17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много тъжно звучи постигната мечта !! да стане ...надзирател ... а може би от това лице щеше да излезе човек ...

Имал е мечта и си я е изпълнил. И ти твойта мечта да правиш свирки отдавна си я постигнал

Мдаааа...... Българите сме отлични воини и пълководци, особено на чужди господари!!!

Дано не му трябва виза вече.

Ще има ли „Соу, уот до уи до нау?“ Хаха, шегувам се само. Респект за човека, особено пък там в САЩ дето опасността да те гръмнат по време на служба е съвсем реална.

Ами на нашите няма как - у нас пълководец не се става заради заслуги, а заради връзки. Или мислиш, че Боце го направиха топ шерифа на България защото е разкрил много престъпления? Сигурно ние имахме единственият полицейски шеф (главсек), който никога не е седял в патрулка. Па не знам, на задната седалка може и да са го возили като е бил по-млад и буен.

В България просто щеше да стане едно корумпирано ченгенце ненавиждано от народа, а в Сащ работи с гордост.

Мечта да се стреля с черните и хиспаника..... пфффффф

Искайте и ще Ви се даде търсене и ще намерите !?

Арнолд Шварценегер с какво мислите е тръгнал за Америка гладна въшка от Австрия зелена карта и срещнал двама Евреи и станал тази когато познаваме днес пенсионер от Калифорния Браво!?

С положението в щатите в момента. Мразят полицаите повече и от нас, там е такава полицейщина и прозивол, че хората изпадат в паника само като ги заговорят. Нашите взимат техния пример.

някой американец ,мечтаещ да бъде първия амер шериф на София или Пловдив,Варна,Разград .Или може би те нямат вече и мечти .А ние само мечтатели си имаме ,но не за България разбира се . Ето един отхвърлен и изгубен българин ...бивш . Този шериф е БИВШ българин .Не го съдя ,жалко ми е ,че Левски си погуби живота за недостойните му родственици . Какво ли би казал за такива мечтатели !?Или би се самоубил от отчаяние . Да ,не трябва да се сърдим на други ,а на самите себе си . или да теглим една дебела (тънка) на всичко и всички ,защото срещу Божията воля никой не може да рита .Само безбожниците и лудите ...

Не е лесна и неговата мечта - 1-в0 трябва да имаш психика да гърмиш не само по престъпници а и по цивилно население по улиците , всеки ден там полицията отстрелва по маса народ на случаен подбор с цел всяване на страх и респект. 2-ро там се подписваш под хиляди документи че при акция ако е нужно ще трябва да застреляш всеки член от семейството си без ти трепне окото. Затова там полицайте стават най-печените убииици , може да гръмнат всичко и всеки без капка угризение.

Е голям колкото мечтите си хахах

Тоест, ако някой не ти помогне нищо няма да стане....позната история.

Аман от глупави новини с 4-5 реда. А спрете се с facke news бре пишман журналета! Човека бил единственият Sheriff българин в US. Ама вие верно ли сте откачили или сте си по рождение такива?! Няма нищо по-лесно от това да бъдеш скапано ченге в Америка, защото нормалните хора искат спокойствие, а не да ги ползват за пушечно месо в разни ежедневни екшъни. Поинтересувайте се колко процента от куките в NYPD са емигранти от Украйна, Азия, Мексико и вся остальная сволоч! И защо ли е така, А? Да, да .... правилно отговорихте. Защото да си рискуваш скапания задник всеки божи ден е супер престижна професия.

Оф, то пък голям успех, няма що.

Ако имаше мечта, в България да сложи две тухли една върху друга, че да ме вълнува. Ама сега...

Страхотна мечта, няма що. Има клипове в тубата, руснаци подробно разказват как се става ченге в тази страна. Нищо по-различно от олекотен вариант на кандидатстване във военно училище, основно изискване е знаене на английски език.

Дали пък ЗАВИСТТА , ЗЛОБАТА и ПРОСТАЩИНАТА не са български патент. Май така излиза от повечето коментари досега.

вЕрвай им Ха Ха

На Илинден ни занимавате пак с хамериканците и техните имигранти. Не си ли е срам да ги пишете тия, а не за Илинденското преображенско възстание?! А уж сте българи...

Нас в България кучета ни яли и африканската чума ни умори, блазе на които избягаха и не се връщат дори да видят родителите си.

"О неразумний юроде поради что се срамиш да се наречеш българин."от Паисий чак до сега.

