17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За 30 и 50 лв ще ги съсипят, а тези с милионите подкупи не ги пипат, дори ги пазят...

Ами то верно сме прости, щом нагласата ни е ,те крадат за милиони, що да бараме дребните риби - катаджията, мед сестрата, чиновника..Интересно защо , в Германия, Великобритания, Швейцари, Гърция дори, никой дор не си помисля да се пробва да даде подкуп, камо ли да приеме - в тези държави едрите риби също правят далавери за милиарди, целия едър капитал дефакто е далавера за милиарди, към политици правителства и тн..но не е там въпроса

Господа, собственици/управители или не знам к`ви си, ЗАБРАНЕТЕ УПОТРЕБАТА НА АЛКОХОЛ И ДРОГА НА РАБОТНОТО МЯСТО от редакторите си! цитат (заглавие на новината): Пловдивчанин даде 50 лв. на полицай ЗА МИНАВАНЕ НА ЧЕРВЕНО, НО ПЪРВО СНИМА ПАРИТЕ. цитат (още първия ред от новината): Гражданин е подал сигнал за това, че СЛЕД НЕПРАВИЛНО ПРЕМИНАВАНЕ ПО ЗАТВОРЕНА ЗА ДВИЖЕНИЕ УЛИЦА в Пловдив, е спрян от пътни полицаи, които са му поискали подкуп…. Гражданинът снимал банкнотата, преди да я даде на полицаите, и след това подал сигнал към органите на реда.

Това ли ти е проблема бе тиквуч.

Първа награда за правописни грешки!!! От битака ли ги взимате тези журналисти???

са милиционери!!! отделно дрогираните педали с вече 30 годишни кошници, или по-нови крадени такива, трябва да бъдат сурово наказвани и да им взимат книжките доживот!

Великолепно! И аз бих /И ЩЕ/ го направил. Да бе, там ще си платя глобата, но усещането, че съм оставил един безполезен паразит без работа и ранна пенсия е неизмеримо с пари!

Ха ха, хем нарушител, хем герой. Минаването на червено е многократно по опасно за обществото.

също толкова опасно като да пропуснеш един пиян или дрогиран джигит да мине на черевно,, заради 50 лева, а той да претрепе някой на следващото кръстовище..

И сега кво ще яде семейството му глад глад глад

Браво на човека. Трябва корупцията да се унищожава по всякакъв начин

Точно! За да може порите да отиват на най горно ниво и там да си ги крадат!

Едно време като давахме подкупи на полицаите за скорост имаше повече контрол. Сега плащаме глоби, къде отиват парите? Полицаите бедни, пътищата разбити.

Не е лесно да си прост!

Тоя е леко тъп - по-принцип и даването, и получаването на подкуп са наказуеми.

... което правилно от морална гледна точка, но пък е огромна грешка от правна/следствена позиция. Ако и двете страни в едно престъпление са виновни, то никой няма стимул да съдейства за разкриването му.

обезсмисля и надписа на всеки агитационен материал за местни и национални избори - "Купуването и продаването на гласове са престъпления". Кой е толкова луд, за да каже, че са му платили за това, че е взел лев.