Двама биха шофьор и потрошиха колата му с бухалка

Двама пловдивчани - на 27 и 28 години, са задържани за 72 часа заради хулиганство, след като пребиха мъж и потрошиха колата му с бухалка.

Обратно в новината

Коментари - Двама биха шофьор и потрошиха колата му с бухалка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мерседес и бмв са диагноза. само малоумник може да даде куп пари за немска бангия.

това е страна на неверниците а те трябва да бъдат избити .....това е ..

Защо винаги оповестявате имената на жертвите на криминални деяния, а скривате имената на престъпниците?!

настъпва закона на сивия запад ... време е да пуснат на свободна продажба и огнестрелно оръжие, тъи като тази държава не се интересува от хората (освен да ги експлоатира)...

и в нашия край е същото положение,мангалите със скъпите коли и западните номера е мислят за недосегаеми и си карат и спират където си искат,толкова са нагли че нямам дума а и никой нищо не им прави!

Смъртно наказание за хора, които си изпускат нервите. Иначе няма да си опазите децата в глупавата ви държава.

И да плюете и да не плюете по властта,мутрите и копелетата.Все тая - няма кой от тях да ви прочете написаното. Дават се идеи за това и онова - да но има ли кой да ги прочете,камо ли да пробва да ги лансира за изпълнение. Единственото което се сещам че ще има резон е хората да се въоръжат с каквото могат,да са подготвени за ситуация и когато му дойде времето да трепат говедото(говедата),но трябва да са готови за затвора

Пистолет му е майката и стрелба в краката. За всеки случай пътвите 3-4 да са стоп-патрони. Ако кухите лейки не разберат от "намека", почват бойните патрони. Като се натръшкат един-двама, останалите ще си помислят дали бухалките ще ги оправят. После опитът за убийство няма да мине, щото първо са използвани несмъртоносни муниции. С бухалка могат да те утрепят, затова употребената сила за самозащита може да се приеме за равна - още повече че преднамерено е стреляно в краката. Така след няколко случая на пострадали мутри, а не нормални хора, кретеноидите може и да кротнат, ако не - пак в болницата...

абе само да пита, а съдийката след като го е пуснала ли му е направила свирката или преди това?

Няма значение кой кого е засякал.Този който е извадил бухалка и се е подвизавал с нея трябва да се съдят по бързата процедура.А за ПТП има КАТ който трябва да реши и наказва ако някой е виновен.Стига вече мутрински изпълнения!!

Поне един да влезе да полежи ефективно- 3-4 годинки и да го обявят та да учуди всички, а то за 24 часа и свобода- така нищо не става и ще ни трепят с бухалките

Уж МВР взе мерки, "да пресече явлението", ама май не само не го "пресече", ами зачестиха случаите. И хората като че ли се примириха. В общата обстановка на снижение на обществения морал можем и по-лоши неща да очакваме. Когато в една страна има такива лоши отношения, такъв стрес, такава агресия, това е признак за нездраво общество. И в такива случаи чакай големи смущения !

Мутра премиер, мутренски порядки, мутренско правосъдие... ще ги пуснат да си ходят по живо, по здраво и да пребият в някакъв момент следващия.

Вече виждаме резултатите от хибридната война. Започва пак да заприличва на по времето на тодор живков. Тогава е било същото. Без съд и присъда, двама с бухалки са смазвали обикновенните хора от бой. Беззаконието се завръща със съдействието на мурзилкита

не е задължително.. побоищата се случваха в милицията, а там камери и свидетели няма.

... или от къде си освободен?

Двама биха шофьор и потрошиха колата му с бухалка Така няма да се оправят нещата. Ако тези двама малоумници , знаеха, че веднагат по бързата процедура влизат за 5 г. в затвора и конфискуване на возилото, нямаше гък да кажат.

По скоро ако двамата знаеха, че е възможно човекът в колата да има оръжие, щяха да си мълчат. Понеже оръжието е привилегия за хора с лъскави коли, те са преценили, че в Корса такова не може да има . РЕШЕНИЕТО Е НОРМАЛНИТЕ ХОРА ДА ПОЛУЧАТ ДОСТЪП ДО ОРЪЖИЕ.ПРИ СЕГАШНИТЕ ПРОЦЕДУРИ ТЕ СА ЛИШЕНИ ОТ ТАКОВА.

