Детето със съмнения за морбили в Пловдив е изолирано

Двегодишното дете от пловдивския квартал "Столипиново", което е със съмнения за морбили, е изолирано, но има опасност от разпространение на заразното заболяване

Обратно в новината

Коментари - Детето със съмнения за морбили в Пловдив е изолирано | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Медицинската мафия изолира две годишни деца като опасни престъпници. Докъде ли ще се стигне с тиранията?

Канадският автор на бестселъра "Медицинската мафия" д-р Гилен Ланкто заяви: "Здравните власти продължават да спят. Ваксинациите се оказаха истинско бедствие за имунната система. Те в действителност причиняват маса болести. Ние действително променяме нашия генетичен код чрез ваксинациите ... Само след 10 години всички ще разберат, че най-голямото престъпление срещу човечеството бяха ваксинациите." След едно обширно проучване на медицинската литература по въпроса за ваксинациите д-р ВиераШайбнер заключава, че "липсват каквито и да било доказателства за способността на ваксинациите да предпазват от някакви болести. Точно обратното, налице е изобилие от доказателства, че те предизвикват сериозни странични ефекти." Това изглежда доста радикална позиция, но тя никак не е неоснователна. Безкрайното отричане на доказателствата срещу ваксините само увековечава "митовете" и техните негативни последици за нашите деца и общество. Очевидно належаща е необходимостта от настойчиви и обстоятелствени научни изследвания, но при липсата на такива имунизационните програми продължават да се разширяват. Печалбите на производителите на ваксини са гарантирани, но никой така и не поема отговорност за отрицателните ефекти от тях, което вече буди силно подозрение. Това е особено тъжно, като се има предвид, че има толкова безопасни, ефективни и достъпни алтернативи.

Такива епидемии са нещо съвсем нормално! Като ги няма, вместо тях идват аутизъм, ракови заболявания, диабет и какво ли не гадости! Последните три десетилетия има истинска епидемия на аутизъм, диабет и ракови заболявания сред децата!

Напълно сте прави! Друго основно следствие са в най-добрия случай алергия, а в доста от случаите се получават автоимунни заболявания, бронхиална астма.

Получих хашимото месеци след като се реимунизирах за тиф, дифтерит, тетанус.

Погледнах в интернет статистиката и в Обединеното кралство, сиреч Англия: умират от морбилито точно ваксинираните, а тези, които не са, боледуват много леко.

При последната масова ваксинация в Англия загинаха над 27000 души, от тогава там няма масови ваксинирания.

Защо ли оставам с впечатлението, че статията е поръчкова, както и коментарите към нея. Явно целта им е да пропагандират ваксините и да подведат мислещите и знаещите!

Защо ли оставам с впечатлението, че статията е поръчкова, както и коментарите към нея. Явно целта им е да пропагандират ваксините и да подведат мислещите и знаещите!

На мен лекар ми е казвал че ако се мажат морбилите с ментолов спирт се намалява заразата. Но трябва да се прави често и всеки морбил със отделно памуче, напоено в спирт. Ментоловият спирт убива вируса.

Ментоловия спирт облекчава сърбежа. Нищо друго. Вируса се разпространява като аерозоли и това по никакъв начин няма да го спре.

Вируса сам в околната среда не може да съществува, виж ако е в органичен носител като бактерия например - може.

Боже, Боже! Едва сега узнах, че вирусите се трепят със спирт и то по указание на лекар. Явно у нас има много умни и знаещи лекари според Пенка.

Моргилито не е шега работа, мисля че се пречинява от вирус и се лепва от кучета, гълъби и други диви животни. Имаше едно дете в нашия край болно от шарилка (така го наричаме тук моргилито) и го бяха изолирали и му даваха някакви билки, но много мъчно се оправи. Така че трябва да се пазят децата от акота на животни и от всякаква мърсотия която може да гъмжи от моргили.

А пък в нашия край на шарката й викаме рувьола. Сега за пръв път я чувам тази дума морбили.

колко си проста или?

Баба Цоцолана се прави на интересна.

Мисля, че цъганите имат толкова силен имунитет, че въобще не боледуват.

За циганите е ясно,да видим как ще се представят невакксинирание българи.

Според статистиката от последната епидемия - около 2 пъти по-добре от ваксинираните такива.

В такъв пренаселен квартал, опасността от епидемия е сериозна.

Хайде, отново на компютъра. Сега вече има починали, и няколко хиляди заразени. Пандемия е!!!!