По 1000 лв. глоба за мъжете от блокадата на "Ситняково", трошили колата на зъболекарка

Готвачът Георги Георгиев и IT специалистът Стоян Атипов бяха признати от Софийския районен съд за виновни за хулиганство

Обратно в новината

Коментари - По 1000 лв. глоба за мъжете от блокадата на "Ситняково", трошили колата на зъболекарка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чета и тъпея. Лекарката тръгнала и можело да смачка протестиращи, двамата протестиращи потрошили колата. Кой крив и кой прав? И двете страни имат еднаква вина. Защо за лекарката няма наказание за умишлен опит за ПТП.

много добре си спомням този инцидент - жената стоеше с маска /по правилата, тъй като беше ковид истерията тогава/, двете деца плачеха, а тея отвън - и тоя тъпак - блъскаха като обезумяли - освен това протестът не беше разрешен!

Къде "стоеше", явно си видял? Аз пък знам за една госпожа, която се напъваше с наглост и грубост да мине, въпреки, че беше очевидно, че тази работа няма как да стане. Умишлена провокация, или най-малкото дървене.

Всичките заснети от инцидента трябва да са в затвора поне за 3 г.-бяха като диви зверове и тия платени протести тогава докараха тази мизерия сега така,че за тия хулигани само ЗАТВОР а не някакви хилави пари

"Номерата липсваха" - липсвали са регистрационните табели, затова са липсвали и номерата, които обичайно се изписват върху тези табели.

Значи вече да се знае - като се съберат някъде хора на протест, например пред къщата на Тиквата при арестуването му, може през хората да се минава с колата, защото не са обявили предварително за протеста. Тоя съдия май го е назначавал Шишо.

А не трябва ли да си зададем въпроса: ЗАЩО докторката е тръгнала да мачка хора с колата си, в която са пияният й съпруг и децата й ??? Който е съучастник в масово убийство!!! Да не дава Господ, тази да ви лекува. Да не говорим , на какво учи децата си - да мачкат хора с колите си!!!

да си отговорим тогава: вие как разбрахте точно тези намерения на докторката?!? ако не са плод на адвокатска фантазия представете доказателства и оправдайте удрящите "мачовци"! Да си мачо не е трудно иска се само голем мерак ( ако не си от учиндол там се раждат такива) НИЩО друго! Нападаш жени с деца защото те все пак инстинктивно защитават децата си най-лесно е "МАЧО"! Прилича много на руски воиници от миротвоечески мисия! първо използват военна хитрост и ако им сритат задниците се навеждат преоблечени в чужди ( често пъти женски) дрехи! та отговорите стигат ли ти или сега е време за методичката с мирис на тоийной!

Какви са тези смешни глоби? Що за държава и съд имаме?

Защитата на политическите права не бива да нарушава индивидуалната свобода на гражданите, каквото е правото на придвижване. За публични прояви има законен механизъм, който предотвратява такива сблъсъци. Много пъти са се правили многохилядни митинги, шествия, концерти без да се стига до индивидуални конфронтации. Значи може.

Според вас, виждайки че има блокада, и тръгвайки с ясната мисъл, че може да сгази някой човек- като как виждате тази "лекарка"? Като жертва , или като престъпник? Според мен, една присъда за опит за масово убийство, ще я върне в реалността!

тия от БЛОКАДАТА са оправдани по презумпция НАЛИ! лошите са назовани другите са "ЖЕРТВИ" защо не се запишете доброволци в някоя правозащитна организация та да идете да спасите някого някъде по всета? със съгурност няма да направите нищо защото " дела требат не оправдания"! такива неуловими опрвадатели има много отгледани от правилните медий и правилните работодатели!

които обърнаха държавата с хастара навтн и ни поставиха в положение да сме работещи бедни, са за затвора. На първо място водачите им долни амбряжи от пп дб онзи арменеца, другия амбриаж адвокат, ВСИЧКИТЕ!!!!

