17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Регистрират се само кражбите, при които има откраднато нещо, за което трябва документ от полицията, че е откраднато, например служебен компютър. Останалите кражби не се регистрират - всички знаят, че това е пълна загуба на време. МВР както винаги нищо не прави и реално кражбите са примерно 120 хиляди на месец, а не 540.

Да пробват да ми задигнат охранителната камера... Аз съм 115кг и като се хвана да нея спокойно си вися :-)

И с такава смешна ефективност полицайте искат увеличения ? По скоро съкращения и с тях и без тях се тая

Нали ежегодно им вдигат заплатите на полицаите. Пък шефовете им получават заплата + пенсия.

какво е това на снимката..

Прилича на две топки..., а третото са го откраднали...

Само по селата стават толкова кражби, ама на ден. Стъкмистиките вече стават смешни.

Стават поне 10-20 пъти повече кражби, но хората не ходят до полицията, защото знаят, че няма да има резултат. Те и ченгелите с това започват: "Абе, то ние нищо не можем да направим. Те вече са ги продали нещата..." Говоря от собствен опит. Като единия ченгел дори ми беше познат и си даде малко повече зор от обикновено. Трагедията е тотална.

3 пъти вече ме обират и нищо след това,ни вест ни кост от престъпниците,полицията уж разследвала,ама то минаха години и нищо!!! Полицията явно в тази държава не става за нищо друго освен за носене на униформи и бой от цигани...

Полицаите правят две неща: - пазят Тиквун и шайката - въртят далавери Който се надява на полицията в България е доста наивен човек.

Само дето кражбите са поне двойно повече ама при таквоз ''доверие'' в полицията само пълен балък може да ходи да се оплаква белким дочака подир пооловин година ''писмо'' от тях че извършителят е ''неизвестен''.. Каквито и пиари да си правите, каквито и стъкмистики да цитирате довери във вас мнозинството от народа няма..

/стига тебе да не ударят!/. Имаме си над 220 000 закрилници и спим спокойно, особено след мач и била. Маринчо даже и песньовка им изпя, складазжиите им дадоха ботушки и гащи, имат си гоба водичка за пиене, само дето прекаляват с пушенето и не дават добър пример, но като дойдат евроколегите им по места, ще се научат и те един ден. Защото човек без вяра е като песен без ноти.

аз след като си монтирах 4-тия касетофон в колата установих че трябва да си спирам колата в обратната посока защото в моргата нямало повече леви пасажерски стъкла а само десни...

в букурещ за 2017г. са станали 3 бр. кражби от жилища и трите са разкрити. това са офиц. данни от букур. полиция криминале.

А вие си коментирайте срещата на Тръмп с Путин! Родните милиционери дебелеят и са в сговор с престъпниците. Обират ни ежедневно - домовете, здравето, вярата в бъдещето. Депутатите най-безочливо си подаряват торти с пачки и се подиграват на избирателите си. Продължавайте да се плюете на тема Русия - САЩ, докато децата ви стават неграмотни наркомани и единствената им мечта е да порастнат до татуирани мутропрестъпници или държанки на такива!

Колкото пъти съм сезирал полицията за кражби на имущество от гаража ми, от паркиран в сервиз автомобил, от паркиран пред дома ми автомобил и т.н., толкова пъти са ме убеждавали че няма смисъл да завеждам жалба, или пък са се опитвали да ми диктуват текст с който кражба се "преформатира" като случайно изгубени от мен регистрационни номера на автомобила ми.Въпреки ясно заявената жалба че номерата са откраднати, впоследствие получавам становище от Районна прокуратура че номерата са паднали (и двата едновременно) по време на движение.

тия 24 % разкрити са мнооого силно завишени. Поне 5-6 пъти!

Аз съм лесен, не държа никакви пари у дома. И да влязат, ще ми откраднат *.

И без * не си е работа...

истината е да нямаш нищо ценно у вас.... мебелите на баба ми, пластмасови чашки, вилици и лъжици, детски лап топ с мелодийки и ЛЕД телевизор 19 инча турско производство нео.... за да спите спокойно дица...

Това е точно толкова вярно, колкото и, че министърът е марсианец. Домовите кражби със сигурност надхвърлят бройката 560 НА ДЕН! 560 на месец са е в един средно голям град. Само, че МВР не се занимава с превенция и разкриване на престъпления, а със стъкмистика. Затова са им такива цифрите.

Да закриват милицията.

В нашият блок от 6 обрани апартамента,само едните хора се обадиха в Полицията и то защото ги обират за втори път.Другите им се смяха,че ще ги разкарват,като маймуни по районното бец никаква полза.Така и се оказа.

Не са 24 процента, а са само 14 процента!

Издържаме най-многобройната полиция на човек от населението, но ни принуждават да плащаме допълнително на СОТ, охранители, застрахователи и т.н. Знае ли министъра какво прави полицията, освен да прикрива престъпления от статистиката. Кръгла нула !!!

Интересно колко от тези кражби са извършени в домове с охранителни камери. Камерата нещо свещено ли е, че да не я крадат, например?

Редно журналистите да попитат вътрешния министър какво ще направи по въпроса...

Интересно е да се види какви точно се разкриват и на каква стойност, и какви не се разкриват и на каква стойност. Ако се разкрие краден телефон за 200лв., а не се разкрият 5 кражби за по няколко хиляди лева, процента пак е 24% в ТАБЛИЧКАТА.....