По нареждане на Борисов: Преместиха теменужките от АМ "Европа"

Предприетите дейности са част от мерките за опазване на околната среда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, всичко унищожихме, вече няма диворастящи цветя и свободи животни, утре ще ловуват хора за прехрана, стига демагогия, 10 милиарда хора е прекалено много, децата ни ще плащат днешния ден

herba1

Това на снимката не е теменужка!

ОСИРАНЕТО е тотално!!!Ако не е ТОЙ и слънцето няма да грее!Прост,по-проет, най-прост,ГЕРБЕРАСТ.

не съм казал да е той, ама ти посочи кой е по-малко лош например

Абе умници, не разбрахте ли, че с плюене не става. Вместо да се хабите напразно, посочете един по-добър да ви кажа БРАВО.

Премиера какво ще направи за масовия мор по пчелите!!!!! ЩЕ СИ ЗАТВОРИ ОЧИТЕ

"По нареждане на Борисов: Преместиха теменужките от АМ "Европа" За култ към личността чували ли сте? Това е когато на една личност се приписва целият контрол и дейност на държавата. Без него нищо не става, нищо не може. Той и само той знае кога, какво и на кого да нареди, кого бащински да помилва и кого сурово да порицае и накаже. Във вихъра на такъв култ хората недоумяват как изобщо е можел да съществува света преди да се роди тази гениална и легендарна личност. И не могат и да си представят ами какво ще стане със света, ако нещо лошо, пази Боже се случи с любимия вожд? На погребението на Сталин е имало хиляди припаднали от плач, въпреки че роднините им са или по лагерите, или разстреляни по заповед на същия Сталин. Мъката им е била истинска, смятали са че без Сталин действително идва краят на света. Та така и с Баце...

17 км = магистрала! Голям смях.

Големите летни отпуски започнаха и Дир.бг вече е скучен.

Пунта мара.

Благодаря ти, Вожде, че разреши на слънцето да изгрее и тази сутрин.

Значи, законно растящи теменужки се местят, а незаконни цигански постройки не!!! Дали мога да стана Сиганин по документи ?

Мутрата вече се гаври с нас.

хи хи, Тиква е от женски род. Днес назначи Манолчу Генуф за" набиране" гласове в циганските квартали от ромите. Вечна дружба между БСП и Евророма.

Ех тия теменужки, ако и за българският народ се грижеше така...

Теменужките може, а терасите не може

За тиквата са важни теменужките,не народа,той може да бъде смачкан!

Време е да се сезира ЕС за политическа цензура в България. Изтритите коментари тук го доказват.

Много са ми сладки хорицата, които си мислят, че в Европата си нямат представа от безчинствата тук. Точно както по време на ВСВ Съюзниците си правили оглушки за конц. лагери, пък после вили на умряло. Всичко си е по старому. Наивността също.

БАТ БОЙКО ВЕЛИКАНЪ

И Боко-слънцето ще ходи да им свети по 12 часа на ден. Този PR кърти мивките по тъпост.

Каква любов към България! Вожда на нацията ако трябва и Слънцето ще премести за да процъфтява България!

Баце спаси и теменужките. Всичко щеше да е много хубаво ако държава не беше зарината с боклук. То за това и хората са виновни. Ние сме ориенталски нация и по традиция изхвърляме боклука навсякъде.

Бащата на нацията огрява навсякъде! Какви късметлий сме.

Но Скаптопетра бетонира!

до инфо Повреден те е материала. Акълът ти е умрял Някой прибара червената кас, и за червени тролове пари няма. Уволнен си поради некадърност.

Днес ще спасяваме теменугите, утре ще ловим снежинките - и накрая и едните изсъхнали, и пътищата непроходими, и всички изненадани и ... природата е виновна или марсиянците ... абе ... идилия!

Всичко хубаво, което се случва е по нареждане и по заслуга на Борисов. За всичко лошо и за всички провали, случили се въпреки гения на вожда, е виновен някой друг.

"Зелените" изкарват повече от Баце от "екология"...

Без нареждане лично от Борисов ,теменужките от АМ,,Европа"не магат да бъдат преместени от безакълните Калинки назначени от него..Бойко се изживява , като актьор от филма ,,Любимец 13",но къде е Карамитев , къде е Борисов.Несравними величини в полза на Апостал Карамитев.

Лично премиера позволи на българите да вдишват и да издишват

Бай Бойко се гъбарка с материала, докато децата на България умират...

Направо да се побратимява с Ким! Същите вездесъжди РR-акции. От ромона на поточета, до между галактически взаимодействия - нищо не става без тяхното знание и участие.