трафик на хора, принуждаване към проституция и организиране на престъпни групи не са го вкарали в затвора, та за няколко ритника.....

Недейте така бе, оставете го момчето, нека си защити докторантурата, му-ха-ха.

Така де, реално погледнато не е било по хулигански подбуди! Искал е на предотврати пускането на снимков материал свързан с имота му (или на шефа му). А може и заради застраховката да не е искал публичност!

джурналята са за бой щото са все западни агенти и зомбита!

Самото име на заведетието - Кралско село говори за мутренски кич. И не плюйте българския съд, само защото едно време Борисов беше дал тон за тази песен. Той хващал престъпниците, а съдът ги пускал. С това той искаше да се направи на народен герой и да омаловажи съда. А съдът изпълнява законите, приети от парламента. Ето в този случай съдът е спазил закона. А дали той е хубав или лош, това не зависи от съда. Не може съдия само защото не харесва мутрата Кюфтето да го прати за 35 години в затвора за този случай. Ще ви хареса ли ако за отнето предимство на пътя да ви конфискуват колата, половината апартамент, 12 години затвор, а семейството ви принудително въдворено в Странджа Сакар?

"Кюфтето",Кифтето,Картофа,Чесъна...или Зелката.... Гледам снимката-типична батка. Гледах бития....нормален човек на възраст. Гледах"управителя"на запаления бардак-мутра. Такива са нещата.

Булгаристан се превърна в циганска държава.

Съдът в Булгаристан гали по главата боклуците и се превръщаме в боклучава държава.

"няма данни да се укрие, но има риск да извърши друго престъпление"??? Е, защо да се крие, бе другари съдии, като може да прави каквото си иска безнаказано"

Само като му погледнеш физиономията и те удря едно "доверие", направо в петите! Нали така?

Ей на това му се вика български съд.... пускат престъпниците по живо по здраво... и после какво очакват да правят тези престъпници- може би само да променят начина си на поведение в обществото? Следващия пък искам да пребият съдията или някой негов близък, за да видим дали пак толкова лесно ще излезе? Иначе партийната директива на ГЕРБ е тормоз на народа по всички възможни начини, а после да ни изкарват я луди, я откачили от мизерия и безпаричие....

ПИПО

Разберете нещо важно в 90% НЕ Е ВИНОВЕН СЪДА. В съда представят доказателства, а доказателствата се събират от полицията и се предават на прокуратурата. Дори и цяла България да знае за някой че си е на 100% престъпник, няма ли доказателства съда иска или не трябва да го оправдае. Поради тази причина трябва да се промени цялата съдебна система, защото нефункционира.

Това не е вярно. Непрекъснато се повтаря тази мантра, но това НЕ Е ВЯРНО. Съдът НЕ ПРИЕМА като доказателства МНОГО улики. И не си върши работата, а се оправдава с другите.

ами не е точно така. Ако ти например съгрешиш ще те разкатаят, защото или няма да знаеш как да си платиш, или няма да ти стигнат парите за откупуване.

ам що се прайш на отворен като си със единия крак в затвора???? пък и деца имал.... и те като тебе ще са възпитани... да си чакат свиждането....

Тоз Бургас е пълен с идиоти и мутри май.

не подозираш колко си прав

Не, пълен е с най- прости селяндури.

Тоест всички престъпници са на улицата и се движат между нас! Този излиза че е вече с три висящи дела, вкл. и за организирана престъпна група и няма основание да е в ареста---егати съда

Те предумишлени убийци пускат, та тоя ли не? Правосъдие.

Корупцийка