Eкспертиза: Записът на побоя над бебето Никол е истински

Фактът, че акушерката Емилия Ковачева е била на работа, когато е било увредено бебето и че тя е причинителят на това телесно увреждане, е безспорен.

Обратно в новината

Коментари - Eкспертиза: Записът на побоя над бебето Никол е истински | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Записа може да е автентичен, но е толкова неясен, че пак не доказва че точно тази жена е на записа.

Не знам на колко години е адвокатът й, но ако това се беше случило с негово дете или внуче, не знам каква песен щеше да запее? Ако го оставят, накрая ще му се иска да докаже, че бебенцето само се е млатило и душело... Отврат!

Бебето е ударило акушерката,май?!

Хора защо не разберете че тази жена ако е удрила това бебе така както го даваха на клипа то просто няма да е живол. Тя просто явно разбива млякотол

Много злобен народ бре. Записа е маниполиран както и вие също! Това не е оригиналния запис от камерата! Компютъра е унищожен заедно с оригинала и кой може да докаже че на този запис е това което се вижда и не е фълшиво? Само оригинала а той е унищожен и защо? Тази жена е била с други дрехи а кръвна проба са и взели 3 дни след инцидента ? Била е упоена и натопена. Чакали са да минат 3дни за да се изчисти упойката от организма и след това са взели проба! Истината е далече от това което се вижда и наистина е брутално но вижте как се издържа болницата и какви покровители има. Това е докторска грешка и трябва да се намери политическата шуробаджанашка връска по-между им тогава ще излезе и истината.

Абе човек, има филм как някой изрод пребива новородено. Какъв "Дисни ленд" сънуваш?! Знаеш ли колко средства и какво студио се изисква да изфабрикуваш такъв "фалшив" запис" ?! Имаш ли идея изобщо как се сътворява дигитална манипулация , колко време отнема, и каква техника и специалисти изисква? Стига глупости! Вината на болницата е, че позволява претоварване на работниците, а работата с бебета е неимоверно тежка. Не е редно да не се позволяват извънредни часове!

Сериозна грешка в последното изречение, моля, да се чете - >Не е редно да СЕ позволяват извънредни часове!

Тази садистка още ли не е осъдена?Срам и позор за правосъдната ни система!

Вече 2 години и половина не могат да я осъдят. Не била готова антропологичната експертиза. Колко още време ще я правят? За 2 години и половина не успяха ли? Пълен цирк. За истински престъпници да не ги осъждат - разбирам. Някой си е платил. Но обикновен човек да не могат да осъдят... Всеки ще започне зулуми да прави.

Много е важно на какви хора ще попаднеш. Тая ако беше пребила моето бебе, много отдавна щеше да е получила прекрасно правосъдие.

Всички знаехме от април 2015,че записите са истински.На българския съд му трябваха 2,5 години ! Браво за експедитивността на магистратите ! Обаче,ако някой беше откраднал 5 мекици и го бяха заснели с камера,сега нещастника щеше да бъде вече осъден.

А на адвоката и - Владислав Янев (само го прочетете как за него всичко е измишльотина) - та на него му пожелавам от първо лице да се посблъска с подобно нещо, но и него да го защитава ей такъв един адвокат!

След като е установено извън разумно съмнение стореното, ЗАЩО още се занимаваме с това, а няма присъда? Може би следващата точка на адвоката ще бъде, че има някакъв заговор на цру и мосад срещу подзащитната му?

дкми

Тва адвокатите са най-продажната сган! За пари би защитавал и убиеца на майка си..... ей такова нещо са адвокатите.

Значи... българските прокурори ли са тъпи, че адвоката на обвиняемата ги разиграва като мечка на синдижир или съдията е купен, че позволява да се протака така делото. То че има законови срокове има, ама ти защо си съдия бе? нали и от тебе зависи?!?!?!!!!

постановка е от ...как беше ... гадните Соросоиди ... или там дежурния лаф на партийния трол ... постановка е от 250 свине ... ей тва се случва с робите им ... един по един ... кой заклан , застрелян , друг премазан ... който следи ежедневието е наясно а адвокатчето ... питай за Негативите иначе всичките сте невинни ... нали така.... добре че живеят в тия си телеса ... пак не е малко наказание.... Терминал(НО)2

ЕЖК знае ли какво е антропологичната експертиза ?! Ако не знае да си каже и ще и кажа защо я искат тази експертиза !

колега ти да не би да се обърка че има кадърни кадри да пишат на книжовен език ..... объркал си се нещо статийките се списват с чат елементи ... с думички като "ЯК" "Слънчак" ... се едно сме в квартала с по тъмно зелените хора Некъдърниците не са само в сградата на центъра на София а навсякаде Терминал(НО)2

на тоя адвокат да му се роди внуче и някоя такава да му бие внучето.... То може да се подправи къс отрязък от видео, а то тая го би детето.. умори се ..... и после пак продължи....

Акушерката Ковачева като един истински ковач бухаше бутилката в главата на бебето....!

европейска държава тази садистка щяла да бъде осъдена по бързата процедура още през първата седмица след престъплението й и вече да лежи в затвора. В тази объркана държавица колко е по-голямото престъпление, толкова повече се размотават нещата, докато не признаят престъпника невменяем и невиновен. Отврат!

Не били иззели оригиналите. Това да не са снимки от фотоапарат бе?

Хора защо не разберете че тази жена ако е удрила това бебе така както го даваха на клипа то просто няма да е живол. Тя просто явно разбива млякотол

Предполагам сега трябва да се проведе нова експертиза, която да заключи. Подсъдимата е пол женски, на средна възраст, с тъмна коса и се казва Емилия. Ти да видиш констатация на тези експерти.....