Списва вестник работническо дело.

Хванал е Господ за макарата...щом е пожарникар, може да стане и премиер ...

Все пак 90те години управляваха комунистическите боклуци. 97-98ма много хора от кумонистическия гнет. 3000лв за долар, заплати по 10 долара.... Човека явно е прозрял, че в България ченгета стават само боклуците и се е омел навреме. Колко още такива истории ще четем.... Това е наследството на комунизма и комунягите....

Мечтата на идиота да гони идиоти се сбъднала...

Досега що конгоанци и котдивоарци станаха шерифи .... стотици , българин чак сега в 21 век

Лошото е че да си българин в България е много по-зле от емигрант в чужбина

бахти и мечтата бе баце....... добре че не се е замечтал да стане рамбо или пък порно актьор......

Сигурно е гледал като малък филма "Подкрепете местния шериф".

Беше долара за един ден. На другия ден падна на 1500 лв. Само най големите глупаци купиха долари на 3000 лв, и се чудеха къде да си ги наврат после

На глупавия господ му помага. Можеше да стане милиардер, рок звезда , а той - шериф

Аз мисля, че родителите се радват, че на децата им не се налага да оцеляват като скотове в някогашната велика България, днешен булгаристан.

Левски едва ли би казал нещо лошо за тези избягали от потисниците - все пак доста революционери са ходили в чужбина да набират средства, хора и оръжие за да освобождават стадото дето най-добре знае да бистри политиката над ракийка и салатка. Но виж за тези потисници, които ограбват страната, дават най-безценните й богатства на концесия, докараха народа да се беси, самозапалва, гладува или просто го тласнаха по наклонената плоскост на опростачаването, безпардонността и егоизма, за тях определено би имал доста неща да каже. И те никак не биха им се харесали.

stankow

Майкопродавец

stankow

Няма по-добре от родината. Не ги слушайте емигрантите. Комплексирани са.

stankow

Ами заплатите бяха 10 долара, ама хлябът беше 1 цент :)

Вярно, че най големите глупаци избягаха от България, което е хубаво, ама да станеш ченге и всякаква измет да стреля по тебе е върха на тъпотията!

И тази новина ли дразни племето?

Кой те излъга?

ББРАВО !!! Ако беше заминал за Раша, щеше да стане пияна и бедна свиня а жена му проститутка !!!

Алцхаймера, ако беше заминал за Раша сега нямаше да е пушечнп месо.

Е всеки живеещ в САЩ това му е мечтата. Да тепа печки и държава да му плаща.

Разбира се, успех си е. Можеше и да си смени пола. Като тебе.

В САЩ 5.9 убийства на 100к. В ресурсия 11.6 на 100к. Къде казваш полицаите са пушечно месо?!

А в България е 1 на 100 000, Само пълен глупак може да иде а място дето се пуцат 5 пъти повече!

не откривам шерив с такова име в щата Виржиния. https://vasheriff.org/sheriffs-resources/va-sheriffs-directory/seniority-list/ Освен ако не си е сменил името де.

САЩ е Боклук. Решил е да става американец ! За България тоя няма никаква полза. Би имало полза, ако някой отиде в Турция и почне да убива турци и завземе някаква част от Турция. Така България ще РАСТЕ.... Не ни трябват ИЗМИСЛЕНИ идиотски филми как някакви полицаи гонят да хващат крадци.. ДО сега, за последните 1400 години, откак я има България, крадците пак сме ги убивали, дори и без да има полицаи... Турските Заптии ( полицаи) и Кадии( Съдии) ги изтребих,е през 1878 г . Тъй че трябва всички в Българи да гледат България да расте и да НЕ крадат от съседите си в България. АКо някой краде, но Съдиите не го пратят в затвора, трябва да утрепем- министър- председателя, както са убили царя през 1277 г с Въстание, и като сме убивали турските Паши през 1878 г, и както изгониха чуждия цар, управлявал България през 1945 г. Полццаите са само Охрана (Пазачи ) на министър- председателя и съдиите.Филмите- Костенурките нинджа, Батман, Спайдърмен са Арабско- негърска Китайска ПРОПАГАНДА. Тия прилепите ги убиваме ако пречат, Паяците- също. Ако някой иска да краде, нека отиде в Турция да краде и да праща откраднатото в България Така ще бъде Герой на България, както Ернандо Кортес. Така Испанци и англичани са завзели Северна и Южна Америка.