Пенсионер се обеси на улица, жена скочи от МВР-болница

69-годишен мъж се е обесил на дърво в разделителната ивица между двете платна на ул. „Шипка“ в Пловдив. Жена пък скочи от 6-ия етаж на МВР-болница в София.

Обратно в новината

Коментари - Пенсионер се обеси на улица, жена скочи от МВР-болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РЕДБУЛ дава крилааааааа!

гарантирано от политическата шайка

хм, а борисов ни каза, че бил оптимист. но някак си не се разбра точно за какво.

БАТ БОЙКО И ТИ ОСТАРЯВАШ , ЗАМИСЛЯЛ ЛИ СИ СЕ ДАЛИ И НА ТЕБ НЯМА ДА ТИ СЕ СЛУЧИ НЕЩО ПОДОБНО , АМА НЕ ТИ СИ ИМАШ ПАРИЧКИ...

Пенсионерът се е самообесил защото не е могъл да понесе радостта от увеличението на пенсията му от 175 на 180 лв.

ние в Рашка водим класацията по самоубийства... това е страничният ефект от боярищник и харесване на Путkин

Какви новини са това уважаема редакция ? Това е ежедневието ни !

комунизмът продължава да убива в Бг , убива цялата държава, без правосъдие няма живот, но олигархията не иска правосъдие и реформи, в парламента вече всички са от своите, комунисти, жестоки и агресивни убийци

За тези самоубийства Банкянското говедо носи отговорност!Нищо не направи за пенсионерите и обикновените хора! А само увеличава данъци и такси!

Въобще от 27 години насам, говедата допрели се до властта с няколко броящи се на пръсти изключения са виновни също като него.

....това са плодовете на демонокрациiята !!!....а Bорисов ще се" отаркаля" с удоволствие ...както тои сам се хвалеше "стабилността е наи- важна " !...по 2 самоубииства средно на ден !!!...господин Bорисов ...

По едно средно село се самоубива на година, само тиквата се хили като невменяем по телевизора и обяснява колко сме добре!

Ако погледнем нещата откъм ,,евтаназията,, то ние сме на кяр, защото работим по почина .Направи си сам. !

заради тъпия пожарникар се бесят и палят хората,проклето да е банкянското чучело

Ербоканизъм

Ужас!Не съм допускал,че са толкова много.

Корни започна интригите отново и самообийствата не закъсняха.

Чупи се, бе ! Тези са ...планови.

Старо и изтъркано. Това е най-лесния начин да препереш дребна сума (1-2 милиона). Чантичката е била празна (кой малоунмик оставя няколко милиона на задната седалка на Бентли???), за сметка на това, младежът получава протокол за грабеж от МВР, с който после сумата минава за разход и не се дължат данъци. Ма МВР е представил документ за току-що теглени/сменени 1-2 милиона за 'нам-си-какво-си и готово. Париците са чисти като планинска водица и могат да бъдат харчени. Остава мастрафа от счупеното стъкло (което му заплаща застрахователя, пак на база протокола за грабеж) и по 100-на лева за онези, с чуковете. Старо.

Идеята е като навършат пенсионна възраст веднага да се самоубиват за да не вземат пенсии и да остане повече за лапане на депутатите!

НОИ търси нов Кашпировски, който да хипнотизира пенсионерите и ... да ги подтиква. .!

Отщяло им се от живота на хората. Разбираемо е. По-добре ужасен край, отколкото ужас без край.

Ами че то самоубийствата биле колкото автокатастрофите!

Требе да се увеличат глобите за самоубийците!

Не им давай идеи на дУпетатите че и без това се чудят откъде да смъкнат още една кожа от изстрадалия народ.

ДИРОВЕТЕ ОТ ДОСТА ВРЕМЕ,като не им е угоден на тях и на ГРОБ някой коментар или инфо,прибягват директно до изтриване на коментара! Основен похват- изчакват да мине малко време и Цензура или Изтриване! СЛУГИНАЖ,СЛУГИНАЖ! НА КОЙ ЛИ СЛУГУВАТ?!

