Пловдивчанин наби мотористи заради неприличен жест

Предстои материалите по случая да бъдат внесени в прокуратурата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И що са ревали на полицията?

Но наистина в пловдив шофират некви турбо селски пръчки, селекционирал се е некакъв специален генотип филипе—австралопитекус—шоферус, който няма равен. Скоро шофирах в пловдив, това някой да ти направи път, да ти отстъпи, да даде мигач...сън в лятна нощ!

Не си прав. Преди 3-4 години бях някъде си насред Пловдив и търсех някакъв магазин. Един пловдивчанин го питах, не знаеше и ми каза да карам зад него и спряхме да питаме негов приятел, та ме упътиха. Навсякъде има хора и тъпанари. Явно си случил предимно на срещи с втория вид.

Аз отдавна съм замислил....да предложа на Тръмп, да премахне мигачите на колите в САЩ. Ще се спестят поне по $1000.00. Да, да се легализира показването на средно пръстче....като исконно американско достижение.

Съгласен съм, в Пловдив не могат да карат, ама грам не могат, ужас е там

Срещнали се трима селяни и си спретнали селска забава с три букви! Просто единия е бил по-турбо от другите, въпреки, че са били бронирани с каски! В майналанд това е нещо обичайно. Изнервени хора, малки келеши избиващи комплекси и резултатът е на лице! Кой прав кой крив ще решава съда!

Само бой по безмозъчните шумотерористи.

Да се научи следващият път не да ги пази а да ги премаже. Сега ще го съдят за глупостта да се разправя.

каквото си е търсил, го е намерил. Някои от мотористите са доста нагли келешчета. Не всички, но има и такива. Като са отворени, ще си носят боя. Що ривът?

Келеменцата, дето са го засекли и му опънали нервите, нищо ли????? Щ Малко им е бил боят.

Айде по-полека вие да определяте кой е "бияч"! Имало е агресия на пътя, но кой е нарушител, кой е опасен и агресивен ще определи друг!

Ревльовци с маски! А спрели и без тях са пптки и комплексари...

Поклон!