Шофьорът от Катуница: Не усетих да блъскам човек, не познавам Цар Киро

Съжалявам за това младо момче и за себе си съжалявам, заяви днес пред Пловдивския окръжен съд задържаният за убийството на 19-годишния Ангел Петров от Катуница – Симеон Йосифов. Магистратите го оставиха за постоянно в ареста.

Обратно в новината

Коментари - Шофьорът от Катуница: Не усетих да блъскам човек, не познавам Цар Киро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както се твърди от свидетелите на място, че този не е шофьора изглежда нормално да не е усетил нищо този въшльо....тука възниква въпроса КЪДЕ Е ИСТИНСКИЯ ИЗВЪРШИТЕЛ?

Наглото адвокатче явно мисли , хората за абсолютни балъци . И как докато караш ще видиш космите отвън по колата ? Само тази глупост е достатъчна за да се смята , че адвокатчето се подиграва с всички . А това дали този е извършителят или някой друг , да каже бащата на момчето. Нали той е казвал на шофьора да спре ?

вкаражте и аркадача мъ, иван костов. а не са ли от сачтят етнос *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Toзи изрод убиеца. това подобие на човек заедно с цялото му семейство трябва да бъдат съдени от българското населението на Катунеца и да бъдат убити камъни на публично място. Само тогава ще има възмездие. Смърт на такива подобие. Те нямат място в този свят.Също и подстрекателите.

Не искам да се правя на много умна,но едно време един на6 министар -Ляп4ев бе6е казал,,Со кротце, со благо и со малко киутек",е до сега с циганите все бе6е -со благо и ни6то,а сега да се пробва и с малко от последното. Стига толерантност. Стига криво разбрана цивилизация.

Я по-добре си кажи, ти ли беше зад волана или не?!

Бащата много добре знае кой е извършителя.Защо мълчи като вече се каза ,че това не е истинския извършител.Как му затвориха устата.Този ли е внук на мангала Киро?Почивай в мир Ангелчо!В тази държава - важи"Бог високо цар далеко"

ТОЗИ ВЪОБЩЕ ИМА ЛИ ШОФ.КНИЖКА и ако да кой му я е дал...? КОЙ МУ ПЛАЩА АДВОКАТА, 100% е онзи непознатият Киро РАШКОВ..? А И БЕЗ ШОФ.КНИЖКА СЕ УСЕЩА КАТО ПРЕГАЗИШ ДОРИ ШИШЕ, А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ГОЛЯМ ЧОВЕК....НА БЕСИЛОТО ТАКИВА ЖЕСТОКИ УБИЙЦИ..!!!

Тоя човек със сигурност не е истинският извършител. Подменен и подмамен е. Прокурорите кьорави ли са?? Не вярвам да има РЕДОВНА шофьорска книжка. Нарисували са му я преди да го предадт на полициятя.

Този тип не е шофьора на буса. Истинският убиец е бил подменен в Турция за няколко часа. Сега ще гръбне поредната бомба в съда, когато този идиот каже, че не той, а друг. И тогава нашия гаваз Борисооглу ще трябва пак да се крие по шосетата с лентички...

Истината е тая: шофьорът, убил Ангел и другият шофьор, който е минавал с кола през хората и през полицията (ранени полицаи!), и двамата шофьори са били нахъсани да газят и да убиват с колите. Една и съща стръв, едни и същи безмилостни действия с видима цел убийство. Колите са се въртели като хищници и са причаквали Ангел. Убил го е само единият шофьор, но е можел да бъде и другият. И двамата шофьори са млади и агресивни хора. Добре. Мога да повярвам, че тоя от снимката е агресивен. Нека го изследват полицейски психолози за агресия. И хората от Катуница (ако искат справедливост и ако искат повече да няма страх и дерибейство) да кажат това ли е убиецът - тоя от снимката. Двама нахъсани да убиват с колите си и единият убива Ангел, въпреки виковете на бащата: "Спри!" Което говори за поръчково убийство. Кой в Катуница има възможност и пари, за да поръча убийство?

Забележи само репликата на гадния убиец цитирана от левашкия му адвокат-''помислил че е сгазил куче''!Ужас.За него това дете е куче!!! Смъртно наказание за изрода!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Защо се възмущаваш, че е казал така. Явно гледа от Боко Тиквата, който по същия начин се изказа за народа.

