Патриарх Кирил се срещна с Плевнелиев, Борисов и Цачева

Президентът Росен Плевнелиев, председателят на Народното събрание Цецка Цачева и премиерът Бойко Борисов се срещнаха с руския патриарх Кирил, който е на тридневно посещение в България.

Обратно в новината

Коментари - Патриарх Кирил се срещна с Плевнелиев, Борисов и Цачева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какав ли чин има този "патрярх" в кгб? от снимката се вижда, че бб е тварде сервилен кам началника си. а каде е полковник марксим и неговата банда от дс агенти. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

рускя патраварх се е дегазирал като ку клукс клан активист?случаино ли? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

религиозния началник на руското кгб инспектира и разследва балгарското дс за отказа от "белене"

Защо ли идва???

Идва , защото Русия се надига, а това става с експанзия в материален и духовен аспект. Сега се извършва преброяването на оцелелите православни християни и готовността им да придобият отново ролята на пазители на старите и утвърдени християнски ценности. Русия вече разбра, че не може да си велик като игнорираш или направляваш изкуствено духовната енергия на хората. В задаващата се катастрофална криза на ценностите, ще оцелее този които формулира най-точно уравнението на баланс между духовното и материалното, останалите ще се разпадната отново на "племена".

Театър!