начело с РР, основния юмрук

Хрумнало им - блокирали оживено кръстовище. Каквото търсили - намерили. Като са такиеа активисти, да блокират парламента, да натрошат и няколко депутатски коли (може и глави) - ще им кажа "бравос". Ама там (при парламента) разправят, биели... Даже и такива "герои".

ДАбилите протестираха и докараха Радивака. Розови кретени Отделно тия двама келеша трябва да ядат бой за стреса на децата. 1000 лв е нежна глоба

Не се прави така, хора! Някакви блокирали някакво кръстовище. Някаква леля решила да мине. И те й напукали стъклата, накривили ламарините (доколкото това по съвременните коли е ламарина изобщо) и й откачили номерата. Голям праз! А междувременно ония другите, които би трябвало да висят по дърветата (и да берат череши, примерно) са се изнесли тихичко, дори не и с бял автобус, а в удобните си мерцедеси с личен шофьор, нещо 18 годишно в барчето и нещо 25 годишно на съседната седалка. Или обратното. И какъв е резултата? Едни стреснати деца. Една поуплашена леля. Една кола за тенекеджия. И едно дело с няколко глоби, за да може съдийте да покажат, че и от тях има някакъв смисъл. Нищо не се променя и няма да се промени със свирки, знаменца и балони. Едва когато управляващите започнат да си проверяват сметките зад граница и да си вадят фалшивите паспорти от сейфовете, когато армията се окаже безпомощна, а сградата на парламента се окаже необитама, ето тогава нещата ще започнат да се променят. Всичко останало е "вятър и мъгла на скара"! Както пееше един бивш депутат.

ковретината е искала да прегази хора! макя и нагла!

Не си Кубист а отявлен ИДИОТИСТ!

Тези хора сс агресивни терористи. Мястото им е в затвора. Блокирането на движението на други хора не е форма на протест, с тероризъм. Смърт за тия копелдаци. И преди това да и платят тойотата.

ей, отрепко герберска! Тъпата Тиква обезлюди България, шъ ви таковаме в такова продажници ефтини!

се съвокуплявай с макя си, охлюв недоносен!

Това е отлична новина,но моралните щети и стреса за децата тея гамени ще си платят ли?Или по скоро техния работодател черепа трябва да си плаща!Заедно с така нареченото самоотровило се трио!

Малко им е. Трябваше да ги накарат те да ремонтират жълтите павета. За келеши на по 40+ години принудителният труд да стане задължително административно наказание.

Браво. Значи можело да има правосъдие.

Протестът е нещо много хубаво. Но за да бъде законен трябва да се заяви предварително за да знаят хората кога и от къде да минават. Представете си 2 гладни деца да стоят и реват в колата, защото някой е решил, че има повече права от тях и че има право да ограничава техните права на свободно предвижване.

Така е. И за такива келеши трябва да има полиция, а не да ги гази зъболекарка.

Свалили и бил номерата...да не би да не е престъпление, че изземва функциите на държавни органи? 1000лв обезщетение за дамата ми се струва скандално ниско. Нито психически, нито материално могат да възстановят щетите. Държавата на джигитите! Прекрасно

Абсолютни ДеБили и ПълниПеерасти

Коментиращите тук Жълтопаветници смятат, че нямало нищо нередно в действията им - нищо, че техният "морален протест е бил незаконен. В любимите им САЩ протестиращите пред Капитолията не бяха бити - бяха застрелвани като кучета. А, оцелелите вече излежават по 5-6 години ефективно. Ако махнем двойният аршин и пристрастията - Българските органи как ли трябваше да действат....

Абе разправям ви аз, че уж сте демократи, а за Ким мечтаете тайно, ама не вярвате!

Не знам тук за какво мечтаем, но в Щатите не мечтаят, а направо действат по посока на желаното. А ние сме се хванали за тях с всичка сила...

Трябваше ОРГАНИТЕ да ги бият, застрелват и т.н. Зъболекарката, газейки ги, прави същото, което правят и те.

