Лишен от свобода си заши устата в затвора в Пловдив

Лишеният от свобода Беяндо Милев си е зашил устата тази сутрин в затвора в Пловдив от страх и в знак на протест.

Обратно в новината

Коментари - Лишен от свобода си заши устата в затвора в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да си зашие и г*за .

Виждал съм палячовци и със заковани за стол ташаци-нищо страшно,рецидивистки номера!

тук на 90% от писателите трябва да им се заковат ръцете с ръждиви пирони за масата ...

voknid

Със зашитата уста преди това си е поркал алкохол в килията. От къде е дошло шишето? Може би е паднало от небето. Стават такива неща в затворите, при заспали надзиратели.

gonzales

пълни глупости. надзирателите не са заспали , напротив - будни са. даже може и да участват в поркането, гледането на филми, бука и каквото се сетиш още.

Несебърския приятел на всички власти, полицаи и прокурори колко мобифона имаше и колко отпуски му давахте? Аз толкова отпуска не съм имал в казармата, да ви еба майката курвенска , корумпирана и ченгеджийска паплач.

Зашиването на устата е акт, с който затворникът: - обявява гладна стачка, в знак на протест. С много сериозни намерения да я води до смърт, не могат да го хранят с тръба, само със система. И се разчува веднага, администрацията няма как да го премълчи. - дава знак на съкилийниците си, че даже и да е разследван или разпитван, или да са го викали в управата, няма нищо да издаде. Да не го обвиняват изобщо, защото едно такова обвинение може да го низвергне до най-долните слоеве. И той защитава името си. - попада автоматично в болницата за няколко дни, където да си почине малко.

Ами не му се правят свирки на човечеца!

застреляйте го да не се мъчи и това е! един боклук на издръжка на данъкоплатците по-малко!

gonzales

куршума струва пари. а и трябва да се плаща на изпълнителя. да го оставят да си пукне от жажда и глад.

Демокрация , иска човекът , зашил се е . Никой няма право да му се меси в живота.

Откъде затворникът се е сдобил с игла ?

Използват тънка тел. Хем игла, хем "конец". А тел има - мрежи, пружини на легла, внесена с колети. Щом има 5 телефона, значи ще има и тел. Или игла.

Как е разговарял, като му е била зашита устата?

Не е разговарял, това е знак, че не иска да говори. Все пка може знаци, може да пише отговорите. Има и телефони, може и на тях да пише.

Цигански неволи...

Може да си зашие и задника вече, щом не яде, няма да се....

Как се казва човекът последно - Биандо, Бяндо или Беяндо?!? От статията няма как да се разбере! Като сте станали журналисти, ами поне малко грамотни да сте, няма да е лошо!

Не зная дали са журналисти, но за клоуни стават, според мен - неуморно работят за забавлението ни.

И задника си да зашие- все ми е тая...

Защо да ни пука за криминално проявените екскременти? На тях пука ли им за жертвите им?

от мъртвец като теб никой не очаква съчуствие, има обаче хора които чустват че не е етично да изтезаваш дори и на провинилите се

Така ли? Да те окраде някой, да те пребие, да ти изнасили жената и децата, да ти източи парите от картата, пък ти го гали с перце после, че е горкия той в затвора и му е тежко. Аман с тая толерастия! За това сме се докарали до тука!

..абе, "от страх".. Свършили са му предплатените минути и от трите телефона, както и интернета за таблета. Тези номера другаде да ги пробутва!

ТЕ ТАКА СИ ШИЕХА УСТИТЕ В ПАНДЕЛАТА ОЩЕ ПО ТАТОВО ВРЕМЕ ... СТАРИ ЦИРКАДЖИЙСКИ НОМЕРА ... КАТО ОГЛАДНЕЕ ИЛИ МУ СЕ ДОПИЕ ВОДА ЩЕ СИ Я ОТШИЕ :))

gonzales

без да е гладен и жаден е разшил устата си. не го ли прочете ? "..след разговор са началника сам е разшил устата си". значи щом може да разговаря с зашити уста какъв му е проблема да пие и яде? :-)

Като говориш с мен, ще мълчиш! Ясно ли е?!