Аз обаче преди да се обеся ще очистя тиквеника от Банкя,когото заблудените и тъпи гласоподаватели поставиха за 3-ти път на власт.

еее, ми в архивите трябва да постъпи само проверена и одобрена информация, вечерната смяна явно здраво бачка и оставя само богоугодните матрЯли. Чудя се защо не започнат направо като някои сайтове за рехлама продаващи някакви наколенки и чудотворни балсами - направо само да си пишат коментарите , само се хабим тука.. срещу единия тролски отбор за копейки и другия - за центове - има ли смисъл? Неее, няма.

Не става дума за самоубийство ! Значи , не се е обесил на дърво , а на джанка ! И не се е обесил а , е нещастен случай ! Качил се е на джанката , защото е искал да провери дали са узрели джанките , понеже бил гладен ! И се е подсигурил с въже , като се е вързал за врата , за да не падне ! Обаче е паднал !

-С голямо неудоволствие трябва да споделя с теб,Уотсън,че този разследващ полицейски комисар е по-глупав дори и от моя приятел Лестрейд,който не може да проумее тънкостите на моя дедуктивен метод.

70 годишен. Не всеки има този кураж. От тогава започват - протези, не може да яде, ставни болки - не може да се движи, храносмилателни проблеми, да не говорим за куп други неща които не може и не бива да прави - да пие, да пуши и пр. Отървал се ама защо прави съпричастни други хора да се наслаждават на гледката - поне да беше поставил шапка да събира пари за наследници.

С този твой акъл и до 70 няма да стигнеш.

че само психично болни се самоубиват, може да е бил здрав, но в момент на самоубийство мръдва яко.

ни учеха, а то беше отдавна, сега съм пенсионер, че самоубийци са психически болни хора и болни от неизличима болест, които нямат никаква надежда за оздравяване. Учехме, че се самоубиват и хора които не могат да избягат от закона, от страх от възмездие. Сега сигурно учат, че ГЕРБ е виновен за самоубийствата. Но пък защо в силно икономически страни като скандинавските има най много самоубийци - може би от злоупотреба с алкохол?

Като живее човек без Бог, така става

Е, щом си "учил" не са ли ти казали, че недостатъчното осветление води до такива работи.

Това е следствие на развития и победил комунизъм. Това е цената която народа ще плаща за след девето септемврийска касапница с фашистите в България. Много фашисти , много нещо ,та правителство, предприемачи ,търговци ,свещеници,учители и по-заможни,земеделци,средни земеделци, не съгласни и какви ли още не, работливи и будни хора. А самоубийствата преди девети бяха много повече,ама не се е водила такава статистика.ДА СЕ ВЪРНЕ КОМУНИЗМА И ЩАСТИЕТО ЩЕ НАСТЪПИ.

че и прост! Човек се самоубива не заради убавия си живот!

бе-е.

Защо винаги при ГЕРБ се самоубиват толкова много хора?

е по-луд и от този младеж изритал бабата. Но никой не пита как така този ще се беси на пътя. Няма ли деца и внуци, не помисли ли за бременни и хора с болни сърца- как приемат един висящ и поклащаш се труп на дърво.

оплюва САЩ талантливо и качествено, като не пропуска нищо пошло. Не съм бил там само се питам - и до Корнелия ще стигна, сега се питам защо най-много нобелови медалисти има САЩ, защо лъжат че икономически най-силната държава е САЩ. Значи синът на Корнелия учи в САЩ, синът на Първата дама и доведен такъв на президента и той там, а нашите тук - в училище да снимат чалга - за мен - порно.

Животът в България е АД! Нямам търпение да избягам.

Само не бягай в Япония или Русия че там очевидно е много по-голям ад след като са с 2-3 пъти повече самоубийци на глава от населението. Унгария и Швеция също избягвай и там ни превъзхождат в този показател.

