По-добра пенсия за служителите в МВР и учителите с новата методика

Очакваният среден размер на пенсията за 2019 г. при старата методика е 402 лева, а по новата е 399 лева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой колко внасял, няма значение. Всички учителки - полицайки, полицаите - учители! Оле!

Г-да журналисти, или не разбирате или се правите на ощипани девици. И в единият и в другият случай манипулирате обществото. Кажете го точно и ясно: за държавни те служители, полиция, военни внасяните осигуровки са на база получавана заплата, при частните фирми осигуровките са на база минимална ставка за длъжността. За това не е важен размера на получаваната заплата , а размера на внесената осигуровка. Много хора не го знаят и поради опасността да останат без работа се съгласяват да получават осигуровки на минимална ставка. Има и практика да се получават възнаграждения на минимална часова ставка и останалите да се получават като командировъчни, където няма от дръжки и осигуровки.

Малийййй, 400 лв пенсия! И кво ще ги правят хората толкова пари? Впрочем, масовият размер на пенсиите е между 200 и 300 лв, ама пак си е бая пара.

Очакваният среден размер на пенсията за 2019 г. при старата методика е 402 лева, а по новата е 399 лева ВИДИМИ резултати! Златнатната кокошка - сектор "Сигурност", пак намазва, а работниците кучета ги яли..

Служителите на сектор Сигурност не заслужават високите си пенсии те и другите държавни служители когато работят не плащат данъци и осигуровки,всички разходи се плащат от парите на народа който като се пенсионират получава мизерни пенсии а тези който нищо не са внасяли огромни пенсии?!.

Много ясно става въпрос за гласоподаватели на управниците все пак.Да са живи и здрави.

И всичко в името на човека и за благото на човека!!!Преди 10.11.1989 всички знаехме името на човека!!!Сега пак му знаем името!!!И какво от това,че го знаем?

Няма на къде..... дъното дъното.....

По-добра пенсия за служителите в МВР и учителите с новата методика Очакваният среден размер на пенсията за 2019 г.при старата методика е 402 лв.,новата е 399 лв. Абе тези две изречения не се ли изключват взаимно,или аз не мога да разбера логиката. Излиза ,че по-изгодната нова метика води до 399 лв,а старата и по-неизгодна е 402 лв. Въобще цялата статия е един пълен булумач,написана от човек,който не знае за какво пише.

... както се казваше в оня виц за плЮцаите, но перефразиран: "... ама то и пенсия ли имало?"

Бате Бойко с нов предизборен трик. То е ясно, че държавните служители гласуват за него защото бате Бойко им раздава “бюджетни излишъци”. Стакмистиката може да е положителна когато трябва. Крадливата тиква е мобилизирал всички само за да се задържи на власт!!

При толкова много увеличения дето им дадоха за да пазят властващите как няма да са по добре..... И за 3 лева вдигнахте шум до небето явно пак предизборно да се покажете колко ''мислите'' за хората и за това на тях 400 лева за 40 години труд а не клатикраци в парламата дето на тримесечие си уевличавате месечно с толкова..

Тази година допълнителните разходи за пенсии ще са 13,7 млн. лева, а в края на 2022 г. ще са нужни допълнителни 14,1 млн. лева. че той боци за закуска ги раздава такива суми бе смехурковци

методика тулупите ще зимат по голема пенсия от работещите които им плащат осигуровките

Е как изчислихте по старата методика !? Имате ли данни за трите додини преди 1997 г !? Не заблуждавайте хората,не всеки е запознат (и не е длъжен) с методиките при изчисляване на пенсия!

години