Плашат хората с митове и лъжи за еврото, предупреди евродепутат

Спестяванията ще бъдат в безопасност, лихвите по заеми в еврозоната са по-ниски

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те са си го написали хората черно на бяло. Но тъпите путеноиди не могат да четата български език. Те знаят само матерния си език от руската кочина. Плашат хората с митове и лъжи за еврото ...

Ваксинирам русофили срещу бяс и свинска чума. За пенсионери безплатно!

Ако е вярно, а то не е, защо Швейцария си запази швейцарския франк? Защо Израел не направи щатския долар своя национална валута? "Кажи ми кажи, бедний народе, кой те в таз робска люлка люлее?" Христо Ботев

Руски алкашен глупак, защото Израел не е американски щат. А България е ЧЛЕН НА ЕВРОПЕЙСКИИЯ СЪЮЗ. Ватнорили дебили , вас всички в сметището за медицински отпадъци от аборти ли са ви събрали и култивирали?

Господа путиноидыроссиянопитеки! НЕМА СМИСЪЛ ДА СЕ ХАБИТЕ. 1. ЕВРОТО ЩЕ БЪДЕ РАЗПЛАЩАТЕЛНАТА ПАРИЧНА ЕДИНИЦА В БЪЛГАРИЯ. 2. щЕ БЪДАТ КУПЕНИ Ф-16 БАЙПЪР. И да рИвете, и да се насерете, нищо няма да промените.

Тъпи червени тролове, защо никой Eвропеец или американец не си купува рубли, а ватенките ако могат да заделят в мизерията си някоя мижава рубла , веднага я обръщат в евро или долари. За долар ватенките са готови и родната си майка да продадат за проститутка…Бил съм Масква няколко пъти - там като се заговори за пари , винаги се говори за долари или Евро. Никой не ебава рублата, та чак сифилистичната мумия в мавзолея се върти като пумпал от мъка...

Каква е таз Майдел.За мен не е българка ,а едно празно лапацало,което витае някъде и няма нищо общо с действителността на хората изключая наглата върхушка.Ай сиктир от ЕП

тест за това дали да приемаме еврото е поведението на другите страни от Източна Европа - имам предвид Висшеградската четворка, а не Румъния и прибалтийските страни. Нито една страна от четирите не е приела, а и няма намерение да приема еврото. Сигурно има сериозни причини за това.

Изобщо не става въпрос за лъжи и заблуди. Хората питат за съвсем реални неща. Да приемем, че вярваме на еврото, вярваме и на лева. Ако един гражданин през 2022 година притежава на влог или у дома си 100000 лева, след приемане на еврото и прекратяване на валутния борд ще има ли 50000 евро и някой, в т.ч. държавата, ще може ли да се възползва по някакъв начин, за да му присвои част от парите? Ето това питаме.

тъпата патка да обясни като съборят борда и курса стане 5-10 към 1 ? ко праим са?

Това човече на име Ева Майдел е най голямата циркаджийка в целия Европарламент!

Тази да не е била сервитьорка на някой крайпътен паркинг. Защото иначе няма от къде да я намерят.

Успокоих се! Къде беше тази Майделица за да ме успокои по-рано и да разбера колко ми е хубаво в Европа... Може би на нея наистина и е много добре, но за честните българи не е така.

"Кристиан Вигенин е допълнил, че България желае продължаване на евроинтеграцията в дълбочина и продължава активните си действия в посока присъединяване към Шенген и еврозоната." И коя е тази България,която желае това, ще ни запознаете ли с нея, за да я попитам, кой й дава право да говори от мое име?! Аз не желая по- нататъшна интеграция, и настоящата ми е в повече. Ако Вигенин желае нещо, това си е негов проблем, да заминава, да се интегрира и да не говори от името на някаква госпоица България!

" Ако използваш евро, ставаш от най-силните икономики" - това ми стига за я обявя тази за рупор и глупачка .

КАЖИ ГО НА ХОРАТА - АКО ХЛЯБЪТ Е ЕДИН ЛЕВ, ЩЕ СТАНЕ ЕДНО ЕВРО . ЕДНО КЪМ ЕДНО, НАЛИ ?! НАГЛА §ЪРЛА !!!!

ще стане хляба, а заплатите ще бъдат по курса, 560 мин. заплата * 1,95= смятай дали ще сме ОК

от коя партия беше, моме ? И какво се очаква от теб да говориш ? И в качеството си на какъв специалист го говориш, напук на много други финансисти ? И що щеш толкова млада и зелена в Брюксел ? Зашо се омъжи за чужденец, а не за умно българско компютърджийче ? Колко ти е заплатата ? Знаеш ли колко е средната заплата у нас ? Само с влизане в еврозоната ли ще я вдигнем ? Млада си и с вече промит мозък. Ще ти се пак да помагаш, но от чужбина, май !! Уютничко. Идат избориии...

