Жесток убиец избяга от пловдивския затвор

Затворник, излежаващ 18-годишна присъда за жестоко убийство, е успял да избяга снощи, докато е бил ескортиран към пловдивския затвор.

Обратно в новината

Коментари - Жесток убиец избяга от пловдивския затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време е да отворим наново Белене, Ловеч, Скравена и т.н. ! Друг изход НЯМА !

Бахти държавата, бахти полицията, бахти олигофрените...Виновен няма, както винаги!

abasador

хей, крадец на НИК-ове, освен псувни, ругатни и простотии, друго можеш ли да напишеш или при теб горе няма никой? На всички във Фотума е ясно, че си един голям и определено завършен неграмотник! Спри да го доказваш ... ясно ни е кой си! Ай да ти е... май...., лек деня.

Днес четох тук за един друг убиец - на пътя ! Две жертви - майка и дъщеря усъден на 2 години и 8 месеца (ако не греша), вярно , че турски гражданин а нашенеца на 18 години за едно убийство?!?!?!!?

има значение дали е предумишлено или не е

Съгласен съм , но да караш с превишена скорост и да изпреварваш на забренен участък - дали не умишлено?Сигурно всичко е станал случайно - и превишаването на скоростта( мисля , че Тойота имаха такъв проблем- самоускоряване, но пък той с Ауди), и изпреварването- сигурно е била на явтопилот?

Айде пак тъпи коментари.МВР било виновно.Абе тъпунгери,охраната е от Съдебна охрана.Тия ги създадоха да пазят престъпниците съдии.Що се заблуждавате ,че някой го боли оная работа за това което вие мислите.

Не сте ли жестоки? Убил 20 годишен, хлапе още...Други убиват и взимат по 3-4 лета, па той е вече 15 години в тъмницата...Сигурно е било бедно момче и без връзки.

Очевидно затворническата система го е третирала вече като по-безопасен от кротък луд.Съвсем скоро са щели и да го пуснат изобщо ,та въпроса ми е защо сега обевяват ,че е избягал опасен затворник?Утре така или иначе той можеше да ни стане новия съсед за който ние да не знаем нищо за миналото му .

Ами и аз да запитам,а в ескорта имало ли е полицаи или се пише ескорт, да не се пише че никой не го е пазел, а всичко е било на мъжка дума, че "...еее ще се прибера бе!"????

Голяма работа ,ще се отиде на гости на съдията и на неговата дъщеря ще преспи и ще се върне !

От този случай лъха на зверски професионализъм.

Какво е това "транспортиране", бе? Вериги с топуз на краката и ръцете докато го местят!

тои е потенгялно опасе дарявата и полицаите неси гледат работата а протестират за по големи заплати нали ? ... :) малумници гадни милиционе

Като гледам описанието му явно е отишъл на зъболекар.

Айде сега и ако познаете, защо е нямал предни зъби :-)

Какъв затвор е това, където престъпниците се разхождат с един надзирател в близост до междублоковото пространство?! Няма държава, няма институции, нито мотивация, нито нищо! И МВР какво очаква сега - гражданите ли да го ловят тоя особено опасен престъпник, озлобен и озверял след толкова години в затвора?! Те за какво взимат заплати, пари за дрехи, за храна и какво ли не друго, командировъчни, ако ги пратят в друг град да се разхождат, по 20 заплати накрая - за "тежката служба" с разходките?!

Как може такъв изрод да се пуска извън килията и то без белезници?! Добре,че не е убил и полицая,глупаци такива

Убйство и затворническото общежитие от открит тип ?????

Бил е на лек режим.Грижил се е за кучетата в общежитието на затвора.В затвора влиза през 2005 год-новини от в-к Марица.Напоследък нали смениха доста от МВР?В Сирия-Сирийският писател Еид Аяд Михаил разказва за чудовището ИДИЛ.Това чудовище тръгва от американските затвори Абугрей,Гуантанамо.Първите лидери на ИДИЛ,всички са били там.И тук започва театъра,когато са били освободени.Всичките те са станали лидери на терористични групировки на ИД.Абсурд някакъв този затворник да избяга от затвора.