"Брутния вътрешен продукт по паритета на покупателната способобност(БВПппс) на България през 1980 година е 0,310% от световния БВПппс, а днес е 0,105%. За същото това време показателите на Китай и Индия са следните: Китай 1980 година - 2.33%, Китай 2017 година - 18.3% Индия 1980 година - 3.04%, Индия 2017 година - 7.6% От 1980 година до днес нашата икономика се свива 3 пъти, а китайската и индийската се увеличава 7,85 пъти и 2,5 пъти. Това означава, че китайската и индийската икономика се увеличават 23,5 пъти и 7,5 пъти по-бързо спрямо българската икономика"

данните ти не са верни. за българя брутен вътрешен продукт на глава 1980 година е малко на з000 долара, а сега е малко под 8000 долара. wwwtradingeconomicscom/bulgaria/gdp-per-capita

хахаха ти ме уби! Хахахах 1. во тогава населението беше надхвърлило 8000000! Второ ако незнаеш тогава имаше Вътрешен и и външен брутен продукт! 3. Ако незнаеш имаше валутен лев който беше преводната валута. А той беше 95 -98 ст. за долар! Така че остави. А в брутния ти продукт влиза и оценката на изнесената не преработена суровина от мините за добив на цветни метали. Само където от тях нищоне влиза в българската хазна!

Ходи де живееш тогава в Куба, Индия или Китай, а Северна Корея ща те научат и да маршируваш!

Не само че лъжеш за България, а и спекулираш. През 1980 г населението е 6 милиарда, сега е 8 милиарда. Индия и Китай, гонят 3 милиарда или около 40% от населението на планетата. Икономиката ни сега прави 50 милиарда долара БВП, а през 1980 около 7 милиарда. Айде бегай у лево.

и как става тая работа сега нямаме нищо нито заводи, нито фабрики, нищо не изнасяме, а внасяме и имаме повечеот колкото тогава. БП продукт тогава бе сума то БВП и БВнП. Освен ако сметнем износа на необработените златни руди и износа на цветни метали за които България нищо не пулучава но се води че са произведени!

хората не обичат добрите новини... а и нали се учим на JUрналистика от запада ... ела и чети да видиш какво се сее по медиите на 1 страница !

та нали до вчера пенсионери хвърляха през ден хиляди левове от балконите ... какво става сега ... евреиски саит , евреиски новини ... пфу !

Какво ревете, нали минаха изборите, има ли смисъл да бълвате едни и същи кометари под всяка статия? Накрая старата песен, керванът си върви, като толкова искате да изразите мнение излезте на площада.

ние никога няма да излезем ... не сме унгарци !

А бе хора, не може ли да огледате на какво прлича сайта ви - един се обесил, друг скочил, трети стрелял по четвърти...Какво очаквате да се случва в една държава, в която хората непрекъснато са облъчвани с негативни до крайност "новини"?Това някакъв извратен експеримент ли е?Смятате, че има хора, които се радват на подобна информираност? Нима не ни е достатъчна парламентарната опозиция, която непрестанно истерясва и пищи, сякаш някой и плаща за това, на нея - добрата стара майчица,която с любов и грижи вече над сто години ни бута по нанадолнището?! Спрете се и се огледайте - сигурна съм ще забележите и обикновени хора,работещи, мислещи за децата си, за утрешния ден, верно угрижени, но не и суицидно настроени.

Не политиканствай поне тук.

Хората се побъркаха от радост по новото правителство!!!Голяма еуфория е настанала при Борисов 3!Какво ли ни чака при Борисов 4?!?

Един ден няма, през който да не се случи я убийство,я самоубийство. И всичко това е от хубав живот!

Геноцид. "...566 села у нас са с 0 или до 9 жители..."

Блажен е оня човек, който не отива в събранието на нечестивци, в пътя на грешници не стои и в сборището на развратители не седи, 2. а в закона на Господа е волята му, и върху Неговия закон той размишлява денем и нощем! 3. И ще бъде той като дърво, посадено край водни потоци, което дава плода си в свое време, и чийто лист не вехне; и във всичко, що върши, ще успее. 4. Не тъй са нечестивците, (не тъй;) но те са като прах, що вятърът измита (от земното лице). 5. Затова нечестивците не ще устоят на съда, и грешниците - в събранието на праведните. 6. Защото Господ знае пътя на праведните, а пътят на нечестивците ще погине.