Следващия път като ви присърби да протестирте, каним всички IT, еднорози и прочее демократични млади мъже да дойдат да протестират и да трошат в Люлин. Тук сме все зъболекарки, научни сътрудници, счетоводителки. По няколко часа ще си протестирате с главата надолу в контейнер с боклук.

Точно така да идват в Люлин2 тук при нас в Люлин е като в Факултета, Христо Ботев и Столипеново взети заедно

Минусчетата не болят. В Люлин боли истински. Заповядайте. Тъкмо ще видите дресирани мангали, как притичват като дивеч при лов. Прекрасно място за протести на форумни герои.

Къде са тия дресирани мангали, на кооперативния пазар да не са?

Защото протестърското НПО правосъдие за всеки предаваше в реално време. След това обаче записът мистериозно изчезна за няколко часа от техния сайт, а когато се появи една част от него вече липсваше. За тяхно съжаление пълната версия на инцидента все още я има в интернет. И се вижда много добре как точно преди колата на жената беше пропуснат друг автомобил защото бил на наши хора. И също така много добре се вижда как единия от протестиращите извика-отворете път тука има деца. Хората се дръпнаха, колата потегли и изведнъж единия от тия келеши заедно с още няколко се нахвърлиха върху колата. Иначе ако гледате цензурираната версия-колата изведнъж се телепортира в тълпата.

Избирателите на ДБ и ПП...

Трябва СГС да се самосезира затова, че зъболекарката д-р Елена Мицева в по голями периоди от време незаконно се занимава с проституция. Вчера на пътен възел Герман на Околовръстното шосе стоеше с къс велпспе на което пише: " МУРАФЕТ ЛЮИНСКИ – 5лв", но това не е всичко тираджии и трактористи от месеци се оплакват, че примамени от евтините ласки се оказват заразени с тежки венерически заболявания.Доказателство за това е фактът, че цяла група роми от Дупница работели на Околовръстното са били тежко заразени от нея с венерическа болест. На въпросния ден преди три години представител на ГЕРБ и е предложил 150 лв. да направи тази провокация с протестиращите. Гербаджията като разбрал , че работи като парясница не и дал обещаните 150лв и тя сега води дела за да вземе някъкви пари. В социалните медии излезе пожелание от всички протестиращи то гласи следното: "Докторке" пожелаваме ти краставо куче да изрови майка ти от гроба да я насере с едно клякане и пак да я зарови. Защото тя е виновна, че е родила такова нещо като теб.

..."по- голями"... . ...верно ли има хора, на които българският толкова им куца ...

Ванио!

ХАХАХААААА Българско правосъдие 3 г. на първа инстанция, после 3 г. на втора инстанция, после 3 г. и на трета инстанция, а после ще върнат делото за ново разглеждане МУАХАХАХАХААААААААААААААА.

Просто е трябвало полицията да им счупи главите ...

Не дойдоха в Люлин да блокират и да трошат коли. Много боли в Люлин. Няма време за адвокат.

А казанлъшките цигани ще получат ли нещо за дето убиха друг циганин посред бял ден пред очите на децата, които играят пред блока или в тия села Герб печелят изборите и Гешев не смята да не стресира излишно гласоподавателите?

Що, ве? МВР на Демерджиев и Радев нямат ли отношение към битовата престъпност и убийствата по гетата?

До колкото знам МВР в лицето на полицията е прибрало 11 души за 24 часа и издирва още други, също до колкото знам прокуратурата на Гешев не е повдигнала обвинение на никой и всички са освободени след изтичане на 24-те часа.

на кух педалокомуняга.

Медал?

Тук някакви псевдодемократи под претекст, че защитават демокрацията оплюват основни демократични цености. Само Ким Чен Ун ще ви оправи вас, при него няма протестиращи лумпени!

Това поведение ни наложиха превратаджиите от промяната. Омраза, блокаден терор, физически посегателства, сплашване, да не говорим за ковчезите и бесилките. Това ли искате отново?? Цялата мръсна пяна от София се изля по площадите и поощрена от юмрука завзе Властта .Злото отново надига глава .Хора БДЕТЕ!