Ненаказуема простотия, простащина и неуважение на човешкото достойнство - това е на всеки километър в държавата ни........ КЪДЕ СТЕ ДЪРЖАВНИ ОРГАНИ ДЕТО ВИ ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТИ ЗА ДА ОСИГУРЯВАТЕ РЕД И СПОКОЙСТВИЕ В ОБЩЕСТВОТО???????????????

Кой нормален вози в колата бухалки? Тия са бандити готови за схватки.

БМВ-то прави десен завой и забавя/засича автобусът, след което автобусът си зарязал маршрута и тръгнал по улиците да гони колата ???? Това не може да бъде !

бе тои хубаво е "засякул" автобуса ма, шофера на буса вместо да го гони впоследствие що му трябва да скача вурху спирачките толкова бурзо? ако не е такув бурзак може да не му се е наложилио да го гони.

Защо не е потрошил БМВ-то с тръбата. Двама такива идиоти на по двадесетина години с БМВ-та онзи ден се движеха между колите с мръсна газ и свистене на гуми.

Н Я М А Д Ъ Р Ж А В А !!! Поредното доказателство за липса на каквато и да било държава! Поредното доказателство, че тотално му е писнало на обикновения човек от КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ, СЪД, ПОЛИТИЦИ!!!

Тъкмо ти писаха, че са арестувани за 72 часа, бе прасе неуко! Нямаше държава при комунистите. Сега явно се налага да я строим наново. Но и се вижда, че постепенно почва да има държава. Стига комунистите да се изчистят, че от тях всичко е омирисано и разрушено.

:)) Виждам колко ГРАМОТНО я строите г-н "!!!"! Не е въпроса в конкретния повод или реакция, а в ЛИПСАТА на РЕСПЕКТ, УВАЖЕНИЕ и ДОВЕРИЕ към ДЪРЖАВАТА и ЗАКОНА! Като Ви слушам утре и ВИЕ ще тръгнете да се САМОРАЗПРАВЯТЕ с някой, който ВИ е отнел предимството, което дефакто е дребно нарушение на Закона, защото НЕ ВЯРВАТЕ в ДЪРЖАВАТЕ, която ще приложи този ЗАКОНи ЩЕ НАКАЖЕ "ТОЗИ НАГЛЕЦ"! Ако имаше ДЪРЖАВА, нямаше да има масово шофиране БЕЗ КНИЖКА или с УПОТРЕБА на АЛКОХОЛ! А като говорим за комунистите - може и да липсваха много свободи или вещи по тяхно време, но със сигурност имаше ДЪРЖАВА!

Какво збачение има "кой на кого е отнел предимството и засякъл пътя, понеже двете страни дават противоречиви показания. "???? За това си има КАТ, нарушение по закона за движение по пътищата. Тука говорим за съвсем друго нещо - криминално престъпление по Наказателния Кодекс. 2ма маломника нападат човек с бухалки.

Докато КАТ не вземат мерки, а се подпират на сянка или спят по патрулките, така ще е! На хората им писна всеки да е тарикат, всеки засича, ЗДВП е станал пожелателен, мигач виждам супер рядко да се ползва да не говорим, че знаците с ограничения за скорост ги нямат за нищо. Нормално е, в един момент на човек му писва и при липса на правосъдие взима нещата в свои ръце. Да, случва се да засечеш някой, но като му махнеш с ръка или премигнеш с аварийките за "извинявай" или "благодаря", никой няма да тръгне да се разправя. Ноооо пак се връщаме на момента, че всички са тарикати, а от извинявай не боли за разлика от счупен нос. Единия го засякъл, другия тръгнал да го гони и накрая побоища. Един олигофрен срещнал друг олигофрен и става новина. Ако КАТ си бяха на мястото и двамата щяха да имат по един солен акт да плащат, та следващия път да се замислят. Няколко подобни нарушения, книжката на трупчета за година, после опреснителни курсове и да видим дали после няма да спазва всеки знак. Като го хванат без книжка - при първо провинение - 400 часа общественополезен труд, за второ нарушение 6 месеца пандиз, за всяко следващо дубъл, пък да видим тогава.