Алооо, и този ли ние го пуснахме ???

съдебната система вреди ,озлобява хората. имаме нужда от по-човечни мерки.

Като е опасен убиец не е ли бил с белезници? Конвоиращият с прашка или лък е бил, та не е могъл да го спре? За какво носят тези пищови, да гърмят на сватба ли? Малей на какви плащаме тлъсти заплати и им съчустваме, че ботинките им били такива, че дрехите им били онакива, че храна, че пари не стигали? Бадева парите ни харчите!

С 18 г. присъда ? Конвоиран по тъмна доба само един надзирател ? Глупаво, смешно и жалко. Освен ако някой не е спечелил добри парични знаци" !:)))) Родната полиция ни пази...:)

Тази история е доста мътна, защо ще бяга, когато му остава толкова малко, а рискува още три години

Този човек не е избягал, а си е тръгнал. Той е излежал почти цялата си присъда. Сега, както се казва, други да легнат на неговото място.

ужас...

не е избягал, а е бил пуснат да избяга.

питам се какви са ни правилата щом един надзирател води убиец с 18 годишна присъда като вол на паша. тия хора акъл имат ли?

а аз се питам какви са тия затворнически общежития от открит тип...

Тома Ендрев е изчезнал, докато го водели пеша от ТПО "Хеброс" към централната сграда на затвора. Преместването е станало във вторник вечерта, като не е използван специализиран превоз, което е драстично нарушение на правилата. Другият допуснат произвол е, че затворникът е воден без белезници.

ЩО ЩЕ БЯГА НА КРАЯ НА ПРИСЪДАТА СИ ??? ... ИЗКАРАЛ Я ПОЧТИ ДОКРАЙ ?

Егати и надзирателя - води опасен убиец в тъмното и нещо за белезници не е ли чувал?

Тази снимка не е на 32 годишен човек!

Всичко е в реда на нещата. Дойде ли БСП на власт първата им работа е да пуснат своите кадри от затвора и да организират престъпни банди за терор на населението

Ясно е че. Са му помогнали

Добре, че сте сложили снимка на затвора. А на избягалия убиец..? Въобще влагате ли някаква мисъл в нещата които публикувате?

Тук основният въпрос е:КОЛКО и НА КОГО.Без коментар,нали?

Kакви полицаи, имаме само??? Bързан с белезници им избягал??!!;)) Cега, да отиват "мълчаливо да пушат" и стачкуват, за по големи заплати, за 20 заплати, при по, ранното им пенсиониране и ред други бонуси??!! плащай народе, "милиционерите" ще ви пазят!! Cмях, ама Cмях!!;))

А ако полицай леко бутне някой тогава всички викате високо " Как може....." А ако не сте запознати с новия закон приет тихом-мълком спуснат от ЕС затворниците имат неограничени права, а надзирателите нямат право даже да им се скарат

И това като се спазва, не думай. Сигурен съм, че дума накриво не им казват, да не говорим за друго, направо да ти е кеф.

Bиж ся, "гост", тук не става дума за "някой леко бутнат", а за осъден за жестоко убийство, акo, си грамотен, прочети още веднъж,... иначе ,другото което си писал е загуба навреме, "някой", да го чете!! Cлабичко, ти е коментарчето!!;))

Гати случая та тия глупаци без белезници ли са го конвоирали и само един ли е бил конвоиращия. И защо не е стрелял на поражение, щом онзи го е духнал.

Аз

Мухахаха: "Тома Ендрев се скарал с хазяина си, намушкал го с нож, а после се опитал да укрие трупа, разчленявайки го на парчета. После хвърлил останките в чувал през терасата от шестия етаж, слязъл долу, затрупал го с камъни и се прибрал." Ашкоолсун, беее... Тарантиноооо... Спиш ли, блейш ли...