Някой знае ли къде живее Левашки.

Левашки. Запомнете добре това име. От днес влиза в дългия ми списък и даже успя да влезе в топ 10.

Гадина МРЪСНА!!!!!!!!!!!!! Не бил разбрал, че мачка човек!!!!!!!!!! Ако и този не го осъдят - И АЗ ИЗЛИЗАМ НА ПРОТЕСТИ!!!!!

Протестира се сега. Това дело ще се влачи години, а примиерът ни обеща, че всичко ще сме забравили след 20 дни.

Да ама НЕ!НЯМА да забравим! Борисов така си мисли!!!ЩЕ ЗАБРАВЯТ ТЕ-ГОЛЕМИТЕ ПОЛИТИЦИ НА СКАПАНАТА НИ ДЪРЖАВА.НИКОГА НЯМА ОСЪДЕНИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТАКИВА КАТО ТЯХ.

Този ли е шофиорът сгазил момчето или оня си живее в Турция вече, а този е собственикът на колата, с която е сгазено момчето? Отговорете преди старият човек да е бил малтретиран!

НА ГРАНИЦАТА НЕ ЗНАЯТ ЛИ КОЙ Е НАПУСНАЛ СТРАНАТА ЧАС СЛЕД УБИЙСТВОТО?

И аз силно се съмнявам че този е бил шофьора. Трябва да се прегледат всички възможни записи от видеокамери.

няма ли булгарската дързава да се сети и да промени социланата си политика. ето едина много интересна идеа - няма вече соцялни помощи а данъчни облекченя. така тези които не работят нимат облекченя. така облекченята ще са за булгарските родители с деца. така и циганите ще спрат да цоцат дързавата и смучат парите на данъкоплаците. в момента работещите булгари подпомагат размнозаването на циганите. каква демокраця. накрая ще се питаме защо броят на циганите расте. ами то сами си го правим. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не съм бил на мястото на инцидента но като гледам тази снимка това не ми прилича на убиеца, това е някой гольо който е задлъжнял на Киро и сега си изкупува дълга , според мен истинския убиец е някой от близкия кръг на фамилията на циганина и сега ще го прикрият.

Ей тия мангали са големи артисти! Като ги хванат са най-честните, най-работливите, така ревът и са правят, че човек който не го е виждал това ще им повярва.

Разбира се, че не си усетил и не знаеш, защото е бил друг шофьорът.

не мислиме , че изгоря заради циганина КОСТОВ , същият който продаде КРЕМИКОВЦИ на друг циганин негов другар за 1 долар , и положи основите на циганската държава

Боже мой, Тоя левашки, наистина си заслужава фамилията. За тоя изро шофьора линч, бе каква по-лека мярка! А бе ненормалник ,деца дал ли ти е господ бе ,сбъркал е ако ти е дал да знаеш.

ТОЯ СМАЧКАН ЧОВЕК НЕ Е УБИЕЦ!

Ей хора стига сте го царосвали този боклук кирил рашков цар какьв ти цар е тоя мангасар миризлив

не си го познавал,а отиваш до селото да му варшиш услуга?така ли ти каза адвоката да кажеш? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Боклуциииии, Боковски!

Мутрата има опит в далаверите с циганите. Когато беше кмет на София и в Захарна фабрика убиха професора, какво стана? Кого осъдиха?

Шофьора който е убил момчето не е този. Каза го един от ранените . Подменен е, а Рашков е бил подготвен за бягство. Къщите са изпразнени от мебели!!

Само да попитам ЦИГАНИТЕ...КОЙ им ПЛАЩА Помощите....??? Тези ЦИГАНИ се самозабравиха....ГОСПОД да ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!

Отивали на помен в 20:00 ч.?!? От каква религия са?

Вие не виждате ли, че този не е истинския шофьор. На мен не ми прилича на шофьора. Истинския шофьор е някъде другаде. Този е поставено лице, за да може истинския да се скрие и отново да убива.

да сте виждали циганин в данъчно.