Новите Мутри от Жълтите павета. Ако не си с тях, значи си им враг.

Това е новото БКП! Само техните доктрини, теории и действия са верни и правилни. Останалите са врагове на народа. Новата диктатура на тълпата. Но с лилави, псевдо демократи, като Христо Иванов - така ще е.

Т'ва антипротесърите са мноу тъпи джевотни! Аве! Мамуняци, нали се сещате, че утре може вие да протестирате срещу нещо и тогава ако някой реши напряко да мине с колата през протестиращите, вероятно ще трябва да плащате, че сте му изцапали колата с кръв! В недемократична комунистическа Франция една жена мина така през протестите и уби двама души, осъдиха я за тероризъм, така действат комунистическите диктатори, а на нашата пача ще ѝ плащат обезщетение! Няма значение кой срещу какво е протестирал, никой няма право да минава през протеста, да не говорим полицията какво е правела през това време!

Този протест беше незаконен, защото нямаше надлежно поискано разрешение от Общината - КАКЪВТО Е ЗАКОНА. Я, се поинтересувай във Франция, дали протеста е бил без разрешително от властите. На бас се хващам, че са имали документи и полицията го е охранявала - КАКЪВТО Е ЗАКОНА

Ако протеста е бил незаконен, къде е била полицията да си свърши работата, че да не се стигне дотам някаква зъболекарка да се вземе за богопомазана?

иьчезвай...

протеста е народен...

Не зъболекарката а "протестиращите" решиха, че са помазани ама от фатмака. И решиха, че могат да си правят кеф когато и където си решат. Малко им е.

Я ми покажи къде в правилника за движение по пътищата пише, че ако нерегламентирано разположени хора на пътя, може да ги буташ с колата, за да минеш? Ако беше стадо крави на пътя пак ли щеше да опита да мине така? Ами получи си каквото си търсеше и да се радва, че бяха възпитани, а не я биха.

Стадо крави е по- интелигентно от стадото лумпени в този случай...едва ли кравите ще стоят часове наред на същото място мучейки и ще нападат озовала се на мястото кола... Лош опит за сравнение...май нямаш идея, че животните са интелигентни създания

Много е тъжно в 21век да си млад,лигав неграмотен и половонеопределим?Нали кретенче дрогирано!

Малко им е на тия боклуци. Освен глобата предлагам и по 20 тояги на голо и 3 нощи при Къро в Централния без вазелин....

Не мога да не отбележа факта, че 2020 "великата революция" се състоя под някакви фалшиви лозунги, като: колко е зле в България и как нямало накъде по-лошо. Сега, след като по-лошото е факт и лесно даказуемо, сега след всичките затворени бизнеси, които се виждат и с просто око - къде са протестите?? Хаджилегенов, Жълтопаветници, вас питам!! Държавата е в предфалитно състояние - къде сте? Няма ли да протестирате?

Държавата и преди беше пред фалито, ама един банкянски боклук теглеше тихомълком заем след заем. За избиване сте!

Къв фалит префи ве, Ален Прост!?! Две години и половина Радев Мадурото и Харвардските измамници харчат като невидели държавни пари. И смятай още има, представи си Еднокнижния колко е оставил. Само в Декември, 2021 изчезнаха 9млрд за 8 работни дни. Още чакаме разчета на разходите от Асенка, както обеща. Ама на Харвардските измамници думата 5 пари не струва

Я вземи направи справка какъв е бил външния дълг преди ГЕРБ и след тях и тогава ми говори глупости.

Я, ти матаметик, да вземеш да сметнеш колко беше дълга и колко лихвите към 2020 и да сметнеш с колко се увеличи за има-няма 2 години. И при какви нови лихви се увеличи!

Това ИТ лайно, в момента живее в Украйна... било му добре и не мислел да се прибира... помислете каква му е работата и на кого служи...

Малко им е на арогантните боклуци.

Мен ако питаш малко ѝ е на зъболекарката, опитала да ги прегази.

