МВР пусна снимка на избягалия затворник

МВР публикува снимка на затворника, който вчера е избягал след работа от външен неохраняем обект в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - МВР пусна снимка на избягалия затворник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега, който го е пуснал този мърсол да бъде на свободен режим и да ходи навън да бачка,да влезе на неговото място !

Опааа. Точно завчера не беше ли някой от нашите управляващи заявил, че повече бягства нямало да има? Я да видим сега кой беше и каква отговорност ще поеме за лъжата си, или некомпетентността си, или неадекватността си, или на каквато там база така лошо се разминава с реалността в държавата, докато е на управленската си позиция?

повече бягства нямало да има Това показва за пореден път , че Цедка и сие не знаят в кой свят живеят

че то това бягство ли е? Щъкал си свободно, запил се е някъде, ще се върне момчето, като изтрезнее.

НИКАКВИ ОСТАВКИ! НОРМАЛНО Е ДА СЕ БЯГА;) РАЯТА ТРЯБВА ДА СЕ ИНТЕРЕСУВА САМО ОТ ПРОБЛЕМИТЕ НА МЕЙЗЕР И ДА МЪЛЧИ!

При присъда от една година затвор да избяга, значи много са зле нещата.

Нещата ще се влошават защото закона за изпълнение на наказанията става все по-либерален и по-неадекватен.

и безхаберната Цецка, и заместника й, който вчера обеща, че повече бягства нямало да има, да си подават оставките, а Боко не да се прави на ощипан, ами да ги приема

Държава в която полицаите и надзирателите не стрелят, пожарникарите не гасят, армия няма, и никой не си мърда пръста без да му е платено под масата - лекари, полицаи, чиновници, политици. Добре дошли в 21 век.

не искам да виждам снимките на избягали затворници, аз не съм им отворила вратите на затвора, искам да виждам оставки на хора, които не знаят къде се намират и не се научиха защо получават заплати 10 пъти поне по-високи от моята и не се грижат за моята сигурност, благодарение на тях аз не спя спокойно и се тревожа,като всеки нормален човек в държавата с тази разлика,че и аз плащам за охраната на властта, а мен никой не ме охранява и вероятно не ме броят за човек, сигурно не забелязват обикновените хора в държавата,с нетърпение очаквам да подадат най-сетне оставки, щото и препоръките на ЕС още не са изпълнени и затова веднага,ама веднага да подават оставки анблок и без шменти-капели с болнични и подобни от сорта,че премиера не им е поискал такива,нека да го изпреварят и да тичат с оставките

ли милиционерите ще искат високи заплати?

Има си отговорни за такива бягства хора. Точно в деня на бягството един зам. министър заяви, че повече бягства няма да има. Изгонен ли е вече? Предполагам, че сам няма да си отиде.

Лъжеца е в услуга на престъпниците.

А бе тоя ми мяза на Доналд Тръмп!

Нали вчера заместник на Цачева се изказа , че няма да има повече бягства. Сигурно е имал предвид само от Софийския затвор или мноооого се е объркал като началничката си.

Този е ...,,Космонавтът,,! Отива да празнува Деня на авиацията и космонавтиката.

Убавец

Малеее па тоя е на 1 шише метадон бе. Тоя затвор с жив плет ли е ограден ? Сигуно надзирателите са били кьор-кютук пияни щом не са забелязали тва зомби, по изкривен и от оня лудия с колелото от Бягство от затвора

Пишещите мнения и коментари по- надолу трябва да знаят че разни Олигофрени станали Полицаи с Подкупи четат всичко което се пише, и макар че не са регистрирани никъде, пак може да дойдат да се заяждат за това че от твоето IP са писали коментар. Такава Цензура и Наглост НЕ е имало дори при Тодор Живков. А него го свалиха от власт за да има Свобода на Словото. Крадците- Предатели са влезли в Властта и четат и Подслушват цяла България, ако някой каже или пише мнения някъде да ги ИЗОБЛИЧИ.. Същите тия Предатели хранят чужденци-Нашественици и им правят лагери, а Българите спят по улиците и умират от глад.

затвори трябват бившите отряди на НКВД...една крачка в страни и се стреля..друг начин не виждам.

Пич, кажи им къде си да видим дали ще те намерят? Аз залагам 10 лв. че не им пука за теб.:)

Като не са пуснали обява във Фейсбук?

Издирва ония двамата, да им каже че отвън е по-зле.

Като гледам какъв умен поглед има ,мога само да си представя как гледат охранителите му.

ама кой ти говори за охранители, такива няма в щатното, има по 1 нещастник на етаж с който леля Цуца разговаря за заплатите и му каза,че неговата работа няма да стане, а Бай Х.й взе,че му даде зад гърба й, кви охранители, кви 5 лева, затворът е врата в полето, откъдето да минеш все е вярна и арно

Запил се е в някое кръчме и утре сабален ще се прибере.

Незнам защо му викате още "затвор"! Аз му казвам "ОТВОР", че там всичко си е като при нас. Всеки пие и нищо не плаща. Разликата е че при нас, трябва да си търсиш сам храната, а там я осигуряват по европейски стандарти. Много искат да влязат, ама само с връзки става.

Ха-ха, би звучало добре: "Софийският отвор".

тия започнаха да си правят масов майтап с "органите", пха-ха-ха. Да не земе сега да духне и някой цял сектор или затвор барабар с дюшеците и посудата? Баси резила.

Да не дезертират и началниците, мамка му!

Ще им пише във фейса.

Мен ме кефи , човека е фотогеничен...а МВР-то, може ли да публикува още снимки, ей така за добро настроение///

браво мен, радвам се, че все още в BG-to са останали хора с чувство за хумор

Как така "избягал"? Крил се е да не влезе в затвора, хванали го и го вкарали, а после го пратили на външен, неохраняван обект?!?!?!?! Нещо много смърди, ама якооо в системата на мама цуцка.

Кой беше казал , че повече бягства няма да има. От герберастията някакъв шмокльо трябва да беше.

Не е избягал а са му видяли сметката нарко босовете му май, май.... А?

Одрал е кожата на Кирил Добрев от БиеСиеПието ! И той трябваше да чука камъни в Бобов дол заради куфарите , ама нали си е връзкар .

Явно никой не пази затворниците, няма смисъл и от съд и от съдебна реформа. Да живее анархията!

Ей, докато не вдигнат заплатите на надзирателите, тия копелдаци ще изпуснат всичкия боклук от панделите!

Като вдигнат заплатите остава и да ги сменят с качествени хора...