По 1 лев на час за нощен труд ще получават полицаите

Общественото обсъждане на проектозаповедта на вътрешния министър ще продължи до 3 февруари 2020 г.

Обратно в новината

Коментари - По 1 лев на час за нощен труд ще получават полицаите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аууу 1лв..забогатяха..глупав народ седи да го мачкат..

но след това се оказа, че няма пари и така полицаите продължиха да получават по 2 лева отгоре над заплатата си за 8-часово дежурство през цялата нощ. Господа и дами моля забележете какво се казва : 8-часово дежурство А НЕ ЗА ТРУД ТРУДЯТ СЕ ЛЕКАРИ -СЕСТРИ - Хлебари и .т.н за тях 0.23 лв на час за времето от 23-до 0500

абе дебил... подигравка са сумите... само да лежиш за 1лв на час и да нямаш свободно време за 1лв на час е подигравка..тъпанр

Гласувайте още за Тиквата-мафиот и ще стане 1 ст. на час....Скоро!

Я, и те като курвите :) Дали е случайно?

Не им се плаща по 10, 20, 50 ст. или 1лв. на час - толкова е ДОБАВКАТА над нормалната им дневна надница!

А на мен за нощна смяна защо ми плащат като за дневна?? Незнам след като си на трудов договор защо трябва да ти плащат допълнително към надницата ти, защото това не е извънреден труд а редовна смяна по нощни часове и след това цял ден си свободен

Последния да затвори вратата!

Нало сме едно, утре елате аз черпя пт новя тираж!

Шефе , шефе ше го оправим!

Не се обаждай Бойко, за това ли тв направих премоер!

Мнпго са им на тия курвета, да папат само курета, докато жените и лапат на дебеля комшия, а сестрите и хората дето се борят за хляба биват бити, а няма проблем белото сега ше скочи, ама ще има туп тупп!

Човече да не са те глобявали за шофиране в нетрезво състояние или пък са те сбили когато си откраднал? Странно ми е когато всички мяучат срещу ченгетата, пък после тичат да се оплакват, примерно защото са ги набили пред някоя кръчма. За да не се спекулира-не съм полицай. Просто смятам, че такива пари са подигравка.

Сестри, лекари, охранителни там където въобще плащат по0. 25Да е честито на тюфлеците от МВР

Няма да получават, а ще дават и не по 1 лев на час, а по 1000, защото нощем са най-много поръчките на бело и полицаите, уредили се за нощна смяна захлебват добре.

"Ми да учат граматика като не е удобно да спят! (нерегистриран) А не да пишат по плакатите еВтин с В. Снимка за награда, браво ДИР!"

Балъците внасят тарикатите лапат.......Какво занчи ''обществено обсъждане''???след като се знае че заповедите на кабинета нямат такава опция по закон и никога не са се съобразявали какво ще пишат в тях с общественото мнение...

Решението е справедливо.Но...както винаги има "но".С уговорката, че ще е "за труд", т.е. да виждам от балкона нощем фаровете на обикаляща патрулка например. Прибирал съм се по малките часове и съм виждал спящи, не "полегнали" полицаи в колите. За съжаление ще има доста снимки и клипове на подобни ситуации, просто ще е нормална реакция на материала.

Пак ли ще ми плащат за нощен труд по 0,24 лв на час.Като си нямам министър така ще бъде.Браво на полицайте,но тези увеличения са нищожни с това което получават на запад.Инак цените европейски,та и отгоре.

А защо само полицаите?Другите ,които работят през нощ та да не би да са на спа курорт?!

Сега напишете по колко получават сестрите и лекарите за нощен труд! Драгите ми милЮционери...

Много са им. Кафето в бензиностанция е 0.50лв

Де сте видели полицай да не спът на нощно дежурство

еВтин ад. Кефи!!!

Слави май е прав, няма такава Хубава Държава ........ Минимална часова ставка 8 Евро/час в ЕС и полагане на извънреден и нощен труд по две. Събота и Неделя се заплаща двойно минимум 16 Евро/час, в Европейския Съюз де !!!! Драги български другари и другарки искате си социализЪма и Евразията ето ви ги .............

Напротив, това е те боековия евроатлантизъм в действие. Това е то ЕС на две скорости. Това е то евроатлантически ценности. Честити да са ви!

Това е надбавка ,ако работиш пера нощта!Иначе и в БГ,при работа в почивни дни се заплаща двойно! По време на официални празници-тройно даже четворно!

А под масата кой колкото си заработи , с единственото условие 30% да се отчитат по веригата нагоре .......

Лишаването от сън трябва да се компенсира адекватно. 1 лев допълнително е подигравка. И това важи не само за полицаите.

Малко са и по 100лв. на час!?

И така нощният труд ти дава 8 лева вместо 2 лева! Ол да така определено ще се елиминира взимането на поединични подкупи равняващи се на това което заработваш за един цял ден работа(че даже и повече). Не е зле министърът на вътрешните работи да си поговори с министъра на образованието който да му обясни как хората са по верни и по послушни когато получават повече пари(нищо че "бизнеса" мисли обратното)! Тъй като и той не вярваше че кризата с учителите може да се закрепи само с увеличението на заплатите им.

Те и заплата не заслужават!

АЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ, колко много?

Поврага ! ...то хем Сме Световни Лидери по Брой органи ред&сигурност пер капита Реално живеещи, хем Резултатите им СА КонстантноНула ! , а Сега - И-още ДайтеДаДадете към Нас-Всички Н,В. Данъкоплатецът ! ...а Данъкоплатецът - го Няма ! - и ко Да ви прайм ся я, органи “ред&сигурност” ?! ——- Грузия&Украйна Моделът. ...но МногоПо !

И по 20 лева на спряна кола. Или по 30 на всяка доза...

Звучи ! ...но Трябва да осигурим че Е вярно. ...което Пак адресира ЗА Тотален РеИнженеринг изОснови.

Сега всички ще се пишат нощна

не трябва да се плаща повече защото повето спят през нощта

че е удобно да спиш в патрулката ? Това си е живо наказание и само лев на час е много обидно.

А не да пишат по плакатите еВтин с В. Снимка за награда, браво ДИР!