Издирват избягал затворник в Пловдив

Пловдивската полиция издирва 42-годишен затворник, който вчера е избягал по време на работа от външен неохраняем обект.

Обратно в новината

Коментари - Издирват избягал затворник в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Издирват избягал затворник в Пловдив. ЦИГАНИН !

За мястото на Цецка и чистачка ще се справи по-добре,особенно,ако и с РЕДОВНО висше от времето на соца ( каквито най-често са чистачките в последното ни ,,демократично"време),НО....какво да я правим Цеца,като и за калпав х*й не става за работа?

Драги ми съфорумци, а спомняте ли си вчерашното изказване на заместни-министъра на правосъдието, цитирам"ПОВЕЧЕ БЯГСТВА ОТ ЗАТВОРИТЕ НЯМА ДА ИМА"Срам, срам и позор не само за правосъдния министър, пуцаджийката от Плевен а и за нейния патрон -ВИНЕТУ, БОЖЕСТВЕНИ, СЛЪНЦЕНОСНИИ.Вчера бях радостен и щастлив щото г-жа Цачева най-сетне намери истинско държавническо решение на проблема - да бъдат уволнени всички надзиратели и на тяхно място да се назначават чистачки с конкурс, щото само така се управлява държава, нооооо днес отново съм тъжен.

сутринта поредния топ идиот ни убеждаваше че повече бягства няма да има

" Няма да има повече бягства!" Сутринта - интервю, след обед -бягство! Следва питане: кога ще има оставки?!

не е избягал от затвора, щото не е бил в затвора! работил е на външен обект, и не се е прибрал в общежитие хеброс! ако си беше заключен в затвора, както се полага на затворник, нямаше сега да го търсят!

да тича да ги хваща.Н е да гледа намусена и да се прави ,че нещо върши.

Никъде не видях снимки на затворника Георги Т., по- известен като Жоро Манджата, но видях в новинарски сайтове, че и друг път е бягал от затвора. Все някой ще го разпознае, ако навсякъде в нета има негови снимки, а така няма никаква полза от новината.

хванаха си пътя, кой през главния портал, кой въобще бил навънка. Затворник да си в днешно време, ей!

Че той си е бил като у дома, с тая разлика, че не е плащал сметки и не е чакал кефа на жена си, та да му сготви и изпере. Ходил си е свободно на работа и ако иска ще се прибере, ако не иска пък няма! Ми не се е върнал. Чудя се само защо ги пишат "затворници".

Наистина е изумително как още всички протестират... а на избори винаги гласовете са за ББ Но затова се грижите самите ВИЕ простия български народ. Прост човек лесно се управлява

цецка и радев да си събират парцалките и дим да ги няма в министерствата. България стана за посмешище с тези немощни министри и бягства на затворници.

Цецкеее, още ли мислиш откъде да вземеш парички да им вдигнеш заплатките на горкинките охранители на затворите?! Срам! Не е решил някой затворник, не си е тръгнал от килията! За какво изобщо вземат пари служителите на ГД "ИН" и ГД "Охрана"?! И още - питам как да си намеря работа там, защото има възрастови ограничения, връзкарство и още какво ли не, не е лесно да се вреди човек!

По 20 парчока чакат за местенце там - нищо че любимия им вой е "не достигат хора!". Сложи им и другите благинки и спирай да ги жалиш!;) Пък ако наистина им е чак толкова тежко - и в реалния бизнес реват за кадри, да се пробват!

В България много трудно се влиза в затвора, а лесно се излиза от него.

Ние ги хващаме, те се пускат;))

да си днеска в България! Може и туристическа реклама да си турим, напр. "Добре дошли в затвор "Широко отворени врати".

Статията:"Пловдивската полиция издирва 42-годишен затворник, който вчера е избягал по време на работа от ВЪНШЕН НЕОХРАНЯЕМ обект." Е, то нали точно това е било целта. Да избяга. Иначе защо ще излежава присъдата не в самия затвор, а във външно общежитие и ще работи в неохраняем обект. Просто от правосъдната система (съдии, прокурори) и затворническите власти са искали да му дадат възможност да избяга. И той се е възползвал от предоставената му възможност. Няма нищо случайно тук. Има помагачество и умишлено създадени улеснения за бягството.

Не се ли усещате, че властта пуска по някой затворник за да затвори устата на протестиращите надзиратели!

09:00 11.04.2018г. Заместник-министърът на правосъдието проф. Николай Проданов заяви, че в цялата система на затворите липсват 700 души персонал, както и техника за охрана. Въпреки това обаче, той бе категоричен в студиото на Нова телевизия, че повече бягства от затворите няма да има.

Е да де от затвора. Само, че този не е бил в затвора в неохраняем обект на работа.

Цецка Цачева ПРЕЗИДЕНТ, ПРЕЗИДЕНТ ....

Вчера или онзи ден заглавие на статия беше "Няма да има повече бягства от затворите" ... Тоя явно не е чел статията ...

Оппааа, от днес сутринта било: Заместник на Цачева: Няма да има повече бягства Е простено му е на човека значи, днес не е чел новините.

Dobromir Dimitrow

Ама то тоя ВЧЕРА е избягал, бре, четете :):):)

Аййй,кво става бе,то не остана затворник по затворите,МВР голямодирене му Фърля, а надзирателите,голямо пускане

А леля цецка продължава да е министър!?

Защо да не е? На следващите избори, понеже народонаселението отново ан блок ще гласува за ГЕРБ, пак ще е министър. Но ще я сложат в друго министерство. Може на образованието, колко му е. Или на външните работи. мегдан има.

Там нямат ли дежурна чистачка?

Е там чистачки нямат ли си? Егати как са орязали тоя бюджет!

Трябва да направят отряд за бързо реагиране от чистачки

Значи поговорката "ние ги хващаме, те ги пускат" се промени. Сега е "ние ги хващаме, те бягат" :):):)

Пак ли бе? Баси!

Абе какви са тия затворници които излежават присъдата си на свобода?

Един идиот тази сутрин каза, че повече избягали затворници няма да има !!