Гробарите отново се върнаха на власт и самоубийствата отново започнаха?Каква точна статистика! -"Пикът на самоубийствата у нас е бил през 2011 и 2012 г., когато са се самоубили съответно 800 и 811 души, отчитат експерти от Националния център по опазване на общественото здраве и анализи." -"В България през 2014 година са се самоубили общо 731 души, което прави средно по 2 самоубийства на ден"

Някой още да не е разбрал, че живеем във време на разпад на всичко!? Като се почне от ценностите, тоталното изкривяване на истината и налагане на ненормалното за нормално? времето на ариман и неговите слуги...

Бог пази тези, които живеят по неговите закони Пробвай

вервай ми това са големи глупости! По-точно си внушаваш! Има много хора които нито са лъгали, работили са цял живот, блъска ли са и накрая получават за подарък само мъки. Остави няма кого да излъжеш! А лафа за рая е за бедните хора да имат надежда иначе масово ще се самоубием!

Цитат: "Има само една сила, от която злото панически бяга: нравственото съзнание! То просто го изгаря като свиреп, разяждащ огън! А срещу Ариман можем да се борим само със здрава разсъдъчна способност. Ариман с ужас бяга от нещо много просто: от здравата разсъдъчна способност, която развиваме в хода на инкарнацията; общо взето, нищо друго не буди у него толкова дълбоко отвращение, както здравото развитие на нашето Азово съзнание. Неописуем ужас разтърсва Ариман в мига, когато той се сблъска с нея, защото тя е нещо съвършено непознато, съвършено чуждо за него..." Край на цитата!

България се е превърнала на една стара, изнемощяла и болна старица, нежелана от никой друг, освен от кърлежите, които й пият кръвчицата !! На много от нас бушоните вече са прегрели. ТАЗИ СТАТИСТИКА ТРЯБВА ДА СЕ РАЗИСКВА В ОБЩЕСТВОТО НИ. УСПОРЕДНО С МАСОВОТО ОБЕДНЯВАНЕ РАСТАТ И СЛУЧАИТЕ НА САМОУБИЙСТВАТА. ОТ ПРЕКОМЕРНИЯ СТРЕС И НАГНЕТЕНО ОЗЛОБЯВАНЕ ЗАЧЕСТИХА И КАТАСТРОФИТЕ !! ТОВА СА ПРИЧИНИТЕ И ЗА АГРЕСИЯТА В УЧИЛИЩАТА !! БЕДНОСТТА И ПРОБЛЕМИТЕ У ДОМА СЕ ПРЕНАСЯТ МНОГО ЛЕСНО В АГРЕСИЯ НАВЪН !!

Точно казано

Защо давате статистика за 2014 г. Дайте за 2016 и статистика за месеците дотук от 2017г. СТАТИСТИКА- СТАГМИСТИКА!

Това е вашето бъдеще! страхливци! всек гледате чуждата паница, все комшията да е зле, все ви е страх да протестирате. Вие сте Държава без мъже, а мъжете са ви голями Пки, жените бачкат и работят повече и са по мъже от мъжете. Прост народ , слаба държава, предпочитате да си теглите куршума вместо да умрете борейки се. Мазохости, все едно и също кръдливо племе , и за сладките му приказки гласувате, толкова сте ефтини!

За жалост,може и да си прав,но по принцип това няма нищо общо с религията.

Ти пак къде прочете нещо за религията?

Ама ти се иска да се върнеш в България нали ибрикчия смотан?

дано поне са били фенове на БСП!

ВСЕ ПРИ "ДЕМОКРАТИЧНОТО"УПРАВЛЕНИЕ НА ФЕОДАЛА!!!

Винаги е така с феодалите. Ето в Русия където крепостничеството и олигархията са основа на държавата самоубийствата са национална трагедия и са на първо място в Европа и далече преди нас.

през 2016а самоубииствата в русия са спаднали със 7.2% или 15.4 на 100 000 наи-ниското ниво от 54 години насам. а в евроатлантическа българия са 11.2.

Аха,значи у нас са евроатлантически самоубийства!

Засега се самоубиват по по-традиционни начини. Когато започнат да се палят, значи е време вече Тиквата да си ходи! Защото този филм сме го гледали вече!