Ревем да ни вдигате заплатите, но ние сме си едни прости некадърници, които я вършат като кучето на нивата!

Избягал с белезници на ръцете... Защо ми напомня историята в Перник преди няколко години? Нали и там един с белезници на ръцете, успя да отвори каса, да извади пистолет, да го зареди и да се гръмне в присъствието на полицаите. Чудеса, чудеса ....

Разбира се, че не е избягал с белезниците. Свалили са му ги преди това.

навсякъде в Бг всичко е през г.з! Жесток убиец бил конвоиран от един човек, който е дебил... вероятно е със шкембак, та не може да се затича и да хване един беглец, окован с белезници...

Голяма смешка, как така се бяга и не може никой нито да го стигне, нито да го намери? А ние как да се пазим от него и как да го познаем?

с белезници е.

Толкова страшен а конвоя е от един надзирател.

А защо не дадете снимка, за да може ако го види някой, да се обади в полицията? Новината единствено всява страх, но не помага с нищо за залавянето му.

Ами ония убиец в Кремъл, когато ще влиза във затвора ?? Изби десетки хиляди сирийци и стотици рашки, но още е на свобода и се кани да трепе отново

Ти май не си съвсем вред. Дори Тръмп каза, че много убийци има около нас. Учудвам се на хора с претенции за интелигентност, гледат от едната страна на нещата. Тъпчи се там с канадски долари и млъквай.

прозд гербер,боико има повече убииства от времето когато е бил рекетиор и наемен убиец

А питомците на някой близкоизточни монархии и задокиански клики колко деца избиха и хора,а? И то методично и садистично чрез рязане на глави взривяване масови разстрели,кланици,разчленявания и прочие....без да подбират пол,религия и прочие....няма ли да се кротните парите свършиха вашия господар го е подгонил бачо Тръмпича и ще го размаже.....аде скрийте се в тролските си дупки...

Наистина ли сме изнесли такива дебили като тебе в Канада или си стоиш в някоя панелка по нашите ширини?

А ония в Белия Дом, дето избиха няколкостотин хиляди иракчани и афганистанци? По официални данни? Тях кво ги правим бе, "канадеца", дето по някакви незнайни причини киснеш в български сайт.

Половината от "личностите",които са коментирали тук,са за затвора...съдейки по правописа им.Но под строг тъмничен режим,а не в общежитие от отворен тип.Хау!

Колеги не се хабете да обяснявате на дебил във висша степен-напсувайте го тежко и си карайте работата

дебил, тук сега се пише за резила в България. Сбъркал си кино салона

Излежал е 14 години, оставали са му още 4, за какво е хукнал ? Може би е нямало (о) там.

Тоя убиец за пореден път показва колко е прост. Най-вероятно ще го хванат, ще си изкара цялата присъда от 18г (вместо да го пуснат малко по-рано) и ще му добавят още 3г. Общо взето за 1-2 седмици свобода в укритие ще спечели 6-7г пандиз. Вероятно са му дали право да работи след като е отлежал първите 10г.

Абе в такива случаи министърът подава оставка. Ама у нас това няма да се случи.

И къде ги видя и чу тези случаи? Кой министър по света е дал оставка за подобно нещо? Май сънуваш небивалици!!! Събуди се, че са ти отвити краката и ще настинеш! ;-)

БСП изкараха Чоков, че избори идват. Тоя сигурно за друг район ще отговаря.

A дано намери борисов по бързо и да си изпълни задачата,ще пуснем на свобода веднага.C уважение:BBC

адски ме кефи това, че е избягал ВНЕЗАПНО. Представям си, че полисмените се надяват някой като тръгне да бяга първо си чете молитвата, след това включва на първа и ако не иде влак прави първите неумели стъпки към свободата. Дъл пък не му е помогнато с внезапността. Жалка работа, ама дано някой не попадне внезапно на ножа му.

някой тъпак да се сети да сложи снимка?