Тия са били скрити педе*аси копнееяи за мъжки ласки но срамуващи се да си ги поискат. И са си казали, бе я да влезем малко в затвора, там няма искаш не искаш.

Пловдив си беше супер докато не се напълни със селяндури. Нека си кажем къде се крие проблема- липса на бъдеще, ниско образование, нездрава семейна среда, тотално опростачване и чалгализация. Много е лошо да живееш с мисълта, че парите са най-важното нещо.

както е казал чичко Маркс - битието определя съзнанието. за тези, които нямат пари най-важното на света са парите.. за тези, които имат достатъчно важните неща са други.

След като бруталността по нашите пътища продължава, значи не всичко със законите ние нормално! Трябва да се види в коя си част куцат най-много и да се променят, както и прилагането им. Иначе подобни действия винаги ще играят в минус на управниците, които не могат да се справят с подобни хулигани!

кво да гледат, то е ясно къде куцат. В ПРИЛАГАНЕТО и КОНТРОЛА КУЦАТ!

Предлагам да извадим чалмите, потурите ,доспехите, кожите , лъковете , тоягите и да се завърнем назад във времето и да решаваме всички проблеми по законите на джунглата .По ще ни отива !

Ти хубаво предлагаш, ама разните министърчета и президентчета няма да го допуснат, щото няма да има какво да правят.

Този с опела трябваше де има газов пищов и дъ гръмне. Ченгетата щяха да му съставят акт за 200 лева (поне миналата седмица така направиха), че не е допуснал да го набият и сега щеше да е жив и здрав и със здрава кола.

А пък ако беше с лютив спрей, нямаше и акт да му съставят.

Бях в отпуск, пътувах, отвратих се, прибрах се с облекчение и натоварена от идиотизма, който цари по пътищата ни... нямам никакво желание пак да пътувам скоро;( Знам, че не казвам нищо ново, но когато го видиш с очите си е страшно! Дивотия някаква, арогантност и пълно пренебрежение към другите на пътя...

Аз пък изпитвам все по-настойчиво желание да продам автомобила си на мин. Бъчварова, че вече просто ме е страх да се качвам в него.

не знаех, че водопроводните тръби са кухи???

Мен пък ме изкефи ,, куха водопроводна тръба, с която е извършено нападението"...

докато по тази територия за лека телесна повреда дори не се води дело! В нормалните страни дори за един шамар наказанието си е яко и никой не си позволява да посегне току така на друг.

така е, хората си дурят на честта и достоинството. тука в ус могат да се обидят и да те грумнат шото не си им казал йоу велкоме след като са ти казали танк я.

Егати и приматите!

Всеки ден по една "културна" новина от Столицата на културата.

към прокуратурата : ДОКОГА ПОСЕГАТЕЛСТВОТО ВЪРХУ ЧУЖДИЯ ЖИВОТ ЩЕ СЕ ТАКСУВА КАТО ЕДРО ИЛИ ДРЕБНО ХУЛИГАНСТВО? Който посяга на друг човек трябва да се съди като " опит за убийство". Дори едно блъсване , или по як шамар могат да съборят човек на улицата, той да се удари лошо и да умре или да остане инвалид за цял живот - затова СВОБОДАТА НА ИНДИВИДА СВЪРШВА ДО ТАМ КЪДЕТО ЗАПОЧВА ФИЗИЧЕСКОТО МУ ТЯЛО , а който нарушава умишлено тази граница да се съди като потенциален убиец!!!!!!

Опитът за убийство предполага умисъл, а в случая такъв няма. Щото за да има умисъл, все пак трябва да има мисъл. Описаното си е едро и дребно хулиганство. Трябва да се финансират една-две тъжни чалгарски песни от типа "каква я мислех, каква стана, бабаит бях, ама ме хванаха". Ако е пределно ясно, че след подобен род изцепки си гарантирано на топло дори само за седмица, въпросните прояви ще изчезнат. И нещо друго -- опитът за убийство се разследва доста по-трудно от дребното и едро хулиганство, т.е. предложената по-горе мярка по-скоро би влошила ситуацията.