Ева, родена си за друго, не за евробаламурщина!!! Пък за твое сведение приемането ни в еврозоната означава да заложим всичките си активи в полза на държавите, които са задлъжнели!!! Примерно ако съседа ти е задлъжнял с 1000 кинта и иска нови заеми, ти ще му станеш гарант!!! Проблема идва като те дадат на съдия изпълнител.... Иначе управляващите се натискат за да си освободят резерва по гарантиране на борда в БНБ и да го опаткат за "магисрали" / разбирай рушвети/!!!

У нас изборите за европарламент са се превърнали в пазар за булки. Отиват там с фамилия на -ова и се връщат я Габриел, я Майдел. Изобщо не е вярно, че любовта е сляпа. Много добре се вглеждат даже.

Циганска сватба - младите идват за да се демонстрират и похарчат .

Колко да ни плашат доходите ще паднат на 50 % ББ ще си изпере парите да му мислят германицте

Да попитам, че ми е интересно. Снощи, в предаването на Ризова, слушах възторжените мисли и лозунги на младата комсомолка. Не искам да ги коментирам, защото каквото и има да се случва, ще се случи, независимо какво казва тя и какво мисля аз. Само се чудя, защо българската държава захранва институциите на ЕС с хора, чийто етнически произход е доста неясен. Хайде, турците ги преглъщаме, щото си имат партия, която на никой не му стиска да обяви за противоконституционна и са минали през избори. Ама българска партия да включва в листите си на избираеми места разни Майдел-и, и да ги праща в европейския парламент, това не го разбирам.

Ами що ги включва , защото останалите са ептен прости , не владеещи езици говорими в западната част на Европа , от където е доминиран Съюза. Тази твърде млада и вероятно иначе също неподходяща откъм житейски опит и познания на обстановката в България и въобще не мотивирана с нещо да отстоява интересите и проблемите и , вероятно поне владее някакъв такъв език.Напълно безотговорен подбор , но на кого ли му пука.

Западен език,даже и втори, и трети освен английски, владеят голям брой млади хора, включително и такива, които живеят и работят в България и са доста успешни в това, което правят. Виж, ползващите екзотики, като иврид, наистина са рядкост. Друг е въпросът, защо изобщо ти е да знаеш чужд език или да си учил много-много, след като най-висшият политически елит на държавата е потресающо неграмотен по отношение на езиците и квалифициран колкото да се каже, че не е.

Интересно кой е тоя злодей дето плаши хората?Ева , никой те ги плаши ,просто на Борисов и компания никой не вярва!Те се утвърдиха като лъжци, крадци и изпечени мутри !

Ми плашат ги като прочетат какво се е случило във всяка една страна в която е въведено еврото ! Реалността винаги е плашещата , но тази кифла няма как да го знае ! Нали е на хранилка в ЕС и ЕП ! Тъпа п…а. !

Госпожо Миндил да наистина няма страшно при преминавана към еврото, особено ако взимаш 15 000 евро заплата. Плашат се тези който вземат по 220 лева пенсия и заплата от 500 лева. И не ги е страх от самото евро, а от намаляване на покупателната им способност, при преминаване към евро. Приемайте смело ЕВРОто, ака има издънки ще обявим, че това е в резултат на хибридната война на Русия и Путин и санкции за тях, от тренирано е.

ми те така ги плашиха и с "митове и лъжи" за ПРЕХОДЪ, които се оказаха самата истина.

Ами еврото ако е толкова зле вашият шеф от Москва защо продава газ на Европа във евро бе товарищи? Ако беше толкова нерентабилна валута еврото то Газпром щеше да продава във долари на Европа.

Това няма нищо общо .

Няма нищо страшно ако взимаш 200лева ще взимаш 100 евро но ако сега нещо струва един лев ще струва едно евро после като виждате няма ппоскъпване нали , Абе тези на луди ли ни правят питам

Батка, само сенчестия бизнес ще изгуби, ще трябва да се осветлят пари, много пари

Ако пробват пак да източат някоя банка ,,братушкити” и слугите им жъ ги пернат през пръстите от Европа!И явно много други неща няма да могат да се крадат или директно ,,даряват” на россия и ошфорките няма да имат думата вече в България! Абе иване !Абе многу си ... по малко остър бе .Даже хич ...!

Сега един билюк нароТ ше изгърми със заеми и моргиджи.... Бизнеса ше се спихне. не моем да ви мислим, дано да имате на село некое прасенце. Нищо друго нема да ви спаси от гладна смърт.

Първо да поработят за изравняването на стандарта на живот в Еврозоната, другото ще дойде само. Един/една евро-д естествено не може да разсъждава като българите в България с български заплати.

