Задържаха млад мъж за убийство от 2003 година

Полицията в Пловдив е задържала 30-годишен мъж за извършено от него убийство през 2003 г.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха млад мъж за убийство от 2003 година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя сам си е признал заради стреса в който е живял до сега.

Я ,не го мъчете , а направо да бъде пуснат на свобода и да си върви по живо и здраво

Този същия нож ако не е заклал поне 100 човека според Дира...

Колко ли убийци и престъпници отлежават под бюрата на разни дознатели и прокурори, неволно или волно ... Г-н Цацаров, моля, разбудете заспалите чиновници /прокурори/, за да не стигаме до случая "Виола"

3 години за убииство.. защо направо не го наградят ? ДЕПМ

16 годишен е наръгал в гърба 26 годишен?! Аз не се наемам да съдя когото и било в този случай?! За моралмо осъждане говоря, разбира се. Съзнателно отнемане на човешки живото е върховно зверство, въпреки че и това не винаги е така.

сам наясно ли си, какво си написал?

Даже няма да стигне до затвора, след като е бил на 16 години

И имат наглостта да искат увеличение на заплатите тези "професионалисти", които 14 години са дремали...

А след колко години ще разкрият убийството на Йордан от Варна? И как така толкова години не са разкрили извършителя, а сега за няколко дни са се стреснали и са си свършили работата?

Пише се не "указвам", а "оказвам съдействие". "Указвам" означава "посочвам", оттам "указания".

голямо правосъдие-няма що!

ДА се открие прокурорът, на който е било разпределено делото и да бъде незабавно уволнен за прикриване чрез забутване на делото по чекмеджета! И той следва да носи отговорност като убиеца, нали е съдействал ...

Абе, как може да има давностен срок за убийство?! Че то в тая държава и без това ги разкриваме рядко!

От небето ли падате ? Правилото за давност го има във всички европейски държави. За България: Чл. 80. (1) Наказателното преследване се изключва по давност, когато то не е възбудено в продължение на: 1. двадесет години за деяния, наказуеми с доживотен затвор без замяна, доживотен затвор, и 35 години за убийство на две или повече лица; 2. петнадесет години за деяния, наказуеми с лишаване от свобода повече от десет години; 3. десет години за деяния, наказуеми с лишаване от свобода повече от три години; 4. пет години за деяние, наказуемо с лишаване от свобода повече от една година, и 5. три години за всички останали случаи.

Я сега да сметнем по твоята таблица - убийство по жесток начин - не са ли повече от 10 г. Или съм много строг ? - той бил непълнолетен, сгрешил, на мама детенцето, дай да му бяхме дали 1 година условно.

Рано или късно...

Нещо не разбрах. Убиеца е на 30 г. престъплението е извършено, преди 10г., когато е бил на 16?! Е как така, 4г. не се връзват?

2003 кьорчо !

Убийството извършено от непълнолетен или пълнолетен си е УБИЙСТВО и трябва да има ЕДНАКВА отговорност.,,Законотворците" в БГ да се коригират,или да предлагат за орден малолетните убийци, които не са никак малко.

16 годишен убива 26 годишен в спор за момиче !? Това и Холивуд няма да мине . ?

сигани са затова ,

Уникални и бързи следствени действия... Да ги пратят да разследват убийството на Кенеди, че онези май имат съмнения...

Странно какво са го лъгали този, вече 30 г. мъж, че да си признае за това убийство?! 14 г. никой нищо не е направил и сега го питат и той си признава... мирише та се не трае тази работа.

Ебаси подлеца бе!

Значи, който си признае вината, присъдата му се намалява на половина. Тогава присъдата на този, който е виновен и се укрива трябва да е двойно по голяма.

vasil

Не съм сигурен,но ми се струва,че давностния срок за тежки престъпления беше 20 год.,а междувременно е смъкнат на 15?

дано да е истинския убиец !

Престанете да употребявате израза "градът под тепетата" когато пишете за Пловдив. Той е шаблонен, изтъркан и досаден. Използват го посредствени хора.

Добре де, извинявам се! Няма да го наричам в моите статии "Градът на тепетата", а "градът на майните"! Благодаря Ви за корекцията!

Абе изобщо защо са го задържали, децата нямат ли право да убиват безнаказано, щом и възрастните имат такова право?

Леле да Ви имам бързата работа МВР и какво правосъдие само за отнет човешки живот 12г евентуално.Браво!

Абе какво стана с оня Илиян Тодоров, който уби Кирил Въжаров и Ченалова първо го оправда, а после оня май духна на някъде?

Дир, на какво основание сте написали двете имена на заподозрения в убийство, та тепърва предстои процес и изясняване на вината! В толкова много случаи (с престъпници - цигани) криете имената и етноса, та сега подозирам, че става въпрос за българин. Я дайте обяснение на аудиторията кога се изписват имена и кога не - според вашите правила. Преди имахте редакторка - Дели, която отговаряше на въпроси на читатели, сега и това нямате, защо?!?