Аааааа, не бързай толкова. Първо ще обжалваме тази експертиза, после ще поискаме отвод на съдията.

Записите били истински... браво! Открихме течащата вода! Сега е моментът Ковачева да се признае за виновна, делото да се гледа по съкратената процедура и до Коледа тая да си е излежала 2та месеца присъда и вече да работи отново в някое отделение.

Няма оригинален запис , няма доказателство. Ако някой не се беше целил в лайкове в лицевата книга , а в правосъдието можеше и да го има записа !

То ясно че това животно Ковачева е за затвора, но ми е интересно адвоката Янев и други като него.Ако това беше сторено на неговото бебе?????? Пак ли щеше да говори простотии и защитава убийца на деца.

За акушерката опит за предумишлено убийство, а за мафиота дет си гръмна готвача - нещастен случай. Де е логиката не видим асссссссссссссссс. И прокурори и съдии са за бесилката - сичкита, след тва адвокатите и те така

Като нямаш оригиналният запис , нямаш нищо !

А Вие, как ще разпознаете копието от оригинала... Явно никога не сте правили анализ на видео картина - поредица от снимки - обикновено от 25 до 30 в секунда.

ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ.ЗАТРИХТЕ ЖЕНАТА... НОВОРОДЕНИТЕ СА ТОЛКОВА НЕМОЩНИ,ЧЕ ПЛАЧА,КОЙТО ИЗДАВАТ Е ТОЛКОВА СЛАБ,НЕ МОЖЕ ДА ИЗНЕРВЯ.

жената е имала чувствителни уши, я виж колко нежна натура е

Ай сифон бе! Нали видео записи и снимки не бяха доказателства за пред съда?

Полицайката на снимката не се ли пенсионира вече, беше още при ареста?

Ясно е ,че тази извратенячка е без грам морал ,но питам се що за птица е така наречения адвокат.Пуснала тази мазна коса да не се вижда уродливото и лице.Тя била под стрес с много дежурства ,та почти всички в тая държава сме на този хал ,дай да колим и бесим.

мрън мрън у форума, докато не дойдете вие на адвоката, и да се жалвате жално, ама адвокате, моля ти се направи нещо...

помогни бе, брате, хич не ми се влиза във пандиза.... Така пееха НЛО !

не си давайте толкова зор с тези експертизи!Я, колко време е минало, само 2 години и половина от случая!Пък и адвоката и той душа носи, и той трябва семейство да храни!Та, карайте я по-яваш с тия експертизи, не си давайто толкова зор!За абсолвентския бал на Никол, да е жива и здрава, все ще приключи делото!Пък тогава може и нея да призоват като свидетел....!

Защо прокуратурата не се позанимае с адвоката, който отлага делото по какви ли не екзотични причини? Бил болен, умрял, валяло дъжд, нямал време да проучи материалите по делото... Зад гърба на убийцата очевидно е някоя могъща НПО, която полага топли грижи за благоденствието на адвоката, а и наглата Ковачева не изглежда много прегладняла, след като от почти две години не работи. Този път антропологичната експертиза му е крива - детето има трайни увреждания след побоя, и това се знае не само от експертизата, но и по думите на родителите, които се радват, че все пак е оцеляло и е относително добре.

Нещо което може да разбере за 2 дена го точат 3 години.

Занимават ни с това събитие вече три години. От къде се вземат пар да се плащат на следователи, прокурори, адвокати, съдии, три години да го преджвакват това, толкова елементарно нещо? Не ги ли вземат пак от нас, за да ни надуват главите след това, санким работят? А Тоошо си ги пращаше на курорт в Белене, още преди да си кажат името.

Ей, ма кви сте гадове всичките - кво сте се разбързали?! Строгият, но справедлив и обективен български съд очевидно иска да поизчака още някоя и друга годинка, докато бебето Никол порасне и ще може сама да свидетелства в съда за упражненото насилие! Явно и адвокатът на акушерката се стреми към това, остава и прокурора да клекне...

У бугаристан и на калъп да те хванат - отричаш: Не е вярно, манипулация, експертизи, ама това било, ама протокола при огледа не бил надлежно попълнен, ама .....

но колкото пъти сте го пускали аз не съм виждал там да има удари и дори посягане към децата. Ако тв режат записа искаме целия запис!

Гледах записа, това което изтече по мрежата, не целият, защото е брутален,не издържах, може би ако се гледа докрай ще се види бие ли или не и другите бебета, но доколкото четох има и други записи от други нейни дежурства на които бие и други деца.

Няма нормален човек, който да пребие от бой новородено...Изверг е тая и ако не от съд, то със сигурност от Бог ще си получи заслуженото!

тази е голяма вразкарка,иначе досега да е в затвора за убиъство!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бог наказва само вярващите. Да им изпита предаността и верността към Него. Няма да ти цитирам от кой псалм е това, но не се надявай на Бог, ако си Му чадо! Учи си Светите писания и не дрънкай глупости.

Айде бе, още ли я влачите изтрещялата буля по съдилищата?!

да е живо и здраво скоро ще е абитуриентка, а нашата съдебна система още се бори с това дело:))))))

Българския съд ни има за малоумни? Веднага на всички беше ясно, че тази низша форма на живот е виновна. Сега щом и на съдиите, прокурорите и адвокатите е ясно, че тази е виновна да си понесе последствията. Възможно най-тежката присъда, а ако я изкарат луда доживот в лудницата с осмирителната риза!

До кога тази садистка ще я влачат по съдилищата, отдавна трябваше да е в затвора за дълго.

Колко месеца, години трябваше за да се стигне до този извод?

човекоподобно,няма ли кой да му отреже тия косища.