Боужеееей, как сте изпростели.... сяка инфлация, изяжда на хората имотите, пазара, бизнеса, и сваля качеството на живот, справка следвоенна ермания и сегашна Венезуела, с милиони проценти инфлация, сутринта ти плащат дневната надница, до вечерта е парче ненужна хартия. В мига, в койт ови друснат инфлация, и ше се озовете с купчина хартии в ръцете и без хляб в магазина, защото сички спешно ше се сетът, че требе и да се яде. Еврото цела Европа му яде попарата, само вие знайте повеке. Ни една страна, която мина на европ, не подмина касапницата, а еврейските централни банки, направиха едни хубави парички от глупаците като вас. Понеже досега не се дигнахте срещу крадливите куманяги, които ви спретнаха толкова кражби и геноцид.,...то лично ас, очеквам да легнете да мрете, с изкупани гробове, да спестите от гробар.

ЗАЩО Ни се натрапва това блажно момиче с Не Българско име?

Ева е ослепителна, както винаги! Защо само една снимка?!?

Като се чу, че БЪЛГАРИЯ ще приеме Евро за национална валута и МОСКОВСКАТА МУМИЯ веднага оживя!

че ако ЕС ни мислеше доброто, просто щеше да ни СПРЕ от приемане на еврото???

На мен пък най ми хареса в статията, звучното българско име на българската евродепутатка - Ева Майдел.

Ами ГЕРБ си ги намира такива - Ева Майдел, Мария Габриел... Аз бих предложил всички български евродепутати да имат български фамилии.

доскоро беше с българска фамилия, "умнико"; омъжи се и сега е с фамилията на съпруга си; много ли ти е непатриотично, Волене

Левът е вързан към еврото, защото сме се разбрали първо с Германия , когато беше вързан за марката, след това с ЕЦБ. Не знам защо си въобразявате, че това е едностранен акт. Никой не може да се върже за друга валута без споразумение. С други думи ние така или иначе се разплащаме в евро, но без да ползваме привилегиите. И всеки българин, който е против просто не е информиран достатъчно.

От борд се излиза за нула време, ако решим, че е време. От еврозоната се излиза само с краката напред.

Аз не искам еврото в БЪЛГАРИЯ.Вредно е за народа ни . Ще спечелят само най богатите.Народа губи на 100 процента .

Ееее, щом не го искаш...няма го вкарат

А бе как на Магурата и Илиенци на времето вървяха доларите сега не могат? А бегайте!

Еврото е и официалната разчетна единица на Европейския съюз. Използва се като официална валута също в Монако, Сан Марино и Ватикана, като тези страни имат правото да издават собствени монети, въпреки че не са членове на Европейския съюз

Всичко това са пълни лъжи. Еврото е въведено за да може страните от Северна Европа, главно Германия и Холандия да получат един ограден пазар на ЕС само за тях. Липсата на гъвкавост на валутата и конкурентоспособност води страните с по-слаби икономики, като Гърцоя, Италия и Португалия до стагнация, големи бюджетни дефицити, прогресивно задлъжняване и при повишаване на лихвите по външния дълг -дефолт(фалит). Най -страшното е, че станем ли част от еврозоната ставаме автоматично гарант за дълговете на страни като Гърция (дълг 500 млрд) и Италия ( над 2 трилиона). Каква ни е ползата от еврото? Цените ще скочат. Резервът на валутния борд политиците ще го продукта за глупости. И накрая ще плащаме чуждите дългове. И какво ни предлага в замяна? Лихвите по кредитите ще намалеят с 1 процент. Смешници!!!!!

И демек Гърция няма файда от Еврото?А Италия хептен? Що за изродски анализи правите другарю червен трол? Ами зноачи германците искат да ограбят Путин като му плащат газа в евро ?А?

Човекът се ргументира, ти какво точно каза? И понеже има мнение трябва да е червен трол. Ти си гурно си синият педер@ст? По какво да познаеш троловето- когато нямат аргументи повтарят мантрата "Който не скача е червен".

Когато на централната банка на ЕС и свърши барута, при следващата голяма криза (каквато предстои до две години) Гърция и Италия ги чака фалит и излизане от еврото. Надявам се, че това ще се случи преди да ни вкарат там. Още нещо - ако някой си мисли, че влезем ли в еврозоната депозитите в банките у нас ще ги гарантират от Франкфурт жестоко се е объркал. Германците са наясно с какви оправни усвоители и "бизнесмени" си имат работа в България...

Абсолютно вярно!

В три други държави (Андора, Косово и Черна гора) еврото е официално разплащателно средство без формални споразумения за това между тях и държавите от еврозоната.

Тази, дали пак ще я включат в листата на ГЕРБ?

Е добре що не минаваме?

