Племенница на Тръмп го съди за измама, заради която не наследила десетки милиони долари

През 80-те години бъдещият президент, сестра му Мариан и техният вече покоен брат Робърт поемат контрола върху изградената от баща им Фред бизнес империя с недвижими имоти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въобще не е супер милионер... Затова не си показва документите за таксите... Тръмп е срам за американците!!!! Това е човек, който лъже, обижда, некомпетентен и не става за президент... Чудя се тези дето го подкрепят още що за хора са????????? Тръмп затрива тази страна и разумните хора виждат това... Племенницата казва за него точно това, което е той.. Дано го осъди!!!

Защо му е на на супер дупер милиардера, водач на свободния свят и кумир на трейлър парковете някакви си фалшиви 10 милиона наследство!? Фалшива новина!

Много си прост, бе кретен Нали обвиненията са внесени в съда, и ще се разглеждат от съдии и всички присъстващи! Имаш ли представа какви са само разходите, които струва това - и някой ще иде там с фалшиви обвинения срещу президента?!? Това да те ти е България и Каскета, бе идиот!

Мда, трябваше да помисля и за идиотите и да напиша "ирониятя включена" ...

Как ще станеш милионер по честния начин.

Добре така както е написано не разбирам защо въобще Мери има право на претенции към парите от бизнеса, след като е разпределен между Доналд, Мариан и Робърт от Тръмп старши. Никъде не се споменава нищо за Фред Тръмп младши да има достъп до бизнеса!? Освен ако не е инвестирал нещо в бизнеса след това и да става дума за неговите активи? Ама те едва ли ще са на нивото на тройцата и сигурно това е проблема на Мери!?

Tака пишат по медиите, но ние не сме видяли по документи... Донито ги крие!!!

В Щатите за ралика от България има правила и влизаш в затвора когато ги нарушиш.Толкова за мръсните пари на Тръмп.А колкото до племеницата всеки роднина има право да бъде недоволен от роднините си и да иска повече пари от семейството си.Дали е прав или не това не е престъпление и са семейни работи.

Уникален евроатлантизъм

Не могат по нормалния начин.

Това дело е измислено отвсякъде. Тия тримата не са наследили фирмата, а са я прибрали у развивали, докато дядката е бил жив, а тая пикла най-вероятно са я изхранвали и ся за благодарност ги съди

Ако това бяха твои десетки милиони, които са ти присвоили,дали щеше така да мислиш?

Баш сега. Предузборно.

Този ме дразни, но с тези съдебни дела преди изборите са си мръсни ходове от страна на конкуренцията. Седнала мара след 20 години да се побара. Ако не ви е ясно при тези подялби има сумати адвокатски екипи. Когато се делят стотици милиони и милиарди, не се делят като нивата на баба Пена от 3 декара. Нормални мръсни трикове и извиване на ръце преди избори.

Ако Тръмп беше мамил , то още приживе брат му щеше да е повдигнал върпоса и да си е искал кинтите. Това не е фамилия от тревопасни и нямаше да се размине с братска дружба и огромен семеен бизнес. А те са строили за милиарди долари и хич не ми е ясно какво точно иска племенницата, при условие, че също е безумно богата? В САЩ оклепаха президента си и тя също се носи по вълната, а нищо чудно да е и демократка и да пробва своя момент на слава.

1) Братът на Тръмп Робертбеше убит, това беше посочено в медиите. 2) Тръмп е фалирал няколко пъти и всеки път е бил спасяван от Ротшилд. Между другото американските избори винаги са били с човек на Рокфелер (Хилъри, Байдън) срещу човек на Ротшилд (Тръмп) - истинска американска демокрация. 3) Тръмп от седмици показва влошаване на умственото състояние, вероятно е тровен бавно с бавнодействаща отрова. Това например се констатира от VeteransToday. Тръмп не изпълнявал задълженията на президент от месеци, а прави фотосесии, туитове и живее живота на това, което познава, на риалити телевизионна звезда. Затова дори настояват Пенс да заеме неговото място и Пенс да си намери заместник за идващите избори. Интересното в случая е, че държавните органи на САЩ на практика се управляват от т.нар. Кошер Ностра или американските наркокартели.

Учудващо е колко българи смятат , че начина на правене на пари на Тръмп - лъжи, измами, кражби, заплахи , е нормален . Този човек , баща му и цялото им семейство са трупали пари по нечестен начин, мамейки дори правителството. Това ли смятате за нормално? Това само показва какви хора сте. Тръмп е срам за американците , а вие му се радвате.

Не е много важно как правиш парите, важното е да си свободен и да можеш да се възползваш от тях.

За съжаление неговото поведение се озакони като "добро" и позволено за бъдещите политици и бизнесмени. Хората се радват на шоуто, което създава с постоянните си скандали. Като обаче не ги е грижа какви ще са последиците - по-нагла корупция и несъобразяване с най-важното да свободното общество - неписаните закони на обществото залегнали във всяко едно право изградило западното общество.

А вие от къде знаете!!! Но ние знаем, че зад всяко голямо богатство стои престъпление. Това е крилата фраза на Оноре дьо Балзак изказана в „Човешка комедия“ през 1843 г.

Куриозно нали!? Инак най голямата тема в България са мутрите и техния "бизнес". Всеки народ си заслужава съдбата , даже на българите съдбата е много благосклонна въпреки цялото реване и крокодилски сълзи колко е несправедлив света.

По собствената и логика, значи и тя е мошенник. Едно е сигурно, яко е спонсорирана да заведе дело точно преди изборите.

тази не трябваше ли да го съди за изнсилване ? Айде разбрете се кой за какво ще съди Тръмп че избори идат

И аз не наследих едно време милиони. Колко мъка имало по света.

Любопитен е момента, че толкова години нищо не е направила и изведнъж, точно преди изборите, хоп - дело...

По-скоро закономерно. Демократите са й кихнали някоя-друга хилядарка.

Соросоиди, сър!

1999 Наследяват на Фред наследството. Та той Доналд е мултимиардер още от 80те и се конкурира.