Да, ама никой не те пита! Законът е за всички и трябва да се спазва, а не някакви подивели тъпанари да вандалстват!

Някакви тъпанари да вандалстват ли? Я погледни във Франция, Германия, Италия и Гърция какво става в момента. Ще станеш европеец, когато си видиш врата без огледало, ами бягай при Кимчо, там няма такива работи.

Жалко , че не го е прегазила! Двете й деца са били там!

Помним ги тези, дето скачаха в подкрепа на Киро и Кокоро, и за капак врещяха по медиите, че жената извършвала терористично нападение.

След като вече са събрани там следва да се глобят, публично осмеят и т.н., а не да се газят.

Тия туземци да се радват на присъдата, защото ако бяха при мен в САЩ, това щеше да е поне по 10 хил. в долари умножено! Имайки в предвид , че е имало деца в колата и всеки олигофрен, дори и в Мала Азия и дори в джунглите на Конго, Горилите не ги закачат!

В джунглите на Конго като видиш събрани горили на едно място ги заобикаляш, а не се опитваш да минеш с колата през тях.

ЕТО ТАКОВА МИСЛеНЕ Е ПАГУБНО! 1996г. - 34 ДУШИ, ОТ КОИТО 12 ДЕЦА, БЯХМЕ В КОНГО! Естествено, че бяха Американчета! Ама, двата Alpha back, които ни посрещнаха, дали знаеха какви сме? Ама като коленичихме ни пуснаха да минем!

Колко?? С тия мизерни по 1000 лв какво да направят по-напред потърпевшите? Ремонта ли да плащат, достойнството ли да си закърпват, страховете на децата си ли или гза ли да си избършат?!? Банда пияни, а и много вероятно предрусали вандали се държаха като ненормални и животни по центъра на София и накрая по 1000лв глоба! В любимата им Америка още там на място щеше да има поне един свален на земята от разстояние, разбирате ли?

или иначе казано глобата на жълтопаветните помияри по наказателното дело. Не е обезщетение за семейството. На базата на тази все пак осъдителна присъда, аз бих им скъсал гъза за обезщетение.

Малко са ги осъдили даже тези маймуняци. Скачали са като шимпанзета върху колата без да им пука че е имало и деца в нея.

А тая къде минава с децата си насред блокиран от протест булевард ???

Аве, проСТтестър, тоя булевард да не е на баща ти, че ще си го заграждаш когато ти скимне?!? Да не е на дядо ти, малоумник? Елементарно разрешение нямахте от Общината. За вас закона е тоалетна хартия, моралните!

Можеха да ги глобят за "заграждане на булевард", а не да ги газят зъболекарки с деца!

Щом са готвач и ИТ тогава може да ги наказват с цялата строгост на закона. Виж, ако бяха от нашта маала, тогава щяха да имат права.

Цялата строгост на закона?!? Тия мизерни 1000лв ли са строгостта?!?! В Щатите (любимите ти) щяха да са с по 1 годинка ефективно, поне.

за гаменската постъпка в присъствие на деца

БОКЛУЦИ!

кога ще почнат да глобяват и инспекторите от градския траспорт в софията, за причинен психологиески стрес в резулататн на внезапните нападения върху туземците?

В българия съд няма. Кой нормален човек би искал да живее в такава помия?

кога ще почнат да глобяват инспекторите от градския траспорт в софията, че потрошват дните и бюджетите на туземците с поведението и глобите си?

след 3 години ги осъдили, те децата вече сигурно трети клас, а колата отдавна сменена, това е бг съда

Селяндурията трябва а бъде наказана. А е трябвало да плати и за това, че е пречил на движението на колата. Жената си е била изрядна по закон.

Не знам като си изряден по закон да имаш право да минаваш през хората.

Имаш право да препречваш пътя където си искаш и да се нахвърляш върху минаващите автомобили? Абе я кажи защо половин минута преди да се появи тази кола мина една друга кола? И нея я пропуснаха.