Евичке, Евичке, някои хора по онези ремена обикаляха Европа и знаят от собствен опит какво беше и колко време трябваше да се осъзнаят гърци и германци.

И какво стана с Гърция понеже бях там по време на така наречената криза ,гърците официално си казваха ние сме в еврозоната никой няма да ни остави, и така стана наляха 300милиарда и вчера обявиха над 600евро минимална заплата .

Като гледам как бедстват страните от еврозоната, по-добре да минем към мега стабилната рубла

Това което никой е се се сети да спомене е, че задължително условие за приемането на еврото е да излезем от валутният борд в който сме в момента. Ако следваме стандартната процедура трябва да сме 2 години без борд и тогава приемаме еврото. За незнаешите фактът, че сме в борд задължава БНБ да държи един значителен валутен резерв, който е неприкосновен. Когато борда падне този резер вече може да се пипа, да се разбира крадне. Затова нашите политици толкова драпат да падне борда. Другото нещо, което не се споменава е ,че бордът държи лева силен и ако го отвържем, каквото е изискването то 1 евро веднага ще стане поне 5-6 лева. Един господ знае, колко ще стане ако трябва да чакаме 2 години. С други думи - политиците получават един резерв за крадене, лева се обезценява а хората както обикновенно ........

Виж ти каква била работата?А ний туй нещо не гу знаяхми,че трябвало да чакаме две години без валутен борд и тогава до приемами евруто. Ний ди мислим,че след като въведем еврото и веднага ще плащаме и ще ни плащат в евру.А пък тя каквай била работата? Вий г-н икономис да н’сте завършили икономическия институт ,,Карл Маркс”?

С други думи - скоро може да очакваме кавър на парчето "Левовете в марки" на оная дупнишката кикимора.

Пълни глупости пишеш. И доказваш, че наистина се разпространяват митове.

Амчи дайте тугаз да предупредим братушкити за заплахата от евруту и Европата бе другари! Щот’ те милити си продават газът за евро ама н’съ на ясно колкуй рисковано да зимат евру.

Кое е по-добре? Нивата ти да струва 50 лв. На декар както беще преди 15 години или 1500лв. за декар както е сега? Богатството на местния собственик, каквито са повечето българи и каквито не со мургавите ни сънародници не е заплатата, а в активите. А имоти почти всеки българин притежава. С други думи срещу поскъпването би следвало да са едни хора, които едва ли могат да пишат постове по форуми. Или пък са се образували и масово се изказват колко опасно е всичко да поскъпне...

Ако имаше държава и нямаше престъпност по-добре да е 15лв. Развързването на цените винаги е касаело богатите, не бедните. Така те теупат оше повече.

mathur

само като видя ,че е от партийката гроП и ми става ясно ,че се подготвя поредното ОГРАБВАНЕ на бедния Български народ.....Затова трябва ЗАВИНГИ да ги ИЗМЕТЕМ тея Крадци !!!!1

Не се плашете хора, ГЕРБ за всичко са помислили. Просто цените се вдигат постоянно, така че до като влезе Еврото цените ще се изравнят и няма да има проблем, само дето ще обеднеете 10 пъти поне. Да живея другарят Урко от Банкя и бандата му!

В момента си правя ремонт на банята. Нещо не ми се струва майсторът да работи за минимална заплата. Не ми се струва, че работи и за 4 МРЗ на месец. И не, че се оплаквам, но просто не ми се връзват воплите, че работниците не изкарвали пари и като се въведяло еврото... А бе хора някой от вас наскоро наемал ли е някой да му свърши работа, че да влезете в час за какво реално става въпрос? Щели да се вдигнат цените на услугите - ами те са се вдигнали, трудът у нас не е евтин, като в Азия и еврото няма да промени кой знае какво.

Не бе , заети сме с плащанията на сметките , ток , вода , такса мощност , дънъци и нямаме много врече за екстри като ремонти , обзавеждания , услуги и глезотии. ''Времето'' ни се изчерпва изцяло.

Не знаех, че има хора, които имат интернет, но не и топла вода. А колелото откри ли го вече? Бе що си мислиш, че сме малоумни?

Нещо не си в Час! Ела в северозападнала България и се хвани да работиш нещо за 5 хилки на месец. А банята ти е не само труд а и цена на материали. Ако ти се струва скъпо си я направи както всички нас, сам. Успех в оценяването на труда. :)

преди да пишеш. Не се оплаквам, не ми е скъпо, просто ти обяснявам, че щом един плочкаджия може да изкарва над 100 лева на ден да ми обяснявате колко е евтин труда няма смисъл. И може и са е от северозападна майстора - пак ще вземе същите пари. Няма са ми я направи за по-малко. То всъщност няма кой знае колко софиянци да лепят плочки....

що ли ми звучи толкова еврейско?!?