Вместо да се обединим и да си разчистим и оправим държавата, ние се бием и избиваме един друг.

Пълно селяни и чалга

НИКОЙ няма право да раздава правосъдие по улиците, дори да е прав при спор! Ако не го знаете това за какво въобще сте на тази работа. Ако Корсата е отнела предимството да му се напише акт на водача и , но тези двамата трябва да бъдат съдени ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за умишлен побой!

Бре, този П!овдив взе да става като Алепо. Всеки раздава кютек, няма наши, няма ваши.

Работели по въпроса да изяснят кой на кого е отнел предимството, а? Значи ако корсата наистина е засякла мерджана, няма проблем с раздаденото бухалково правосъдие? Или примерно ще пуснат тия боклуци по живо - по здраво с условна, а на опелджията ще му друснат една глоба по ЗДП?

Драги ми сънародници, прочетете отново Бай Ганьо и се погледнете в огледалото, никой не ни е виновен, че живеем в мизерна държава, опитваща се да съсипе всичко от прекрасната ни страна. Виновни сме само ние и никой друг, всеки един от нас.

Много точен коментар.

Само смъртна присъда или до живот без замяна ще оправи джигитите хулигани. Иначе ще става все по зле!

Българите са прости и не обичат да си мият ръцете, затова има толкова стомашно-чревни вируси...

време е да се узаконят личните оръжия,само тогава нещата ще се оправят

Да бе, тогава рязко ще скочи броя на убитите, а мутрите ще ходят с жилетки...

как точно ще се оправи бе човек... тия, дето искат да се гърмят, и сега носят оръжие или бухалка... и к'во, да се изтрепем ли? Ми аз не искам да се бием за отнето предимство, а да има държава и да си върши работата, за да мога да се прибера вечерта при семейството си, а не да ина на оня свят или в затвора, в зависимост дали съм бил по-бърз... малоумщина!

Поредните кретени на пътя!!!

нервите ни вече не издържат , това е само началото !!! овце , овце , но и те май имат нерви !

Има чадър над битовите престъпици.

ГОВЕДА,като тези двамата по времето на Тодор Живков щяха да ги СКЪСАТ от "любов" в панделата!!!! Но за СЪЖАЛЕНИЕ ПРОДАЖНИТЕ "съдии"в България са по-силни от ЗАКОНА!!!!

Не ми разказвай какво щяло да им се случи при Живков. 1. АКо бяха деца на партийци, нищо нямаше да им направят. 2. Ако искаш да разбереш защо сега е така, както е, погледни че комунизмът навсякъде по света остави именно такава гнус да битува - поради нискяи морал и ниския интелект, които той инжектира в нациите. И се изявяват десетилетия след като се е вмирисал комунизма, под формата на посткомунизъм. Ако ми дадеш масов пример такова нещо да се случва масово в Швейцария, в Дания и т.н., ще ти повярвам, че не е в комунизма проблемът. Но именно в него Е днешният проблем на България, защото народът прави държавата, а дншните социално активни граждани на България 90% са възпитаници на комунизма, та си и личи, какво виждаме. Комунизмът това е посял, сега не се чуди защо го жънеш, тъпанар!

.... САЩ за масови разстрели по улиците.

По-голяма реклама за Корса не бях чел.

Да спрем беззаконието по пътищата: RoadmadnessBulgaria!

Пипи, насилието се спира с друго насилие, а не с хаштагове. Насилие, което е добре разписано в законите ни - полиция съд затвор и тн.т. Ако това насили е не работи целия интернет да го напълните с хаштагове нещата ще си останат същите.

Не братко змей,спира се със закони,нашибай им на тия дупета по пет години ефективно и следващите селяндури ще се замислят

Уважаеми Змей, нали затова се появиха тези инициативи създадени от хора, на които им е писнало да чакат полиция, прокуратура и съд да си свършат работата. Истината е в тоталният граждански контрол по пътищата чрез записваща техника, докато органите решат да си свършат най- сетне работата!