не, те са само в социални грижи. На тях нищо не се отказва, а на българите се чудят какви тъпизми да измислят за да не отпуснат кирливите 100 лева, като например касов бон при платена фактура по банков път извън всякакъв закон. Ейй, гадини неграмотни, и вас ще подпалим, социални служби, държава, няма нищо в булгаристан. По всички медии защитават "слабите" цигани. "Слабите" цигани могат безконтролно да си направят жилище където им падне, аз "мнозинството" нямам право и съм извън закона. А кажете институции и съдебни и полицейски, кои са в затвора за убийствато на професора или бойко е паднал от марс

Ама аз няколко пъти това се опитвам да кажа - циганин с книжка! Абсолютен парадокс! Неграмотен и взел листовки, научил правилник, беден, а платил скъпи курсове и т.н. Ама и българите сме корумпирани до безобразие.

ами тоот лакомията на Българите сме на тоя хал,де

За Рашков не е трудно да се убедиш, че е мафиот. Агресивен е като за стадо маймуни. Тоя шофьор от снимката... Постъпките му показват агресия: бавно и нарочно умъртвяване на жертвата, бягство в Турция - смята, че ще остане безнаказан. А видът му не е агресивен. Замислям се - дали полицията не ни пробутва чучело на мястото на реалния убиец. Бащата на Ангел е видял убийството. Вероятно има и други свидетели, които са видели убиеца. Този ли е от снимката? Ако е този, да каже при кого е бил в Турция. И имам въпрос - откъде тоя безработен има пари за адвокат?

Преди няколко години ме блъсна циганка без книжка. Ама яко блъскане - натисна газ вместо спирачка по поне 30% нанадолнище. Каза, че мъжът и карал. И се закле - по собствена инициатива, в трите си деца, че тя не била карала. Нагли! И тъпи! Грам морал няма в тази паплач!

Кво има да му пазят на тоя изверг! Да не е плащал данъци на тази държава, че токова да са се загрижили за идиота и пасмината около него!

Ей пловдивчани защитника на този убиец е от града Ви. Как допускате българин да защитава българоубиец? Проверете какъв е хонорарат му- и може ли този мангал да си го позволи? Мислете и действайте.

подскажи как? да го набием ли, що ли? защото той е мазен поне колкото киро циганина, може да се измъкне с думи от всяка ситуация? а сигурно няма и деца, които да се срамуват от него

Направете жива верига от домът му до офиса и само мирничко си плюйте-той ще мисли че роса го роси

Знаеш ли какво точно за тези богаташи милех и с това мислех да продължа темата . На мен всичките ми приятели са българи , съседи и колеги също с всички се разбирам чудесно . Парното поскъпна ... на Гърция ще опростят 50% от дълговете ! Тази теза която преставяш от първи прочет се разбира ,че е лесно смилаема и лесно манипулативна .

Бтв мръсни пе.али.Бенатова ли е Минетова ли е-абсолютна проска.

лъже като циганин

Нали има детектор на лъжата така нареченият (полиграф) , кой какво казва не е важно , защото всички ще се изкарат невинни . Още по трудно ще стане когато застанат и адвокатите . Каква е истината ? Кой кого е предизвикал , защо са били такива действията на шофьора . След като шофьора е заловен , защо протестите продължават ? Не защитавам Кирил Рашков но колко са като него с такива имоти и придобивки ( коли, фирми и т.н) . Митничарските селища които гледахме с какви пари са направени . И не само митничарските . За мен хората са обезверени защото са бедни , бедни са а и няма переспектива .

Тоя Йосифов като го гледам, е идеалната маша в ръцете на циганския бос. Няма да се учудя, ако се води роб на Киро Рашков. Йосифов е безработен и с малък шанс да бъде нает на работа - не само възраст, но и съдебно минало. Йосифов ще каже всичко, което Киро му нареди. щото у Киро са парите, циганската войска (сам Киро спомена за такава войска), властта.

Левашки, Левашкиии ... парите понякога много миришат!

Някой беше казал, че в САЩ за посегателство над полицай те гърмят на месо. Нека се замислим дали този заслужава нещо по-малко от доживот след като е убил един човек и прегазил група хора заедно с 3-ма полицаи.....

в шатите ако дори си помислиш да нараниш полицаи те гърмят. ако те изтърват те догонват и културно слагат едно приспивателно от което не се събуждаш.