Четирима шофьори са задържани за участие в гонки в Пловдив

Четирима шофьори са били задържани в полицията за 24 часа поради участие в нерегламентирани състезания с автомобили в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Четирима шофьори са задържани за участие в гонки в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А някой дали се е сетил да провери двигателите дали са нормални или са модифицирани

Sm3hurk0

За това трябва и акъл... и техника...

За проверка трябва не само хрумване, но и значителни физически усилия и уреди. И защо да проверяват двигателите? Напълно ненужно упражнение за целите на наказването на хулигани с автомобили по улиците.

Да кажем твърдо НЕ на агресията по пътищата: RoadmadnessBulgaria! Единствената инициатива, която се бори за законодателни промени!

loyola

не знам в закона да има формулировка "значително превишена скорост", ама нали щяхте да отнемате автомобили и да ги спирате от движение?

ТАКА ЩЕ Е КАТО НЕ СЕ НАПРАВИ ЕДНА МАГИСТРАЛА КАКТО В ГЕРМАНИЯ И МОЩНИТЕ АВТОМОБИЛИ ДА СИ КАРАТ НА МАКС.ТУКА ПЪРВО НАПЪРНИХА ДЪРЖАВАТА С ТРОШКИ ЗА ПО 200 ЕВРО И ТУРИХА НА ВСЕКИ ЪГЪЛ 40 И 50. АМА НАЛИ ЗНАЕТЕ ЧЕ ТЕЗИ ТРОШКИ СА МАННА НЕБЕСНА ЗА МОНОПОЛИТЕ НА ГОРИВА,ЧАСТИ И ТЪПЧАТ ДЪРЖАВАТА С ПАРИ ОТ ГРАЖДАНСКА ВИНЕТКИ И ДАНЪЦИ.Е ЗА ТОВА СЕ СЪСИПА И ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ.ЗАЩОТО ТУК ВСЕКИ БЕЗРАБОТЕН Е С ПО 2 ТРОШКИ АМА ПЪК НЕ ПРАВИ ГОНКИ И Е ИЗРЯДЕН МАКАР И ДА Е ФЛИНГСТОН.

Те магистралите затова ли са- да си караш на макс ? Само заради тези ти инфантилни "умозаключения", би трябвало да ти се забрани даже да се возиш в автомобил !

Боже, прибери си вересиите ... или не, звучи като прокоба, да сте жив и здрав, но писането с главни букви във форум се смята за викане. Не сме глухи или слепи, г-н Флингстон :). Вие сте от този тип хора, които чакат всичко на готово, ако може магистралата да е до входната ви врата и да си паркирате там автомобила ще е най-добре. Останалите са ви длъжни да строят магистрали по вашите желания и без ограничения на скоростта. Хайде спрете се малко, защото на тия магистрали се движат и нормални хора със скорости от порядъка на 100 километра в час. Колкото до Германия ... когато стигнем качеството на техните магистрали, и главно манталитета на пътя тогава можем да говорим за падане на ограничението на скоростта. Дори и на новите участъци в България я някое гърне ще видиш в бързата лента, я някоя талпа или найлон, стириопор или каквото ти дойде наум. А това чудо като се движиш с 300 километра в час ще те направи на салата - теб и твоят любим автомобил и две бригади часовникари няма да могат да ви съберат. Та ... за хората с гореща кръв, за умните такива - може отидат на някое изоставено летище да се дърпат или на някой паркинг вечерта, но НЕ и там където има нормален трафик. До родният ми град това го правят на летище Буховци, предполагам, че и покрай вас има някое!

Браво на полицаите. Сега е ред на съда. Ако сме нормална държава.

Да бяха отишли и на оловръстното на София до Бояна. Там НЕ спират, в неделя беше нещо страшно!

На паркинга пред "Bauhaus" до ТЕЦ-София се събират редовно. Ако искат да ги хванат, ще го направят... Не да ми обяснява полицаят, че нямало свидетели, които да застанат с имената и лицата си в съда. Защо не станат такива свидетели цивилни полицаи или други длъжностни лица...?!?

Кой им купува БМВ и Мерцедеси на тези келеши ? Мама, тате ? Дрога ?

Указа се,че служебното правителство работи по добре от всяко друго до сега.Тогава защо са ни избори?

Работи!!!! "Седи" професор Гержиков на магистралата и"лови," състезателите самоубийци!

Глоба - да, но да ми вземат турбо колата за 10 бона - изключено.

Не само да им вземат колата ! А и да ги вкарат в психиатрията, за безотговорно отношение към СОБСТВЕНИЯ и чужд живот?

Таралясникът се конфискува на момента и отива за скрап- само това е спасението! Без производства и възпроизводства, бързи, бавни и пр.глупости. На келешите по 100 оки здрав бой и поне 3 месеца поправителен труд, ако е повторно- 3 години, като за предумишлен убиец, неосъзнаващ опасността си за околните, поради вроден идиотизъм.! Всички шофиращи мангали- директно в кауша, тъй като са неграмотни и съответно са с фалшиви книжки .Просто е! Ама дупе се иска...

И. Какво да направят. Кара им се на хората.направете им писта и спрете да харчите наще пари.

Държавата не е длъжна да прави неща , за да угоди на всеки, такива да си направят писти и да си вилнеят там !

Ало гражданина не се пише НАЩЕ ,а НАШИТЕ -ех село ,село ,че пак село-

Поредните комплексари